2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

bende şimdi kahverengi kadife pantalonu aldım canım bakalım nasıl olacak tavsiyen için teşekkürler

canım kadıköyde 13 ekim cumartesi günü saat 1 de buluşmayı planlıyoruz 13 kişi falan garanti geliyor sende istanbuldaysan gellllll gerçi bursadan bile gelenler var yannnniiiii

ben size ben olmadan buluşamazsınız dememişmiydim buluşmak falan yok dağılın
zaten hamileyim asabiyim cezai ehliyetim yok dağıtırım orayı heeyyyttttttt

canım 15 20 kişi arası oluyoruz sanırım kadıkoy nautılus dıe dusunduk ortak nokta herkese ulasımı kolay olur dıe saat 1 gıbı bulusalım dedık yemek yerız bırlıkte sohbet falan aksamustunu ederız ztn :) bnde olucam doktorum banada ol dedı offf yakıomuymussss:18:

,

Çok merci Bende şimdi bir tayt iki tşört siparişi verdim :18:

tamam bende geleyım gelmesıne de
nasıl tanmıyıcaz saat 1 de natılıus da nerde olucaksınız?
elınızde pankartmı olcak
bırbırımızı nasıl tanıcaz.
ebah mı gelıyor bursadan
burdan kımler gelıyor şimcik
karnımda bır agrı var bu arada
belımdede
sankı bagıersaklarımı bozmus gıbı agrı

Çilekcimm daha tam netleşmedi ama kadıköy kesin gibi merak etme bir yer netleştirip, herkes oraya gelsin dicez . Zaten 20 tane hamiele birbirini tanımakta güçlük çekmes Mekan ismi kararlşatırırıs olmadı :) Sen gel hepsi hallolur..
Banada doktor yapmanda fayda var dedi aşıyı ama çok yakıyomuş gecede uyutmuyormuş Ben olmuştum 3 yıl önce

nasıl tanıyıcagımızı hallederız bebişim ya dedıkkı nautılusde yemek yerız ona karar werırız ozpolat kırkpınarı onerdı mesela restoranın adı bellı olunca yer ayırtırız en kalabalık masa ztn bızızdır :)telefonları verırız olmadı ararız olede tanısırız :) ıste bn, ozpolat ,sekercık ,kıssem dahada varda face te nıck lı degıl ıcımle ya aklımda ısımler var hep nıcklerden bunlar aklımdakıler :)

Ya keşke ebah, tweety , kıvırcık ,rose falanda gelebilseeeeee ve tabiii herkes gelse keşke gönül ister ki

Ya keşke ebah, tweety , kıvırcık ,rose falanda gelebilseeeeee ve tabiii herkes gelse keşke gönül ister ki

Aslında ne güzel olurdu. Burda da paylaşım oluyor ama yüz yüze birbirimizin tavsiyeleri, yaşadıkları vs. iyi olurdu. Ben 19 Ekim' de İstanbul' da olacağım. Kaçırdım bir haftayla. Neyse ayda bir geliyoruz. Bir sonrakine inşallah.

yok yaaa okadar korkulacak kadarda değil ben 3 defa olmuştum. 4. yü yaptırmadığım için yeniden sil baştan olacak diye bana 2013 kadar geçerli diye yapmıyorlar.

bir ikik kişinin telefonunu geleckler alsın versin haberleşelim

bende şimdi kahverengi kadife pantalonu aldım canım bakalım nasıl olacak tavsiyen için teşekkürler

,

Çok merci Bende şimdi bir tayt iki tşört siparişi verdim :18:

Sizin de faydalanmanıza çook sevindim kızlar, gerçekten çok güzel kıyafetleri...Hem de Ebru kalitesi için ucuz bu fırsat köşesi..

ben bebekten çok kendime kıyafet aldım galiba

dün de babanemiz ilk hediyesini getirdi.Fenerıum da hastane çıkışı almış.Çoook şirin ...
Annem de hastane çıkışı alıcam demişti.şimdi kağışacaklar kimin kini giydirecek diye..
Ama ben ikisini de giydirmicem.KEndi alacağımı giydiricem.

buluşun tanışın kaynatın tabi götürün yemekleri dene diyebilirizz ki
bari bol bol fotoğraf çekin de ( ama mümkünse yemekten önce ya da sonra olsun çok pis aşeriyorum bu aralar benim gibi olan annişler olabilir:) biz de sizi görüp tanımış kadar olalım ,,,ama siz bizi göremeyeceksiniz biz hep gizemli kalıcaz

kızlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum.

size yazdıktan sonra bi toplantıya çıktım o arada patronumla konuştum dedim bölümümü değiştirin, oda şuan açık yok dedi. çalıştığım yer özel bi kanal.

dedim ısrar edin rica edin lütfen. acele karar verme barışırsınız dedi ama ben barışmak falan istemiyorum. aramız çok iyi ama en ufak bir şeyde aşırı tepki gösteriyor. ve ben ona bağlı değilim herşeyde

ona sormamı istiyor, dolayısıyla gurur meselesi yapıyor ve ağır konuştu. patron zaten beni haklı buldu onun yanında fazla çirkefe bağlamasın diye sende hakllısın falan dedi

ama nafile o zaten bütün ofisi inletti kendisine haklı denmeyince...

bütün huzurum kaçtı.

bende avrupa yakasındayım söz vermemekle birlikte katılmaya çalışabilrim görüşmeye kadıköy bana çok yakın değil ama ortak nokta olduğu için seçildi sanırsam

cnm bana ozelden gonder tel nonu bn alıorum herkesınkını :)

ebah cım canım sen bursada değilmiydin yaseminde gelebilirse bursadan geliyor şimdi yasemin kim dicen face de oda ama bir sormak lazım kk da varmı nicki ne eğer varsada kusuruma bakmasın hatırlıyamadım...

Buluşacak kızlar bizim içinde yesin içsinler Bol bol eğlensinler güzel vakit geçirsinler eee ne yapalım bize de kıskanmaktan başka çare kalmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…