benide kaydedermisiniz.31 yaşında 2.gebeliğim sat 06.06.2012 kızım olacak.izmirde yaşıyorum
eee ne var ne yok bakalım herkes iyi mi sayiş berkemal mii:)
al benden de o kadar ya aklım hep burda ne kaynattılar acaba ne konuşuyorlar diyorum acayip bağımlılık yaptınız bendeseviyim sizi
Herkes Hürrem molasında bu akşam)
Herkes Hürrem molasında bu akşam)
ay evet frezyacım. Doğru dürüst kimsenin ismini bile bilmiyorum herkesi nickinden tanıyorum. ama acaba ne oldu ne yaptilar falan filan:) face baktım temin bir ara kimseyi tanıyamadım.:)
özel mesaj hakkım olsaydı ben sana bir bir sayardım kimin kim olduğunu da şimdi burda deşifree etmiyim kızgınım zaten onlara ya hem face aç hem kk ikisini de takip et ben öyle yapıyorum ama bunlar hep face hep face bi de ne muhabbetler sorma kıskandım mı ya benyoooo
ay evet frezyacım. Doğru dürüst kimsenin ismini bile bilmiyorum herkesi nickinden tanıyorum. ama acaba ne oldu ne yaptilar falan filan:) face baktım temin bir ara kimseyi tanıyamadım.:)
özel mesaj hakkım olsaydı ben sana bir bir sayardım kimin kim olduğunu da şimdi burda deşifree etmiyim kızgınım zaten onlara ya hem face aç hem kk ikisini de takip et ben öyle yapıyorum ama bunlar hep face hep face bi de ne muhabbetler sorma kıskandım mı ya benyoooo
kimin kk da olduğunu pek çözemedim. bir özpolatı çözdüm o kadar oda nickinden ve faceteki adından dolayı. evet bende çok kıskanıyorum vala :) kıskanıyoruz kızlar ona göre :)
Arkadaşlar duyduğum kadarıyla göbek deliğinin altındaki çizgi varya o çizgi yamuksa kız, düzse erkek diyorlar. Çoğunuz cinsiyeti öğrendiniz rica etsem hayrına bir baksanızda benim gibi cinsiyet öğrenmeyenlere fikir verseniz)
yok be ya inanma öyle şeylere benim dümdüz hatta eşime sordum o da düz dedi ama kızım olcak uyumadan baktım sen yine genele göre bi karar verirsin
nifadoooocokkk tesekkurlerr :103::111::116::124::129::128::122::118:
Ya bana da öğretin( Ben de istiyom...
Günaydın kızlar...
sağlık ocağında kansızlıkla ilgili test yapılmıştı.kansızlık başlamış,kan ilacımı düzenli almaya başladım ve sabah yiyip çıkardığım yumurta,peynir türü ürünleri akşam alıyorum,rahatlıkla yiyorum.Ayrıca pekmez,tahin karışımı da alırım günde 2-3 kaşık.İnşallah kansızlık durumum düzelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?