Ayyy uğraşınca oluyormuş. Yuppi...... Nasıl arkadaşım bu profil resmi bana benziyor mu?
ya hyır bilmiştim ben bi kere burda 2013e tıklıyorum profilin çıkıyo orda bi resim var çocukların fotosunu çeken bi baaaayan face de aynı resim var o sensinn!!!
benim oluyor, nefes nefese kalıyorum bazen. uzun sürmüyor ama, çok sık da olmuyor.kızlar benim kalp çarpıntım var bugün doktoruma söyledim hamilelikte olabilir ama sen bi kardiyolojiye görün içimiz rahat olsun dedi sizde de varmı?
Arkadaşlar bugünden beri sağ kasığımdan bacağıma doğru ağrı var sabit durduğum zaman hissetmiyorum ne zaman hareket etsem yürümeye kalksam ağrı artıyor korkmaya başladım aynı durumda olan var mı yada nedenini bilen
banada atarmisin nifadoözel mesajda yazdım tatlım nasıl yapabileceğini...
kelebekk kerdesin sen bana yakin olsanda gorussek canim SIkilio cokkızz ben de ankarada oturuyorummm
Kizlar dr um baska bir ildeki hastaneyle anlasmisDoktorsuz kaldim. Ankara Medicana da hangi doktoru onerirsiniz 3 lu tarama test zamanim geldi lutfen bir oneri de bulunun. :18:
slm kızlar bana yardmcı olursanız sevınırım ben şimdi 18+4 hamileyım kaç aylık hamile olmus oluyrum ?
banada atarmisin nifado
kelebekk kerdesin sen bana yakin olsanda gorussek canim SIkilio cokkasim atamalari gelsin atanyiim yaaa artik (
canim ya cok gicik bi durum insan cok alisio ama iiki basinda gitti ya 7 de gitseydi... ben medicana yi bilmiorum ama tobb etude burcu var iyi bi kadin egitimi filan cok ii ben ona gidiorum, medicanaya yakin diye oneriorum sadece.
hoşgeldin bir kaynana adayı daha bak söz ver kaynanalık yapmıcan tamam mı forum kuralı bu ben koydum oldu:)) benim kızım olacak da ayrıca kaynana çekmek zorunda olan bi gelinim o yüzden bu kuralı koydum ne kadar gelinin hayatını kurtarsam kardır :)
iyi akşamlar annişler:) ben hepinizi özlüyorum yahu :) ne yapıyo bizim şu kızlar diyorum anlık sohpetlere katılamıyom gün içinde ona canım sıkılıyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?