2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
slm kızlar bendede bel ağrısı çok fazlaydı ama 2 gün oldu daha iyiyim yorulunca oluyo genelde kalça kemiğimiz genişliyomuş ondan bel ağrılarımız

kızlar benim kalp çarpıntım var bugün doktoruma söyledim hamilelikte olabilir ama sen bi kardiyolojiye görün içimiz rahat olsun dedi sizde de varmı?

kızlar benim kalp çarpıntım var bugün doktoruma söyledim hamilelikte olabilir ama sen bi kardiyolojiye görün içimiz rahat olsun dedi sizde de varmı?
benim oluyor, nefes nefese kalıyorum bazen. uzun sürmüyor ama, çok sık da olmuyor.

bugün tetanoz aşısı oldum aile hekimliğinde. çok ağrıtıyor , ikinciyi yaptırmadım ,yaptırma sakın diyenler vardı. abarttıkları kadar değilmiş. pek sıkıntım yok benim.

Arkadaşlar bugünden beri sağ kasığımdan bacağıma doğru ağrı var sabit durduğum zaman hissetmiyorum ne zaman hareket etsem yürümeye kalksam ağrı artıyor korkmaya başladım aynı durumda olan var mı yada nedenini bilen

selam güzel anneler ve mucizeleri prens ve prensesleri
yaa bir face muhabbetidir gidiyor ben de katılayım bari hoş çok sık giremem ya olsun bende eksik kalmayayım istek yolladım profilimde mavi kıyafet var üstümde ismim de Ü........ ile başlıyor fazla deşifre etmeyim

kas ağrı ve kramplarıdır onlar hamilelikle alakalı bir durum yani bende de benzer ağrılar oluyordu doktor akşamları yemekten sonra 1 tane maden suyu iç demişti iyi geliyor tavsiye ederim

özel mesajda yazdım tatlım nasıl yapabileceğini...
banada atarmisin nifado

kızz ben de ankarada oturuyorummm
kelebekk kerdesin sen bana yakin olsanda gorussek canim SIkilio cok kasim atamalari gelsin atanyiim yaaa artik(

Kizlar dr um baska bir ildeki hastaneyle anlasmis Doktorsuz kaldim. Ankara Medicana da hangi doktoru onerirsiniz 3 lu tarama test zamanim geldi lutfen bir oneri de bulunun. :18:

canim ya cok gicik bi durum insan cok alisio ama iiki basinda gitti ya 7 de gitseydi... ben medicana yi bilmiorum ama tobb etude burcu var iyi bi kadin egitimi filan cok ii ben ona gidiorum, medicanaya yakin diye oneriorum sadece.

iyi akşamlar annişler:) ben hepinizi özlüyorum yahu :) ne yapıyo bizim şu kızlar diyorum anlık sohpetlere katılamıyom gün içinde ona canım sıkılıyo.

maşallah kızlar bu ne hız bugün dışardaydım şu buluşma yeri için bi kaç yer baktım sabah çıkmadan okudum şimdide 1 saattir bitirmeye çalışıyorum ne çok şey olmuş

çilek iyiki sabah yorum yapmamışım atee körükle gitcekmişim sorunu çözmenize sevindim canım.

yeni gelen arkadaşlarımız da varmış hoş gelmişler sefalar getirmişler

kimmiş face e girip kk yı unutan töbe yalannn

ayyy kalmadı aklımda bişey yine unuttum haa bugün ebru maternatyden aldığım pantalon geldi çok güzel olduuu gıda pınar teşekkürler canımcım

şimdi kocam eve gelmek üzere hürremde özet işleri bitmeden sofrayı kurayım

yine gelmeye çalışcam öptüm hepinizi

Cvp icin teşekkür ederim canm.

ahh ahh ben ne cekiyorum kaynanadan o yüzden hiç şüphen olmasın gelinimi el üstünde tutacagım

iyi akşamlar annişler:) ben hepinizi özlüyorum yahu :) ne yapıyo bizim şu kızlar diyorum anlık sohpetlere katılamıyom gün içinde ona canım sıkılıyo.

al benden de o kadar ya aklım hep burda ne kaynattılar acaba ne konuşuyorlar diyorum acayip bağımlılık yaptınız bendeseviyim sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…