2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
günaydın kızlar bir kaç gündür takip edemiyorum işlerim biraz yoğunlaştı biraz geçmişi kontrol ediyim tekrar gelirim .

nasılsınız kızlar uzun suredır vakıt ayıramıyordum..17+5 olduk biz doktor erkege benzıyor dedi bakalım..bugunde bıraz canım sıkkın aman yaa sizler npıorsunuz

teşekkürler canım ben iyiyim biraz daha mide bulantısı var onun dışında hiçbir sorunum yok yani o kadar büyümüş bensettiyse doktor doğru demiştir paşan hayırlı olsun ben daha öğrenemedim

neden canın sıkkın bakalım

günaydın anneler ve büyümek için can atan bebekleri

bu sabah nedensiz olarak huzursuz sıkıntılı kalktım bu şekilde gün nasıl biter bilemiyorum....
hepinize güzel günler diliyorum.....

gunaydın yavrular
canım sıkkın..
esım sabah bana ısyerınden bır arkadas bana forma getırdı dedı
kım dedım ıste fılanca dıe bır kız,adını bıle duymadım hıc farklı bırımdenmıs. o kım, nıe sana getırdı?
ıste ona sevgılısı almıs oda takım tutumuomus bızımkıne vermıs.
bende kım o ya ne alaka dedım.
oda bana kıskanclık yapıorum dıe kızdı.
huzurum kactı
ne alaka sımdı ya..offffffffff

günaydın çilekcim

şimdi yangına körükle gitmek istmeme ama bence de ne alakaaaaaaaaaaaa yani yani eşin de almasaymış tamam eşinin belki suçu yoktur ama kız ne hakla veriyor

ayyy ben böyle şeylere çok kızarım öyle samimi ilişkiler hiç bana göre değil canım ya kusura bakma eşine de kızdım

çileğim canın sıkkın olmasın....sanırım biz bu aralar biraz gerginiz....normalde sıradan olan şeyler şimdi anormalleşmeye başladı....bende sabah işe geldim çantamda cüzdanını gördüm bende kalmış aradım biliyorum yanında çalışan bayan var bana tel.açınca "hıı" dedi bende "ne kabasın tel.açınca hıı denir gel al cüzdanını" dedim tel.kapattım..yanıma geldi hiçbirşey olmamış gibi bende yüz vermedim neye kızdığımı bilmiyor,çalışan bayan yanında hııı demesi sinirimi bozdu.....belki kızılacak birşey değil bu aralar epey gerginim sanırım bu yüzden önemsiyorum....
seninde böyle olmasın çilekim sakin kafayla bir düşün acaba normalde olsa bu kadar kızarmıydım diye???bize ne oluyor böyle

Cnm aslında bana göre de ters bi durum ..yani hem veren hem alan için bence normal değil.
Ama eşin belki seni kıskandırmak için kabul etmiştir.Sen eşini daha iyi tanırsın, bakış açısını bilirsin gerçekten öylesine aldıysa belki kızmana gerek yok.

ya kızlar ne bılım huzurum kactı sankı arkamdan ıs cevrılıo benımö bılmedıgım bır dunyası varmısda ben bılmıomusum gıbı kım o arkadas nıe adını bıle duymadım.nıe sevgılısının ona aldıgı bısıyı ya cope atcam ya bırıne vercem takım tutumuorum dııp ona verıo.hamılelıktenmı bılmem ama huzurum kactı yaaaaaa gerızekalı sen kımsın sanamı kaldı elın adamına forma vermek

Günaydın bal ve kaymaklarımmmm
Umarım güsel, huzurlu,mutlu, sağlıklı bir gün geçiriris hep birlikte...
Rosee biz seni öslemes olurmuyus hiçç... Eşinde ALLAH dan bulmuş sanırım
Çilekkkk hakikaten bende olsam kızardım senin gibi canım. Hele bu haldeyken köpürürdüm
Ama yinede çok üzme kendini, eşin bence düşününce anlar neden kızdığını, hem kıskançlıkda yapabilirsin gayet doğal
Bende dün eşime bağırdım çağırdım 3-4 Gündür biriktiriyordum ufak tefek şeylerini, en son dün patladım.
Biyandan eşyaları koliliyorus bir yandan sayıyorum ona Oda çıttttt çıkarmıyorrrrr ben daha çok sinirlkeniyorum tabi
Sonra diyor ki bağırma aşkım bebek korkucak hahahahha
Gülermisin ağlarmısın işte, sabahta baktım işe giderken gelip saçımı kokluyor öpüyor benide uyuyor zannediyor
Ebahh bazen banada öyle oluyor güselim, hiç evde çıkasım kimseyle konuşasım gelmiyor :18:
Tweetyimmmmm aşçılığamı soyuldun sen bakıyımmm Ohh sen şimdi ne güsel et yemek tarifleri verirsin bana ordannn dimiyy
Kıslar bu arada şu sayı işini hallettiğimis iyi oldu yaaa gelsin gitsin hediyeler şimcikk

aynen senin gibi düşünürdüm valla gerizekalı sana mı kaldı die

Ama sen üzme kendini canım eşin de anlasın seni yani hem hamilelik hem de o kızın öyle saçma davranması seni daha çok üzüyor

Kaçırma huzurunu anlat güzelce eşine içinden geçenleri :44:

çilekim eşine bu durumun sana kendini nasıl hissettirdiğini anlat ya yaz,ya konuş ama bilsin kendini senin yerine koysun hiç adını duymadığı bir erkekten sen hediye alsan o kendini nasıl hissedermiş....kendilerine olunca normal,ne var bunda,boşuna kıskançlık yapıyorsun,olay çıkarmaya yer arıyorsun derler,ben işyerinde birkaç olay anlatayım erkek iş arkadaşlarımla ilgili suratı bozululuyor.....
ama eşine ne hissettiğini ya anlat ya yaz....şimdi o da ben haklıyım ne var bunda havalarındadır ama biraz düşünsün sana hak verecek değil bir daha hediye almak kalemi bitse kalem isteyemez

yani çilekcim hani nasıl desem ben asla kabul etmem böle bişeyi hangi hakla o kadın ona veriyo ve eşinde alıp eve getiriyo beni çok rahatsız ederdi bu durum . Belkide normaldir ama hepimizin hormonları alt üst olduğu için burdaki herkes tepki vermiş sen bide hamile olmayan birine anlat bakalım o ne dicek . Ama tadınıda kaçırma böle bişey için

Kızlar rüyamda baykuş gördüm ve çok korkunç sesler çıkarıyodu rengi sarıydı mutfak balkonumdaydı ben öldürdükçe çoğalıyolardı ve anlamına baktım hiç hoş değil. çok etiledi beni bu rüya. Ondan öncede eşim başka bi kadını sevdiğini sölüyodu ona gel diodum gelmiyodu o kadının yanına gidiyodu sürekli çok kötü bi çaresizlik içindeydim zaten doğru düzgün uyuyamıyorum uyuyuncada abuk subuk şeyler görüyorum.

Ve sürekli bebeğimi görüyorum hep emzirmeye çalışıyorum ama emmiyo bi başkası emzirince ondan emiyo psikolojim çok bozuldu iyice kiloda aldım offff kendimi çok iğrenç hissediyorum işe bile gelesim yok

Ve sürekli bebeğimi görüyorum hep emzirmeye çalışıyorum ama emmiyo bi başkası emzirince ondan emiyo psikolojim çok bozuldu iyice kiloda aldım offff kendimi çok iğrenç hissediyorum işe bile gelesim yok

arkadaşım yalnız değilsin aynı şeyleri hissediyorum....saçma sapan rüyalar görüyorum,dinlenerek uyanamıyorum.....rüyalarımda sürekli korkuyorum....ben artık normal olmak istiyorum

BEN ANLATTIM NEDEN BOLE OLDUGUMU oda benle bı ton kavga ettı mıdesıne agrı getırmısım ona orjınal forma vermıs bırı onun sevıncını bıle yasayamamıs
ben nereye neye varmak ıstıomusum onu neyle sucluomusum
hamılelıgıme verıomus
bu konu mıdesını buılandırmıs
kız demıskı eskı erkek arkadasım almıkstı evde duruo atcam yada bırıne vercem cok fanatıksen sana getırım buda olur demıs
offff labalubalababababa yıne ben suclu psıkopat oldum.suan benle konusma bıle ıstemıomus ya sabır ve la kuvvet.o pis kadını o forma ile boğarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ya uyuz oluorummmmmmm

Bu günlerde hangi rüya tabirine baksan hepsi her şey için hem iyi sonrada en kötüsünü anlatıyor boşuna bunlara inan ma baykuş güçtür kuvvettir düşmanlarını öldürdün ama onlar sana zarar veremiyor çoğalıyorlar bunlar etrafında sadece diğer rüyalrında artık hormonlar endişe ve kaybetme duygularını geliştiriyor öne mseme bu gayet normal bende her gece alt kata kurtlar giriyor üst kata çıktıklarını görüyorum koşarak bana yaklaştıklarında kalkıyorum şim di eşim pencereye ferdorje yaptırıyor. Bu rüyalar kaybetme duygusu korkuları normal takılma canm rüya de geç

baykuşa bende baktım da evet pek iyi değil miş ama hayra yor hep hayır olsun

Birde biz bu rüyaları hormonlardan dolayı çok görüyoruz galiba bende eşimi başka kadınla görüyordum ilk önceler çok üzülüyordum şimdi takmamaya çalışıyorum sende takma bu başka kadın rüyalarını :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…