2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
selamlar tatli anneler, anne adaylari, minik pasalar ve prensesler, cilekciim esimle barismana cok sevindim, askiniz percinlenmis iste ne guzel her serde bir hayir vardir :) kadiniz 16 hafta aslinda gayet uygun bi zaman cinsiyet tahmini icin, erkekse kesin gorunur Allah'in izniyle ama kizsa saklayabilir bence sen sabah ac karnina tatli besetler yiyip git doktoruna, dun aksam kek yapmistim ben, bizim evde aseren tek ben degilim, herkesin cani benden cok biseylerler istiyo masallahneyse sabah kocaman bir bardak sicak sut hazirladim, yanina da kac dilim kek yedim hatirlayamiycam su anda sonra benim oolis bir costu, taklalar tekmeler Allah'im sen meleklerimize saglikla mutlulukla kavismayi nasib et, amin. Bence sen de dene doktordan once boyle bi kahvalti canimciim, sonra bize guzel haberleri vermeyi de unutma porselenciim iyi olmana cok sevindim, masallah caimherkeslere cok cok sevgiler, opuldunuz

Yer:Bir çekirdek ailenin evi
Zaman: Cuma akşamı saat 21:30
Baba: Hanım bir kek pişir de yiyelim.
Anne: Şimdi hiç kalkamam Hulusi yarın yaparım. (Anne tüm gün temizlik yapmıştır, ancak oturma imkanı bulmuş, çayını eline almış en sevdiği diziyi izliyordur.)
Baba usulca kalkıp oğlunun odasına gider.
Baba: Oğlum annene söyle de çikolatalı kek yapsın.
Çocuk: Tamam baba.
Baba salona döner, birkaç dakika sonra çocuk gelir.
Çocuk: Anneciğim çikolatalı vişneli kek yapar mısın? Lütfeeeen çok canım istedi.
Anne tek kelime etmeden kalkar mutfağa gider ve kek hamurunu hazırlamaya başlar...

Günaydın dünyanın en güzel anneleri çilek canım telden girdiğim için uzun yazamıyorum akşam yorum yapcam mihs face de ben mart annerine kabul ettinmiii adım hülyaaa

ay cnm bu face e gırenler bızı unutuo burda nedenkı

dogru dıosun cnm neysekı ben daha beter olmadan atlattık.bı kumas parcası yuzunden huzurumu bozmadım ama tavrımıda bellı ettım ebahın dedıgı gıbı artık kalemı bıtse alamaz

annişkolarrrrr beni unutmayın burası ilk göz ağrım ay nasıl özlemişim ifadeleri bile özlemişimkız çilak ne oldu kim ne yaptı sana naponuz

sen nerdesın kaçak yoksun ortalıklarda.bulusmaya gelıcekmısın?ya su face yıkılsın çöksün batsın ,aldı arkadaslarımızı yaaaaaaa

tweety cok heycanalıyım bıze ozel msj lamı bıldırcen kıme alcamızı allaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhh

Kızlar yarın dr gitcem sırf cinsiyetini öğrenmek için sizce erkenmi bir hafta daha mı beklesem napim kızlar yaaa bi akıl verin belli olurmu gittiğimde ayyy çok heycanlıyım :)

heyecandan eklemısım ama kadınızz a yanıut yazmamısım canım 16 da goremıosa gozune bır gozluk alsın elınede cocuk ultrasonda nasıl gorunur dıe bır sozluk

Evet çilekk bu kızlar face giriyolar diye burayı çok boşluyorlarrr Bende giriyorum ama burdan vazgeçmemmmmmm

heyecandan eklemısım ama kadınızz a yanıut yazmamısım canım 16 da goremıosa gozune bır gozluk alsın elınede cocuk ultrasonda nasıl gorunur dıe bır sozluk

Şekercik çilek face deki gruba sadece bizimkileri görmek için gircem profil resimlerinden falan görürüm artık buluşacaklar ama ben gidemem çok uzak merak etmeye başladım herkesi..yoksa ben sizden vazgeçermiyim buranın keyfi yoktur orda yabancılarda var çünkü... Bi de bişey dicem çilek sen yazmışsın ya özel muhabbet etmeyin hamilelik konuşulsun falan kimden çıkıyo bunlar istediğimi yazamazmıyım ben özelimi kendim belirlerim forum kuralı mı bu yoksa saçmalamış mı densiz birileri anlamadım aydınlatın beni

Ayy 3. Kez yazıyorum ya deli olcam telden çok zor oluyo ama eve kadar sabredemiyorum kısaca yazayım şekercik çilekcik ve diğer annecikler ben face deki gruba sadece burdakilerin profil resimlerine bakıp fikir edinmek için giricemmm yaşasın kötülük onlar buluşucak ya ben gidemiycem ya çatladım görcem onları...devamını ikinci mesajda yazayım silinmesin bu da!

Oh be çıkmış yazdıklarım bazılarını iki kere yazmış oldum neyse beni böyle kabul edin bugünlük

he valla bakıyorum ya burdayım durun kızlar azcık okumam lazım kaçar kaçar sayfa atladım bilionuzmu

Mihs diyorummm beni ekledinmi diyorum face de mart annelerine katılmak istiyorumm adım hülyaaa eli çenesinde kara bi kız resmi vardı hani çirkin bi şey

Selam annecikler,

Ben bebeğime tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım. Her gün kan sulandırıcı claxane iğne vuruluyorum. Doktor 3.lü test zamanı devam edip etmeyeceğine bakarız dedi. Sizlerde böyle bir durum var mı acaba?

Kizlar dr um baska bir ildeki hastaneyle anlasmis Doktorsuz kaldim. Ankara Medicana da hangi doktoru onerirsiniz 3 lu tarama test zamanim geldi lutfen bir oneri de bulunun. :18:

Son düzenleme:
Mihs diyorummm beni ekledinmi diyorum face de mart annelerine katılmak istiyorumm adım hülyaaa eli çenesinde kara bi kız resmi vardı hani çirkin bi şey

canım bn face e ekledım adı hulya p... k.... isimli elı cenesınde hos bı hatun ama sen cırkın dıosun demekkı sen dıılsın o

selam canım..ben de tüp bebekle hamişim..kan pıhtılasma problemin var mı??ben de transfer sonrasında 2 hafta kullandım kanamam olunca bırakmıstım.yoksa 12.haftaya kadar kullanmam gerekiyordu aynen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…