ya bende onu yazmak icin girdim sag kalcamin ust tarafi acayip agriyo yabende fitik mi oldum diye dusundum acaba hamileliktenmi , insallah oledir
Bende yogun sekilde var. Kardesimin doktoru rahimdeki miyomdan olur bel agrilari demis. İsyerinde 24h'lik bir hamis daha var, ona sordum onda da cok varmis. Miyomu falan da yok. Surekli oturmamak lazim, arada 2-3 dk yurumek lazim. Uzun sureli oturarak calisan veya biraz kilolu hamile kalan her hamilede bu bel agrisi sorunu var anladigim kadariyla.
Kızlar günaydın aramıza bir prenses daha katılıyor cinsiyeti kızmış çok mutlu oldum bana arkadas geliyo ins :)[/Q
prensesin hayirli olsun arkadasim, bu mart topiginde erkekler sayica fazla oldugundansizin prensesler cok kiymetli ve nazli olacak
Kızlar günaydın aramıza bir prenses daha katılıyor cinsiyeti kızmış çok mutlu oldum bana arkadas geliyo ins :)
günaydın melek anneleri...
Dün gecem yine kabustu..dön sağa dön sola ateşler basıyo bana ayaklarımı buza sokasım geliyo..saat başı uyanıyorum..yandık biz daha 5 ay nasıl geçecek bu geceler.
herkese günaydın kızlar
izinden döndüm iyiyim derken nazar değdi galiba
dün pazartesi bi güzel geldim işe
burda bir istifra ,afedersiniz bir ishal halsiz kaldım herhalde bayılacak gibi hissediyordum kendimi
hemen eşimi aradım geldi götürdü beni hastaneye
salgın dedi doktor,dikkatli olun kızlar sizde
şimdide boğazlarım ağrıyor burnum akıyor.ıhlamur içiyorum yumuşasın diye aman dikkat kollayın kendinizi
geçmiş olsun cnm.bol bol su iç.yat dinlen inş çabuk geçsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?