2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Yok güselim forum kuralı değil, isteyen yazar özelini tabi.. Çileğin söyleme sebebi başka mevzulardan :)

Bu arada gördüm seni face insan cvp verir dimeeee

Ya kızlar benim karnımın çevresi acıyorrr:18: sağlı sollu aşağı yukarı.. Su içmeye korkuyorum biras daha acıcak diye.. Niye sizcee:26:
Sürekli oturp kambur şeklinde çalışıyorum ondan mı acaba, bebişim iyidir dimiiiiiiii

bnde ogle yemegındne geldıkten snra az yesemde cok fena oluorum sankı patlıcak gıbı hatta soda ıcmeden kendıme gelemıorum bnde hep otururorum her ne kadar ofıs ıcınde yurusemde yetmıo tabı ... ama bebısın gayet ıyıdır canım bnm korkma hıc

kızlarr bütün kaçaklar facete.... yakaladım hepsinii yalnız kk da bir sıkıntı var acayip yavaş, yazamıyorum hiç bişey sizde de var mı sıkıntı

selam canım..ben de tüp bebekle hamişim..kan pıhtılasma problemin var mı??ben de transfer sonrasında 2 hafta kullandım kanamam olunca bırakmıstım.yoksa 12.haftaya kadar kullanmam gerekiyordu aynen.

Selam Derya'cım,

Daha evvel düşüğüm oldu. Bu nedenle tüp bebek merkezinde iğneyi kullan, 3 lü test zamanı veya detaylı ultrason (sanırım 22.hafta) zamanı tekrar değerlendiririz dediler. Kontrole Hisar Hastanesine gidiyorum. Ordaki doktorumda doğru söylemişler bakarız ama pıhtılaşma testi şimdi yapsak doğru sonuç vermeyebilir dedi. Bu nedenle tekrar değerlendirmelerini bekliyorum. Merak ettiğim testde doğru sonuç vermiyeceği için yapılmayacaksa neye göre bırak veya bırakma diyecekler. Ya bırakırsam ve pıhtılaşmam varsa? ( Kaybetmeyi yaşamış biri olarak çok korkuyorum

evet an itibari ile eve geldim hemen oturdum kk nın başına ama bi sorunum var mihs cim beni kabul etmiş üstün zekam ile onun kim olduğunu anladım ama face diğerlerinin kim olduğunu nerden anlıycam yaa:)

2013 seni de deşifre ettim profil resmin kk daki ile aynı foto çekiyon demii:)

selam canım..ben de tüp bebekle hamişim..kan pıhtılasma problemin var mı??ben de transfer sonrasında 2 hafta kullandım kanamam olunca bırakmıstım.yoksa 12.haftaya kadar kullanmam gerekiyordu aynen.
canım şimdi kullanmıyo musun peki ? ben doğuma dek kullanmak zorundayım
canım karnın büyüodur ondandır diye düşündüm.benimde ağrıyo 1 haftadır, derim yırtılcak gibi.çünkü göbek çıkıyor artık.

canım bizim daireden bi ark ın eşin senin durumundaydı, ama şöyleki 29. haftada bebeğin kalp atışı yavaşlamş testte yapamadıkları için clexane başlamışlar, doğum yaptı şimdi 40 ı çıkana dek devam etcek test yapılcak.bence başka bi dr a daha git.ank da olsan kendi dr umu diycem, bana tedaviye başlamadan yaptırdı testi iyikide yaptırmış ve benimde 1 ikiz kaybım var.tüplerim tıkandığı için kürtaj sonrası, ben de tüp bebekle hamile kaldım.bence başka bi dr a ama
seni anlayacak bi dr a görün.bırakman sakıncalı olabilir.

hamile yastığından kıssemi battaniyeden başıyazmalıkızı buldum hihiiiiii çok eğlenceli ama kayınvalideme yardıme etmem lazım birazdan gelirim öpüldünüz güzel kokulu anneler:))

ya o yazdıgım uc konuda tartısma cıkmıstı forumda sen yoktun bende onlara dedım yanı yoksa ne kuralı canım kural fılan dııl tabııkı..

Evet çilekk bu kızlar face giriyolar diye burayı çok boşluyorlarrr Bende giriyorum ama burdan vazgeçmemmmmmm

ya varya bende arkadasımdan gırıp bakarım burdan cok orda muhabbet edenı yakalarsaaaaaaaam ne ısınız var face de yaa evlı barklı ınsanlarsınız annemın yorumu bu ne alakaysa face hesabım varken dıodu

merhaba ark bende mart annesi olacam allah kısmet ederse ve bi oglum olacak...allah hepimizin kuzusunu sag saglım kucagımıza almayı nasip etsin...

merhaba ark bende mart annesi olacam allah kısmet ederse ve bi oglum olacak...allah hepimizin kuzusunu sag saglım kucagımıza almayı nasip etsin...

hayırlı olsun oğlusun amın hepımız ıcın canım.hosgeldın

Sağol arkadaşım. Benimde 1 dış gebelik-1düşük-1kimyasal-bu gebelikte de OHSS derken baya sıkıntılı oldu. Küçük bir ilçede yaşıyorum. Doktor kontrolü içinde Artvin' den İstanbula gidiyorum. Aslında daha yakın yerlerde de doktor var. Ama zaten zor bir hamilelik başlangıcım, geçmiştede düşüğüm olunca her ay İstanbul yolcusu kalmasın deyip, maaşı uçağa veriyorum.

sana da yazcam yazcam bi yazamadım. kendini üzme arkadaşım dicem de ben yazana kadar geçmiştir zatii.... tepkinde gayet normal bende olsam o kocamın saçını başını yolmuştum

şaka kız kötü niyetle vermemiştir belkim

Anladım canım aksi gibi en uç noktadasın.bu arada bende artvinliyim, kuzenimin yakın bir arkadaşı trabzonda tüp bebek dr u.bende düşk riskimde telde görüştüm çok insancıl.istersen adını soyadını alıp yönlendireyim seni çokta uzağa gitmemiş olursun ne dersin ? orda memursun sanırım ?

Face yazdık sana hepimiz güselimm :)

evet an itibari ile eve geldim hemen oturdum kk nın başına ama bi sorunum var mihs cim beni kabul etmiş üstün zekam ile onun kim olduğunu anladım ama face diğerlerinin kim olduğunu nerden anlıycam yaa:)

ahh bacım gectı ıste ole dedı kapandı konu
bır kadının dusmanı her zaman baska bır kadındır
bu kesin
ne verıosun elın adamına ıste..ne dıım..
ıyı nıyetlıde olsan samımı dıılsen ne verıosunöff tamam kız bak yıne aklıma getırdınm sakınlestıgımı unuttum aksama bı posta daha acarım ben bu konuyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…