doğum yeri karabük ama ailesi çatalzeytinli,bebişim kız ( çok istiyordum bir kızım olmasını allah gönlüme göre verdi:) medikar diye özel bir hastane açıldı beşbinevlerde orda erdinç beye gidiyorum aslında bayan doktor istemiştim ama devlet hast hariç hiç bayan doktor yok şimdilik iyiyiz cinsiyetini erdinç bey söyledi plazma ekranda seyrettik bebişimizi çok güzeldi devlet hast.nde insan yerine bile koymuyorlar
bugün 16 haftamıza girdik şükürler olsun devlet hastanesinden randevu aldık doktor ben söymeiyorum demez mi sinir oldum kız erkek anne baba olarak sanki hakkımız değil gibi neymiş özel hastaneye git diyor saçma sapan konuştu sinirlendik vaktim olsa başka hastaneye giderdik ama bakalım yarını bekleyeceğiz daha çorap bile almadım yavruma ...
merhaba arkadaşlar...
bel ağrısı yaşayanlar var mı benim gibi? birkaç gündür fena halde ağrıyor, oturup kalkarken bile bir yerlere tutunmam gerekiyor, yoksa canım yanıyor, sanki belim ortadan ikiye ayrılıyor :-( fıtık mı oldum, yoksa hamilelikten midir anlamadım......
iyi akşamlar kızlar..
kıçım ağrıyor göbüşüm şişiyor camı kapattığımda nefessiz kalıyorum camı açtığımda gürültüden rahatsız oluyorum iyiki kk var sizinle kafa dağıtıyorum.
bel ağrısı bende de var kalçam ve üst kısmı özellikle yorulunca ayakta durunca falan üstüne basamıyorum yürüyemiyorum
bide uykum geldi ben yatıyorum :95:
Sorunun kıç baş olsun kız kocan olsa nolcak beni görsen şükredersin
bide ben de asiri alinganlik basladi yada hak edio cozemiorm ama surekli mutsuz oluyorum( mesela ogun benm canim pasta istiooo dedim oda bana ama benimki istemio dedi simdi ne denir buna???
aynen benimde cok agriyor ayakta kalinca. yatinca da yataktan zor kalkiyorum wc ye falan tutulmus oluyorkıçım ağrıyor göbüşüm şişiyor camı kapattığımda nefessiz kalıyorum camı açtığımda gürültüden rahatsız oluyorum iyiki kk var sizinle kafa dağıtıyorum.
bel ağrısı bende de var kalçam ve üst kısmı özellikle yorulunca ayakta durunca falan üstüne basamıyorum yürüyemiyorum
merhaba arkadaşlar...
bel ağrısı yaşayanlar var mı benim gibi? birkaç gündür fena halde ağrıyor, oturup kalkarken bile bir yerlere tutunmam gerekiyor, yoksa canım yanıyor, sanki belim ortadan ikiye ayrılıyor :-( fıtık mı oldum, yoksa hamilelikten midir anlamadım......
merhaba surmeli masallah senin bebis baya buyumus,
ya ben de seni ve sifaa yi merak ediodum ilk sizin msj lari okumustum:) ama simdi yoksunuz nerelerdesinizikinizde ya??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?