Sizin de faydalanmanıza çook sevindim kızlar, gerçekten çok güzel kıyafetleri...Hem de Ebru kalitesi için ucuz bu fırsat köşesi..
ben bebekten çok kendime kıyafet aldım galiba
dün de babanemiz ilk hediyesini getirdi.Fenerıum da hastane çıkışı almış.Çoook şirin ...
Annem de hastane çıkışı alıcam demişti.şimdi kağışacaklar kimin kini giydirecek diye..
Ama ben ikisini de giydirmicem.KEndi alacağımı giydiricem.
Merhaba arkadaşlar benim sürekli akıntım var afedersinz ama kokulu sarı, koyu sarı hatta pembe bile olablyor bazen. sizde de oluyormu.hiç huzurlu bir hafta geçiremyorum ben yahep tedirginlik var.ilk başta kanamam oldu geçti derken dörtlü testim riskli çıktı şimdi de bunlar var...bilmiyorum nasıl olacak.Allah ım yardım etsin..
kızlar bana bir akıl verin.çalıştığım işyerinde bir çaycımız var. Babam yaşında kendisi. Sizinde midenizi bulandırmak istemiyorum ama çok fena ter kokuyor. Hastalık falan olabilir ama ben hergün duş alsa böyle kokacağını zannetmiyorum. çalıştığım yerde herkes bu durumdan şikayetçi ama çekiniyor ve bir şey söyleyemiyorlar. Ama malum bizim burnumuz bütün kokuları çok fena bir şekilde alıyor. Nasıl yapsam, nasıl söylesem de hem kırılmasa, hem de ben bu eziyetten kurtulsam?
zor canım hergün banyo değil üstünü bile değişmiş olsa kokmaz diye düşünüyorum bende
Ben söyleyemezdim inş. Açıksözlü biri çıkar da söyler sizin çalıştığınız yerden
işin şaka yanı tabiki sizleri yakından tanımak görmek isterdim...hatta bir çoğunuz facebook ta kiminle konuştuğunu az çok biliyor ben hayal ederek yazıyorum kafamda yazılanlara göre karakterler var onlara kişileri oturtuyorum.kimisi zayıf,kimisi toplu,uzun saçlı,kısa saçlı,güler yüzlü,somurtkan v.s....
ama her ne kadar sizi değil fotoğraflardan yüzyüze tanımak istesemde gün içinde istanbula gelmem biraz değil epey zor....sadece oraya gelmek benim için hayal....benim için bizler için 18 haftadır bana destek olan arkadaşlarım,kızımın minik kardeşleri için yiyin,için eğlenin,gülün sohbetler edin...
emin olun o gün kalben sizinle olucam.....
Kızlar hepiniz bilinçli anneadaylarısınız biliyorum. Ama ben okudum hoşuma gitti. Sizinle paylaşmak istedim. İyi alışverişler
Bebek Alveri Listesi, Bebek Alverii, Doum Eyalar Listesi, Yenidoan Alverii, Bebek Eyalar Bebek Aksesuarlar Odas Mobilyas Fiyatlar
Şöyle bir göz attım gerçekten güzelmiş sağol
Oyun yatakları daha kullanılşlı ben oğlumu onda büyüttüm desem yeridir birde içine yatak imalatcısından yatakta yaptırmştım tavsiye ederim
Yaş 27
şhir izmir
sat 15/06/2012
tahmini d.t. 22/03/2013
ilk bebeğim
cinsiyet haftaya kaldı49:
Yaş 27
şhir izmir
sat 15/06/2012
tahmini d.t. 22/03/2013
ilk bebeğim
Hoş geldinnnnn :) Olsun kalsın haftaya geç olsun güç olmasın :)
Yaş 27
şhir izmir
sat 15/06/2012
tahmini d.t. 22/03/2013
ilk bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?