2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

canım gunaydın o duvar kagıdını ayarlayan benım kıskanma canım ben bıraz sabırsızım bıde gun gectıkce canım hıcbısı yapmak ıstemıo ınanırmısın bır haftalık ütüm beklıo dedım kı kendıme gıt kızım sec kagıdını odanı yoksa senden bı cacık olmaz anca yetıstırırım bıde mallesef fazla detaycıyım sansada karsıma cıkan her sey tam ıstedıklerımdı ama dedıgın gıbı cok gusel duyglar bı daha kı kontorl ne zaman cınsıyetını bugun gtsen ogrenırsın artı haftan tmm hadı elını cabuk tut hemen tad bu duyguları

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Kızlarrrr ve minikleriiii :) Hepinize kocaman günaydın. Şöyle hızlıca okudum geçmişi
Kocaları odunluk yapan arkadaşlar, hepsine dönem dönem bişeyler oluyor galiba, ama tıpta buna çare yok sanırım
Çok takmamaya çalışın dicem ne diyim başka, kafalarına hiç olmadı bir terlik geçirin diyemem şimcik omasss
2013 aramıza hoş geldin. Bir an önce cinsiyetini öğrenmen dileğiyle..
Ebah ihmal ediliyorus bu aralar bak :)
Bel ağrılarına benide ekleyin, sabah deliriyorum uyandığımda ağrıdan, gecede wc ye kalktığımda oluyor ama sabhaları daha yoğun, günün 12 saati oturunca sanırım böyle oluyor
Cinsiyet öğrenenlere hayırlı olsun inşallah :)
Surmeli bende sendenim canım akşam gidiyorum ev toplamaya çalışıyorum Cumartesi taşınıyorum bende

HEPİNİZE KUCAK DOLUSU SEVGİLER

Ahh ahh mihscim. Ben anlatsam bitmez medeniyetin olmadığı bir yerdeyim ( Doktor için Artvin' den İstabula gittiğimi söylersemb ana gülersiniz herhalde :))

Muhtemel doğum tarihinden 1 ay önce İstanbula taşınacağım için sanırım alışveriş için beklemek zorundayım ( Ama sen en güzelini yapmışsın. Al bebişine güzel güzel şeyler. İnsan nasıl mutlu olmasın dimi.

Freyzaa zeynep olsunnnn :) çok güsel naif bi isim bence..ve benim 18 yıllık dostumun adı :)

iyi günlerde kullan canım bende daha bebeğime çorap dahi almadım sadece emzirme yastığı var bebişimin ayın 15i gelse de bende cinsiyeti kesinleştirip alışveriş hakkımı alsam elime :))

Kızlar çıkarın kağıtları yazılı yapıyorum sizce zeynep mi begüm mü? Neden?

ay ikisi de çok güzel zeynep annemin ismi begün çok sevdiğim bi arkadaşımın ismi ama begüm biraz fazla talihsizliklerle karşılaşıyor hayatında. tabi seninki de öyle olcak diye demiyorum ama fikir işte

cnm bende aynı şeyi yaşamıştım.bir dr bana erkek dedi.diğeri kız dedi.hatta geçen hafta kız diyen drye gittiim kesinlikle kız dedi.başta yanılabilirler.bi dahaki kontrolunde seninde kesinleşir.az sabır

günaydın herkeseeeee

ben anca girebildm sabah sağlık ocağına gittim kayıt yaptırdım işe geldiğim dede işler vardı anca girdim şimdi de öğle yemeğimi yicem

sağlık ocağı çok eski tipti kaydım orada çıktı ama değiştiricem bu yenisine yeni doktor gelicekmiş burası hem daha temiz hem de herşeyleri yeni belki ultrason cihazı bile vardır yani

neyse yemeğimi yeyim de size dönücem kızlar

kızlar dünden beri canım çok sıkkın iş yerinde kavga ettik bi üstümle.. aslında arkadaş gibiyiz aşırı samimiyiz, ama kendince triplere girdi...

dün bağırdı çağırdı ofisin içinde. bugünde müdür bizi yüzleştirdi onu haklı bulmadı, ikinizde kendinizce haklısınız dedi.

oda daha çok delirdi hızını alamadı bana hakaretler aşağılamalar. Allah bana bir güç verdi normalde hemen ağlarım normalde hiç ağlamadım. normalde hemen ayrılırdım işten

sırf doğuma kadar çalışmak istediğim için dayanıyorum. müdürümle konuşup bölümümü değiştirticem.

stresten karnım ağrıyor. sakin olmaya çalışıyorum

kızlarrrrrr bebeğimin kontrolünü ayın 12sine aldırdımmmmm bidaki cuma görücem yani çok mutluyum kalkıp dans edesim var şu yonce evcimiğin dizisi vardı ya dans ediyordu heyo heyoo diye o durumdayım vala

Haydi gözün aydın kissecimmm :)))

Dişçimize gidiyoruz öğleden sonra görüşürüz kızlarr

ah canım geçmiş olsun ya sıkma canını bölümünü değiştir maalesef biz kadınlar hemcinslerimizi korumak kollamak yerine bazen kuyusunu kazıyoruz neden bilmiyorum ama işte kadın arkadaşlıkları mutlaka bi patlak veriyor. kafana takma bak bebişinde rahatsız oluyor ki karnını ağrıtıyor

Birden bire sana neden böyle değişmiş bu şimdi ? Hey ALLAH ım yaa insanlar ne kadar düşüncesiz.. Herşeyden önce sen hamilesin nasıl bu kadar acımasız oluyorlar anlam veremiyorum.
Aynı sıkıntıları bende yşaıyorum canım iki patronum var birisi manyak birisi on numara. Biris her zıkkıma bağırıp çağırır, gdeyim diye yerime eleman bile getirdi ama işte sabretmeye çalışıyorum bende.. Eğer değiştirme şansın varsa değiştir tabii.
Sıkma canını güselim RABBİM büyük, elbet yardım edecektir sana..

slm arkadaşlar ben sadece okumakla yetinenlerdenim ama bugün dayanamadım yazıyorum dün kontrolüm vardı bebeğimin cinsiyetini öğrendik kızım olcak inş çok mutlu oldum paylaşmak istedim ...

sakin olmaya çalış dicem ama biraz zor oluyor....geçen haftadan biliyorum....biraz daha sabır ocak 15'ten sonra bırakıcam zaten işi boşuna stres yapmamaya çalışıyorum....hiç kimse senden ve bebeğinden değerli değil arkadaşım.....

Hoş geldin canım hayırlı olsun kızın:))))

slm arkadaşlar ben sadece okumakla yetinenlerdenim ama bugün dayanamadım yazıyorum dün kontrolüm vardı bebeğimin cinsiyetini öğrendik kızım olcak inş çok mutlu oldum paylaşmak istedim ...

Hadi gözün aydınnnnnnnn Bende 13 de görcem inşallah heheheheh

kızlarrrrrr bebeğimin kontrolünü ayın 12sine aldırdımmmmm bidaki cuma görücem yani çok mutluyum kalkıp dans edesim var şu yonce evcimiğin dizisi vardı ya dans ediyordu heyo heyoo diye o durumdayım vala

ay canım ya takma dicem de takılmıcak gibi değil neyse şükret az kaldı iş stresi çok zor ya üstüne bide anlayışsız arkadaşlar daha da kötü

slm hoşgeldin canım prensesin hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…