göbek deliği büyüyen var mı? benim göbek deliğim büyüdü sankim. bide karnımı şişirince sanki bişey çekiliyo içten. göbek kordonu mu ki acaba
ya kıslar bi şiy sorcam size. bebikler kaç cm ve kaç gram sizin. benimki 19 cm ve 200 gram. merak ettim de ne kadar değişik değerler çıkacak diyeeee
ya kıslar bi şiy sorcam size. bebikler kaç cm ve kaç gram sizin. benimki 19 cm ve 200 gram. merak ettim de ne kadar değişik değerler çıkacak diyeeee
canımmm 06 ekimde kime hediye göndereceğini öğreneceksin 15-19 ekim tarihleri arasında herkes hediyelerini kargolayabilecek bu tarihten önce veya sonra gönderim yapılmayacak ki hepimiz aynı anda o heyecan ve sevinci yaşayalım:
göbek deliği büyüyen var mı? benim göbek deliğim büyüdü sankim. bide karnımı şişirince sanki bişey çekiliyo içten. göbek kordonu mu ki acaba
Kızlarr belli olmayanlarada olmadı ara renk bişey alırıs omamıı ?
Tweety atıyom bende şimcik msj..
Tweety CNM MSJ ATTIM SANA.
bende sana attım canım :))))
citrus sana mesaj gönderdim bir ara kontrol edermisin....
evet benimki gibi kesin olmayanlara ara renklerden bişiler alınabilir ya da kıyafet dışı bişeyler olabilir geç kalmadan yapalım
bende büyümemi bilmiyorum ama önceden içeri göçüktü baya şimdi de içeride gibi ama akşamları göbüş şişince daha dışarıda gibi duruyor. o değilde benim göğüs uçlarım çok kaşınıyor yaaa içeri göçüktü onlarda şimdi hafif filizlendi gibi ondanmı bu sıkıntısı acep
tatlım sıkma canını hemen geceleri pıt pıt ediyordur belki uyuduğun için hissedemiyorsundur gündüzleri uyuyordur belki bebiş,iki gün kısa bi zaman hemen moralini bozma çikolata falan yemeyi denedin mi.. Aramızda 10 gün var ben hiç hissetmedim daha o pıt pıtları nasıl bir duygu bilmiyorum ama üzülme nolur
Günaydın güzel anneler;
Geceyimben; sıkma canını cimcimeni sağlıkla kucağına aldığın günleri görürsün inş çok fazla neti okuyup kafanı karıştırma druna danış bence aklına bişi takıldığında...
Lolo; Rabbim tez zamanda eşine hayırlı bir kapı açsın inşallah...
Rose; işiniz çok zor Allah yardımcınız olsun canım
Çilek ; evham yapıp bebişide etkileme şekerim o gayet iyi uyuyup dinleniyordur annesi...
ay biz ölsek mi ne yapsak
daha hiç duyamadık o pıt pıt ları heyecanla bekliyoruzama duyucaz biliyoruz
sıkma canını her gün pıt yapıcak die birşey yok
Hehhh iyi etmişsin, aramakla bak gördünmü korkulucak bir durum da yokmuş. Anlıyorum insan evham yapıyor süreli,engelde olamıyor ama kendi kendini yiyeceğine doktora gitmek aramak daha iyi işte..
Rica ederim ne demek, herşey onlar içinnn bisim içinnn
sıkma canını yaa çilekcim bende öyleyim dünden beri bakıyorum takip ediyorum ama tık yok olsa iyi diye huzurlu olucam ama iyidir inşallah rabbime emanetler
bizim ismimiz daha bebişimiz yokken belliydi kızsa da erkekse de hazırlamıştık değiştirmeyecezprensesimize GÜLCE adını koyacaz inşallah Allah kısmet ederde sağlıkla doğarsa bu ismi taşıyacak bebişim
şimdi bişey sorcam hiç mesaj atamadan nasıl 100 mesaj atmış olabiliriz kimesaj sayınız 100 olanak kadar atamazsınız diyo atmammıza da izin vermiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?