2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
göbek deliği büyüyen var mı? benim göbek deliğim büyüdü sankim. bide karnımı şişirince sanki bişey çekiliyo içten. göbek kordonu mu ki acaba

ya kıslar bi şiy sorcam size. bebikler kaç cm ve kaç gram sizin. benimki 19 cm ve 200 gram. merak ettim de ne kadar değişik değerler çıkacak diyeeee

göbek deliği büyüyen var mı? benim göbek deliğim büyüdü sankim. bide karnımı şişirince sanki bişey çekiliyo içten. göbek kordonu mu ki acaba

ay ben nefret ediyorum dışardaki göbek deliklerinden :) daha bebekle ilgili hic rüya görmemişken göbek deliğim dışarı fırlamış diye bir kabus görmüştüm. Niyeyse böyle bir takıntım var :)
bende bir değişiklik var mı bilmiyorum. Şirkette caktırmadan baktım şimdi :) büzülmüş gibi duruyo sanki, pek değişiklik yok.

canım herkes ayrı haftalarda gittiği için karşılaştırma yapman zor olur, birde herkes birbirinden farklı olurmuş , rakamlar oynarmış yani.. Mesela ben 15+4 de gittim en son ogün 14 cm boyumuz 142 gr dı... MAŞALLAH

ya kıslar bi şiy sorcam size. bebikler kaç cm ve kaç gram sizin. benimki 19 cm ve 200 gram. merak ettim de ne kadar değişik değerler çıkacak diyeeee

twetyyy bana dioki senin 100 goonderin olmadii icin ona mesaj atamazsin ozelden dio ama bu ne ya kadinlar kulubude her seyde bi kosul suruyo one gicik oldum aaa

Karnımız büyüdükçe, gerildikçe sanırım göbek deliğide büyüyecek benim orda koca bir çukur oldu nerdeyse :) kordonmudur onu bilemedim

Kızlarr belli olmayanlarada olmadı ara renk bişey alırıs omamıı ?

Tweety atıyom bende şimcik msj..

evet benimki gibi kesin olmayanlara ara renklerden bişiler alınabilir ya da kıyafet dışı bişeyler olabilir geç kalmadan yapalım

bende büyümemi bilmiyorum ama önceden içeri göçüktü baya şimdi de içeride gibi ama akşamları göbüş şişince daha dışarıda gibi duruyor. o değilde benim göğüs uçlarım çok kaşınıyor yaaa içeri göçüktü onlarda şimdi hafif filizlendi gibi ondanmı bu sıkıntısı acep

Aynen canım sizede öyle bişey yapılabilir
Valla bende çukurluk var
Göğüs ucu bende olmadığı için pek kaşınamıyor

ah canım bende cok net olmasda arfada baloncuk atar gıbı bısı atıo sızedeolucak merak etme

eveet dogru dedın teyzesi

ay biz ölsek mi ne yapsak

daha hiç duyamadık o pıt pıt ları heyecanla bekliyoruz ama duyucaz biliyoruz

sıkma canını her gün pıt yapıcak die birşey yok

duyarsın duyarsın asss kaldııı

sorma ıcın ancak rahatladı sonra stresım gıttı benımkı pıtladı şükürr.

ınsan hemen telaşlanıo yaa allah korkutmasın

kız 19 cm gramına gore cok bır yanlıslık olmasın.:44:

ay benımde acıldı gobel delıgım bır delhiz gibi içinide göremiorum ıcı böle kıtır kıtır bısı olmuskabuk gıbı kuccukken annem oyunama gobegınle derdı bende sımdı aldım o kucuk kuruları

canim mail attim sana adresi tesekkurler tekrar organizasyon icin :)

Citrus sana mesaj gönderdim bir ara kontrol edermisin....[/QUOTE]

şimdi bişey sorcam hiç mesaj atamadan nasıl 100 mesaj atmış olabiliriz ki mesaj sayınız 100 olanak kadar atamazsınız diyo atmammıza da izin vermiyo

peki bi şey daha sorcam şimdiye kadar kaç tane yorumumuz olmuş acaba onu nerden öğrenebiliriz kolay bi yolu var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…