2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
al benden de o kadar ya aklım hep burda ne kaynattılar acaba ne konuşuyorlar diyorum acayip bağımlılık yaptınız bendeseviyim sizi

ay evet frezyacım. Doğru dürüst kimsenin ismini bile bilmiyorum herkesi nickinden tanıyorum. ama acaba ne oldu ne yaptilar falan filan:) face baktım temin bir ara kimseyi tanıyamadım.:)

Herkes Hürrem molasında bu akşam )

ay evet sorma vala :) Nigarda ne cesaretmiş pes vala :)

Herkes Hürrem molasında bu akşam )

YA SEN ÖYLE ZANNET herkes face de unutulduk biz ya yook kanları kaynamış birbirlerine yok öpceklermiş sanki biz özlemiyoru onları burda isim vermiyim onlar kendini biliyo anacımm boşver napalım ben de seni öperim

Suriye'nin Şanlıurfayı vurmasından sonra, Türkiye'de Suriye'ye karşılık vermiş... Allah'ım ne olur savaşın ortasına bir bebek dünyaya getirmeyelim... Bir savaşımız eksikti... Allah vatanımızı, milletimizi, ASKERİMİZİ korusun...:85::85::85::85::85:

ben yatıyorum artık kızlar kendinize iyi bakın güzel rüyalar görün öpüyorum hepiciğinizi:)

Arkadaşlar duyduğum kadarıyla göbek deliğinin altındaki çizgi varya o çizgi yamuksa kız, düzse erkek diyorlar. Çoğunuz cinsiyeti öğrendiniz rica etsem hayrına bir baksanızda benim gibi cinsiyet öğrenmeyenlere fikir verseniz )

yok be ya inanma öyle şeylere benim dümdüz hatta eşime sordum o da düz dedi ama kızım olcak uyumadan baktım sen yine genele göre bi karar verirsin

Herkese hayırlı geceler,16 haftalık bebişimle bizde aranızdayız: 34: Allah hepimize kolaylıklar versin evlatlarımızı hayırlı etsin inşaallah

Ya bana da öğretin ( Ben de istiyom...

nifadodan alintidir

canım sağ üstte kullanıcı kontrol paneline tıkla

sonra solda seçenekleri düzenleye tıkla

sonra Çeşitli Seçenekler var (altlarda biraz )
Mesaj Editörü:
Gelişmiş Düzenleyici - WYSIWYG Editörü
Basit Editör - Sadece text alanı
Standart Editör - Toolbar

bu 3 seçenekten standart editör olanı işaretleyip kaydedeceksin

buyuruuunn 201333

Günaydın kızlar...
sağlık ocağında kansızlıkla ilgili test yapılmıştı.kansızlık başlamış,kan ilacımı düzenli almaya başladım ve sabah yiyip çıkardığım yumurta,peynir türü ürünleri akşam alıyorum,rahatlıkla yiyorum.Ayrıca pekmez,tahin karışımı da alırım günde 2-3 kaşık.İnşallah kansızlık durumum düzelir.

günaydın canım kan ilacı bana kabızlık yapıo bol bol su iç lifli seyler ye sende de olmasın.

Günaydın kızlar,
uzun bir aradan sonra ancak gelebildim. Hamile olan bütün herkese Allah sorunsuz bir gebelik versin. Herkesin meleğini de kucağını almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…