2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

doğru söledin rosecum . genelde bende pek hissetmiyorum. bugün biraz ara ara hissettim. Oğlum bebişim duymuyosun sen annişini diyorum bir hareket etsene metsene , yok anam yok ama bugün oğluşum annesini üzmedi hareket ettiğini hissettim. Eşimi diyorum hareket etti galiba. oda bana ne dese beyenirsin.Oturuşuna dikkat et zorlama bebişimizi :) Ay bir koptum sorma gitsin. Öldüm gülmekten :)

iyi akşamlar annişler , bende iki gündür çok hastayım grip olmuşum , ama kocam bakıyo bana :) şimdi ıhlamur yapıyo :) bugün paşamın hareketlerini hissediyorum ara ara :)

filizcim geçmiş olsun ıhlamurun içine kuşburnuda ekle c vitamini olsun

Eee kambersiz düğün olmaz dedim. Birde ben bebişime daha birşey alamadım. Sayenizde başlangıç olacak. Ben de heyecanla kargonun geleceği günü bekliyorum.

hoşgeldin tekrar canım Hediye çekilişine katılmak sana da kısmetmiş bakalım kimden gelecek hediyen ?:))))

Hoşgeldin rosecum senin dinlenme oluyorsa tabe haftasonuna kalıyor ((( zor canım (( Şifaaa için çok üzüldüm Allah sabır versin inşallah

seve seve tweetycim güzel tariflerinizi bekliyorum :):) ben pek yemek yapmayı tarif edemiyorum.:) genelde birileri yapsada bende hazırı yesem diye bakıyorum :):):)

denenmiş güzel tarifleri ekleyelim hepimize fikir olur diye düşündüm belki sende ordaki tarifleri göre göre bu güzel tarifleri denemek ister ve yaparsın :))))

evet tweetycim şimdi kendi evime geçince ihtiyacım olucam yemek tariflerine. Çok iyi olmuş gerçekten. Hediye çekilişine bende katılsam iyi olur. Anı olurdu. Geç kalmış durumdamıyım.

erkekler hiç anlamıyor bende diyorum hareket ediyordu kaç gündür hareket etmiyor diyorum senin oyuncağın oldu çocuk rahat bırak diyor o hissetmiyor diye kıskanıyor

fHoşgeldin rosecum senin dinlenme oluyorsa tabe haftasonuna kalıyor ((( zor canım (( Şifaaa için çok üzüldüm Allah sabır versin inşallah

aynen canım ama haftasonunda da iş güç alışveriş diye geçiyor mbu yıl çok zor geçiyor çok bebişime bişey olmasın da sorun değil

anaaa akşam akşam ne oluyor bana oktay usta gibi habire tarif yazıyorummmm:))) açım aççççç açççççç saat geç oldu diye birşeyde yiyemiyorummmm haydiii kızlar süttt saatiii onla geçiştireyim bari ne yapayımmm :)))

yani??? ne demek istedin ki:))

off ben de bir bilsem frezya. dışarıda bardaktan boşanırcasına yağmur yağıyor, gök yarıldı sanki... ben pencere önünde oturmuş yağmuru ve şimşekleri izliyorum. ağladım ağlayacağım yaaa... içim sıkılıyor neden bilmem.? derin derin nefes almak istiyorum ama malesef o da olmuyor alamıyorum... birden içimden de bunu yapmak geldi ...

ağla niye sıkıyorsun ki kendini ağla..içinde birikmiş bir şeyler besbelli,akıt hepsini gözlerinden..

ağla niye sıkıyorsun ki kendini ağla..içinde birikmiş bir şeyler besbelli,akıt hepsini gözlerinden..

sebepsiz yere de ağlayıp üzmeyeyim bebişimi diyorum... kafamı dağıtmaya çalışıyorum ama dağılmıyor da... elektrikler de bir gidip bir geliyor. başladı artık bizim buranın kışı... daha şimdiden ufo yakıyoruz yaaa

doğudaydın demi, çok iyi bilirim o elektrik kesilmelerini offf..

bölge olarak doğuda değiliz. bölge olarak içanadoludayız. ama buraların doğu görevi olan yerleri de nasıldır bilirsin iyi kötü. güya konya'dayız. ama konya merkeze 4 saat uzaklıktayız. torosların tepesindeyiz. konyanın ova oldugunu dusunen ailelerimiz buraya geldiğinde dudakları ucukladı... ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…