2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

İşte budur..... Çok çok sevindim arkadaşım.

Bende sana katılıyorum.birbirimize destek olmamız lazım. Böyle bir platformun olması hakket çok güzel.Olayları abartıp abartmadığımızı aynı psikolojideki insanlar daha iyi görebiliyor.

Ahhh vanım benim bak gördünmü işte, RABBİM kalbini sıkıntını gördü negüsel ki eşinde bak hemen anlamış gönlünü almış.. Ohhh çok sevindimmm yaa Hadi RABBİM bir daha yaşatmasın sonra sen halledersinm o formayı nasılsaaaa

evet arkadaşım işte bu!!!!!!!!!!!çok yaşa emi sen sakın üzme kendini hayatta konuşarak anlaşabiliyorsak her sorunu çözeriz....biz hepimiz birbirimizin arkasındayız....bakma sen başkaları ne demiş burayı eleştirenler zaten gitti biz birbirimizin saç rengini,yüz rengini bilmesekte yüreklerini temizliğini,hangi amaçla burada olduklarını biliyoruz.....kimse üzülmesin....analar gülsün....bebeler şımarsın

ayyy cok sevındımmm yerım ben senıı yaaa 13 ekım gelsede gorsem senı herkesı cok merak edıorum :)))
çilakımmmm benımmm:)

Günaydın dünyanın en güzel anneleri çilek canım telden girdiğim için uzun yazamıyorum akşam yorum yapcam mihs face de ben mart annerine kabul ettinmiii adım hülyaaa

İşte böyle çok haklısın sorun sadece forma olsun bununla bitsin bak sonra başka bişey çıkartma ha canım Şaka yaptım ya mutlaka olacak önemli olan uzamadan stresi atmak yiyip bitirmemek kendini birazda bu yüzden burda değilmiyiz konuşmaktan başka ne menfaatimiz varki birbirimizden değilmi hamiş arkadaşlar

annişkolarrrrr beni unutmayın burası ilk göz ağrım ay nasıl özlemişim ifadeleri bile özlemişimkız çilak ne oldu kim ne yaptı sana naponuz

Tünaydın millet;

Çilek içinin biraz rahatlamasına sevindim tamam belki eşin suçlu ama sanırım bizde gebelikten dolayı biraz farklı tepkiler veriyoruz (( aynı şeyleri zaman zaman bende yapıyorum (( neyse Allahtan bir ömür boyu değil 9 ay sürecek kaprisimiz, nazımız var :))))

Kadınızzz aaaa sen ankaradamı oturuyorsun adresini görünce içim pır pır ettii canımmm memleketim :)))

Hediye çekilişiyle ilgili adreslerin çoğunu topladım bsima, özpolat, kıvırcık ve toptopyumurtadan bekliyorum sonra gelsin eşleşmeler :))) cuma akşam eşime yaptıracağım çekilişi cumartesi akşamda Size mesajla iletirim

Güzel bir gün olması dileğiyle öpüldünüz

Kızlar yarın dr gitcem sırf cinsiyetini öğrenmek için sizce erkenmi bir hafta daha mı beklesem napim kızlar yaaa bi akıl verin belli olurmu gittiğimde ayyy çok heycanlıyım :)

Ya bu arada kızlar, nerde bisim bu yımırta kaç gündür yok. Face gelecekti orayada gelmedi :18: Merak ettim amaaa

yarın hastaneye benim annem kaynanam ve görümcemde gelcekmiş :) aile boyu gitcez cinsiyet öğrenmeye

yaaa kızar bişim sorcam bu eğlenceli ifadeleri nasıl yapıyosunuz ben neden yapamıyorum ezikmiyim bennn :)

Kızlar yarın dr gitcem sırf cinsiyetini öğrenmek için sizce erkenmi bir hafta daha mı beklesem napim kızlar yaaa bi akıl verin belli olurmu gittiğimde ayyy çok heycanlıyım :)

eğer gösterirse artık bu haftalarda cinsiyeti net belli oluyor gitmeden tatlı bişiler ye canım

ayy inşallah çikileta olurmu bol bol yesem ohhhhh yaaa belli olmazsa ben hep bu ekiplemi hastaneye gitcem

olur canımmm hahahhahha walla senin gibi benimde tek temennim yarın bebeişinin cinsiyetini göstermesi

mesaj yazdığın yerin altında ikonlar var ordan yapıyorsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…