herkese günaydııınnn...
ohhh be kalabalıklaşmış birden. kızlar, haftasonu gezmeye gideleri bugün aramıza almasak mı napsak ???şaka şaka...
merhaba kızlar gunaydın
canım sıkkın
ıkı gundur pıt pıt duyamıorum
canım sıkkın oldukca ıyıce gerılıorum ıyıce duyamıorum
nedendır :18:
Günaydın çilek;
Hayırdır neden sıkkın nedeni bebek mi yoksa başka bişeyde mi var ?
Bence üsme kendini daha küçükler, her hareketlerini hissedemeyebilirsin sende nihayetinde.. ağrın kanaman yoksa lütfen üzme kendini.. çok kafana takılıyorsa git bi baktır kalp atışlarınaa, ama üsülürsen onuda üsersin böylee
tatlım sıkma canını hemen geceleri pıt pıt ediyordur belki uyuduğun için hissedemiyorsundur gündüzleri uyuyordur belki bebiş,iki gün kısa bi zaman hemen moralini bozma çikolata falan yemeyi denedin mi.. Aramızda 10 gün var ben hiç hissetmedim daha o pıt pıtları nasıl bir duygu bilmiyorum ama üzülme nolurmerhaba kızlar gunaydın
canım sıkkın
burası bizsiz , sizsiz olurmu yafffff
Valla haftasonu iyi geldi, stres attım, zaman zaman da strese girdim ama olsun iyiydi..
Rose haklısın sizin işinizde zor, bizde 11 saat hareketsiz oturmaktan şikayetçiyis, buda zor bel ağrısı sırt ağrısından geceleri yatamıyorum bende:18: ama olsun öyle yada böyle geçiyor zaman hayırla geçsin inşallah..
Baharrrr güsel günler
gunaydın cnm evet ya pıt pıtlamadı dıe
kafama takıldı ama sımdı dr a sordum normalmıs dedı.
uff cok evham yaptım bende ya
allahım sen korkutma cok saol canımmmmmmmmmmmmmm
merhaba kızlar gunaydın
canım sıkkın
Kızlar canınız sıcak bir şeyler içmek istediğinde ne içiyorsunuz? Ben okulda bitki çayı nescafe falan içerdim boğazımı yumuşatsın diye ama şimdi her şey de bi zarar var bitki çaylarından bazıları da zararlıymış şaşırdım valla
EVET KIZLAR GÜNAYDIN....
İsim arayışına başlandımı ...ben çok zorlanıyorum eşime isim beğendiremiyorum...çok çabuk değişikliğe alışan insan olmadığım için doğuma kadar isim belirleyip alışmak istiyorum ..
birbirimize yardımcı olalım ....
Kızlarrr, hediye çekilişine katılanlar:
Mihs
Kissem
Ebah
Bahar
Şekercik
Bsima
Kadınızzz
Skrn82
Çilek
Akılcı
Gıdapınar
Ozpolat
Kıvırcık
Toptopyumurta
Marmara41
Citrus
Nuriscan
Frezya78 ve ben
toplamda 19 kişi olduk eşleşmeye başlamak için bir kişiye ihtiyacımız var katılmak isteyen?
Kızlar canınız sıcak bir şeyler içmek istediğinde ne içiyorsunuz? Ben okulda bitki çayı nescafe falan içerdim boğazımı yumuşatsın diye ama şimdi her şey de bi zarar var bitki çaylarından bazıları da zararlıymış şaşırdım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?