2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Chemes iyi olur bi sor bende ustune basamiyorum sag ayagimin cok agriyo ama tek taraf

gunaydin mariposas guzel kizin hayirla gesin insallah tebrikler:)) kiz annesi olmak dunyanin en guzel seyi sanirim:)burda yazmaya baslasam kitap basariz o derece yani

Kızlar günaydın aramıza bir prenses daha katılıyor cinsiyeti kızmış çok mutlu oldum bana arkadas geliyo ins :)

gunaydinn hayalim dumannnn :) mutlu ol hadi biraz dusunme esini de, bebisinin ultrason resmlerine bak onu dusun:))

Günaydın kızlarrr.....
yine işteyim,yine canım sıkkın,...sebebi iş yapmak istememem....çok zor...
eşimle atıştım küsüm birazcık,bu gece evde yoktu,hep rüyamda gördüm onu.

gecmis olsun begum bende yeni atlattim bogazim faciaydi ama isal yoktu, c vitamini yuklemesi yaptim 4. gunde gecti. yani cooook portakal suyu ictim bi gun icinde (ankaradaysan belsonunkiler cok guzel:) bian evvel atlatirsin umarim...

bu arada begümd çok geçmiş olsun...kendine çok dikkat et....

teşekkür ederim arkadaşım çok sağol

teşekkürler cnm
bende bu sabah bol bol maydonoz yedim ama yarım saat durmadı midem de hepsi gitti

kızlar bel ve ayak ağrısı için önerim ki ben çok ağrı çektim resmen evde sekerek yürüdüm.
1-evde terliksiz dolaşmayın terlik giyin ama ortapedik olsun...ayaklar düz taban olunca sanırım beli zorluyormuş
2-az da olsa topuklu ayakkabı giyin düz babetlerde ağrı yapıyor
ben 2 haftadır rahatım allaha şükür sıkıntım kalmadı....

teşekkür ederim arkadaşım çok sağol

teşekkürler cnm
bende bu sabah bol bol maydonoz yedim ama yarım saat durmadı midem de hepsi gitti

canım patates haşlaması ye mideni tutar ben de geçen hafta öyleydim su içsem çıkarıyodum

Son düzenleme:
ah canım kocamı hafta sonu çöpe attım zaten hamile halimle bile anlayışsızlığın dibine vuruyor bende bebeğimin moralini bozmamak için takmıyorum onu

bn de atsam çok iyi olcak bildiğin yüzde yüz öküz hamilelikten önce bile daha anlayışlıydı valla noluyo hala anlayamadım daha hassas olmaları gerekmiyo mu

merhaba kızlarr benımde karnım cok agrıyor ıcınde yara var sankı. agrısı belımede vuruyor. helede yatakta soluma dönerken cok canım yanıyor nasıl gececek bu 5 ay(

günaydın arkadaşlar 2-3 gündür ya misafir ağırlıyorum yada misafirliğe gidiyorum. bu hafta birazda olsa sosyalleştiğimi hissettim kendime geldim. bende biliyorsunuz aöfde okuyordum sınavlarım vardı. tamamen geçmişim. çok şükür mezun oluyorum. doğum zamanımda sınava girmek zorunda kalmayacağımmmm. bugünde çok hemşiremi ve aile hekimimi çok sevdiğim sağlık ocağına gittim herzamanki gibi çok alakalı davrandılar. birsürü tahlil yapacaklar kan aldılar. hemşirem tavsiyelerde bulundu. küçük humarlardan önerdi. kuşburnu önerdi c vitamini dedi tüket dedi maden suyunu yazın 2 adet bile izin veriyorduk dedi bir sakıncası yok dedi kuru kayısı incir tüket hergün yürüyüş yap dedi. muhakkak et tavuk salata tüket dedi. portakala mandalinaya yavaş yavaş başla dedi. 66 kilo hamila kaldım şuan 67.3 çıktım gayet normal dedi bundan sonra ayda 1 kilo ideal dedi. yarında tahlil sonucumu alacağım.
geçmiş olsun canım yaaaaa bazılarının 5 ay sürüyormuş mide bulantısı, inşallah seninkide bu ay son bulur. çalışırken hele çok zor allah sabır versin.
Kızlar günaydın aramıza bir prenses daha katılıyor cinsiyeti kızmış çok mutlu oldum bana arkadas geliyo ins :)
prensesin hayırlı olsunnnnn.
hayırlara vesile olsun İNŞALLAHHH.....

geçmiş olsun canım.

Kızlar çıkarın kağıtları yazılı yapıyorum sizce zeynep mi begüm mü? Neden?

Günaydın Kızlarrr;

begüm geçmiş olsun canım kuşburnu kaynatıp iç canım iyi gelir ama bol sıvı al ihmal etme geçmiş olsun canım

Ya büyüdü teyzesi ogluşum:) hareketleri kuvvetlendi

Sifaayi vende merak ediyorum.. Hadi ben ev taşıyorum da o nerde acep:44:

aaa Sürmeli süppper taşınma faslı başladı yane Allah kolaylık versin Dikkat et yorma kendini

Gözünaydın canım Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri görmeyi nasip etsin inşallah

Bir nedeni yok zeynep ismini çok severim bence zeynep :)))

Öncelikle hepinize günaydınlar, Umarım herkesin sağlığı ve bebişleri iyidir. Ben hepinizi takip ediyorum ve artık sizi, mutluluğunuzu, kayınvalidelerinizi ve kocalarınızı tanıdım ama iş yoğunluğundan pek yazışmalara dahil olamıyorum

Kissem çoook teşekkür ederim. Hamile yastığım geldi. dün akşam bizde mışıl mışıl uyuduk Hediyeside beni çok mutlu etti. Ben bebeğime halen birşey alamayanlardanım. Hatta cinsiyet bile öğrenemedik Onun için gelen emzirme yastığı bebeğime ait olan ilk nesne oldu. Hakket güzel birşeymiş. Odalarının duvar kağıdını bile ayarlamış olan annelerin duygularını kıskandım açıkçası...

Hepinize sevgiler....

bide ben de asiri alinganlik basladi yada hak edio cozemiorm ama surekli mutsuz oluyorum ( mesela ogun benm canim pasta istiooo dedim oda bana ama benimki istemio dedi simdi ne denir buna???
öküz denir anacım geçenlerde benim de canım bi tatlı istedi yok ben onu değil başka tatlı istiyorum diyor Allahım yaaa dedim sanki hamile olan kendisi
günaydın canım hayırlı olsun prensesin huzuruyla gelsin
aynen öyle o yana dön bu yana dön uyku yok sabahda uykusuzlukdan ölüyorum resmen eşimde bu aralar şikayet etmeye başladı çok dönüyosun yatada uyuyamıyorum die
heheh benimkide şikayet ediyordu gidip öbür odada yat deyince kesildi sesi bide hamile yastığıyla yatıyorum kıpırdayamıyorum sağa sola rahat ediyor

canım dikkat et kusburnu da karıştır ıhlamurun içine ama poşet çaylar faydalı değilmiş haberin olsun ishal için de haşlanmış patatesin üzerine sumak dök o da iyi gelir çok geçmiş olsun.

canım balık yiyemiyorsan balık hapıyla falan takviye al en azından bebeğin için kıymetli bi besin sana sa kızına da bol sağlıklı güneşli günler diliyorum
bn de atsam çok iyi olcak bildiğin yüzde yüz öküz hamilelikten önce bile daha anlayışlıydı valla noluyo hala anlayamadım daha hassas olmaları gerekmiyo mu
anam bunlar kendileri hamile olmuş gibi nerdeyse ben bişey söyleyince kendisi oturup ağlayacak. canı bişeyler istiyor sürekli bişey kokuyor midem bulandı burnum tıkanıyor falan diyor bende dalga geçiyorum hareketlerini hissetmeye başladın mı hamileliğin 4. ayında burun tıkanıklığı olurmuş normalsin diye

Mrb.kızlar
Bende sizi devamlı takip eden ama yazamayan mart annelerindenim.Size bir sorum var.
Benim bebişe 13+3 te devlet doktoru erkeğe benziyor evet evet erkek dedi.
15+5 te kendi özeldeki doktoruma gittim kız gibi görüyorum dedi.BEn ama erkek biliyordum deyincede bacaklarının arasını gösterip hiç çıkıntı yok dümdüz ama madem erkekte dediler 1 ay sonra netleştirelim dedi.Aranızda böyle bişey yaşayan varmı.Ayrıca kız denilen bebeklerinizin çıkıntı yok kızmı diyolar yoksa kesin kız organımı diyolar nasıl oluyor.Arada kaldım merak ediyorum.HErkese hayırlı doğumlar.

Hayyydi kızlarrrr hediye çekilişine 1 kişi arıyorummmm katılmak isteyen?

eBAH, bSİMA; kadınızzz; ozpolat, kıvırcık ; toptopyumurta; marmara41; nuriscan şekerler ad soyad, nickname; adres; tel ve cinsiyet bilgilerini gönderirmisiniz? msj kutusunu boşalttım ama yinede gönderemiyorsanız tweety0607@hotmail.com.tr adresinede bilgileri atabilirsiniz tşkler

canım patates haşlaması ye mideni tutar ben de geçen hafta öyleydim su içsem çıkarıyodum

Ayy canım istedi şimdi bak akşama gidince yapıyım

keşke rapor alabilseydin.

dün raporluydum ama bugünde bogazlarımın ağrısından kötüyüm

sağol tatlım

kızımın adını zeynep koyacağım çok güzel isim,ama adım olmasaydı begüm koyardım oda çokgüzel isim :))

2013 bana cevap yazmamışsın ama :

Ay pardon Frezya neyi kaçırdığımı bile farkında değilim. Nereye yazdın canım? Geçmişten mi kaçırdım yoksam?

Yoksam isim meselesi mi :))

Ben de Zeynepden yana oyumu kullanyorum :)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…