iyi akşamlar hanımlar nasılsınız görüşmeyeli
yorugn bitap haldeyim ben her zamanki gibi
oh oh buluşmalar düzenlenmiş görüyorum da bizsiz demekbizde olsaydık herkesi tanımak isterdim kim nasıl biri diye hep aklımdan geçiyor kısmet işte bol bol foto çekinin de ekleyin biz de görelim bari fotodan da olsa sizleri
bu arada Şifayı soranlar olmuş taşındı yerleşti misafirleri oluyordu, o bir süre daha giremeyecekmiş babası vefat etmiş canım yaa çok üzgündü haliyle
Kızllarrr topikte yeme içme konularından bahsetmeyelim demiştik ve TOPİİİİK AÇTIKKKK tüm arkadaşları beklerisssss
http://www.kadinlarkulubu.com/mart-anneleri/562932-2013-mart-anneleri-haydi-yemege.html#post26713092
off ben de bir bilsem frezya. dışarıda bardaktan boşanırcasına yağmur yağıyor, gök yarıldı sanki... ben pencere önünde oturmuş yağmuru ve şimşekleri izliyorum. ağladım ağlayacağım yaaa... içim sıkılıyor neden bilmem.? derin derin nefes almak istiyorum ama malesef o da olmuyor alamıyorum... birden içimden de bunu yapmak geldi ...
nifadooo bozma moralini kiyamam ama simdi senniye bole oldunyagsin yagmur birak, cik balkona cek icine o guzel toprak kokusunu missssss, uzmesin seni yagmur sevindirsin, cunku her bi yagmur ve kar tanesini bir melek indirimis yer yuzune onun icin rahmet yagiyo derlermis:) ve dualar en cok bu anlarda kabul olurmus bebisin icin dua et annesi. opuyorum cokk ikinizide
yağmuru ben de çok severim. yağmurdan da değil aslında. buranın kışı erken bastırıyor. ekimin başında da soba yakmak canımı sıkıyor. herhalde ondan içim sıkıldı. düşünsenize yaa 28 nisandı hala kar yağıyordu geçen yıl((( ve biz haziran başına kadar, mayıs 4. haftaya kadar soba yaktık. bildigin kömür sobası yani ((((
frezya sen face te varmisin
varım canım ama mart annelerini bulamadım profil resminde ne var?
ben 2013 mart anneleri diye aradim cikti sende oyle ara benim resimde ben ve iki velet varda arkadaslarimin arkadaslari gorebilir isaretli, sen hadi bul grubu, hmm gerci simdi sayfa yoneticisi mihs yok galiba orda.ama sabah ekler
yani ankarada ondan geri kalmio ama 12 nisanda sonunda bahar gelmistikisi bende sevmiorm ben gecen marta kadar cankayada oturuyodum orasida ankaranin en yuksek yerlerinden kizilayda gunes varken orda kar yarim metre olurdu hep mutsuzdum,cok sinir bozucu haklisin ama insallah bebis olunca mevsimleri dusunemez olcan zaten tabi hastaliklar uzak olduu surece...
2013 mart annelerinin resminde kucağında bebek olan anne resmi mi var peki?
aaaa nerden biz merkez ama:))aaa sen sivaslı mısın benimde baba tarafım sivaslı:)
ne bileyim aslında onu düşündükçe biraz da karamsarlaşıyorum. kömür sobası, tek oda sıcak sadece, diğer taraflar buz gibi... amaaannn çocuk doğmadan yürüdüğü zamanları düşünüyorum durduk yere. bu akşam bunalım takılasım var galiba...
yani ankarada ondan geri kalmio ama 12 nisanda sonunda bahar gelmistikisi bende sevmiorm ben gecen marta kadar cankayada oturuyodum orasida ankaranin en yuksek yerlerinden kizilayda gunes varken orda kar yarim metre olurdu hep mutsuzdum,cok sinir bozucu haklisin ama insallah bebis olunca mevsimleri dusunemez olcan zaten tabi hastaliklar uzak olduu surece...
Merhaba arkadaşlar benim sürekli akıntım var afedersinz ama kokulu sarı, koyu sarı hatta pembe bile olablyor bazen. sizde de oluyormu.hiç huzurlu bir hafta geçiremyorum ben yahep tedirginlik var.ilk başta kanamam oldu geçti derken dörtlü testim riskli çıktı şimdi de bunlar var...bilmiyorum nasıl olacak.Allah ım yardım etsin..
Surekli dua et ve su ic. Grip ve nezle baslangici var mi? Oyleyse iltihap olabilir. Sen yine de doktoruna danis, bol bol su ic ve dinlen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?