2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

hani akşam yazcam dediydim ya aklına getirmiş gibi olmıyım o zaman ben hiç açmıyım ağzımı içimden söyledim ben onların ikisine de söyleyeceklerimi..

hayır sakın tekrar konuyu açma çilekli anne....gerekeni söylediğine ve gereken cevabı aldığına inanıyorsan konuyu açma...biz bayanlar burada hata yapıyoruz söyleyip susmuyoruz,aklımıza geldikçe konuyu açıyoruz....ne kendini ,ne paşa oğlunu nede eşini üz bu saatten sonra söylediklerin gereken yere ulaşmıştır....bir nusubet bin laftan iyidir...bir daha cesaret edemez zaten...

merhaba ark bende mart annesi olacam allah kısmet ederse ve bi oglum olacak...allah hepimizin kuzusunu sag saglım kucagımıza almayı nasip etsin...

hoşgeldin bir kaynana adayı daha bak söz ver kaynanalık yapmıcan tamam mı forum kuralı bu ben koydum oldu:)) benim kızım olacak da ayrıca kaynana çekmek zorunda olan bi gelinim o yüzden bu kuralı koydum ne kadar gelinin hayatını kurtarsam kardır :)

Yok canım bilemedin :))

Benim Ayder Yaylasında bir resmim olacak orda

ya hyır bilmiştim ben bi kere burda 2013e tıklıyorum profilin çıkıyo orda bi resim var çocukların fotosunu çeken bi baaaayan face de aynı resim var o sensinn!!!

hani akşam yazcam dediydim ya aklına getirmiş gibi olmıyım o zaman ben hiç açmıyım ağzımı içimden söyledim ben onların ikisine de söyleyeceklerimi..

hee frezya boşa gaza gelmım sımdı

dogru dıosunuz.ya sımdı bende dusunuorum bır arkadasım cokmda samımı dıılım bakıorum masasında takımla ılgılı seyler var gecerken.ay dıorum sen bu kadar fanatıkmısın benım eskı erkek arkadasımda bana orjınal forma getırmıs.cope atıcam ıstersen sana verım zaten bana batıo.arkadasımda vallamı getır dıo sevınıo..olay bu aslında..esım dıokı ya kızla samımıyetım yokkı masamda gorunce atılcaklar arasında demıs bende cok sevındım dıo orjınal dıe.yaben naaptım dıo.ole dusunce haklı.ne dıım o haklıysa bende hamıleyım yakarım bu gezegenı yakarımmmmmmmmmmmm buarada bır ebahla benmı gırmıoruz su face e yaaaaaaaaaaa

arkadaşıma katılıyorum çilek.

ya hyır bilmiştim ben bi kere burda 2013e tıklıyorum profilin çıkıyo orda bi resim var çocukların fotosunu çeken bi baaaayan face de aynı resim var o sensinn!!!

Yok be canım :)) Ben Kadınlar Kulübünde pek eski sayılmam. Resim bile ekleyemedim:)) Ayrıca yazı aralarında doğru düzgün gülen yüz yapmayı bile beceremeyenlerdenim :)) Nerde resimler eklemek :)))

Ben İstanbulda Bahçeci' de yaptırdım trasferimi. İkizdi malesef birtanesi gitti. Yönlerdirmen için sağol canım. Kısmetse doğumum Mart ayında olacak. Şubat ayında İstanbula tayinim çıkacak. O nedenle bir sürü doktor değiştirmeyeyim diye İstanbulda Hisar Hastanesine gidiyorum. Acil bir durum olursa tabiki yakın bir yerlerde bir doktor iyi olur. Ama inşallah gerekmez. Allahım sağlıkla doğurup yavrularımızı kucağımıza almayı nasip et yarabbim.

Çilek bencede açma konuyu artık. Bak eşin üstüne düşeni yapmış
Tekrar tekrar pişirip koyma önüne, yoksa sen suçlu çıkarsın gene , derki özür diledik açıkladık hala aynı şeyi söylüyosun
O yüzden bence kapat konuyu sen mecburen tabiii
Hem kendini hem bebişini hemde kocanı yorma bugün artık. Hata yaparsa yine vur kafasına odunu

Yeni gelen arkadaşım hoş gelmiş sefalar getirmişş :)

anladım canım, benimde ikizdi biri tutmadı olsun bunada şükür :) haklısın sürekli dr aramakta mantıklı olmazdı.inş hayırlısı olsun bebeğin sağlıkla doğsunda.

Kızlar herkese iyi akşamlar .... bebeklerinize ve kendinize çok ii bakım :)

anneyizzz, haklıyız, saçınızı başınızı yolarız

Kocalar azmayın, çocuğumuzu alır kaçarız

Nazlıyız , gazlıyız, ama aslında çok tatlıyız

Yok be canım :)) Ben Kadınlar Kulübünde pek eski sayılmam. Resim bile ekleyemedim:)) Ayrıca yazı aralarında doğru düzgün gülen yüz yapmayı bile beceremeyenlerdenim :)) Nerde resimler eklemek :)))

AYYY ÖZÜR DİLERİM evet haklısın baba beni okula göndersin sen o kimdi ya???

AYYY ÖZÜR DİLERİM evet haklısın baba beni okula göndersin sen o kimdi ya???

Ben dedim sana bak resim bile yükleyemedim. "Baba beni Okula gönder" onu bile nasıl değiştireceğimi bilmiyorum. Sizlerde ne güzel ya göbüşlü bayanlar, ya da sevimlimi sevimli bebiş ve anneleri var. Benimki insan bile değil çizgi :)))

Ayyy uğraşınca oluyormuş. Yuppi...... Nasıl arkadaşım bu profil resmi bana benziyor mu?

anneyizzz, haklıyız, saçınızı başınızı yolarız

Kocalar azmayın, çocuğumuzu alır kaçarız

Nazlıyız , gazlıyız, ama aslında çok tatlıyız

kopardın beni kafadan delüüüüüüü

vallahada yer odunu haaaaaaaaaaaaaa hıpp bak aynı badi ekrem

bir face hesabım ne bileyim bir tweet hesabım bile yok,ne yani ben şimdi sosyal platformlardan uzaklaşmış,ezik,pasif bir annemiyim yani

bende cahaal cüheyla gısmındanmıyım uleyn yanı hey durun burası yasak bölgeaa nie ayol cekıl surdan buyrun efenım menümüzacaba ne onerırısınız hanım efendı hamılemı ivit neden o halde önerimmm:44:yalnız hanımefendı masadakılerı yedınız kuver bılem bıttısus bee menuyu say öhömm tabiisu muzıgı kısarmısınız neden odamı rahatsız ettıyok ıyı ben bıraz oynımasmalardaa üzümmmm alaaahhh şiki şiki bağğbaaaaaane kadar guzel oynuyorsunuz aha bölede yapabilirim harika vallamı bak bide bu var otur bakım cılekyaa askımmm yemek gelıcek sımdıolleyyyaşkımmmmmeve gıdelım..napıcaz evde cilek:44:

bugunu bole bı pıyesle bıtırdım ay sanırım ben cok sıkılıyorum bu işten yada hamilelik beynı denen seye kapıldım.hamılelıkte beyın kuculuomus buna bugun ınandımbiss sun kurun narin tiaa aa aaaa(mori kante)

arkadaşıma katılıyorum çilek.

çilekim iyimisin arkadaşım zaten beynim küçülüyor,hormonlarım değişiyor,karnım popom büyüyüp,göğüslerim serteşiyor birde sen böyle yaz ben olayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…