2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

ayhhh baharcım sorma ben öyle demiştim kız olursa ben erkek olursa sen koyarsın ismini bizim paşamız olacak Allahın izniyle ama ben eşimin bulduğu isimlere ısınamadım yaaa (((

Herkese gnydn.bebişlerimizle yeni bir haftaya girmenin mutluluğuyla güzel bir gün geçirmek dileğiyle..

canımcım doktoruna güveniyorsan 5 hafta sonrasına randevu vermesinden zaten anlamışsındır sıkı takip gerektirmeyen bi süreç olduğunu ama doktoruna güvenmiyorsan başka bi dra da gitme imkanın varsa bi gidip görün aklında kalmasın bazen bi drun gözünden kaçanı başka drlar yakalıyor.

isim konusunda bizim cinsiyetimiz kesin olmamakla beraber dr dışı verilere göre erkek olduğundan kısa ve net bi şekilde CAN isminde kararlı görünüyoruz. kız çocuk içinde bi tavsiyem varrrrrr İLSU.bi arkadaşımız koydu kızına anlamı da çoookkk güzel dünyaya akan su bolluk bereket demekmiş ben çok beğendim tavsiye olunur bir de erkek çocuğu olan bi arkadaşım da ASLAN koydu yapı olarak güçlü karakterli duruyor o da hoşuma gitti

onun dışında ben hafta sonu gezenlerden değildim misafir ağırlayıp temizlik yaptım pazar günü öğlen kayınvaldem aradı akşama biz geliyoruz diye olağan üstü hal ilan edip daha kaldırmadığım kahvaltı sofrasıyla işe başladım büütün evi eşim süpürdü bende sildim toz aldım banyoyu yıkayıp ovdum alış veriş yapmaya gittim kiiiiiii bi telefon kayınvaldemler gelmiş akşam gelicez deyip saat 4te gelmek nedir anlayamıyorum neyse çay falan yptım bir iki bişeyler hazırladım falan yedik ettik geçti günümüz ama ben biraz stresli geçirdim işte eşimden dolayı falanda bişiler oldu amaaaaa hayat kısa değmez kocaya bebeğimi seviyorum umurumda mı dünyaaaaa oohhh ohhhh yandan bebeğimi görmeme 14 gün kaldı gerisi boş :)

ayyy daha yazacak çok şeyim vardı unuttum telefonla konuşmaktan aklımda bişi kalmadı.

ayhhh baharcım sorma ben öyle demiştim kız olursa ben erkek olursa sen koyarsın ismini bizim paşamız olacak Allahın izniyle ama ben eşimin bulduğu isimlere ısınamadım yaaa (((

sen hemen o kararı bozabilirsin kendin de isim bulmaya başla aaa bak bunun anlamı güzel bunun şurası güzel diye kendin bulduğun isimleri onada kabul ettirmeye çalış

aslında erkekler pek anlamıyo bu işlerden anlamı ne diye sorsan çoğunun bilmezler yababalarının isimleri ya dedelerin sende bi taraftan araştırma yap bence

Tweety kuşumm çekiliş için adreslerimizi sana mı yazıcaz bi de 20 kişi olunca da 12 ekime kadar bekleyecekmiyiz

Kıslar isim konusunu biz iki isim koyup biri benim biri onun istediği ama birbirine yakışan isim koymayı tercih ediyorus. Ancak orta yolu böyle buluyorus çünküü :)

Kissem, haftasonu misafir ağırlamak bu halde bide üstüne kayınvalideler hakikaten yorucu olmuştur.. Benim yorucu haftamda start aldı.. Cmrt taşınıyorum bu hafta akşamları herşeyi halletmem lazım, gözümde büyüyor bazen heee:18:

sorma şekerim baya yorucu oldu bütün akşam sol bacağımın üstüne basamadım fıtıklı gibi sekerek ve yamuk yürüdüm şimdi daha iyiyim ama düşünceler prensi kocacımda arayıp nasıl oldun deme nezaketinde bulunmadı. düşünce özürlüsü anam bunlar yaratılışları böyle fabrika hatası var kesin

bir tek ben değilim yani kocası haftasonunu zehir eden ya öyle dırdırcı falan olsak naparlardı acaba bak sen de öyle her şeyi kafana takıp sorun çıkarmıyorsun gülüp geçebiliyorsun ben de hap susuyorum yutuyorum ama bi yere kadar yine de yaranamıyoruz ki değer bilen mi var pazar günü nasıl hevesle uyandım kahvaltımızı yaptık plan yapıyorum film mi izlesek netten bebek eşyaları mı baksak falan derken zırrrrr bi telefon geliyo adam koşa koşa gidiyo ben deli oluyorum bıraktı beni gitti oturdum yarım saat ağladım içimi çeke çeke ya hiç mi değerim yok benim niye bir günü de birlikte geçlremiyoruz offf öyle işte benim ona gösterdiğim değerin yarısını gösterebilse keşke...

kızlarrr artık herkes daha iyi maşallah bulantıdan vs. şikayet eden çok nadir

haftasonu sezeryan ve normal doğum konuşulmuş. cumartesi mevlut vardı bi tanıdığın maşşalh herkes yeni doğurmuş. kadınlardan biri hem sezeryan hem normal yaşamış kesinlikle

normal doğum diyor. benim annemde 3 kardeşiz üçümüzü de çok zor doğurmuş babannnemlerde sezeryan yaptırmamış. oda sezeryan yaptır diye çıldırdı uyuyarak gir uyuyarak çık diye...

ama biliyorsunuz normal doğum kadını da temizliyor çok faydası var dua edelim de hepimiz normal yapalım. birisi de diyor ki normal olduğunda onun senden çıkma mucizesine şahit oluyorsun muhteşem birşey...

hhahaha olabilir mümkün
Hamile kıza misafirleğe gitmekte neyin nesi emrivakiyle anlamıyorum ki.. Hadi yabancı olan neysede , bunu aileler neden yapıyor anlamış değilim

Tweety kuşumm çekiliş için adreslerimizi sana mı yazıcaz bi de 20 kişi olunca da 12 ekime kadar bekleyecekmiyiz

bide cinsiyetler bellliyse onlarda yazilsinnn ama yoksa ne alcaz??

Frezya canım hala 20. kişiyi bulmaya çalışıyorum ((( Neyse geç kalmayalım haftasonu katılanlara kime hediye göndereceğiyle ilgili özel msj atacağım
katılan arkadaşlar; ad soyad ,nickname, tel no ile hediyenin gönderilmesini istediği adres bilgisini msj olarak bana gönderirmisiniz? Tşkler[/QUOTE]

canımmm 06 ekimde kime hediye göndereceğini öğreneceksin 15-19 ekim tarihleri arasında herkes hediyelerini kargolayabilecek bu tarihten önce veya sonra gönderim yapılmayacak ki hepimiz aynı anda o heyecan ve sevinci yaşayalım:

[/QUOTE]

doğru canım aslında ilk sayfada var ordan bakarız demiştim ama eksiklerde var sanırım mesajla gönderilmesi daha doğru tşkler

[/QUOTE]

mesela benm hala belli değil

[/QUOTE]

CANIM BENIM MSJ KUTUN DOLUYMUS SIL BIRAZ KIZ GONDEREMIYORUM ADRESIMI :)bıde kargoların ustune ısım yazdıktan snra yanına burdakı rumuzlarıda yazsak olurmu??:) bıde bıde gonderecegımız kısının kızmı erkekmı bebsı oldugunu burda kalabalıktan unutabılıyoruz bazen cok mu sey ıstedım :)

CANIM BENIM MSJ KUTUN DOLUYMUS SIL BIRAZ KIZ GONDEREMIYORUM ADRESIMI :)bıde kargoların ustune ısım yazdıktan snra yanına burdakı rumuzlarıda yazsak olurmu??:) bıde bıde gonderecegımız kısının kızmı erkekmı bebsı oldugunu burda kalabalıktan unutabılıyoruz bazen cok mu sey ıstedım :)[/QUOTE]

msj kutumu boşalttım şekerim :)))bence zaten kargoya adının yanına nickname yazılmalııı.. cinsiyet bilgisi mesajlarda belirtilecek ya ozaman bildirim yaparken bende size ileteceğim sanırım 2 kişininde belli değil ozamana kadar inş öğrenirler ya da inşşş bana çıkarlar :)))))

[/QUOTE]

citrus alınacak çok şey var yaaaa cinsiyeti belli olmayan biri çıkarsa konuşruuz şekerimmm :)))

Anaaaaam ben sabah yazmıştım ama mesajım uçmuş. Ne yazmıştım ki acep?
Dünkü karamsar havamı attım, yeni bir gün, hatta ay. Bugün tam olarak 4. ayımız bitti, 5'den gün alıyoruz :)

Dün ve bugün bana destek olan tüm arkadaşlara tesekkürler. belki arada 2. bir göz olsun diye bir doktora giderim ama su anda cok dert değil. Bebeğin hareketlerini de yavastan hissetmeye başladım, onları hissettikçe daha rahat ediyor içim.

Oda yapmaya başlayanlar, hay maşallah anacım ya, ben kıyafeti bile erken diye alamıyorum. Bebe doğacak, 2 zıbınla kalacak valla. hafiften başlamak lazım di mi ya?

hadi öpüyorum siziiii...

Kızlarr belli olmayanlarada olmadı ara renk bişey alırıs omamıı ?

Tweety atıyom bende şimcik msj..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…