Öncelikle hepinize günaydınlar, Umarım herkesin sağlığı ve bebişleri iyidir. Ben hepinizi takip ediyorum ve artık sizi, mutluluğunuzu, kayınvalidelerinizi ve kocalarınızı tanıdımama iş yoğunluğundan pek yazışmalara dahil olamıyorum
Kissem çoook teşekkür ederim. Hamile yastığım geldi. dün akşam bizde mışıl mışıl uyudukHediyeside beni çok mutlu etti. Ben bebeğime halen birşey alamayanlardanım. Hatta cinsiyet bile öğrenemedik Onun için gelen emzirme yastığı bebeğime ait olan ilk nesne oldu. Hakket güzel birşeymiş. Odalarının duvar kağıdını bile ayarlamış olan annelerin duygularını kıskandım açıkçası...
Hepinize sevgiler....
Hayyydi kızlarrrr hediye çekilişine 1 kişi arıyorummmm katılmak isteyen?
eBAH, bSİMA; kadınızzz; ozpolat, kıvırcık ; toptopyumurta; marmara41; nuriscan şekerler ad soyad, nickname; adres; tel ve cinsiyet bilgilerini gönderirmisiniz? msj kutusunu boşalttım ama yinede gönderemiyorsanız tweety0607@hotmail.com.tr adresinede bilgileri atabilirsiniz tşkler
canım gunaydın o duvar kagıdını ayarlayan benımkıskanma canım ben bıraz sabırsızım bıde gun gectıkce canım hıcbısı yapmak ıstemıo ınanırmısın bır haftalık ütüm beklıo dedım kı kendıme gıt kızım sec kagıdını odanı yoksa senden bı cacık olmaz anca yetıstırırım bıde mallesef fazla detaycıyım sansada karsıma cıkan her sey tam ıstedıklerımdı ama dedıgın gıbı cok gusel duyglar bı daha kı kontorl ne zaman cınsıyetını bugun gtsen ogrenırsın artı haftan tmm hadı elını cabuk tut hemen tad bu duyguları
Öncelikle hepinize günaydınlar, Umarım herkesin sağlığı ve bebişleri iyidir. Ben hepinizi takip ediyorum ve artık sizi, mutluluğunuzu, kayınvalidelerinizi ve kocalarınızı tanıdımama iş yoğunluğundan pek yazışmalara dahil olamıyorum
Kissem çoook teşekkür ederim. Hamile yastığım geldi. dün akşam bizde mışıl mışıl uyudukHediyeside beni çok mutlu etti. Ben bebeğime halen birşey alamayanlardanım. Hatta cinsiyet bile öğrenemedik Onun için gelen emzirme yastığı bebeğime ait olan ilk nesne oldu. Hakket güzel birşeymiş. Odalarının duvar kağıdını bile ayarlamış olan annelerin duygularını kıskandım açıkçası...
Hepinize sevgiler....
Kızlar çıkarın kağıtları yazılı yapıyorum sizce zeynep mi begüm mü? Neden?
cnm bende aynı şeyi yaşamıştım.bir dr bana erkek dedi.diğeri kız dedi.hatta geçen hafta kız diyen drye gittiim kesinlikle kız dedi.başta yanılabilirler.bi dahaki kontrolunde seninde kesinleşir.az sabırmrb.kızlar
bende sizi devamlı takip eden ama yazamayan mart annelerindenim.size bir sorum var.
Benim bebişe 13+3 te devlet doktoru erkeğe benziyor evet evet erkek dedi.
15+5 te kendi özeldeki doktoruma gittim kız gibi görüyorum dedi.ben ama erkek biliyordum deyincede bacaklarının arasını gösterip hiç çıkıntı yok dümdüz ama madem erkekte dediler 1 ay sonra netleştirelim dedi.aranızda böyle bişey yaşayan varmı.ayrıca kız denilen bebeklerinizin çıkıntı yok kızmı diyolar yoksa kesin kız organımı diyolar nasıl oluyor.arada kaldım merak ediyorum.herkese hayırlı doğumlar.
kızlar dünden beri canım çok sıkkın iş yerinde kavga ettik bi üstümle.. aslında arkadaş gibiyiz aşırı samimiyiz, ama kendince triplere girdi...
dün bağırdı çağırdı ofisin içinde. bugünde müdür bizi yüzleştirdi onu haklı bulmadı, ikinizde kendinizce haklısınız dedi.
oda daha çok delirdi hızını alamadı bana hakaretler aşağılamalar. Allah bana bir güç verdi normalde hemen ağlarım normalde hiç ağlamadım. normalde hemen ayrılırdım işten
sırf doğuma kadar çalışmak istediğim için dayanıyorum. müdürümle konuşup bölümümü değiştirticem.
stresten karnım ağrıyor. sakin olmaya çalışıyorum
kızlar dünden beri canım çok sıkkın iş yerinde kavga ettik bi üstümle.. aslında arkadaş gibiyiz aşırı samimiyiz, ama kendince triplere girdi...
dün bağırdı çağırdı ofisin içinde. bugünde müdür bizi yüzleştirdi onu haklı bulmadı, ikinizde kendinizce haklısınız dedi.
oda daha çok delirdi hızını alamadı bana hakaretler aşağılamalar. Allah bana bir güç verdi normalde hemen ağlarım normalde hiç ağlamadım. normalde hemen ayrılırdım işten
sırf doğuma kadar çalışmak istediğim için dayanıyorum. müdürümle konuşup bölümümü değiştirticem.
slm arkadaşlar ben sadece okumakla yetinenlerdenim ama bugün dayanamadım yazıyorum dün kontrolüm vardı bebeğimin cinsiyetini öğrendik kızım olcak inş çok mutlu oldum paylaşmak istedim ...
slm arkadaşlar ben sadece okumakla yetinenlerdenim ama bugün dayanamadım yazıyorum dün kontrolüm vardı bebeğimin cinsiyetini öğrendik kızım olcak inş çok mutlu oldum paylaşmak istedim ...
kızlarrrrrr bebeğimin kontrolünü ayın 12sine aldırdımmmmm bidaki cuma görücem yani çok mutluyum kalkıp dans edesim var şu yonce evcimiğin dizisi vardı ya dans ediyordu heyo heyoo diye o durumdayım vala
ay canım ya takma dicem de takılmıcak gibi değil neyse şükret az kaldı iş stresi çok zor yakızlar dünden beri canım çok sıkkın iş yerinde kavga ettik bi üstümle.. aslında arkadaş gibiyiz aşırı samimiyiz, ama kendince triplere girdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?