2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Atv'de yeni doğan bebek haberi izledim şimdi. Salya sümük oldum vallahi. Kendi bebeğimi dünyaya getirdiğimde ki mutluluğu düşünemiyorum....

Beklenen kişi oldum sanırsam ))

Ben sayfayı takip ediyordum ama bu hafta tam olarak dahil oldum sanırım gruba. Çekilişte de eksik kalmamam lazım değil mi? :)

yess baby:)çok iyi yaptın çok heyecanlı olacak tanımadığın birinden hediye alacaksın ve onu kullandıkça mart annelerini hatırlayacaksın bence biraz emek vermeye değer:)))

iyi akşamlar annişler , bende iki gündür çok hastayım grip olmuşum , ama kocam bakıyo bana :) şimdi ıhlamur yapıyo :) bugün paşamın hareketlerini hissediyorum ara ara :)

yess baby:)çok iyi yaptın çok heyecanlı olacak tanımadığın birinden hediye alacaksın ve onu kullandıkça mart annelerini hatırlayacaksın bence biraz emek vermeye değer:)))

Eee kambersiz düğün olmaz dedim. Birde ben bebişime daha birşey alamadım. Sayenizde başlangıç olacak. Ben de heyecanla kargonun geleceği günü bekliyorum.

iyi akşamlar annişler , bende iki gündür çok hastayım grip olmuşum , ama kocam bakıyo bana :) şimdi ıhlamur yapıyo :) bugün paşamın hareketlerini hissediyorum ara ara :)

geçmiş olsun canım hemen atlatırsın inşallah ıhlamurdan çok eşinin ilgisi iyi gelir bence ruh da beden kadar önemli tabi:)

iyi akşamlar hanımlar nasılsınız görüşmeyeli
yorugn bitap haldeyim ben her zamanki gibi
oh oh buluşmalar düzenlenmiş görüyorum da bizsiz demek bizde olsaydık herkesi tanımak isterdim kim nasıl biri diye hep aklımdan geçiyor kısmet işte bol bol foto çekinin de ekleyin biz de görelim bari fotodan da olsa sizleri

bu arada Şifayı soranlar olmuş taşındı yerleşti misafirleri oluyordu, o bir süre daha giremeyecekmiş babası vefat etmiş canım yaa çok üzgündü haliyle

geçmiş olsun canım hemen atlatırsın inşallah ıhlamurdan çok eşinin ilgisi iyi gelir bence ruh da beden kadar önemli tabi:)

doğru söyledin frezyacım, en son doktora gittiğimde yorma kendini zorlama falan bir nevi sözler söymişti doktorum. O zamandan beri maşallah eşime diyorum yani. Sonra çok mu şımarıyorum falan diye içimden geçiriyorum. Üzlüyorum birden çok mu abartıyorum acaba diye ama yooo abartmıyorum. hamişim ben :):)

iyi akşamlar rosecum. bende bir iki gündür giremiyodum sanırım bundan sonra akşamları girebilicem sadece. ay evet kızlar buluşcaklarmı benimde nasıl içim gidiyo ama gidemicem sanırım. Bursadan zor olucak. Evet kk gerçekten bir parçası oluyo insanın resmen, iş yerinde giremediğim için aklım hep bende. Ama tek bir kişim bile brsfiliz nerede dememiş :):) ağlıcam şimdi :)

İyi akşamlar kızlarrr dün bnmle kavga edip üzen kocam bugün hasta olduuuuu allahın sopası yok işte

ah be canım arada kaynıyoruz ama merak ediliyoruzdur sorulmasak da seviliyoruzdur çalışana daha bir zor oluyor hamilelik gerçekten de kaç gündür kızımı unutuyorum koşturmadan o da küstü galiba bana hareket etmiyor ediyorrsa da hissettirmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…