2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
şimdi başlıycaksınız benim sorularıma da mesajlarıma da..ama anne olacaksınız siz alışmanız lazım çocuklar böyle habire soru soruyo

peki bi şey daha sorcam şimdiye kadar kaç tane yorumumuz olmuş acaba onu nerden öğrenebiliriz kolay bi yolu var mı ?

canım 36 adet yorumun olmuş bildirimlerine bakarmısın sana msj gönderdimmmm

AKILLCIIII burdayken hediye çekilişiyle ilgili isim,nickname, adres tel bilgilerini bana msj atarmısın

bişeyler paylaşayım bari

Eklentiler

• $222190_10151175320174255_1608965991_n.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 39
canim mail attim sana adresi tesekkurler tekrar organizasyon icin :)

Citrus sana mesaj gönderdim bir ara kontrol edermisin....
[/QUOTE]

Rica ederim.... hepimiz bebişlerimizi beklerken böyle ufak heyecan yaratacak bişi yaşamış olacağız katılan herkese tşkler

gönderdim tatlım çokkk teşekkürlereksik bilgi varsa mesaj at bana ne deolsa sen mesaj atabiliyorsun benim gibi zavallılar atamıyo

gönderdim tatlım çokkk teşekkürlereksik bilgi varsa mesaj at bana ne deolsa sen mesaj atabiliyorsun benim gibi zavallılar atamıyo

aldım canım maili tşkler olurmu şekerim ha gayret seninde az kaldı msj atmana.....zor oluyor bende çok zorlanmıştım ama neyse çözdük:)))

şimdi ben de sana sorcaktım sbolu safranbolu mu demek diye:)
ben bu yıl Fevzi Çakmak İlkokulundayım Kayabaşı'nda..

kayabası zor yerdır cocuklar genclerde zordur ama sıcak ınsanlardır kayabası karabukun en eskı koyudur aslında karabukkoyu dıyede gecer safranbolu guzeldır ama ozellıkle dogası karabukte sıkılıyor ınsan hafta sonları safranbolu ıyı bı kacıs olur

ya açma yaramı bizimkilerde bula bula burayı bulmuş ev yapacak aynen köy yani,ilk geldiğimde internetten tiyatro bileti almıştım eşimle gittik yenişehir kültür merkezine baktım insanların tipi değişti bu insanlar da mı karabükte yaşıyo diye sordum eşime kayabaşı yaşlı nüfus akşam ezanından sonra dışarı kimse çıkmaz boğuldum tabi ama çevrem farklı yerlerden gidip geliyorum açılıyorum işte biraz safranbolu da çok güzel ama araba lazım bir yılda üç kere gittik oraya o da hep arabalı arkadaşlarla ..

Kızlar nedeni bilinmeyen bir durumla kıvırcık topiğe giremiyormuş ve hepinize kucak dolusu selamlarını sevgilerini iletti..
Yarın itibariyle kısmetse TR topraklarında olacakmış.. Oyüzden hazırlık içinde kendisi.. Vınn işini hallederse burdanda girmeye devam edicek ama bir kaç gün giremes yinede.. Bilginiz olsun..

esın karabuklumu yenısehır karabukun gelısmıs yerıdır genelde ogretmen doktor hemsıre o taraflarda oturur memur kesımıdır bır nevı karabukte en zor kesımlerden bırındesın yaylacık kayabası oglebelı zor yerlerdır dedıgın gıbı emeklı kesımı herkes bırbırının akrabasıdır orada mahalle tamamen tanır bırbırını

evet canım eşim karabüklü başa gelen çekiliyor işte sen iyi misin izmitte safranboluyu aramıyorsundur umarım

ne yalan soyleyeyım aramıyorum annemı babamı cok ozluyorum ama esın karabukun hangı koyunden bebısının cınsıyetı ne benımkı erkek orada hangı dr gıdıosun ne cok soru sordum demı

ne yalan soyleyeyım aramıyorum annemı babamı cok ozluyorum ama esın karabukun hangı koyunden bebısının cınsıyetı ne benımkı erkek orada hangı dr gıdıosun ne cok soru sordum demı

doğum yeri karabük ama ailesi çatalzeytinli,bebişim kız ( çok istiyordum bir kızım olmasını allah gönlüme göre verdi:) medikar diye özel bir hastane açıldı beşbinevlerde orda erdinç beye gidiyorum aslında bayan doktor istemiştim ama devlet hast hariç hiç bayan doktor yok şimdilik iyiyiz cinsiyetini erdinç bey söyledi plazma ekranda seyrettik bebişimizi çok güzeldi devlet hast.nde insan yerine bile koymuyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…