2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

canım biz bebeğimizi öğrndiğimiz an belirledik ama daha cinsiyt öğrenmedik kızsa yağmur erkek se emir olurcak eşim emir han koyacak ama ben emir diyecem tek emir olsun istiyorum ama onu da kırmamak için öyle olucak senin aklından birşey geçiyor mu

ben daha isim bulamadım canım,çok istiyorum artık bebişime bir isimle seslenmek bana benim beğendiğimi eşim beğenmiyor,eşimin beğendiğini ben beğenmiyorum.

evet canım benim beğendiğimi eşim beğenmiyo eşimin beğendiğini ben beğenmiyorum
erkek olsaydı belirlemiştik burak selim ...
ama kız ismi hiç belirlememiştik çok zor ya bu isim mevzusu....

GUNAYDIN CANLARIMM BENIMMM....nasılsınız bakalım hepınıze ıyı haftalar dılıyorumm..

gecmısı yenı okudum masallah sohbet yerındeymıs..hafta sonu gıremedım dedemı hastaneye kaldırdık sımdı sukur yogunbakımdan cıktı ama by pass tan kacıs yok sanırım ınsallah ıyı olucak ..kayınvalıdeme bıyopsı yapıldı sukur onunda sonucları temız cıkıcak inşallah bnm doktorum yaptı işlemını ,dişçimiz aynıydı ama anlıcagınız artık kayınvalıdemle jınkologumuzda aynı

onun dısında bebesıme alısverısler yaptım odasını begendım sevtım sıparısını bayrama dogru verıcem duvar kagıdını aldım koctastan dusunen varsa baktın cok cıcı hepsı bmkı beyaz uzerıne mınık mavı yıldızlı olan sımdı usta bulup onu yaptırmak ve perdesını halletmek kaldı..

e bebege gıttım bırde araba baktım chicco nun ı move modelı ve concord neo dıe bısı arasında kaldım chıcco cok pratık kendı etrafında 360 derece donuo kolay kapanıo ama hafıf yer kaplıo kullanımı kolay ..concord bıraz daha havalı bır araba kolay kapanıo ama bıraz teferruatlı esler yanımızda yokken belkı zorlanabılırız ama daha az yer kaplıo hafta sonu sarachaneye gıdıcem ordan bıldırım sıze model ve fıyatları e bebekte chıcco 1250 concord 1500 tl travel sıstme ana kucakları ıcınde ...

yenı gelen arkadaslarımız hosgelmısler frezya canım senın adın aklımda kaldı bı tek :)

hedıye cekılısı baslasın artık ama canlar bı kısı kalmıs sanırım tweetty de bızım ıcın helak oldu cancagızım

4 'lu testı rısklı cıkan arkadasım canını sıkma genelde bu testler bole cıkıp amnıyosentez sonucları cok gusel cıkıomus herkesın ...bnmde bu hafta ıcı 3'lu sonucum cıkıcak ıns hepımzıın sonucları tertemız cıkar..

h

evet canım benim beğendiğimi eşim beğenmiyo eşimin beğendiğini ben beğenmiyorum
erkek olsaydı belirlemiştik burak selim ...
ama kız ismi hiç belirlememiştik çok zor ya bu isim mevzusu....

canım sizi etkilemek istemem ama burak ismini iyi araştırmanı tavsiye ederim.ayrıca selim isminin bir diğer anlamı kolay iyileşen hastalık demek,erkek olursa da bir düşünün derim.

ohh ne güzel valla ayarlamışsınız :)
benim aklımda var bi sürü isim ama eşim hiçbirini beğenmiyo
RANA
ALARA
AFRA
SERRA
KAYRA
bunları beğeniyorum ki kolay kolay isim beğenmem ben iki isim koycaz eşim daha çok sıradan isimleri tercih ediyo bende herkeste olanı istemiyorum bilmiyorum sonuç ne olcak...

canım sizi etkilemek istemem ama burak ismini iyi araştırmanı tavsiye ederim.ayrıca selim isminin bir diğer anlamı kolay iyileşen hastalık demek,erkek olursa da bir düşünün derim.

canım cinsiyetimiz belli prensesim olcak inş ondan erkek isimlerine bakmıyorum ...

Canım her ikisinede geçmiş olsun Allah acil şifa versin inş
Ohhh ne güzel alışveriş işleri nerdeyse tamamlanmış paşan sağlıkla kullansın hepsini canım

ayyyhh helak olmak değilde bir kişi bulamadım yaaa çekilişe katılacak yokkkkmuuuuu hediye çekilişi faslını kapatacağımmmm birrrrr kurbannn lazımmmmm:))))

çekiliş nasıl olcak şartlar varmı bi bakayım ?

hmmm genelde söyleniş olarak birbirine yakın isimler kayra ve alara güzel gibi geldi bana söyleniş bakımından hadi bakalım eşinle orta yolu bulun

Mihs ne güzel hazırlıklar yapmışsın çok heveslendim ya en kısa zamanda ben de başlarım inşallah hazırlıklara

anladım canım,isim işi gerçekten çok zormuş...
benim sevdiğim kız isimleri
beyza (kızımız olsaydı muhtemelen bu isim olacaktı.)
belis
aslışah
selin
selen

güzel isimler canım yazdım deftere :)
senin oğlun olcak dimi senin işinde zor ya ...
isimler baya kafa kurcalayacak belli ama çok güzel bi duygu bebişlerin isimleri olcak ve senin istediğin isim olcak bana çok farklı çok heyecan verici geliyo

Kıslarr isim konusunda bende mağdurumda mağdurum
Erkek olsaydı kesinlikle EYMEN EGE olcaktı
Ama Prenses olcak benimde, ve hala isim konusunda kararsızım. Ama önerebilrim bi tane :) Azra Zeren

evet canım oğlum olacak,ve isim hakkında tüm alternatifler tükendi.Bilemiyorum nolcak....:26::26:

Merhaba göbekli bayanlar...

Artık göbekler iyice şişti eminim..bu haftasonu alışverişe çıktım ve güvenlik kağısından geçmediğimde hamile misin diye sormadılar
demek artık hamile göbeğim belli oluyor.

Aslında evimizi bebeğimize hazırlamak için alışverişe çıktık. avizelerimizi ve ayakkabılığımızı aldık.Bir de hamile kıyafetleri baktım kendime.Fatih te LORD dan ve Forum da GEBE den aldım 4 5 parça..en çok ta onlara verdiğim paraya üzüldüm, evde onca kıyafetim duruken.. Ama artık hamiş kıayfetleri oluyo bana çok sevindim..

Linens ve taç ta indirim vardı.Yastık, yorgan,, alez %50 den aldım bebeğime. Birde Taç şirinler uyku seti aldım karyolası için. Babasıda dayanamadı Fenerbahçe nevresimi aldı küçük kanaryamıza KEndimizi birden alışverişin göbeğinde bulduk.indirimler kanımıza girdi anlıcanız

Rabbim herkese bu heyecanları yaşatsın bebeğin için bir şeyler almanın keyfi inanılmaz..

Mihs c,im ben de bi şey almadan heryeri tarayan ve kıyaslayan biriyim, çooom araştırırım..Bebek arabasında bnm beğendiğim Stooke idi aslında ama 2,500 tl fiyat pahalı geldi. Saraçhane dahil tüm bebek mağazalarını gezdim ve Concord NEo da karar verdim.HEm çok kullanışlı hem de dünyanın en hafif oto koltuğuna sahipmiş.Ki ilk zamanlar ana kucağı olaarak kullanacağmızdan hafif olması çok iyi. Onun dışında kumaşıyla birlikte katlanma özelliği var.Chicco move dan çok yer kapladığı için vazgeçtim.Concordu tavsiy ederim cnm.Saraçhanede 1,250 TL ye bulabilirsin.

hmmm genelde söyleniş olarak birbirine yakın isimler kayra ve alara güzel gibi geldi bana söyleniş bakımından hadi bakalım eşinle orta yolu bulun

evet canım genel olarak söyleniş biçimleri aynı ama değişik bunlar var tabi şimdilik bende alarayı beğeniyorum
eşime sabah serra olsun dedim yok eğer çok istiyosan kayra daha iyi olur dedi öle gitti bilmiyorum artık kayraya kapılar açılıyo gibi geliyo ama yinede kesin bişey yok

merhaba kızlar gunaydın
canım sıkkın
ıkı gundur pıt pıt duyamıorum
canım sıkkın oldukca ıyıce gerılıorum ıyıce duyamıorum
nedendır :18:

sıkma canını yaa çilekcim bende öyleyim dünden beri bakıyorum takip ediyorum ama tık yok olsa iyi diye huzurlu olucam ama iyidir inşallah rabbime emanetler

bizim ismimiz daha bebişimiz yokken belliydi kızsa da erkekse de hazırlamıştık değiştirmeyecez prensesimize GÜLCE adını koyacaz inşallah Allah kısmet ederde sağlıkla doğarsa bu ismi taşıyacak bebişim

eşinin istediği isimler ne üzme tatlı canını ya :44: belki ondada güzel isimler vardır şey yapmıştık biz erkek olursa sen koyarsın kız olursa ben diye sizde öyle bişi yok muuydu ama gene de ne olursa olsun erkek kız annelerin aklına yatan bişi olması gerek en çok çocuklarıyla onlar vakit geçirecek ve bebeklerimiz için en iyisini biz biliriz boşuna o kadar araştırma yapmıyoruz dimi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…