EVET KIZLAR GÜNAYDIN....
İsim arayışına başlandımı ...ben çok zorlanıyorum eşime isim beğendiremiyorum...çok çabuk değişikliğe alışan insan olmadığım için doğuma kadar isim belirleyip alışmak istiyorum ..
birbirimize yardımcı olalım ....
ben daha isim bulamadım canım,çok istiyorum artık bebişime bir isimle seslenmek bana benim beğendiğimi eşim beğenmiyor,eşimin beğendiğini ben beğenmiyorum.
evet canım benim beğendiğimi eşim beğenmiyo eşimin beğendiğini ben beğenmiyorum
erkek olsaydı belirlemiştik burak selim ...
ama kız ismi hiç belirlememiştik çok zor ya bu isim mevzusu....
canım biz bebeğimizi öğrndiğimiz an belirledik ama daha cinsiyt öğrenmedik kızsa yağmurerkek se emir olurcak eşim emir han koyacak ama ben emir diyecem tek emir olsun istiyorum ama onu da kırmamak için öyle olucak senin aklından birşey geçiyor mu
canım sizi etkilemek istemem ama burak ismini iyi araştırmanı tavsiye ederim.ayrıca selim isminin bir diğer anlamı kolay iyileşen hastalık demek,erkek olursa da bir düşünün derim.
GUNAYDIN CANLARIMM BENIMMM....nasılsınız bakalım hepınıze ıyı haftalar dılıyorumm..
gecmısı yenı okudum masallah sohbet yerındeymıs..hafta sonu gıremedım dedemı hastaneye kaldırdık sımdı sukur yogunbakımdan cıktı ama by pass tan kacıs yok sanırım ınsallah ıyı olucak..kayınvalıdeme bıyopsı yapıldı sukur onunda sonucları temız cıkıcak inşallah bnm doktorum yaptı işlemını ,dişçimiz aynıydı ama anlıcagınız artık kayınvalıdemle jınkologumuzda aynı
onun dısında bebesıme alısverısler yaptım odasını begendım sevtım sıparısını bayrama dogru verıcem duvar kagıdını aldım koctastan dusunen varsa baktın cok cıcı hepsı bmkı beyaz uzerıne mınık mavı yıldızlı olan sımdı usta bulup onu yaptırmak ve perdesını halletmek kaldı..
e bebege gıttım bırde araba baktım chicco nun ı move modelı ve concord neo dıe bısı arasında kaldım chıcco cok pratık kendı etrafında 360 derece donuo kolay kapanıo ama hafıf yer kaplıo kullanımı kolay ..concord bıraz daha havalı bır araba kolay kapanıo ama bıraz teferruatlı esler yanımızda yokken belkı zorlanabılırız ama daha az yer kaplıo hafta sonu sarachaneye gıdıcem ordan bıldırım sıze model ve fıyatları e bebekte chıcco 1250 concord 1500 tl travel sıstme ana kucakları ıcınde ...
yenı gelen arkadaslarımız hosgelmısler frezya canım senın adın aklımda kaldı bı tek :)
hedıye cekılısı baslasın artık ama canlar bı kısı kalmıs sanırım tweetty de bızım ıcın helak oldu cancagızım
4 'lu testı rısklı cıkan arkadasım canını sıkma genelde bu testler bole cıkıp amnıyosentez sonucları cok gusel cıkıomus herkesın ...bnmde bu hafta ıcı 3'lu sonucum cıkıcak ıns hepımzıın sonucları tertemız cıkar..
h
Canım her ikisinede geçmiş olsun Allah acil şifa versin inş
Ohhh ne güzel alışveriş işleri nerdeyse tamamlanmışpaşan sağlıkla kullansın hepsini canım
ayyyhh helak olmak değilde bir kişi bulamadım yaaa çekilişe katılacak yokkkkmuuuuu hediye çekilişi faslını kapatacağımmmm birrrrr kurbannn lazımmmmm:))))
canım cinsiyetimiz belli prensesim olcak inş ondan erkek isimlerine bakmıyorum ...
GUNAYDIN CANLARIMM BENIMMM....nasılsınız bakalım hepınıze ıyı haftalar dılıyorumm..
gecmısı yenı okudum masallah sohbet yerındeymıs..hafta sonu gıremedım dedemı hastaneye kaldırdık sımdı sukur yogunbakımdan cıktı ama by pass tan kacıs yok sanırım ınsallah ıyı olucak..kayınvalıdeme bıyopsı yapıldı sukur onunda sonucları temız cıkıcak inşallah bnm doktorum yaptı işlemını ,dişçimiz aynıydı ama anlıcagınız artık kayınvalıdemle jınkologumuzda aynı
onun dısında bebesıme alısverısler yaptım odasını begendım sevtım sıparısını bayrama dogru verıcem duvar kagıdını aldım koctastan dusunen varsa baktın cok cıcı hepsı bmkı beyaz uzerıne mınık mavı yıldızlı olan sımdı usta bulup onu yaptırmak ve perdesını halletmek kaldı..
e bebege gıttım bırde araba baktım chicco nun ı move modelı ve concord neo dıe bısı arasında kaldım chıcco cok pratık kendı etrafında 360 derece donuo kolay kapanıo ama hafıf yer kaplıo kullanımı kolay ..concord bıraz daha havalı bır araba kolay kapanıo ama bıraz teferruatlı esler yanımızda yokken belkı zorlanabılırız ama daha az yer kaplıo hafta sonu sarachaneye gıdıcem ordan bıldırım sıze model ve fıyatları e bebekte chıcco 1250 concord 1500 tl travel sıstme ana kucakları ıcınde ...
yenı gelen arkadaslarımız hosgelmısler frezya canım senın adın aklımda kaldı bı tek :)
hedıye cekılısı baslasın artık ama canlar bı kısı kalmıs sanırım tweetty de bızım ıcın helak oldu cancagızım
4 'lu testı rısklı cıkan arkadasım canını sıkma genelde bu testler bole cıkıp amnıyosentez sonucları cok gusel cıkıomus herkesın ...bnmde bu hafta ıcı 3'lu sonucum cıkıcak ıns hepımzıın sonucları tertemız cıkar..
günydın canım geçmiş olsun deden için inşallah en kısa zamanda iyileşir
bebek için baya bir şeyler araştırmışsın daha biz çıkıp bakamadık olsun sen bizim yerimize de bakmışsıninş. sonucund iyi çıka r
h
hmmm genelde söyleniş olarak birbirine yakın isimler kayra ve alara güzel gibi geldi bana söyleniş bakımındanohh ne güzel valla ayarlamışsınız :)
benim aklımda var bi sürü isim ama eşim hiçbirini beğenmiyo
RANA
ALARA
AFRA
SERRA
KAYRA
bunları beğeniyorum ki kolay kolay isim beğenmem ben iki isim koycaz eşim daha çok sıradan isimleri tercih ediyo bende herkeste olanı istemiyorum bilmiyorum sonuç ne olcak...
çekiliş nasıl olcak şartlar varmı bi bakayım ?
anladım canım,isim işi gerçekten çok zormuş...
benim sevdiğim kız isimleri
beyza (kızımız olsaydı muhtemelen bu isim olacaktı.)
belis
aslışah
selin
selen
güzel isimler canım yazdım deftere :)
senin oğlun olcak dimi senin işinde zor ya ...
isimler baya kafa kurcalayacak belli ama çok güzel bi duygu bebişlerin isimleri olcak ve senin istediğin isim olcak bana çok farklı çok heyecan verici geliyo
h
hmmm genelde söyleniş olarak birbirine yakın isimler kayra ve alara güzel gibi geldi bana söyleniş bakımındanhadi bakalım eşinle orta yolu bulun
merhaba kızlar gunaydın
canım sıkkın
ıkı gundur pıt pıt duyamıorum
canım sıkkın oldukca ıyıce gerılıorum ıyıce duyamıorum
nedendır :18:
EVET KIZLAR GÜNAYDIN....
İsim arayışına başlandımı ...ben çok zorlanıyorum eşime isim beğendiremiyorum...çok çabuk değişikliğe alışan insan olmadığım için doğuma kadar isim belirleyip alışmak istiyorum ..
birbirimize yardımcı olalım ....
evet canım genel olarak söyleniş biçimleri aynı ama değişik bunlar var tabi şimdilik bende alarayı beğeniyorum
eşime sabah serra olsun dedim yok eğer çok istiyosan kayra daha iyi olur dedi öle gitti bilmiyorum artık kayraya kapılar açılıyo gibi geliyo ama yinede kesin bişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?