ben yaptliırmadım canım ense kalınlığı ve 2 li testimin sonuçları iyiydi dr gerek duymadı. 23 ekimde renkli ultrason yaptırıcam
yani kaçıncı haftaya denk geliyor.bana 22.haftada gel dedi doktorum..
seninki kalabalıktan hoşlanmıyo demekki bacımAynen bende çikolata yedim eşim dalga geçti yedin çikolatayı çocuk keyif yapıyo tabi diye
beni de ekleyebilirsiniz ilk sayfadaki listeye
konyadayım, 32 yaşındayım. Ilk hamileliğim, 29 martta bekliyorum bebeğimi ve son kontrolümde doktorum cinsiyeti için 'kız' dedi.
valla benim dr bayramdan sonra bir daha gel 3 lü tarama yapalım hemde cinsiyetine bakalım dedi ben gidicem özel hastaneye gidiyorum 2 defadır normal nuayne ücreti 22 tl ama 3 lü tarama ücreti 27 + 22 tl normal mi bu
Beni de ekleyebilirsiniz ilk sayfadaki listeye
Konyadayım, 32 yaşındayım. İlk hamileliğim, 29 martta bekliyorum bebeğimi ve son kontrolümde doktorum cinsiyeti için 'kız' dedi.
Suan toplantıdayım cmt ve toplantı bıktım sızden ben yaaaaguzel guzel gezın yerıme kızlarr
Gny hanımlar.nasılsınız.ben yorgun uykusuz ve mutsuzum..dün 3 lü testte çıkan hcg değerinin aşırı yüksekliği için drye gittik.ne yazıkki kızım down sendromlu olabilirmiş.bu değirin yüksekliği buna bağlıymış.diğer değerler normal ama.amniyosentez yapalım istersen dedi kesin sonuç almak için.onunda çocuk üzerindee olumsuz riski varmış.bebeğimi kaybedebilirmişim.kafam allak bullak.ne yapacağımı bilmiyorum.bi tarafta rabbimin gücüne gitmesin öyle bir çocuk zor.bir tarafta bu kadar alışmışken canlılığını görmüşken kalp atışını duymuşken onu kaybetmek ve sonrasında bidaha anne olmaya cesaret edebilmek zor.haftaya kadar karar vermem gerek.sonrasında sıvı alınamazmış.inanılmaz bir ruh halindeyim.ne yapsam kızlar.lütfen size ihtiyacım var
canım benmde bebeğim aynı durumda.amniyosentez istemediğimi söyledim doktora.sadece ayrıntılı usg yaptırcam.hiçbirşey olmaz allah ın iznyle kötü şeyler düşünmeyelim birsürü insan var değerleri riskli çıkıp bebekleri sağlıklı olan.inşallah bzde onlardan biriyizdir.
Gny hanımlar.nasılsınız.ben yorgun uykusuz ve mutsuzum..dün 3 lü testte çıkan hcg değerinin aşırı yüksekliği için drye gittik.ne yazıkki kızım down sendromlu olabilirmiş.bu değirin yüksekliği buna bağlıymış.diğer değerler normal ama.amniyosentez yapalım istersen dedi kesin sonuç almak için.onunda çocuk üzerindee olumsuz riski varmış.bebeğimi kaybedebilirmişim.kafam allak bullak.ne yapacağımı bilmiyorum.bi tarafta rabbimin gücüne gitmesin öyle bir çocuk zor.bir tarafta bu kadar alışmışken canlılığını görmüşken kalp atışını duymuşken onu kaybetmek ve sonrasında bidaha anne olmaya cesaret edebilmek zor.haftaya kadar karar vermem gerek.sonrasında sıvı alınamazmış.inanılmaz bir ruh halindeyim.ne yapsam kızlar.lütfen size ihtiyacım var
Aklına kötü şeyler getirme, doktorum bana %15 yanılma payı var dedi ki bu çok yüksek bir oran. Eşimin ablası anlattı, onun bir arkdaşı için de aynı şeyi demişler. 2 li ve 3 lü test riskli çıkmış, amniyosentezde bile aynı şeyi demişler ama çocuk doğduğunda hiç bir fiziksel ve zihinsel kusuru yokmuş. Olumlu düşün, her şey olumlu güzel olacak inşAllah.
merhaba arkadaşım bende konyadayım aynıyız zannedersem benimde 25 30 mart arası doğum tarihi,tavsiye edebileceğin hastane veya doktor varmı bide ben testleri yaptırmak istemiyorum ayrıntılı ultrason istiyorum 3 boyutlu ordanda görülebiliyomuş anormal durunlar bu tür ultrason cihazına sahip hastaneler hakkında bilgin varmı allah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin bütün annelerimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?