aaaa midem çok bulanıyoooooo Kokular çok iğrenç ve itici geliio offff bitsin artık bu bulantılar
aaaa midem çok bulanıyoooooo Kokular çok iğrenç ve itici geliio offff bitsin artık bu bulantılar
biter 1-2 haftaya biter cnm.az daha sabır
SEN BENDENDE KÖTÜYMÜŞSÜN BEN SİGARA KOKUSUNA VE YEMEK KOKULARINA TAHAMMÜL EDEMİYORUM SAĞ OLSUN BURDAKİLERDE AĞZINDAN SİGARAYI DÜŞÜRMÜYO
benim 18.haftada bitti sayılır.2-3 gnde bir bir kez yokluyor sadece...
yaaa haline şükret şekerim beterin beteri var:)))) sigaramı bende hamileliğimden önce içenlerdenim öğrendiğim anda bıraktım aylardır hiç içmedim canımda istemiyor. bebişim doğsun sütünü içmeyi bıraksın sonra yine başlamayı düşünüyorum :)))))))))
Selam kızlar...Dün dr amcamıza gittik cinsiyet için açmadı sıpam bacak bacak üstüne atmış keyif yapıyodudr ultrason cihazıyla karnıma vurdu sarsılıp Açsın diye yok anam 10 dk baktı inatçı çıktı üçlü testte bi daha bakarız dedi.çok umutluydum öğrencem diye 17sinde gitcem ama görseniz kocaman olmuş teyzeleri Allah herkesin bebeğini korusun
Selam kızlar...Dün dr amcamıza gittik cinsiyet için açmadı sıpam bacak bacak üstüne atmış keyif yapıyodudr ultrason cihazıyla karnıma vurdu sarsılıp Açsın diye yok anam 10 dk baktı inatçı çıktı üçlü testte bi daha bakarız dedi.çok umutluydum öğrencem diye 17sinde gitcem ama görseniz kocaman olmuş teyzeleri Allah herkesin bebeğini korusun
:))) yok sende iyi değilsin 9 ay içme hadi bebeğin 2 sene emsin seni sen gel toplam 3 senede 3 sene sigara içme ve 3 sene sonunda iç :)))ama nede güzel oluyo dimi ben bazen 2 tane falan içiyorum ohhhhh ama dr sordum akşama kadar sigara dumanında zaten maruz kalıyosun içmiş kadar oluyosun dedi mümkün olduğunca bulunma dedi ama buaralar mümkün değil
bebişler çok nazlı artık... allah gönlüne göre versin canım
bende öle fazla içmiyodum. sadece yanımda birileri içiyosa o zaman içiyodum. tamamen keyfi yani:) bizim işyerinde içen yok. sadece akşamları ve haftasonları içerdim sigarayı:))) bir paket 10 gün falan giderdi aşağı yukarı :)))
ayyy aynı benimki gibi benimkide bağdaş kurmuş kordununuda bacak arasına koymuş dr biraz hareket etmesi için bastırdı çabaladı etti yokk bizimki hiç istifini bozmadı eşimde dio aynı babası maşşallah hiç umursamıyobende çok hevesliydim çikolata falanda yedim ama açmadı bide ben eşim annem kaynanam görmcek gittik hastaneye
Amin canım çok teşekkür ederim.Dün gece karabasan bastı çok korktum bebeğime bişey olcak diye acayip kötüydü dklarca nefes alamadım((
hamileleikte oluyor canım.banada oluyor bazen..hemen felak nas oku.Rabbim meleklerimizi korusun
arkadaşlar ben birşey sormak istiyorum.benim doktorum 2 li test yapmıştı..3lü test yapmadı sadece afp baktı.doktoru 3lü yaptırmayan var mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?