sağ kalçada ağrı olur demişti doktor ama sırf ağrı hissetmiyorum ki ben, sağlı sollu tutuluyor resmen kıpırdattıkça, yüklendikçe acıyor...bugün aşıya gidicem ebeye sorayım ,normalmiymiş.
Kızlar günaydın aramıza bir prenses daha katılıyor cinsiyeti kızmış çok mutlu oldum bana arkadas geliyo ins :)
Günaydın kızlarrr.....
yine işteyim,yine canım sıkkın,...sebebi iş yapmak istememem....çok zor...
eşimle atıştım küsüm birazcık,bu gece evde yoktu,hep rüyamda gördüm onu.
herkese günaydın kızlar
izinden döndüm iyiyim derken nazar değdi galiba
dün pazartesi bi güzel geldim işe
burda bir istifra ,afedersiniz bir ishal halsiz kaldım herhalde bayılacak gibi hissediyordum kendimi
hemen eşimi aradım geldi götürdü beni hastaneye
salgın dedi doktor,dikkatli olun kızlar sizde
şimdide boğazlarım ağrıyor burnum akıyor.ıhlamur içiyorum yumuşasın diye aman dikkat kollayın kendinizi
bu arada begümd çok geçmiş olsun...kendine çok dikkat et....
Chemes iyi olur bi sor bende ustune basamiyorum sag ayagimin cok agriyo ama tek taraf
gunaydin mariposas guzel kizin hayirla gesin insallah tebrikler:)) kiz annesi olmak dunyanin en guzel seyi sanirim:)burda yazmaya baslasam kitap basariz o derece yani
gunaydinn hayalim dumannnn :) mutlu ol hadi biraz dusunme esini de, bebisinin ultrason resmlerine bak onu dusun:))
gecmis olsun begum bende yeni atlattim bogazim faciaydi ama isal yoktu, c vitamini yuklemesi yaptim 4. gunde gecti. yani cooook portakal suyu ictim bi gun icinde (ankaradaysan belsonunkiler cok guzel:) bian evvel atlatirsin umarim...
teşekkür ederim arkadaşım çok sağol
teşekkürler cnm
bende bu sabah bol bol maydonoz yedim ama yarım saat durmadı midem de hepsi gitti
Sorunun kıç baş olsun kız kocan olsa nolcak beni görsen şükredersin
teşekkür ederim cnm
bol bol su içmeye çalışıyorum da yatmak mükünmü işteyim vede çook iş varr
ah canım kocamı hafta sonu çöpe attım zaten hamile halimle bile anlayışsızlığın dibine vuruyor bende bebeğimin moralini bozmamak için takmıyorum onu
geçmiş olsun canım yaaaaa bazılarının 5 ay sürüyormuş mide bulantısı, inşallah seninkide bu ay son bulur. çalışırken hele çok zor allah sabır versin.Gunaydin kızlar
Sohbetinizi her gun okuyorum okumazsam merak ediyorum
Bulantilarim geçmedi hala. İse zor gidiyorum. Sınıfa girmekte zorlanıyorum cok midem bulanıyor. BEn de durumlar böyle
Görüşürüz aksam yazdıklarınızı okurum.
prensesin hayırlı olsunnnnn.Kızlar günaydın aramıza bir prenses daha katılıyor cinsiyeti kızmış çok mutlu oldum bana arkadas geliyo ins :)
hayırlara vesile olsun İNŞALLAHHH.....bir de rüyamda iki ya da üç tane(ydi sanırım) cenaze gördüm,insanlar taşıyordu camiye kadar,ben de yardım ettim.Hatta dedim ki "ben hamileyim kırmızı kurdele takmam lazım."..
Tabirlere baktım rahatlık,güzel haber demekmiş.3 güzel haber...O haberler inşallah bebişimle ilgilidir.
hayır olsun inşallah.
herkese günaydın kızlar
burda bir istifra ,afedersiniz bir ishal halsiz kaldım herhalde bayılacak gibi hissediyordum kendimi
şimdide boğazlarım ağrıyor burnum akıyor.ıhlamur içiyorum yumuşasın diye aman dikkat kollayın kendinizi
kızlar çıkarın kağıtları yazılı yapıyorum sizce zeynep mi begüm mü? Neden?
herkese günaydın kızlar
dün pazartesi bi güzel geldim işeşınıyo
Ya büyüdü teyzesi ogluşum:) hareketleri kuvvetlendi
Sifaayi vende merak ediyorum.. Hadi ben ev taşıyorum da o nerde acep:44:
Kızlar günaydın aramıza bir prenses daha katılıyor cinsiyeti kızmış çok mutlu oldum bana arkadas geliyo ins :)
Kızlar çıkarın kağıtları yazılı yapıyorum sizce zeynep mi begüm mü? Neden?
öküz denir anacımbide ben de asiri alinganlik basladi yada hak edio cozemiorm ama surekli mutsuz oluyorum( mesela ogun benm canim pasta istiooo dedim oda bana ama benimki istemio dedi simdi ne denir buna???
günaydın canım hayırlı olsun prensesin huzuruyla gelsinKızlar günaydın aramıza bir prenses daha katılıyor cinsiyeti kızmış çok mutlu oldum bana arkadas geliyo ins :)
heheh benimkide şikayet ediyordu gidip öbür odada yat deyince kesildi sesiaynen öyle o yana dön bu yana dön uyku yok sabahda uykusuzlukdan ölüyorum resmen eşimde bu aralar şikayet etmeye başladı çok dönüyosun yatada uyuyamıyorum die
herkese günaydın kızlar
günaydın anneler ve Işık kızımın minik arkadaşları olan bebeler
birkaç gündür yoğunum giremiyorum sizleri özlüyorum unutmayın....allaha şükür bende ve kızımda bir sıkıntı yok yalnızca 4 ay sonra ilk defa balık denemesi yaptı sonu yine hüsran oldu soluğu lavaboda aldım....demekki doğurana kadar bana balık yok....
tweety buradan da yazayım bilgilerimi msj olarak gönderecektim ama msj kutun doluymuş bir ara temizle bende hemen hediye çekilişi için bilgilerimi göndereyim.....
anam bunlar kendileri hamile olmuş gibi nerdeyse ben bişey söyleyince kendisi oturup ağlayacak. canı bişeyler istiyor sürekli bişey kokuyor midem bulandı burnum tıkanıyor falan diyor bende dalga geçiyorum hareketlerini hissetmeye başladın mı hamileliğin 4. ayında burun tıkanıklığı olurmuş normalsin diyebn de atsam çok iyi olcak bildiğin yüzde yüz öküzhamilelikten önce bile daha anlayışlıydı valla noluyo hala anlayamadım daha hassas olmaları gerekmiyo mu
canım patates haşlaması ye mideni tutar ben de geçen hafta öyleydim su içsem çıkarıyodum
keşke rapor alabilseydin.
günaydın arkadaşlar 2-3 gündür ya misafir ağırlıyorum yada misafirliğe gidiyorum. bu hafta birazda olsa sosyalleştiğimi hissettim kendime geldim. bende biliyorsunuz aöfde okuyordum sınavlarım vardı. tamamen geçmişim. çok şükür mezun oluyorum. doğum zamanımda sınava girmek zorunda kalmayacağımmmm. bugünde çok hemşiremi ve aile hekimimi çok sevdiğim sağlık ocağına gittim herzamanki gibi çok alakalı davrandılar. birsürü tahlil yapacaklar kan aldılar. hemşirem tavsiyelerde bulundu. küçük humarlardan önerdi. kuşburnu önerdi c vitamini dedi tüket dedi maden suyunu yazın 2 adet bile izin veriyorduk dedi bir sakıncası yok dedi kuru kayısı incir tüket hergün yürüyüş yap dedi. muhakkak et tavuk salata tüket dedi. portakala mandalinaya yavaş yavaş başla dedi. 66 kilo hamila kaldım şuan 67.3 çıktım gayet normal dedi bundan sonra ayda 1 kilo ideal dedi. yarında tahlil sonucumu alacağım.
geçmiş olsun canım yaaaaa bazılarının 5 ay sürüyormuş mide bulantısı, inşallah seninkide bu ay son bulur. çalışırken hele çok zor allah sabır versin.
prensesin hayırlı olsunnnnn.
hayırlara vesile olsun İNŞALLAHHH.....
geçmiş olsun canım.
Kızlar çıkarın kağıtları yazılı yapıyorum sizce zeynep mi begüm mü? Neden?
2013 bana cevap yazmamışsın ama:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?