2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
merhaba canm, ben sifayi tanimiorum ama sormustum en basta yazilarini okuyodum cok mutluydu filan hosuma gidiodu enrjisi, cok uzuldm ya Allah sabir versin. sende cok yorma kendini emi?

tweety masllah ari gibisin ari maya olsun diger nick inde heryerde aktif bacim:)

nifadooo bozma moralini kiyamam ama simdi senniye bole oldun yagsin yagmur birak, cik balkona cek icine o guzel toprak kokusunu missssss, uzmesin seni yagmur sevindirsin, cunku her bi yagmur ve kar tanesini bir melek indirimis yer yuzune onun icin rahmet yagiyo derlermis:) ve dualar en cok bu anlarda kabul olurmus bebisin icin dua et annesi. opuyorum cokk ikinizide

yağmuru ben de çok severim. yağmurdan da değil aslında. buranın kışı erken bastırıyor. ekimin başında da soba yakmak canımı sıkıyor. herhalde ondan içim sıkıldı. düşünsenize yaa 28 nisandı hala kar yağıyordu geçen yıl ((( ve biz haziran başına kadar, mayıs 4. haftaya kadar soba yaktık. bildigin kömür sobası yani ((((

Son düzenleme:
yani ankarada ondan geri kalmio ama 12 nisanda sonunda bahar gelmisti kisi bende sevmiorm ben gecen marta kadar cankayada oturuyodum orasida ankaranin en yuksek yerlerinden kizilayda gunes varken orda kar yarim metre olurdu hep mutsuzdum,cok sinir bozucu haklisin ama insallah bebis olunca mevsimleri dusunemez olcan zaten tabi hastaliklar uzak olduu surece...

varım canım ama mart annelerini bulamadım profil resminde ne var?

ben 2013 mart anneleri diye aradim cikti sende oyle ara benim resimde ben ve iki velet varda arkadaslarimin arkadaslari gorebilir isaretli, sen hadi bul grubu, hmm gerci simdi sayfa yoneticisi mihs yok galiba orda.ama sabah ekler

ben 2013 mart anneleri diye aradim cikti sende oyle ara benim resimde ben ve iki velet varda arkadaslarimin arkadaslari gorebilir isaretli, sen hadi bul grubu, hmm gerci simdi sayfa yoneticisi mihs yok galiba orda.ama sabah ekler

2013 mart annelerinin resminde kucağında bebek olan anne resmi mi var peki?

ne bileyim aslında onu düşündükçe biraz da karamsarlaşıyorum. kömür sobası, tek oda sıcak sadece, diğer taraflar buz gibi... amaaannn çocuk doğmadan yürüdüğü zamanları düşünüyorum durduk yere. bu akşam bunalım takılasım var galiba...

ii ozman simdilik takil sen ama sabaha iyiles olurmu gitsin karamsarligin, uzme bebegide, o dogsun sonra ne cozumler ne kismetler le gelir o merak etme sen...ii gecelr

Anacım al eline bebe yününü şişini dışarıya baka baka bebişine bişeyler ör insanı gerçekten rahatlatıyo örgü hele ki canından çok sevdiğin yavruna yapcak olursan

Son düzenleme:

kızz ben de ankarada oturuyorummm

Surekli dua et ve su ic. Grip ve nezle baslangici var mi? Oyleyse iltihap olabilir. Sen yine de doktoruna danis, bol bol su ic ve dinlen.

nasılsınız kızlar uzun suredır vakıt ayıramıyordum..17+5 olduk biz doktor erkege benzıyor dedi bakalım..bugunde bıraz canım sıkkın aman yaa sizler npıorsunuz

sevdiklerinizle birlikte olmanın değerini iyi bilin.......
gidenler dönmez geri ....
mutluluk paylaştıkça çoğalır

günaydın herkese iyi bir gün geçirin

Günaydın mucize bebekler ve anneleri..

Her sabah size yazmadan güne başlayamıyorum artık...
Gün içinde sohbetinize katılmasamda girip okuyorum sizi ara ara..

Bugün 18. haftamıza girdik..Sanırım artık soranlara 5. aya girdik diyebilirim.Bazen karıştırıyorum ne kadarlık olduğumuzu.:44::44::44:

çok yavaş geçiyo sanki günler bir an önce mis kokulumu kucağıma almak istiyorum.
Eşim diyor ki bebek gibi kokmaya başladın acaba annelikten mi yumuşadın diyor

Ya da bana yağ çekiyor bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…