işin şaka yanı tabiki sizleri yakından tanımak görmek isterdim...hatta bir çoğunuz facebook ta kiminle konuştuğunu az çok biliyor ben hayal ederek yazıyorum kafamda yazılanlara göre karakterler var onlara kişileri oturtuyorum.kimisi zayıf,kimisi toplu,uzun saçlı,kısa saçlı,güler yüzlü,somurtkan v.s....
ama her ne kadar sizi değil fotoğraflardan yüzyüze tanımak istesemde gün içinde istanbula gelmem biraz değil epey zor....sadece oraya gelmek benim için hayal....benim için bizler için 18 haftadır bana destek olan arkadaşlarım,kızımın minik kardeşleri için yiyin,için eğlenin,gülün sohbetler edin...
emin olun o gün kalben sizinle olucam.....
ah be canım arada kaynıyoruz ama merak ediliyoruzdur sorulmasak da seviliyoruzdurçalışana daha bir zor oluyor hamilelik gerçekten de kaç gündür kızımı unutuyorum koşturmadan o da küstü galiba bana hareket etmiyor ediyorrsa da hissettirmiyor
iyi akşamlar annişler , bende iki gündür çok hastayım grip olmuşum , ama kocam bakıyo bana :) şimdi ıhlamur yapıyo :) bugün paşamın hareketlerini hissediyorum ara ara :)
Eee kambersiz düğün olmaz dedim. Birde ben bebişime daha birşey alamadım. Sayenizde başlangıç olacak. Ben de heyecanla kargonun geleceği günü bekliyorum.
iyi akşamlar hanımlar nasılsınız görüşmeyeli
yorugn bitap haldeyim ben her zamanki gibi
oh oh buluşmalar düzenlenmiş görüyorum da bizsiz demekbizde olsaydık herkesi tanımak isterdim kim nasıl biri diye hep aklımdan geçiyor kısmet işte bol bol foto çekinin de ekleyin biz de görelim bari fotodan da olsa sizleri
bu arada Şifayı soranlar olmuş taşındı yerleşti misafirleri oluyordu, o bir süre daha giremeyecekmiş babası vefat etmiş canım yaa çok üzgündü haliyle
seve seve tweetycim güzel tariflerinizi bekliyorum :):) ben pek yemek yapmayı tarif edemiyorum.:) genelde birileri yapsada bende hazırı yesem diye bakıyorum :):):)
filizcim geçmiş olsun ıhlamurun içine kuşburnuda ekle c vitamini olsun
hoşgeldin tekrar canım Hediye çekilişine katılmak sana da kısmetmiş bakalım kimden gelecek hediyen ?:))))
Hoşgeldin rosecum senin dinlenme oluyorsa tabe haftasonuna kalıyor((( zor canım (( Şifaaa için çok üzüldüm Allah sabır versin inşallah
denenmiş güzel tarifleri ekleyelim hepimize fikir olur diye düşündüm belki sende ordaki tarifleri göre göre bu güzel tarifleri denemek ister ve yaparsın :))))
doğru söledin rosecum . genelde bende pek hissetmiyorum. bugün biraz ara ara hissettim. Oğlum bebişim duymuyosun sen annişini diyorum bir hareket etsene metsene , yok anam yok ama bugün oğluşum annesini üzmedi hareket ettiğini hissettim. Eşimi diyorum hareket etti galiba. oda bana ne dese beyenirsin.Oturuşuna dikkat et zorlama bebişimizi :) Ay bir koptum sorma gitsin. Öldüm gülmekten :)
fHoşgeldin rosecum senin dinlenme oluyorsa tabe haftasonuna kalıyor((( zor canım (( Şifaaa için çok üzüldüm Allah sabır versin inşallah
evet tweetycim şimdi kendi evime geçince ihtiyacım olucam yemek tariflerine. Çok iyi olmuş gerçekten. Hediye çekilişine bende katılsam iyi olur. Anı olurdu. Geç kalmış durumdamıyım.
erkekler hiç anlamıyor bende diyorum hareket ediyordu kaç gündür hareket etmiyor diyorum senin oyuncağın oldu çocuk rahat bırak diyor o hissetmiyor diye kıskanıyor
evet evet kendileri hissedemedikleri için kıskanıyorlar. Biz heran her saniye bebişlerimizleyiz. oley yuppi holey :)
haydi ozaman bilgilerini mesaj at canım bana olurmu gönderemezsen tweety0607@hotmail.com.tr adresinide deneyebilirsin
özel mesaj gönderdim. ulaştımı sana.
Senin ve nuriscanın mesajını aldım canım senin bebeiş erkekti sanırım ????
----------------------------------
yani??? ne demek istedin ki:))
off ben de bir bilsem frezya. dışarıda bardaktan boşanırcasına yağmur yağıyor, gök yarıldı sanki... ben pencere önünde oturmuş yağmuru ve şimşekleri izliyorum. ağladım ağlayacağım yaaa... içim sıkılıyor neden bilmem.? derin derin nefes almak istiyorum ama malesef o da olmuyor alamıyorum... birden içimden de bunu yapmak geldi ...
ağla niye sıkıyorsun ki kendini ağla..içinde birikmiş bir şeyler besbelli,akıt hepsini gözlerinden..
sebepsiz yere de ağlayıp üzmeyeyim bebişimi diyorum... kafamı dağıtmaya çalışıyorum ama dağılmıyor da... elektrikler de bir gidip bir geliyor. başladı artık bizim buranın kışı... daha şimdiden ufo yakıyoruz yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?