olur canımmm hahahhahha walla senin gibi benimde tek temennim yarın bebeişinin cinsiyetini göstermesi
mesaj yazdığın yerin altında ikonlar var ordan yapıyorsun cnm
özel mesajda yazdım tatlım nasıl yapabileceğini...
olur canımmm hahahhahha walla senin gibi benimde tek temennim yarın bebeişinin cinsiyetini göstermesi
mesaj yazdığın yerin altında ikonlar var ordan yapıyorsun cnm
merhba canımmmmm ben mesaj atmıştım bilgilerimi geldmi mi
porselen den haber varmı
Günaydın dünyanın en güzel anneleri çilek canım telden girdiğim için uzun yazamıyorum akşam yorum yapcam mihs face de ben mart annerine kabul ettinmiii adım hülyaaa
İşte böyle çok haklısın sorun sadece forma olsun bununla bitsin bak sonra başka bişey çıkartma ha canım Şaka yaptım ya mutlaka olacak önemli olan uzamadan stresi atmak yiyip bitirmemek kendini birazda bu yüzden burda değilmiyiz konuşmaktan başka ne menfaatimiz varki birbirimizden değilmi hamiş arkadaşlar
annişkolarrrrrbeni unutmayın burası ilk göz ağrım ay nasıl özlemişim ifadeleri bile özlemişim kız çilak ne oldu kim ne yaptı sana naponuz
Tünaydın millet;
Çilek içinin biraz rahatlamasına sevindim tamam belki eşin suçlu ama sanırım bizde gebelikten dolayı biraz farklı tepkiler veriyoruz(( aynı şeyleri zaman zaman bende yapıyorum (( neyse Allahtan bir ömür boyu değil 9 ay sürecek kaprisimiz, nazımız var :))))
Kadınızzz aaaa sen ankaradamı oturuyorsun adresini görünce içim pır pır ettii canımmm memleketim :)))
Hediye çekilişiyle ilgili adreslerin çoğunu topladım bsima, özpolat, kıvırcık ve toptopyumurtadan bekliyorum sonra gelsin eşleşmeler :))) cuma akşam eşime yaptıracağım çekilişi cumartesi akşamda Size mesajla iletirim
Güzel bir gün olması dileğiyle öpüldünüz
Kızlar yarın dr gitcem sırf cinsiyetini öğrenmek için sizce erkenmi bir hafta daha mı beklesem napim kızlar yaaa bi akıl verin belli olurmu gittiğimde ayyy çok heycanlıyım :)
heyecandan eklemısım ama kadınızz a yanıut yazmamısımcanım 16 da goremıosa gozune bır gozluk alsın elınede cocuk ultrasonda nasıl gorunur dıe bır sozluk
Evet çilekk bu kızlar face giriyolar diye burayı çok boşluyorlarrrBende giriyorum ama burdan vazgeçmemmmmmm
Mihs diyorummm beni ekledinmi diyorum face de mart annelerine katılmak istiyorumm adım hülyaaa eli çenesinde kara bi kız resmi vardı hani çirkin bi şey
Selam annecikler,
Ben bebeğime tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım. Her gün kan sulandırıcı claxane iğne vuruluyorum. Doktor 3.lü test zamanı devam edip etmeyeceğine bakarız dedi. Sizlerde böyle bir durum var mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?