merhaba ark bende mart annesi olacam allah kısmet ederse ve bi oglum olacak...allah hepimizin kuzusunu sag saglım kucagımıza almayı nasip etsin...
ahh bacım gectı ıste ole dedı kapandı konu
bır kadının dusmanı her zaman baska bır kadındır
bu kesin
ne verıosun elın adamına ıste..ne dıım..
ıyı nıyetlıde olsan samımı dıılsen ne verıosunöff tamam kız bak yıne aklıma getırdınm sakınlestıgımı unuttum aksama bı posta daha acarım ben bu konuyu
ahh bacım gectı ıste ole dedı kapandı konu
bır kadının dusmanı her zaman baska bır kadındır
bu kesin
ne verıosun elın adamına ıste..ne dıım..
ıyı nıyetlıde olsan samımı dıılsen ne verıosunöff tamam kız bak yıne aklıma getırdınm sakınlestıgımı unuttum aksama bı posta daha acarım ben bu konuyu
merhaba ark bende mart annesi olacam allah kısmet ederse ve bi oglum olacak...allah hepimizin kuzusunu sag saglım kucagımıza almayı nasip etsin...
Yok canım bilemedin :))
Benim Ayder Yaylasında bir resmim olacak orda
hani akşam yazcam dediydim ya aklına getirmiş gibi olmıyım o zaman ben hiç açmıyım ağzımı içimden söyledim ben onların ikisine de söyleyeceklerimi..
hayır sakın tekrar konuyu açma çilekli anne....gerekeni söylediğine ve gereken cevabı aldığına inanıyorsan konuyu açma...biz bayanlar burada hata yapıyoruz söyleyip susmuyoruz,aklımıza geldikçe konuyu açıyoruz....ne kendini,ne paşa oğlunu nede eşini üz bu saatten sonra söylediklerin gereken yere ulaşmıştır....bir nusubet bin laftan iyidir...bir daha cesaret edemez zaten...
hayır sakın tekrar konuyu açma çilekli anne....gerekeni söylediğine ve gereken cevabı aldığına inanıyorsan konuyu açma...biz bayanlar burada hata yapıyoruz söyleyip susmuyoruz,aklımıza geldikçe konuyu açıyoruz....ne kendini,ne paşa oğlunu Nede eşini üz bu saatten sonra söylediklerin gereken yere ulaşmıştır....bir nusubet bin laftan iyidir...bir daha cesaret edemez zaten...
ya hyır bilmiştim ben bi kere burda 2013e tıklıyorum profilin çıkıyo orda bi resim var çocukların fotosunu çeken bi baaaayan face de aynı resim var o sensinn!!!
bir face hesabım ne bileyim bir tweet hesabım bile yok,ne yani ben şimdi sosyal platformlardan uzaklaşmış,ezik,pasif bir annemiyim yani
Anladım canım aksi gibi en uç noktadasın.bu arada bende artvinliyim, kuzenimin yakın bir arkadaşı trabzonda tüp bebek dr u.bende düşk riskimde telde görüştüm çok insancıl.istersen adını soyadını alıp yönlendireyim seni çokta uzağa gitmemiş olursun ne dersin ? orda memursun sanırım ?
Ben İstanbulda Bahçeci' de yaptırdım trasferimi. İkizdi malesef birtanesi gitti. Yönlerdirmen için sağol canım. Kısmetse doğumum Mart ayında olacak. Şubat ayında İstanbula tayinim çıkacak. O nedenle bir sürü doktor değiştirmeyeyim diye İstanbulda Hisar Hastanesine gidiyorum. Acil bir durum olursa tabiki yakın bir yerlerde bir doktor iyi olur. Ama inşallah gerekmez. Allahım sağlıkla doğurup yavrularımızı kucağımıza almayı nasip et yarabbim.
hee frezya boşa gaza gelmım sımdı
dogru dıosunuz.ya sımdı bende dusunuorum bır arkadasım cokmda samımı dıılım bakıorum masasında takımla ılgılı seyler var gecerken.ay dıorum sen bu kadar fanatıkmısın benım eskı erkek arkadasımda bana orjınal forma getırmıs.cope atıcam ıstersen sana verım zaten bana batıo.arkadasımda vallamı getır dıo sevınıo..olay bu aslında..esım dıokı ya kızla samımıyetım yokkı masamda gorunce atılcaklar arasında demıs bende cok sevındım dıo orjınal dıe.yaben naaptım dıo.ole dusunce haklı.ne dıım o haklıysa bende hamıleyımyakarım bu gezegenı yakarımmmmmmmmmmmm buarada bır ebahla benmı gırmıoruz su face e yaaaaaaaaaaa
Yok be canım :)) Ben Kadınlar Kulübünde pek eski sayılmam. Resim bile ekleyemedim:)) Ayrıca yazı aralarında doğru düzgün gülen yüz yapmayı bile beceremeyenlerdenim :)) Nerde resimler eklemek :)))
AYYY ÖZÜR DİLERİM evet haklısın baba beni okula göndersin sen o kimdi ya???
Ben dedim sana bak resim bile yükleyemedim. "Baba beni Okula gönder" onu bile nasıl değiştireceğimi bilmiyorum. Sizlerde ne güzel ya göbüşlü bayanlar, ya da sevimlimi sevimli bebiş ve anneleri var. Benimki insan bile değil çizgi :)))
anneyizzz, haklıyız, saçınızı başınızı yolarız
Kocalar azmayın, çocuğumuzu alır kaçarız
Nazlıyız , gazlıyız, ama aslında çok tatlıyız
Çilek bencede açma konuyu artık. Bak eşin üstüne düşeni yapmış
Tekrar tekrar pişirip koyma önüne, yoksa sen suçlu çıkarsın gene , derki özür diledik açıkladık hala aynı şeyi söylüyosun
O yüzden bence kapat konuyu sen mecburen tabiii
Hem kendini hem bebişini hemde kocanı yorma bugün artık.Hata yaparsa yine vur kafasına odunu
Yeni gelen arkadaşım hoş gelmiş sefalar getirmişş :)
bir face hesabım ne bileyim bir tweet hesabım bile yok,ne yani ben şimdi sosyal platformlardan uzaklaşmış,ezik,pasif bir annemiyim yani
arkadaşıma katılıyorum çilek.
bende cahaal cüheyla gısmındanmıyım uleyn yanı hey durunburası yasak bölgeaa nie ayol cekıl surdan buyrun efenım menümüz acaba ne onerırısınız hanım efendı hamılemı ivit neden o halde önerimmm:44:yalnız hanımefendı masadakılerı yedınız kuver bılem bıttı sus bee menuyu say öhömm tabii su muzıgı kısarmısınız neden odamı rahatsız ettı yok ıyı ben bıraz oynım asmalardaa üzümmmm alaaahhh şiki şiki bağğbaaaaaa ne kadar guzel oynuyorsunuz aha bölede yapabilirim harika vallamı bak bide bu var otur bakım cılek yaa askımmm yemek gelıcek sımdı olleyyy aşkımmmmm eve gıdelım..napıcaz evde cilek:44:
bugunu bole bı pıyesle bıtırdım ay sanırım ben cok sıkılıyorum bu iştenyada hamilelik beynı denen seye kapıldım.hamılelıkte beyın kuculuomus buna bugun ınandım biss sun kurun narin tiaa aa aaaa(mori kante )
kıvırcıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk nerdesınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?