Günaydınlarrr sabah sabah geldim buralarra...
Hafta sonum çok yoğun geçti,çarşıda piyasa yaptım,kafama yatan çok şey var,hayırlısıyla bayram da geçsin,tek tek almaya gideceğim onları...
Çarşmba sabahı test sonuçlarımı alıp doktora göstereceğim,Çok heyecanlıyım,biraz da stres var......:18::18::18:
yavrumunun,peluş battaniyesi,kundak battaniyesi,kundak bezi alındı.Daha sonracığıma şöyle birşey aldı annem,daha koyu yeşilden,
Eki Görüntüle 526779
Bayramdan sonra da hastane çıkış,penye battaniye,ve diğer hastane için gerekli eşya,kıyafetleri alacağım.İnşallahhhhh....
Sizde durumlar nasıl?
Günaydın annişler ve onların pamuş bebekleri arkadaşım bizde daha cinsiyet öğrenemedik ama oğlum erkek olacak eşim kız deyip duruyorlar hafta sonu dışarı çıktık tek ortak konuları takımları olduğundan onada kız erkek demeden bunu aldık
oy oy oyy yesinler onu...bizim cinsiyeti öğrendik,geçen günkü ultrasonda göstermedi kendisini ama erkek olacağını söylediler...ona göre hazırlıklar başladı bizde.bir kez daha duysam erkek olduğunu rahatlayacağım.
Sende ne şirin bişey bulmuşsun ya ama seninki içine girince ye onu ye olacak annesi
annem sağolsun,daha önceden almıştı,şimdi dükkanlarda bir gezdik,heryerde onlardan var.Sevindirik olduk
canım bazen bende de oluyor,gaz sıkıntsı olduğu zaman kasıklarım batıyor veya tuvaletimi çok tuttuğum zaman oluyor bende.Hepinize günaydın annecikler
Umarım hepimiz için güzel, sağlıklı, bebişlerimizi hissettiğimiz bir hafta olur.
Geçen haftalarda kasık ağrısı çeken arkadaşlarıma bir sorum olacak. Dün geceden beri sağ kasığıma sanki bir bıçak girer gibi çok şiddetli bir ağrı girip çıkıyor, yarım saatde bir sıkışıp tuvalete gidiyorum ve sıkışınca sanki ağrıyan bölge daha hassaslaşıyor. Aynı şekilde gaz sancısıda çekiyorum :26:
Off off sizde de böyle mi oldu? Önce size sormak istedim. Birazdan doktoruma da mail atmayı gdüşünüyorum ama önce sizkarındaşlarıma yazıp sorayım dedim:126:
Çok güzel Allah giymesini hayırlısı ile kucağına alcagımız günlri hepimize göstersin tatlişkolar ne girse yakışır
alışverişe başlamışsınız ne güzel, ben de haftasonu cinsiyetini öğrendim bebeğimin. kızım olucak. doktordan sonra bir heves alışveriş yapayım dedim ama kalçam müsade etmedi, bacağımı sürüye sürüye eve döndüm. bayram tatilinde bütün avm leri gezip bebeğime ilk doğduğunda lazım olucakları , kendime gecelik pijama vs almayı planlıyorum.şimdiden çok rahatsızlığım var ,oturuyorum kalçam ağrıyor, kalkıyorum yürüyorum canım yanıyor.ilerleyen aylarda daha kötü olurum herhalde. ne olur ne olmaz erken doğum diye de bir şey var, 7 aylıkken hazır olsun her şey.
canım bazen bende de oluyor,gaz sıkıntsı olduğu zaman kasıklarım batıyor veya tuvaletimi çok tuttuğum zaman oluyor bende.
Hepinize günaydın annecikler
Umarım hepimiz için güzel, sağlıklı, bebişlerimizi hissettiğimiz bir hafta olur.
Geçen haftalarda kasık ağrısı çeken arkadaşlarıma bir sorum olacak. Dün geceden beri sağ kasığıma sanki bir bıçak girer gibi çok şiddetli bir ağrı girip çıkıyor, yarım saatde bir sıkışıp tuvalete gidiyorum ve sıkışınca sanki ağrıyan bölge daha hassaslaşıyor. Aynı şekilde gaz sancısıda çekiyorum :26:
Off off sizde de böyle mi oldu? Önce size sormak istedim. Birazdan doktoruma da mail atmayı gdüşünüyorum ama önce sizkarındaşlarıma yazıp sorayım dedim:126:
canım bende de oluyor , doktora sordum olur dedi. sen de sor yine doktoruna ama korkulucak bir şey yoktur herhalde. çok yorma kendini.
alışverişe başlamışsınız ne güzel, ben de haftasonu cinsiyetini öğrendim bebeğimin. kızım olucak. doktordan sonra bir heves alışveriş yapayım dedim ama kalçam müsade etmedi, bacağımı sürüye sürüye eve döndüm. bayram tatilinde bütün avm leri gezip bebeğime ilk doğduğunda lazım olucakları , kendime gecelik pijama vs almayı planlıyorum.şimdiden çok rahatsızlığım var ,oturuyorum kalçam ağrıyor, kalkıyorum yürüyorum canım yanıyor.ilerleyen aylarda daha kötü olurum herhalde. ne olur ne olmaz erken doğum diye de bir şey var, 7 aylıkken hazır olsun her şey.
günaydın anneler ve büyümek için uğraşan bebeler.....
Bulutlu serin,ara ara güneşli sonbahar sabahından bursadan sevgiler....
Haftasonu bitti yine dön dolaş işe gel....planıma göre 15 ocakta işten ayrılıcam,bir daha çalışmayacağımı düşünürsek son güne kadar kalmamın bir anlamı yok....evde işlerimi hallederim ve bol bol dinlenirim (inaşallah)
artık ışık kızımın sağda mı solda mı olduğunu hissedebiliyorum bir tek taraf kasılıyor ve orası sertleşiyor....cadı kız
Sabah uyanırken rüyamda düşük yaptığımı gördüm çok ağladım rüyamda ne olur gitme diye bağırdım....gözümü birden açtım çok şükür benimlesin ve benimle kal ben ölene kadar dedim....yüzünü saklayan cadı kızım benim.....
günaydın anneler ve büyümek için uğraşan bebeler.....
Bulutlu serin,ara ara güneşli sonbahar sabahından bursadan sevgiler....
Haftasonu bitti yine dön dolaş işe gel....planıma göre 15 ocakta işten ayrılıcam,bir daha çalışmayacağımı düşünürsek son güne kadar kalmamın bir anlamı yok....evde işlerimi hallederim ve bol bol dinlenirim (inaşallah)
artık ışık kızımın sağda mı solda mı olduğunu hissedebiliyorum bir tek taraf kasılıyor ve orası sertleşiyor....cadı kız
Sabah uyanırken rüyamda düşük yaptığımı gördüm çok ağladım rüyamda ne olur gitme diye bağırdım....gözümü birden açtım çok şükür benimlesin ve benimle kal ben ölene kadar dedim....yüzünü saklayan cadı kızım benim.....
Haklısın aslında biraz benden kaynaklandı sanırsamDün hamaratlığım tuttu, canım poğaçalar falan istedi. Biraz fazla ayakta kaldım. Akşamda misafirliğe gittim. Tabi bizim gibi gazlı bayanlara ne gezmesi. iki saat tutmak zorunda kaldım. O da tetklemiş olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?