2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Gunaydin kızlar
Sohbetinizi her gun okuyorum okumazsam merak ediyorum
Bulantilarim geçmedi hala. İse zor gidiyorum. Sınıfa girmekte zorlanıyorum cok midem bulanıyor. BEn de durumlar böyle
Görüşürüz aksam yazdıklarınızı okurum.

ya bende onu yazmak icin girdim sag kalcamin ust tarafi acayip agriyo ya bende fitik mi oldum diye dusundum acaba hamileliktenmi , insallah oledir

sağ kalçada ağrı olur demişti doktor ama sırf ağrı hissetmiyorum ki ben, sağlı sollu tutuluyor resmen kıpırdattıkça, yüklendikçe acıyor...bugün aşıya gidicem ebeye sorayım ,normalmiymiş.

dediğin gibi biraz hareketsiz kalınca,oturunca daha kötü oluyor. şimdiden böyle ,ilerleyen aylarda ağırlaşınca ne olacak kim bilir.çok kilo alamamak lazım.

Kızlar günaydın aramıza bir prenses daha katılıyor cinsiyeti kızmış çok mutlu oldum bana arkadas geliyo ins :)

Günaydın kızlar bu gün güzel bir gün olur inşallah..gece ağrılardan şikayet etmişsiniz ben de şikayetçiyim ayaklarımın ağrısından ,bel ağrısından, ama en çok da kalp ağrısından..

Kızlar günaydın aramıza bir prenses daha katılıyor cinsiyeti kızmış çok mutlu oldum bana arkadas geliyo ins :)

seni o kadar iyi anlıyorum ki canım ben 4 ay boyunca dua ettim kızım olur inşallah diye ,ilk bebeğim olmasına rağmen içimden hep kız geçiyordu allah gönlümüze göre verdi bebeğin nasibiyle hayırlarla gelsin inşallah sağlıkla huzurla kucağına almayı nasip etsin allah..

günaydın melek anneleri...

Dün gecem yine kabustu..dön sağa dön sola ateşler basıyo bana ayaklarımı buza sokasım geliyo..saat başı uyanıyorum..Yandık biz daha 5 ay nasıl geçecek bu geceler.

günaydın melek anneleri...

Dün gecem yine kabustu..dön sağa dön sola ateşler basıyo bana ayaklarımı buza sokasım geliyo..saat başı uyanıyorum..yandık biz daha 5 ay nasıl geçecek bu geceler.

aynen öyle o yana dön bu yana dön uyku yok sabahda uykusuzlukdan ölüyorum resmen eşimde bu aralar şikayet etmeye başladı çok dönüyosun yatada uyuyamıyorum die

Günaydın kızlarrr.....
yine işteyim,yine canım sıkkın,...sebebi iş yapmak istememem....çok zor...
eşimle atıştım küsüm birazcık,bu gece evde yoktu,hep rüyamda gördüm onu.

ben de her döndüğümde uyandım,gece sık tuvalete gidiyorum,sıkışma hissi gelmiyor,hemen kasıklarım ağrıyor....bir haftadır böyleyim ben de.

bu arada bilmeyenler için çizelgemi 7 mart'a çektim.2 aydır ultrasonda doğum 7 mart gözüküyor.normalden 5 gün gerideyim,geç döllendi herhalde benim velet.

bir de rüyamda iki ya da üç tane(ydi sanırım) cenaze gördüm,insanlar taşıyordu camiye kadar,ben de yardım ettim.Hatta dedim ki "ben hamileyim kırmızı kurdele takmam lazım."..
Tabirlere baktım rahatlık,güzel haber demekmiş.3 güzel haber...O haberler inşallah bebişimle ilgilidir.
hayır olsun inşallah.

herkese günaydın kızlar
izinden döndüm iyiyim derken nazar değdi galiba
dün pazartesi bi güzel geldim işe
burda bir istifra ,afedersiniz bir ishal halsiz kaldım herhalde bayılacak gibi hissediyordum kendimi
hemen eşimi aradım geldi götürdü beni hastaneye
salgın dedi doktor,dikkatli olun kızlar sizde
şimdide boğazlarım ağrıyor burnum akıyor.ıhlamur içiyorum yumuşasın diye aman dikkat kollayın kendinizi

geçmiş olsun cnm.bol bol su iç.yat dinlen inş çabuk geçsin

günaydın anneler ve Işık kızımın minik arkadaşları olan bebeler
birkaç gündür yoğunum giremiyorum sizleri özlüyorum unutmayın....allaha şükür bende ve kızımda bir sıkıntı yok yalnızca 4 ay sonra ilk defa balık denemesi yaptı sonu yine hüsran oldu soluğu lavaboda aldım....demekki doğurana kadar bana balık yok....
tweety buradan da yazayım bilgilerimi msj olarak gönderecektim ama msj kutun doluymuş bir ara temizle bende hemen hediye çekilişi için bilgilerimi göndereyim.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…