peki bi şey daha sorcam şimdiye kadar kaç tane yorumumuz olmuş acaba onu nerden öğrenebiliriz kolay bi yolu var mı ?
[/QUOTE]canim mail attim sana adresi tesekkurler tekrar organizasyon icin :)
Citrus sana mesaj gönderdim bir ara kontrol edermisin....
gönderdim tatlım çokkk teşekkürlereksik bilgi varsa mesaj at bana ne deolsa sen mesaj atabiliyorsun benim gibi zavallılar atamıyo
kız ne güzelmiş bu böyle üstten doldur memişlerden boşaltbişeyler paylaşayım bari
merhaba frezya 78 karabukte nerede ogretmensınız bende mart annesıyım memleket orasıda
kayabası zor yerdır cocuklar genclerde zordur ama sıcak ınsanlardır kayabası karabukun en eskı koyudur aslında karabukkoyu dıyede gecer safranbolu guzeldır ama ozellıkle dogası karabukte sıkılıyor ınsan hafta sonları safranbolu ıyı bı kacıs olur
ya açma yaramı bizimkilerde bula bula burayı bulmuş ev yapacak aynen köy yani,ilk geldiğimde internetten tiyatro bileti almıştım eşimle gittik yenişehir kültür merkezine baktım insanların tipi değişti bu insanlar da mı karabükte yaşıyo diye sordum eşimekayabaşı yaşlı nüfus akşam ezanından sonra dışarı kimse çıkmaz boğuldum tabi ama çevrem farklı yerlerden gidip geliyorum açılıyorum işte biraz safranbolu da çok güzel ama araba lazım bir yılda üç kere gittik oraya o da hep arabalı arkadaşlarla ..
ne yalan soyleyeyım aramıyorum annemı babamı cok ozluyorum ama esın karabukun hangı koyunden bebısının cınsıyetı ne benımkı erkek orada hangı dr gıdıosun ne cok soru sordum demı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?