msj göndermek isteyen arkadaşlar msj kutumu boşalttım deneyebilirsiniz tşkler
msj göndermek isteyen arkadaşlar msj kutumu boşalttım deneyebilirsiniz tşkler
tweety hani biz hediye çekilişi yapıyoruz ya bize hediyenin kimden geleceğini bilmiyor olacağız ya ama sen ne yazık ki biliyor olacaksın değil mi sana sürpriz olamayacak
Özel mesajına bakarmısın canım banada bilgi verirsen sevinirim
Teşekkürler, mail attım
yuppy:) çekilişe katıldınmııı 2013???
Beklenen kişi oldum sanırsam))
Ben sayfayı takip ediyordum ama bu hafta tam olarak dahil oldum sanırım gruba. Çekilişte de eksik kalmamam lazım değil mi? :)
yess baby:)çok iyi yaptın çok heyecanlı olacak tanımadığın birinden hediye alacaksın ve onu kullandıkça mart annelerini hatırlayacaksın bence biraz emek vermeye değer:)))
iyi akşamlar annişler , bende iki gündür çok hastayım grip olmuşum , ama kocam bakıyo bana :) şimdi ıhlamur yapıyo :) bugün paşamın hareketlerini hissediyorum ara ara :)
geçmiş olsun canım hemen atlatırsın inşallah ıhlamurdan çok eşinin ilgisi iyi gelir bence ruh da beden kadar önemli tabi:)
iyi akşamlar hanımlar nasılsınız görüşmeyeli
yorugn bitap haldeyim ben her zamanki gibi
oh oh buluşmalar düzenlenmiş görüyorum da bizsiz demekbizde olsaydık herkesi tanımak isterdim kim nasıl biri diye hep aklımdan geçiyor kısmet işte bol bol foto çekinin de ekleyin biz de görelim bari fotodan da olsa sizleri
bu arada Şifayı soranlar olmuş taşındı yerleşti misafirleri oluyordu, o bir süre daha giremeyecekmiş babası vefat etmiş canım yaa çok üzgündü haliyle
Kızllarrr topikte yeme içme konularından bahsetmeyelim demiştik ve TOPİİİİK AÇTIKKKK tüm arkadaşları beklerisssss
http://www.kadinlarkulubu.com/mart-anneleri/562932-2013-mart-anneleri-haydi-yemege.html#post26713092
iyi akşamlar rosecum. bende bir iki gündür giremiyodum sanırım bundan sonra akşamları girebilicem sadece. ay evet kızlar buluşcaklarmı benimde nasıl içim gidiyo ama gidemicem sanırım. Bursadan zor olucak. Evet kk gerçekten bir parçası oluyo insanın resmen, iş yerinde giremediğim için aklım hep bende. Ama tek bir kişim bile brsfiliz nerede dememiş :):) ağlıcam şimdi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?