2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Günaydın güzel anneler haftasonu sizsiz çekilmedi ya tadı yoktu buranın,sağolsun arkadaşlarla sohbet ettik yine ama kaynatamadık sizsiz..

herkese günaydııınnn...

ohhh be kalabalıklaşmış birden. kızlar, haftasonu gezmeye gideleri bugün aramıza almasak mı napsak ??? şaka şaka...

burası bizsiz , sizsiz olurmu yafffff
Valla haftasonu iyi geldi, stres attım, zaman zaman da strese girdim ama olsun iyiydi..

Rose haklısın sizin işinizde zor, bizde 11 saat hareketsiz oturmaktan şikayetçiyis, buda zor bel ağrısı sırt ağrısından geceleri yatamıyorum bende:18: ama olsun öyle yada böyle geçiyor zaman hayırla geçsin inşallah..
Baharrrr güsel günler

merhaba kızlar gunaydın
canım sıkkın
ıkı gundur pıt pıt duyamıorum
canım sıkkın oldukca ıyıce gerılıorum ıyıce duyamıorum
nedendır :18:

Günaydın çilek;
Hayırdır neden sıkkın nedeni bebek mi yoksa başka bişeyde mi var ?
Bence üsme kendini daha küçükler, her hareketlerini hissedemeyebilirsin sende nihayetinde.. ağrın kanaman yoksa lütfen üzme kendini.. çok kafana takılıyorsa git bi baktır kalp atışlarınaa, ama üsülürsen onuda üsersin böylee

merhaba kızlar gunaydın
canım sıkkın

gunaydın cnm evet ya pıt pıtlamadı dıe
kafama takıldı ama sımdı dr a sordum normalmıs dedı.
uff cok evham yaptım bende ya
allahım sen korkutma cok saol canımmmmmmmmmmmmmm

merhaba kızlar gunaydın
canım sıkkın
tatlım sıkma canını hemen geceleri pıt pıt ediyordur belki uyuduğun için hissedemiyorsundur gündüzleri uyuyordur belki bebiş,iki gün kısa bi zaman hemen moralini bozma çikolata falan yemeyi denedin mi.. Aramızda 10 gün var ben hiç hissetmedim daha o pıt pıtları nasıl bir duygu bilmiyorum ama üzülme nolur

şaka yapıyorum şekerim.. vallaha dün çok sıkıldık yahu ((

Hehhh iyi etmişsin, aramakla bak gördünmü korkulucak bir durum da yokmuş. Anlıyorum insan evham yapıyor süreli,engelde olamıyor ama kendi kendini yiyeceğine doktora gitmek aramak daha iyi işte..
Rica ederim ne demek, herşey onlar içinnn bisim içinnn

gunaydın cnm evet ya pıt pıtlamadı dıe
kafama takıldı ama sımdı dr a sordum normalmıs dedı.
uff cok evham yaptım bende ya
allahım sen korkutma cok saol canımmmmmmmmmmmmmm

merhaba kızlar gunaydın
canım sıkkın

ay biz ölsek mi ne yapsak

daha hiç duyamadık o pıt pıt ları heyecanla bekliyoruz ama duyucaz biliyoruz

sıkma canını her gün pıt yapıcak die birşey yok

Kızlar canınız sıcak bir şeyler içmek istediğinde ne içiyorsunuz? Ben okulda bitki çayı nescafe falan içerdim boğazımı yumuşatsın diye ama şimdi her şey de bi zarar var bitki çaylarından bazıları da zararlıymış şaşırdım valla

günaydın göbüş kardeşleri

hafta sonunun yoğunluğunu atabilmeye çalışıyorum ben hala hepciğinizi çok özledim bi geçmişi okuyup geleyim bakalım neler kaynattınız

haftanın ve ayın ilk gününden hepimize mutluluk sağlık ve pıt pıt dolu günler diliyorum

Ben doğal ıhlamur içiyorum. Günde 2 fincanı geçmemek gerekiyormuş.

EVET KIZLAR GÜNAYDIN....
İsim arayışına başlandımı ...ben çok zorlanıyorum eşime isim beğendiremiyorum...çok çabuk değişikliğe alışan insan olmadığım için doğuma kadar isim belirleyip alışmak istiyorum ..
birbirimize yardımcı olalım ....

ben daha isim bulamadım canım,çok istiyorum artık bebişime bir isimle seslenmek bana benim beğendiğimi eşim beğenmiyor,eşimin beğendiğini ben beğenmiyorum.

Günaydın güzel anneler;

Geceyimben; sıkma canını cimcimeni sağlıkla kucağına aldığın günleri görürsün inş çok fazla neti okuyup kafanı karıştırma druna danış bence aklına bişi takıldığında...

Lolo; Rabbim tez zamanda eşine hayırlı bir kapı açsın inşallah...

Rose; işiniz çok zor Allah yardımcınız olsun canım

Çilek ; evham yapıp bebişide etkileme şekerim o gayet iyi uyuyup dinleniyordur annesi...

hastayken ıhlamur,limon içtim.
arada kahve,nescafe kaçamağım oldu.
bu sabah da kuşburnu içtim.
Çok aşırı kaçmamak kaydıyla içilebilir diye biliyorum.
hatta doktorum bir hastasına yeşilçay hergün bir tane içebilirsin demişti.Ben ne olur ne olmaz aşırıya kaçmadıkça farklı tatlar tadıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…