2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

catalzeytın guzeldır benım sormam hata genelde kayabasına yerlesmıslerdır ay ne guzel kızın olcak benım ıkıncıde erkek medıkarı bılıyorum erdınc bey en ıyı doktordur benım akrabalar hep ona gıttıler erkek doktor daha ıyı oluyor bayanlar bıraz kaprıslı oluyolar canım

bugün 16 haftamıza girdik şükürler olsun devlet hastanesinden randevu aldık doktor ben söymeiyorum demez mi sinir oldum kız erkek anne baba olarak sanki hakkımız değil gibi neymiş özel hastaneye git diyor saçma sapan konuştu sinirlendik vaktim olsa başka hastaneye giderdik ama bakalım yarını bekleyeceğiz daha çorap bile almadım yavruma ...

offf o devletteki doktorlari topla cope at, bide onlar bizim arkamizdan neler diolar bi bilsen....gecenlerde iki doktor arkadasim face iletilerine yazmislardi bide birbirlerine destek veriolar ne banallik ne cirkinlik anlatamam Allam ya.... sen takma kafani onlari eger cok canin sIKTIYsa saglik bakanligi 184 var ben bi gerizekali erkek doktoru sikayet ettim beni aglattigi icin. sende edebilirsin canim. en azndan onuda cani sIKILIR....

merhaba arkadaşlar...
bel ağrısı yaşayanlar var mı benim gibi? birkaç gündür fena halde ağrıyor, oturup kalkarken bile bir yerlere tutunmam gerekiyor, yoksa canım yanıyor, sanki belim ortadan ikiye ayrılıyor :-( fıtık mı oldum, yoksa hamilelikten midir anlamadım......

Cümleten iyi akşamlar; ya bisim bu kıslar nerde yaa burası son günlerde böyle ıssız kaldıı...

ya bende onu yazmak icin girdim sag kalcamin ust tarafi acayip agriyo ya bende fitik mi oldum diye dusundum acaba hamileliktenmi , insallah oledir

İyi akşamlar güzel anneler Evde geçen kasvetli kavgalarımız sonunda burda nefes almak gerçekten iyi geliyo... insanın kafası dağılıyo..

kıçım ağrıyor göbüşüm şişiyor camı kapattığımda nefessiz kalıyorum camı açtığımda gürültüden rahatsız oluyorum iyiki kk var sizinle kafa dağıtıyorum.

bel ağrısı bende de var kalçam ve üst kısmı özellikle yorulunca ayakta durunca falan üstüne basamıyorum yürüyemiyorum

kıçım ağrıyor göbüşüm şişiyor camı kapattığımda nefessiz kalıyorum camı açtığımda gürültüden rahatsız oluyorum iyiki kk var sizinle kafa dağıtıyorum.

bel ağrısı bende de var kalçam ve üst kısmı özellikle yorulunca ayakta durunca falan üstüne basamıyorum yürüyemiyorum

bide uykum geldi ben yatıyorum :95:

Sorunun kıç baş olsun kız kocan olsa nolcak beni görsen şükredersin

Sorunun kıç baş olsun kız kocan olsa nolcak beni görsen şükredersin

amannn kelebekim onlari sen oturur dusunursun o k. pireler uyurda uyur umrunda olmazsin( bi ogrenebilsek onlar gibi olmayi ( okuz dusuncesiz vurdummduymaz) zaten dunyada sorun kalmaz:)hepsi bizden kaynakli cunku

bide ben de asiri alinganlik basladi yada hak edio cozemiorm ama surekli mutsuz oluyorum ( mesela ogun benm canim pasta istiooo dedim oda bana ama benimki istemio dedi simdi ne denir buna???

bide ben de asiri alinganlik basladi yada hak edio cozemiorm ama surekli mutsuz oluyorum ( mesela ogun benm canim pasta istiooo dedim oda bana ama benimki istemio dedi simdi ne denir buna???

Sanki çocuk değil de patates taşıyoruz gibi davranıyolar canım anlam veremiyorum artık vermeye de çalışmıcam al bi öküzü vur ötekine hepsinin içinde yatıyo bi camış ben de pek mutlu olamıyorum artık önceden takmıyodum da sanırım dediğin gibi hamilelikten bi de çok güldüğüm bişey var nerden bildiysen uyuyo şimdi pireler parti yapıyo popişinde

aynen benimde cok agriyor ayakta kalinca. yatinca da yataktan zor kalkiyorum wc ye falan tutulmus oluyor

Bende yogun sekilde var. Kardesimin doktoru rahimdeki miyomdan olur bel agrilari demis. İsyerinde 24h'lik bir hamis daha var, ona sordum onda da cok varmis. Miyomu falan da yok. Surekli oturmamak lazim, arada 2-3 dk yurumek lazim. Uzun sureli oturarak calisan veya biraz kilolu hamile kalan her hamilede bu bel agrisi sorunu var anladigim kadariyla.

Son düzenleme:
merhaba surmeli masallah senin bebis baya buyumus,
ya ben de seni ve sifaa yi merak ediodum ilk sizin msj lari okumustum:) ama simdi yoksunuz nerelerdesinizikinizde ya??

Ya büyüdü teyzesi ogluşum:) hareketleri kuvvetlendi

Sifaayi vende merak ediyorum.. Hadi ben ev taşıyorum da o nerde acep:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…