eşinin istediği isimler ne üzme tatlı canını ya :44: belki ondada güzel isimler vardırşey yapmıştık biz erkek olursa sen koyarsın kız olursa ben diye sizde öyle bişi yok muuydu ama gene de ne olursa olsun erkek kız annelerin aklına yatan bişi olması gerek en çok çocuklarıyla onlar vakit geçirecek ve bebeklerimiz için en iyisini biz biliriz boşuna o kadar araştırma yapmıyoruz dimi ama
kizlar bana yazik gunah degil mi yaaa, beni niye hic hatirlamiyorsunuz, bi Gece vardi, nerelerde acep demiyorsunuz. Ben de mi isi biraksam ne yapsam, islerim yogun yazmiyorum diye bana hic yuz vermiyosunuz
gezdiniz haftasonu di mi? benim egitimim vardi, pazar gezebildim biraz. Kizima yeni ciciler aldim. Hala erkek kiyafetleri daha cekici gelse de :)
bi de son doktora gittigimde amniyo sivisi az diye firca yemis, su icmeye baslamistim, hatirladiniz mi bacilar? Iste ona internetten bakayim dedim de ayyyy bakmaz olaydim. Karalari bagladim. Meger benim su icmemle bi ilgisi yokmus, muhtemelen tansiyonum ile ilgiliymis. bizim bebede bobrek sorunlari olabilirmis. Gelisim geriligi de olursa gebeligin sonlanmasi lazimmis. Ay valla icim karardi. Yani sukrediyorum tabi ki ama tansiyon desen bende, uterusun arkaya yapisik olmasi bende, amniyo sivisi azligi bende... Allah beterinden saklasin.
Benim doktor teee 5 hafta sonraya detayli ultrasona yolladi. Ciddi bir problem olsa daha erken cagirirdi diye dusunuyorum. Onunla avutuyorum kendimi, cok icime sinmezse giderim bi daha doktora.
Neyse bende gun sonu ozeti budur :) hepinizin mis kokulu kuzucuklarini opuyorum...
ayhhh baharcım sorma ben öyle demiştim kız olursa ben erkek olursa sen koyarsın ismini bizim paşamız olacak Allahın izniyle ama ben eşimin bulduğu isimlere ısınamadım yaaa(((
Kıslar isim konusunu biz iki isim koyup biri benim biri onun istediği ama birbirine yakışan isim koymayı tercih ediyorus. Ancak orta yolu böyle buluyorus çünküü :)
Kissem, haftasonu misafir ağırlamak bu halde bide üstüne kayınvalideler hakikaten yorucu olmuştur.. Benim yorucu haftamda start aldı.. Cmrt taşınıyorum bu hafta akşamları herşeyi halletmem lazım, gözümde büyüyor bazen heee:18:
sorma şekerim baya yorucu oldu bütün akşam sol bacağımın üstüne basamadım fıtıklı gibi sekerek ve yamuk yürüdüm şimdi daha iyiyim ama düşünceler prensi kocacımda arayıp nasıl oldun deme nezaketinde bulunmadı. düşünce özürlüsü anam bunlar yaratılışları böylefabrika hatası var kesin
sorma şekerim baya yorucu oldu bütün akşam sol bacağımın üstüne basamadım fıtıklı gibi sekerek ve yamuk yürüdüm şimdi daha iyiyim ama düşünceler prensi kocacımda arayıp nasıl oldun deme nezaketinde bulunmadı. düşünce özürlüsü anam bunlar yaratılışları böylefabrika hatası var kesin
sen hemen o kararı bozabilirsinkendin de isim bulmaya başla aaa bak bunun anlamı güzel bunun şurası güzel diye kendin bulduğun isimleri onada kabul ettirmeye çalış
aslında erkekler pek anlamıyo bu işlerden anlamı ne diye sorsan çoğunun bilmezler yababalarının isimleri ya dedelerin sende bi taraftan araştırma yap bence
Tweety kuşumm çekiliş için adreslerimizi sana mı yazıcaz bi de 20 kişi olunca da 12 ekime kadar bekleyecekmiyiz
Kıslar isim konusunu biz iki isim koyup biri benim biri onun istediği ama birbirine yakışan isim koymayı tercih ediyorus. Ancak orta yolu böyle buluyorus çünküü :)
Bahar ve Şekercik,,,, aynen canım bende şekercik gibi bir formül bldum gerçi ben öncedende iki isim istiyordum şimdi eşimin bulduğu ismin önüne bir isimde ben ekleyeyim diyorum tabii anlaşma şartlarını bozmuş mu olacağım
Frezya canım hala 20. kişiyi bulmaya çalışıyorum((( Neyse geç kalmayalım haftasonu katılanlara kime hediye göndereceğiyle ilgili özel msj atacağım
katılan arkadaşlar; ad soyad ,nickname, tel no ile hediyenin gönderilmesini istediği adres bilgisini msj olarak bana gönderirmisiniz? Tşkler
Tweety kuşumm çekiliş için adreslerimizi sana mı yazıcaz bi de 20 kişi olunca da 12 ekime kadar bekleyecekmiyiz
[/QUOTE]bide cinsiyetler bellliyse onlarda yazilsinnn ama yoksa ne alcaz??
Frezya canım hala 20. kişiyi bulmaya çalışıyorum((( Neyse geç kalmayalım haftasonu katılanlara kime hediye göndereceğiyle ilgili özel msj atacağım
katılan arkadaşlar; ad soyad ,nickname, tel no ile hediyenin gönderilmesini istediği adres bilgisini msj olarak bana gönderirmisiniz? Tşkler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?