Kızlar rüyamda baykuş gördüm ve çok korkunç sesler çıkarıyodu rengi sarıydı mutfak balkonumdaydı ben öldürdükçe çoğalıyolardı ve anlamına baktım hiç hoş değil. çok etiledi beni bu rüya. Ondan öncede eşim başka bi kadını sevdiğini sölüyodu ona gel diodum gelmiyodu o kadının yanına gidiyodu sürekli çok kötü bi çaresizlik içindeydimzaten doğru düzgün uyuyamıyorum uyuyuncada abuk subuk şeyler görüyorum.
Kızlar rüyamda baykuş gördüm ve çok korkunç sesler çıkarıyodu rengi sarıydı mutfak balkonumdaydı ben öldürdükçe çoğalıyolardı ve anlamına baktım hiç hoş değil. çok etiledi beni bu rüya. Ondan öncede eşim başka bi kadını sevdiğini sölüyodu ona gel diodum gelmiyodu o kadının yanına gidiyodu sürekli çok kötü bi çaresizlik içindeydimzaten doğru düzgün uyuyamıyorum uyuyuncada abuk subuk şeyler görüyorum.
bende hep huzunlu sarkılarda dogumda ben ölmüşüm , esım bebegıme bakarmı napar annememı verır annem napar.bebegıme benı nasıl anlatırlar hep böle aptal seyler dusunup kendı kendıme aglıyorum
Yada bebegım ıyımı napıo saglıkla bıtıcekmı bu hamılelık allahım bole aptalca dusunceler
Bırde zaten sısmanladım.
Esım benı sevıomu sevcekmı zaten kardes olduk derken ahanda bıde bole olaylar
Göbek pozumu eklemıstım gordunuzmuoff sınırılerımız bozuk
Günaydınn canlarımmm...
çilakımmm canım benımm ebaha katılıorum neden bu tepkıyı verdıgını bılsın ondan empatı yapmasını ıste bn senın adını bıle duymadıgın bır erkekten hedıye alsam sen ne hıssederdın de??? bı dusunsun senı anlıcaktır uzulme kıyamam...
kendını şişko, çirkin ,bakımsız ve özensiz hisseden arkadaslarım aynaya baktıgınızda ınanın kendınızi gozlerınızle degıl duygularınızla goruosunuz sanırım cogumuz aynı seylerı hıssedıyoruz uzerıme olan sadece ıkı pantolonum ve bır ıkı elbısem kaldı göbegımden dolayı sureklı topuklu ayakkabılarla dolasan sacının boyası nerdeyse daha tam cıkmadan boyatan ben sadece babet gıyebılıorum sacımı ıstedıgım zaman boyatamıorum vs.vs... bunlardan dolayı kendımı hıc ıyı hıssetmıorum bazen eşim aksine muhtesem bı eştir anlayıslıdır , ılgılıdır...ama sorun sanırım su sıra bızde kızlar o yusden sunu sıze hatırlatmak ısterım dunyanın en gusel anlarından bırını yasıoruz aılemıze bır bebek getırıroruz kanımızdan canımızdan esımızle bızden bır melek...suan dunyadakı tum kadınlardan daha özel ve güzeliz bunu aynaya baktıgınız her an hatırlayın... ve her baktıgınızda bugun yıne cok güzelim diyin:108:
arkadaşım yalnız değilsin aynı şeyleri hissediyorum....saçma sapan rüyalar görüyorum,dinlenerek uyanamıyorum.....rüyalarımda sürekli korkuyorum....ben artık normal olmak istiyorum
ya kızlar ne bılım huzurum kactı sankı arkamdan ıs cevrılıo benımö bılmedıgım bır dunyası varmısda ben bılmıomusum gıbı kım o arkadas nıe adını bıle duymadım.nıe sevgılısının ona aldıgı bısıyı ya cope atcam ya bırıne vercem takım tutumuorum dııp ona verıo.hamılelıktenmı bılmem ama huzurum kactı yaaaaaagerızekalı sen kımsın sanamı kaldı elın adamına forma vermek
arkadaşım yalnız değilsin aynı şeyleri hissediyorum....saçma sapan rüyalar görüyorum,dinlenerek uyanamıyorum.....rüyalarımda sürekli korkuyorum....ben artık normal olmak istiyorum
Merhabalar herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?