2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Kızlar bana bir akıl verin. Çalıştığım işyerinde bir çaycımız var. Babam yaşında kendisi. Sizinde midenizi bulandırmak istemiyorum ama çok fena ter kokuyor. Hastalık falan olabilir ama ben hergün duş alsa böyle kokacağını zannetmiyorum. Çalıştığım yerde herkes bu durumdan şikayetçi ama çekiniyor ve bir şey söyleyemiyorlar. Ama malum bizim burnumuz bütün kokuları çok fena bir şekilde alıyor. Nasıl yapsam, nasıl söylesem de hem kırılmasa, hem de ben bu eziyetten kurtulsam?

bende aldim pantolon body filan:) tesekkurler paylasim icin canim:)

canım yaşadıklarını ben de yaşadım, tedirginliğini anlıyorum, ben de önce kanama yaşadım, çok şükür atlattım derken akıntı başladı, doktorum tehlikeli olduğunu, akıntının rahim ağzını açtığını bu durumun da düşüğa ya da erken doğuma neden olduğunu söyledi. fitil ve antibiyotik verdi, istemesem de kullandım, çok şükür şimdi rahatım. kanama akıntıyı teteikliyormuş zaten, canım zaman kaybetmeden doktoruna bir danış istersen, çok çok geçmiş olsun...

zor canım hergün banyo değil üstünü bile değişmiş olsa kokmaz diye düşünüyorum bende

Ben söyleyemezdim inş. Açıksözlü biri çıkar da söyler sizin çalıştığınız yerden

Malesef canım ya. Burda en açık sözlü benim sanırım ama yeter artık söyliyeceğim diyorum yine cesaret edemiyorum. İnan içme suyumu, şişemi bile evden getiriyorum, 1 senedir iş yerinde çay bile içmiyorum.Sırf onun yanına yaklaşmıyayım diye. Ama kör talih bir şekilde hergün birkaç kez öğürüyorum onun yüzünden

işin şaka yanı tabiki sizleri yakından tanımak görmek isterdim...hatta bir çoğunuz facebook ta kiminle konuştuğunu az çok biliyor ben hayal ederek yazıyorum kafamda yazılanlara göre karakterler var onlara kişileri oturtuyorum.kimisi zayıf,kimisi toplu,uzun saçlı,kısa saçlı,güler yüzlü,somurtkan v.s....
ama her ne kadar sizi değil fotoğraflardan yüzyüze tanımak istesemde gün içinde istanbula gelmem biraz değil epey zor....sadece oraya gelmek benim için hayal....benim için bizler için 18 haftadır bana destek olan arkadaşlarım,kızımın minik kardeşleri için yiyin,için eğlenin,gülün sohbetler edin...
emin olun o gün kalben sizinle olucam.....

ebah o kadar güzel yazmışsın ki söyleyecek tek söz;
ARKADAŞIMA KATILIYORUM!!!

Oyun yatakları daha kullanılşlı ben oğlumu onda büyüttüm desem yeridir birde içine yatak imalatcısından yatakta yaptırmştım tavsiye ederim

Yaş 27
şhir izmir
sat 15/06/2012
tahmini d.t. 22/03/2013
ilk bebeğim
cinsiyet haftaya kaldı49:

tweety hani biz hediye çekilişi yapıyoruz ya bize hediyenin kimden geleceğini bilmiyor olacağız ya ama sen ne yazık ki biliyor olacaksın değil mi sana sürpriz olamayacak

Yaş 27
şhir izmir
sat 15/06/2012
tahmini d.t. 22/03/2013
ilk bebeğim
cinsiyet haftaya kaldı49:

Hoşgeldin.... Senin ve benim gibi birkaç arkadaş daha var cinsiyeti bilmeyen. Ama genelde cinsiyetleri öğrendi kıslar. Allahım bizede sağlıklı evlatlar nasip etsin. Kız olsun, erkek olsun farketmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…