2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
aslında bebeklerimizi görmek için 4 hafta cok uzun bir süre değil mi??ben her hafta görmek istiyorum.sağlıklımı diye:)) aslında şu el dopplerinden alacaktım ama geçen gün sağlık ocağına iğne için gittiğimde el doppleriyle baktı hemşire.kalp atışı 2-3 dakika aradaı bulamayınca çok korktum..neyse sonra buldu..dedimki iyiki almamışım ben hiç bulamazdım telaşa düşerdim..her gün doktorun yanında alırdım soluğu:))

seninki kalabalıktan hoşlanmıyo demekki bacım Aynen bende çikolata yedim eşim dalga geçti yedin çikolatayı çocuk keyif yapıyo tabi diye

aynen öle yedik çikolataları çocukda rahatladı tabii rahat rahat oturdu içerde ama sağlığının iyi olduğunu öğrendim o yeter bana

Valla benim dr bayramdan sonra bir daha gel 3 lü tarama yapalım hemde cinsiyetine bakalım dedi ben gidicem özel hastaneye gidiyorum 2 defadır normal nuayne ücreti 22 tl ama 3 lü tarama ücreti 27 + 22 tl normal mi bu

Beni de ekleyebilirsiniz ilk sayfadaki listeye

Konyadayım, 32 yaşındayım. İlk hamileliğim, 29 martta bekliyorum bebeğimi ve son kontrolümde doktorum cinsiyeti için 'kız' dedi.

valla benim dr bayramdan sonra bir daha gel 3 lü tarama yapalım hemde cinsiyetine bakalım dedi ben gidicem özel hastaneye gidiyorum 2 defadır normal nuayne ücreti 22 tl ama 3 lü tarama ücreti 27 + 22 tl normal mi bu

norma cnm bence.ben gittiğim hast 80 tl muayne ücreti veriyorum.3 lü testi sormadım ama sadece afp değerine 60 tl verdim

Suan toplantıdayım cmt ve toplantı bıktım sızden ben yaaaaguzel guzel gezın yerıme kızlarr

Beni de ekleyebilirsiniz ilk sayfadaki listeye

Konyadayım, 32 yaşındayım. İlk hamileliğim, 29 martta bekliyorum bebeğimi ve son kontrolümde doktorum cinsiyeti için 'kız' dedi.

HAYIRLI UĞURLU OLSUN CANIM RABBİM SAĞ SALİM KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN

Suan toplantıdayım cmt ve toplantı bıktım sızden ben yaaaaguzel guzel gezın yerıme kızlarr

ÇİLKCİM BENDE SAAT 8 DEN BERİ TAM GAZ MESAİYE DEVAM BİZİM BU İŞGENCEMİZ BİTMİCEK SANIRIM AMA YARIN PAZAR:119::119::119:

canım benmde bebeğim aynı durumda.amniyosentez istemediğimi söyledim doktora.sadece ayrıntılı usg yaptırcam.hiçbirşey olmaz Allah ın iznyle kötü şeyler düşünmeyelim birsürü insan var değerleri riskli çıkıp bebekleri sağlıklı olan.İnşallah bzde onlardan biriyizdir.

bende istemiyorum dedim ama yinede içim rahat değil.ayrıntılı usgye daha 1 ay var.2 kasımda.zor durum.alalh hepimizin yardımcısı olsun

Aklına kötü şeyler getirme, doktorum bana %15 yanılma payı var dedi ki bu çok yüksek bir oran. Eşimin ablası anlattı, onun bir arkdaşı için de aynı şeyi demişler. 2 li ve 3 lü test riskli çıkmış, amniyosentezde bile aynı şeyi demişler ama çocuk doğduğunda hiç bir fiziksel ve zihinsel kusuru yokmuş. Olumlu düşün, her şey olumlu güzel olacak inşAllah.

merhaba arkadaşım bende konyadayım aynıyız zannedersem benimde 25 30 mart arası doğum tarihi,tavsiye edebileceğin hastane veya doktor varmı bide ben testleri yaptırmak istemiyorum ayrıntılı ultrason istiyorum 3 boyutlu ordanda görülebiliyomuş anormal durunlar bu tür ultrason cihazına sahip hastaneler hakkında bilgin varmı allah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin bütün annelerimize

herkese selamlar, sevgiler

ara ara girip yoklama yapıyorum. gecmısı okumaya calıstım ama zor coook zor. test sonucları riskli çıkan arkadaşlarım insallah kotu seyler cıkmaz. güzel düşünün. zor bir durum gercekten insanın kafası cok karısıyor..

kayınvalidesini kaybeden arkadaşım başın sagolsun, allah sabır versin sana da eşine de.

agrıları olanlar ihmal etmeyin arayın doktoru hemen ne diye dusuneceksiniz..

yeni gelenler hoş gelmişsinizzzzz

şekercikk kolay gelsin canım, cok yormayaydın kendini.

tweety çekiliş için tarihler değişirse beni haberdar et tatlım.

biz annanesiyle, teyzesiyle kızıma cicişler aldık. coook güzeller. bu arada yengem kahve falı baktı seninki kız değil beee erkek olcak o bak görürsün dedi....kii cok tutturur falı. hayırlısı yaaa ne bileyim şimdi almadan da durulmuyo ki

çok öpüyorum sizleri tekrar görüşene dek sağlıcakla kalın, bebişelri üzmeyin anacımmmmm

Ben farabi hastanesine gidiyorum. Aynur hanıma, iyi,ilgili bir doktor memnunum.

Bir arkadaşım aynı hastanede Mehmet Bardakçıyı tavsiye etmişti, çok çok memnun kalmış eşinin doğumunda. Ama ben erkek olduğu için tercih etmedim.

Suna hanım var bir de orada, asla ve asla tavsiye etmiyorum. Bir kere doktorum izinde olduğu için ona gitmiştim, vejeteryan olduğumu söylediğimde demediği kalmadı, bir tek 'ölürsün' demedi herhalde az daha dinleseydim onu da diyecekti. Sinirlerimi bozdu yolladı. Sadece ben değil giden kimse memnun değilmiş ondan. Bir arkadaşm reglim düzensiz diye gitmiş, çocuğun var mı demiş var deyince '' ee düzensiz olsun ne olacak'' demiş, doktor bunu der mi yaa? Allah korusun bunun sebebi kanser dahil her şey olabilir. Sonra arkadaşım test yaptırmış, 'menapoza girmişsin' demiş, aynı sonucu 4 doktora daha göstermiş arkadaşım menapoza yakın bile değilmiş oysa.

Ayrıntılı ultrason ben de yaptıracağım inşAllah ama 22. haftadan sonra yapıyorlarmış. Bir de ayrıntılı ultrasonda sadece fiziksel anomalileri (hepsini değil) tespit ediyorlar. Down sendromu gibi kromozomlara bağlı problemleri tespit edemiyorlar.

Ben 2 li testi yaptırdım, şükür bir sorun görünmedi. Doktor 3 lüye gerek yok dedi.

Son düzenleme:
hheeeeyyy kizlar napiosunuz nasilsiniz
ya hic giremedim yogun bi haftaydi benim icin okuyamadim da gecmisi
insallah hepiniz iyisinizdir keyfiniz yerindedir
derdi tasasi olanlara insallah sona erer diyorum

ben face e de uye olmustum ama hic zamanim olmadi
birazdan oraya da yazayim bari bi selam vereyim dedim

haaa bi de face de kimsiniz burda kimsiniz bi yazin bana bildiklerinizi de yazin ya nolur mal gibi anlamaya calismayim

hediye olayi noldu bu arada ayy ben herbiseyi kacirdim sanirsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…