Yok güselim forum kuralı değil, isteyen yazar özelini tabi.. Çileğin söyleme sebebi başka mevzulardan :)
Bu arada gördüm seni face insan cvp verir dimeeee
Ya kızlar benim karnımın çevresi acıyorrr:18: sağlı sollu aşağı yukarı.. Su içmeye korkuyorum biras daha acıcak diye..Niye sizcee:26:
Sürekli oturp kambur şeklinde çalışıyorum ondan mı acaba, bebişim iyidir dimiiiiiiii
selam canım..ben de tüp bebekle hamişim..kan pıhtılasma problemin var mı??ben de transfer sonrasında 2 hafta kullandım kanamam olunca bırakmıstım.yoksa 12.haftaya kadar kullanmam gerekiyordu aynen.
kızlarr bütün kaçaklar facete.... yakaladım hepsiniiyalnız kk da bir sıkıntı var acayip yavaş, yazamıyorum hiç bişey sizde de var mı sıkıntı
canım şimdi kullanmıyo musun peki ? ben doğuma dek kullanmak zorundayımselam canım..ben de tüp bebekle hamişim..kan pıhtılasma problemin var mı??ben de transfer sonrasında 2 hafta kullandım kanamam olunca bırakmıstım.yoksa 12.haftaya kadar kullanmam gerekiyordu aynen.
canım karnın büyüodur ondandır diye düşündüm.benimde ağrıyo 1 haftadır, derim yırtılcak gibi.çünkü göbek çıkıyor artık.Yok güselim forum kuralı değil, isteyen yazar özelini tabi.. Çileğin söyleme sebebi başka mevzulardan :)
Bu arada gördüm seni face insan cvp verir dimeeee
Ya kızlar benim karnımın çevresi acıyorrr:18: sağlı sollu aşağı yukarı.. Su içmeye korkuyorum biras daha acıcak diye..Niye sizcee:26:
Sürekli oturp kambur şeklinde çalışıyorum ondan mı acaba, bebişim iyidir dimiiiiiiii
Selam Derya'cım,
Daha evvel düşüğüm oldu. Bu nedenle tüp bebek merkezinde iğneyi kullan, 3 lü test zamanı veya detaylı ultrason (sanırım 22.hafta) zamanı tekrar değerlendiririz dediler. Kontrole Hisar Hastanesine gidiyorum. Ordaki doktorumda doğru söylemişler bakarız ama pıhtılaşma testi şimdi yapsak doğru sonuç vermeyebilir dedi. Bu nedenle tekrar değerlendirmelerini bekliyorum. Merak ettiğim testde doğru sonuç vermiyeceği için yapılmayacaksa neye göre bırak veya bırakma diyecekler. Ya bırakırsam ve pıhtılaşmam varsa?( Kaybetmeyi yaşamış biri olarak çok korkuyorum
Şekercik çilek face deki gruba sadece bizimkileri görmek için gircem profil resimlerinden falan görürüm artık buluşacaklar ama ben gidemem çok uzak merak etmeye başladım herkesi..yoksa ben sizden vazgeçermiyim buranın keyfi yoktur orda yabancılarda var çünkü... Bi de bişey dicem çilek sen yazmışsın ya özel muhabbet etmeyin hamilelik konuşulsun falan kimden çıkıyo bunlar istediğimi yazamazmıyım ben özelimi kendim belirlerim forum kuralı mı bu yoksa saçmalamış mı densiz birileri anlamadım aydınlatın beni
Evet çilekk bu kızlar face giriyolar diye burayı çok boşluyorlarrrBende giriyorum ama burdan vazgeçmemmmmmm
2013 seni de deşifre ettim profil resmin kk daki ile aynı foto çekiyon demii:)
merhaba ark bende mart annesi olacam allah kısmet ederse ve bi oglum olacak...allah hepimizin kuzusunu sag saglım kucagımıza almayı nasip etsin...
canım şimdi kullanmıyo musun peki ? ben doğuma dek kullanmak zorundayım
canım karnın büyüodur ondandır diye düşündüm.benimde ağrıyo 1 haftadır, derim yırtılcak gibi.çünkü göbek çıkıyor artık.
canım bizim daireden bi ark ın eşin senin durumundaydı, ama şöyleki 29. haftada bebeğin kalp atışı yavaşlamş testte yapamadıkları için clexane başlamışlar, doğum yaptı şimdi 40 ı çıkana dek devam etcek test yapılcak.bence başka bi dr a daha git.ank da olsan kendi dr umu diycem, bana tedaviye başlamadan yaptırdı testi iyikide yaptırmış ve benimde 1 ikiz kaybım var.tüplerim tıkandığı için kürtaj sonrası, ben de tüp bebekle hamile kaldım.bence başka bi dr a ama
seni anlayacak bi dr a görün.bırakman sakıncalı olabilir.
sen ne gezion bakalım facede :)))) bende sıkıntı yok kkda hızlııııı
Sağol arkadaşım. Benimde 1 dış gebelik-1düşük-1kimyasal-bu gebelikte de OHSS derken baya sıkıntılı oldu. Küçük bir ilçede yaşıyorum. Doktor kontrolü içinde Artvin' den İstanbula gidiyorum. Aslında daha yakın yerlerde de doktor var. Ama zaten zor bir hamilelik başlangıcım, geçmiştede düşüğüm olunca her ay İstanbul yolcusu kalmasın deyip, maaşı uçağa veriyorum.
evet an itibari ile eve geldim hemen oturdum kk nın başına ama bi sorunum var mihs cim beni kabul etmiş üstün zekam ile onun kim olduğunu anladım ama face diğerlerinin kim olduğunu nerden anlıycam yaa:)
sana da yazcam yazcam bi yazamadım. kendini üzme arkadaşım dicem de ben yazana kadar geçmiştir zatii.... tepkinde gayet normal bende olsam o kocamın saçını başını yolmuştum
şaka kız kötü niyetle vermemiştir belkim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?