2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

canım aşırı samimiyet de iyi değil biliyor musun her zaman iş yerinde biraz mesafe olmalı bence hiç ummadığın insanlar canını acıtıyor üzülüyorsun müdürünün doğru tavrı da onun sinirini zıplatmış hakaret ederek kendini daha çok küçültmüş yazık.. Tebrik ederim ama ağlamamayı başarmışsın güçlü olmamız lazım anneyiz biz hayatta haksızlıklar her zaman var olacak kaçıp gitmek çözüm değil allah sabır versin tatlım umarım bölüm değiştirebilirsin

kızlarrrrrr bebeğimin kontrolünü ayın 12sine aldırdımmmmm bidaki cuma görücem yani çok mutluyum kalkıp dans edesim var şu yonce evcimiğin dizisi vardı ya dans ediyordu heyo heyoo diye o durumdayım vala

Hadi canım güzel haberler bekliyoruz senden de

slm arkadaşlar ben sadece okumakla yetinenlerdenim ama bugün dayanamadım yazıyorum dün kontrolüm vardı bebeğimin cinsiyetini öğrendik kızım olcak inş çok mutlu oldum paylaşmak istedim ...

kızıma arkadaş gelmiş hoş gelmiş ben de bir haftadır falan yazıyorum canım senin gibi okuyordum hep , ama yazmak daha bi eğlenceliymiş..doktorlar bile söylüyor susmayın anlatın susmak hasta ediyor insanı..! Şu stresli ayları hep birlikte atlatırız inşallah tekrar HOŞGELDİN

kiyamam ya insallah bir an evvel hatasini anlar dangalak ve ozur diler senden. sakin olmaya calis canim baska seylere odaklan, kafani dagitacak seyler yap bence, aksam sinemaya filan git....

Kisseemm cok sevindim , ayyy cok heyecanli gonlune gore olsun insallah bence senin oglun olur:)

kızlarrrrrr bebeğimin kontrolünü ayın 12sine aldırdımmmmm bidaki cuma görücem yani çok mutluyum kalkıp dans edesim var şu yonce evcimiğin dizisi vardı ya dans ediyordu heyo heyoo diye o durumdayım vala

fakem prensesin hayirla gelsin saglikla kucagina al mis mis kokla insallah:)

slm arkadaşlar ben sadece okumakla yetinenlerdenim ama bugün dayanamadım yazıyorum dün kontrolüm vardı bebeğimin cinsiyetini öğrendik kızım olcak inş çok mutlu oldum paylaşmak istedim ...

off ebahh benimde daha 3 haftam var cok ozledim bende eve ultrasonmu alsam diorum
benim bebekimi görmeme daha 18 gün var

HOŞGELDİN canım

Son düzenleme:
selam canlar
tweety e msj gıtmıo kutusu dolmus
begüm-zeyneo karsılastırmasında oyum zeynep e begum ısmınde ıkı kız tanıyorum
ıkısıde sacma tıpler,
bu yuzden hayatta hep kaybedenler
aılesıne hacız getırttı bırı
bırı erken yasta evlencem dııp evden kactı
aman uzak dursun begüm.

yazan ve cınsıyet ogrenen arkadaslara hayırlı olsun
bende 8 ekımde detaylı ultrfasona gıdıcem allah nasıp etsınde pzt gunu
oglumla detaylı gorusmem olcak.
lcw den bugun arabalı battanıye aldım
aynı takımda ayaklı pantolon
chıcco nun tulumlarından aldım pahalı evet ama cok kalıtelı
baby choclat aldım tulum oda cok guzel
1-2 bısıyı oldu oglumun

herkese selamm canlar... nasılsınız bakalım ?? bı kac prenses haberı okurum tebrıklerrr...

daha oncede konusmustuk bulusalım görüşelim kaynaşalım oynaşalım die hatırlarsınızzzz

sımdı tamda bu konuyu kaynatırken face grubunda kızlarla burdanda face de olmayıp burda olan canlara da hemen hbr werelım dedık suan ıcın kesın tarıh 13 ekım cumartesı gunu yerde kadıkoy olarak gozukuyor...gelmek ısteyennnn tümm 2013 mart anneleri hamişşlerine duyurulurrrr :)

kızzzz çilakkk lcw de battanıye varmıkıne yaaaa yada ayaklı pantolonlar bn hep zıbından baska bısı gormedım orda ??

aman da aman ılk detayloıya gıren sen olucaksın oz mn yanılmıosammmm

Merhaba arkadaşlar benim sürekli akıntım var afedersinz ama kokulu sarı, koyu sarı hatta pembe bile olablyor bazen. sizde de oluyormu.hiç huzurlu bir hafta geçiremyorum ben ya hep tedirginlik var.ilk başta kanamam oldu geçti derken dörtlü testim riskli çıktı şimdi de bunlar var...bilmiyorum nasıl olacak.Allah ım yardım etsin..

Kızlar dün internetten Ebru MAternıty hamile giyim fırsat köşesi linkinden 2 parça sipariş verdim.
Bugün elimde ve çok güzel.Ebru markası kalite bir markadır ve fırsat köşesi çok indirimli ürünleri var.
Ben zincirli bir tuniği 89 Tl den 19 TL ye , espirili tshırt ü de 49 TL den 19 Tl ye aldım netten..
Şiddetle tavsiye ederim....

bak seeeen face grubu fılan ben ordan kımseyı tanımıyorum
kımse burda ole bısı demedı sız face grubu olarakmı bulusucaksınız
küsüm.

kızzzz çilakkk lcw de battanıye varmıkıne yaaaa yada ayaklı pantolonlar bn hep zıbından baska bısı gormedım orda ??

aman da aman ılk detayloıya gıren sen olucaksın oz mn yanılmıosammmm

sanırım ılk ben gırıcem ama benden oncelerde vardı bu topıcde surmeli filan benden onde
o gırıcekmı bılmıyorum tetanoz ıcınde benı hala kımse aramadı saglık ocagından:44:
battanmoye buldum ben cokda cici bişi aynı ornek ayaklı patıklerıde vardı

Çilekkkk hoş geldinn :)
Ne güsel az kalmış bebişini görmene hemde detaylı renkli sesli ohoooo

Burda konuşuldu kıs buluşma meselesi sen kaçırmışınnnn

Ordakiler burdada var, ekstra kişilerde var tabii... Küsmee sen sakın küsmeeeee:18::18:

sude iş yerinde yaşadığın sıkıntı kötü olmuş ama kafaya takmamaya çalış bebişin için tatlım.
geçmiş olsun

çilekimiz küsme baya oldu burda konuşalı belki unutmuşsundur ya da atlamış olabilirsin burdan bi kısmımız orda da yazışıyoruz orda olup burda olmayanlarda var 2013 mart annelerine ait bi buluşma face grubuna ait değil yani hep beraber olalım istiyoruz gelebilme imkanı olan tüm hamişler gelsinnn küsme olmasınnnnn

Güselim o efenksiyon belirtisi gibi duruyor. İstersen doktora git. Bana doktorum söylemişti çünkü ordan biliyorum. Hamilelikte hepimiz bişiler yaşıyorus, bebişlerimis yoruyor biras ama sıkma canını RABBİM yardım eder inşallah..

bak ya bak ya hamış olmus b12 eksıklıgınden konusulanları unutmus bnı sucluooasıl bn sana kustum
burdakıler orda canım benım bıde dısrdan bı kac kısı var ...

tetanoz 23 haftada bnm randevum hatta 24 uncu haftada bı sorsana doktoruna bazı doktorlar gerek yok ta dıyebılıo ..

bnde gıdıcem lcw ye bakım neler neler varmıss çilakk alırda bn kusur kalırmıyım hıc

merhaba canım o akınttı bende de var ama beyaz ve kokulu benmkisi senn biraz daha değişik doktoruna sor bence birşey olabilir

Ihmal etme erkenden sor sen

aaa ben face gurubunu simdi gordum amaaa, istek yolladim oranin yoneticisi kim:) guzel fikir bulusma fikri bende o tarihte istanbulda olcam:)) ama esimin birakcani sanmiorum keske tanissaydik. aslinda ankarali annelerle bizde bole bise yapsak ya ne guzel olur:)
bide su gibi ifadelerin numaralarini ezberemisiniz kizlar nasil ekliosunuz yada listenize ben sadece gulen yus yapmaktan sIkildim

ysmnmawi

bende de akıntı oluyo sarı renkte ama senin dediğin gibi öle koku falan yapmıyo
bide pempe renk olması iyi değil doktoruna danış bence

BEN KACIRDIM DEMEKKİİ KIZLAR TAMAM YAAAAAAAAAA
ŞİMDİ kim kim gişdilio nereye gidilio yakamıza kırmızı karanfilmi takcaz
zaten gobekten anlarsınız
yakamıza ısımmı yazcaz.
ay ben kacırdım detay verın banada
ben olcam saglık ocagında ol dedı ben ozel hastaneye gıtmeme ragmen
devlet kontrolundeymıs
saglık ocagıda bız arıcaz dedı
daha var du bakalım
cok pis acıyomus ,yakıyomus resmen kızlar tetanoz ve kolu felc gıbı yapıomus :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…