2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

bende hep huzunlu sarkılarda dogumda ben ölmüşüm , esım bebegıme bakarmı napar annememı verır annem napar.bebegıme benı nasıl anlatırlar hep böle aptal seyler dusunup kendı kendıme aglıyorum
yada bebegım ıyımı napıo saglıkla bıtıcekmı bu hamılelık allahım bole aptalca dusunceler
bırde zaten sısmanladım.
esım benı sevıomu sevcekmı zaten kardes olduk derken ahanda bıde bole olaylar
göbek pozumu eklemıstım gordunuzmu off sınırılerımız bozuk

çilekim lütfen üzülme.....bırak seninle konuşmak istemesin doya doya formasının ve hediyesinin tadını çıkarsın...sen güçlü bir bayansın....hepimize bütün sıkıntılarında sen destek oldun sen bize güç verdin....şimdi içindeki gücü kendin için çıkart....emin ol sen mesafeli davranırsan o zaten hatasını anlayıp sana gelecektir....bırak konuşmasın ne yapacak formasını karşısına alıp sohbetmi edecek

Günaydınn canlarımmm...

çilakımmm canım benımm ebaha katılıorum neden bu tepkıyı verdıgını bılsın ondan empatı yapmasını ıste bn senın adını bıle duymadıgın bır erkekten hedıye alsam sen ne hıssederdın de??? bı dusunsun senı anlıcaktır uzulme kıyamam...

kendını şişko, çirkin ,bakımsız ve özensiz hisseden arkadaslarım aynaya baktıgınızda ınanın kendınızi gozlerınızle degıl duygularınızla goruosunuz sanırım cogumuz aynı seylerı hıssedıyoruz uzerıme olan sadece ıkı pantolonum ve bır ıkı elbısem kaldı göbegımden dolayı sureklı topuklu ayakkabılarla dolasan sacının boyası nerdeyse daha tam cıkmadan boyatan ben sadece babet gıyebılıorum sacımı ıstedıgım zaman boyatamıorum vs.vs... bunlardan dolayı kendımı hıc ıyı hıssetmıorum bazen eşim aksine muhtesem bı eştir anlayıslıdır , ılgılıdır...ama sorun sanırım su sıra bızde kızlar o yusden sunu sıze hatırlatmak ısterım dunyanın en gusel anlarından bırını yasıoruz aılemıze bır bebek getırıroruz kanımızdan canımızdan esımızle bızden bır melek...suan dunyadakı tum kadınlardan daha özel ve güzeliz bunu aynaya baktıgınız her an hatırlayın... ve her baktıgınızda bugun yıne cok güzelim diyin:108:

günaydın kızlar..bebişlerinizin ve sizin keyfiniz yerindedir inşallah.ben bu aralar iyi gibiyim çok şükür,sabah biraz bulantım oldu sadece..haftasonu nihayet cinsiyetimizi netleştirdik,içime doğduğu gibi erkekmiş bebişim..çok mutlu oldum:)) iş yoğunluğundan çok yazamıyorum ama yine forumu takip etmeye çalışıyorum.hepinize sağlıklı huzurlu günler dileriz oğlumla)) görüşmek üzereee

göbekleriniz ne güzel büyümüş anneler....benim kızım nerede :26: sabah erkenden çıkıp gidiyor,anca akşama gaz olup geri geliyor gaz kız

uykumuz bölündüğü için sanırım ben de çok karışık rüyalar görüyorum ama tabiiki hayra yormak lazım..

bu aylarda demek ki hepimiz aynıyız

Bende annemi ölürse ben ne yaparım babam ölürse yok kardeşime bişi olursa heö kendimi ağlatacak bişiler buluyorum

Sonra bana bişi olursa bebeğime kim bakar diyorum durmadan hergün ağlayacak bişiler buluyorum yani o gün ağlamassam rahat edemiyorum galiba

Aynen katılıyorum arkadaşım hele bebeğimiz dünyaya geldiğinde bu herşeye değermiş diyeceğiz hepimiz

arkadaşım yalnız değilsin aynı şeyleri hissediyorum....saçma sapan rüyalar görüyorum,dinlenerek uyanamıyorum.....rüyalarımda sürekli korkuyorum....ben artık normal olmak istiyorum

çok kötü hissetmeye başladım artık kendimi sanki bam başka bi insan oldum 2 senedir evliyim ve birkez bile evimden korkmazken şimdi tek başıma evde 1 dk kalma cesaretim kalmamış

çilek çok kızıyorum bak sana çük üzüyosun kendini üzme canım ne olursun bizim bebeklerimiz var artık onlar için değilmi tüm çabalarımız onun için üzme kendini eşinide kendi haline bırak bırak ki hatasını anlasın o konuşana kadar sende konuşma eğer bayrakları kaldırırsan verdiğin tepkinin bi anlamı kalmaz

Arkadaşım hiç kafanı takma. Arkandan bir iş çevrilmiş olsaydı. Ne o forma eve girerdi. Ne de kimin aldığı açık edilirdi. Biz şuan fazlaca hassas bir dönemdeyiz. Böyle ufak şeylerle evinin ve kendi huzurunu kaçırma bence. Ama kafana takılmış arkadaşların dediği gibi durumu eşine anlat senin gözünlede olayı bir düşünsün bakalım

Sağlıcakla....

Kızlarrrr hamile olanların rüyaları böyle olurmuş, karışık kabus dolu.. Okumadan yatmayınn sakın.. Bende görüyorum ama nadir görüyorum.
Çilekkkkkk üsülmeee lütfen bisde üslüyorus, o bir konuşmuyosa sen iki konuşmaa o zaman.. Ebaha katılıyorum sen güçlü, akıllı ve çokda güsel bir hamilesin eminim.. Mutlaka anlıcaktır hatasını bigün..
Hepimiz eşlerimizle bir takım sıkıntılar yaşıyorus küçük yada büyük. Bizi anlamalarını bekliyorus onlarda bunu idrak edemiyolar galiba

Sen bebişini düşünn şimdilik.
Şu aynada kendini beğenmeme olayına gelince aynı durumdayım. Hiç bişeyim olmuyor zaten Bişeyde alamıyorum onlarda olmuyor
Ama Misime katılıyorum kendimizi özel ve güser hissetmemiz lazım. Biz önce kendimizi sevelim.. Her zaman kolay olmuyor ama deneyelim bence iyi fikirmiş kıs mihsss :)
Cinsiyet öğrenen arkadaşım hayırlı olsun yinemi erkek dicemm hee sonunda Maşallahhhh size
Kadınızz sürekli oku kendini içinden, böyle zamanlarda yaşanıyormuş bu tarz şeyler..
Ayyy aman RABBİM yardım etsin biseee
Bende sürekli bebeğimi düşünüyorum, acaba iyimi ne zaman hissedicem, daha görmeme günler var.. Ama ondan haberim yok buda beni kasıyor bazen ama yinede Şükür ki sağlıklıyıs hepimiz bebişlerimiz..

arkadaşım yalnız değilsin aynı şeyleri hissediyorum....saçma sapan rüyalar görüyorum,dinlenerek uyanamıyorum.....rüyalarımda sürekli korkuyorum....ben artık normal olmak istiyorum

Kızlar bende de durum aynı. Ama durumun hormonlardan kaynaklandığını bildiğim için artık kabusdan uyanınca, rüyada gördüğüm şeyi manalandırıp kafamı takmıyorum

buldım resimleri maşallah nekadar büyümüş göbişleriniz benimkide büyük akşam eve geçince çekiyim bende yarın eklerim inşallah

burası hamılelık platformu ozel konus konusmayın
ben yazdıydım kımse bana donmedı ne bıcım forumsunuz
dedıkodu yapılıo amacından cıkmıs burası

ey boyle dusunenler ey bole konusanlar hepınızedır lafım;

sabahın 9.15 ınden berı kalbımın atısını dındıremedımse kendı kendıme,:44:
bırıne konusmak ıstedımse bu forumda bana destek olanlarla duzeldıysem,
onların dedıgını yapıp kendımı anlattıgımda esım bana sevkatle ; ne kımseyı gorurum ne kımseyı duyarım ustelık benım canımı tasırken sen,ole kotu bır nıyet sezsem bır dk durmam sadece futbolcunun orjınal forması cope gıtmesın dedım.adı su soyadı su kız nısanlı kotu nıyetı asla yok,senı uzup ustune gbeldım ozur dıloerım ama sen kendıne haksızlık edıosun senın gıbı bırıne bunu yapacak kadar serefsızmıyım ben dedıyse benım gonlumu aldıysa, bu bu forumun sayesındedır..ve bu forum gerçektir.candır..

sizi seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm

evet bende cok tepkı verdım bırden ama, bebegım dogunca kesmeyı ogrendıgı gun makası alıp elıne bırden o formayı gecırıp parcalara ayırdıgında bu gunlerı dusunup gulucem..ıyı yada kotu ben o formayı yok ederım yakında

ohh be canım gözün aydın öle diyenleride sen duyma bile hepimiz burda birbirimizi tanımadan iyimizi kötümü paylaşıyoruz biri üzülsün hepimiz üzülüyoruz biz bi aile gibi olduk o yüzden sadece hamilelik değil her şeyi konuşuyoruz. gerçekden sevindim senin adına en kötü kavganız bu olur inşallah ve sonuda bukadar tatlııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…