oyy yesinler kızını...ALlah'ın izniyle ben de ocağa kadar hazırlayacağım yavrum için hastane valizimi...ayyy çok heyeanlıı
dediğin gibi yorulunca şiddetleniyor, temizlik yapıcam, kokuyorum, kalçam filan mahvoluyor.yavaş yavaş akşama kadar tamamlarım artık bir odayı süpürür yatar dinlenir, sonra öbürüne geçerim.
sağol canım, hepimizin bebeği hayırla doğsun inşallah..hamilelikten önce hiçbir şey yoktu ,hatta 4. aya kadar bir şey yoktu. doktor olabilir diyor çok şiddetli ağrım da yok ama tutuluyor biraz hareket etmesem, edince de acıyor. oturup kalkarken ani hareket yapar yüklenirsem acıyor. ayakta kalır, eğilir kalkarsam rahatsız oluyorum. sabahları yarım saat iyi oluyor uyandıktan sonra. günün geri kalanını dikkat ederek geçirmem gerekiyor. büyük büyük adımlar atamıyorum .belimde bir sorun vardı da hamilelilk tetikledi mi ne oldu acaba. belki de olağan bir şey bilemiyorum. dayanamayacağım derecede şiddetli değil şuan, dikkat ederek idare ediyorum.Canım geçmiş olsun ama kalça problemin hamileliktenmi başka bi rahatsızlığınmı var canım yanıyor demişsin doktorun ne diyor ayrıca kızın hayırlarla doğsun
ben de aynen öyle yapıcamBende dün temizlik yaptım 12 de kalktım kahvaltımı yaptım bulaşığı yıkadım gittim geri yattım saat 2 de kalktım sonra tüm evi topladım süpürdüm geri uzandım yarım saat kadar sonra kalktım sildim tuvalet banyo yıkadım toz aldım balkonu yıkadım bide baktım iş bitti saate baktım daha 5,30 gittim bidaha yattım saat 8 e kadar sonra kaltım eşimle avm ye gittim kendime biraz alışveriş yaptım ozaman insan hiç yorulmuyo
sağol canım, hepimizin bebeği hayırla doğsun inşallah..hamilelikten önce hiçbir şey yoktu ,hatta 4. aya kadar bir şey yoktu. doktor olabilir diyor çok şiddetli ağrım da yok ama tutuluyor biraz hareket etmesem, edince de acıyor. oturup kalkarken ani hareket yapar yüklenirsem acıyor. ayakta kalır, eğilir kalkarsam rahatsız oluyorum. sabahları yarım saat iyi oluyor uyandıktan sonra. günün geri kalanını dikkat ederek geçirmem gerekiyor. büyük büyük adımlar atamıyorum .belimde bir sorun vardı da hamilelilk tetikledi mi ne oldu acaba. belki de olağan bir şey bilemiyorum. dayanamayacağım derecede şiddetli değil şuan, dikkat ederek idare ediyorum.
ben de emzirmeye çalışıyorum rüyamda , sütüm gelmiyor beceremiyorum ,bilinçaltı herhalde.. bir de doğumdan çok korkuyorum ,annem rüyamda al ben senin yerine doğurdum diyip kucağıma veriyorne güzel bişey hissetmen rüyalar bencede tamamen hormonel bende hep rüyamda çocuğumu emzirmeye çalışıyorum ama emmiyo istemiyo görümcem emziriyo şapur şupur emiyoVe umarım rüyan hayılara vesile olur
sana da geçmiş olsun, çok kilo almadım, bebeğim de minnacık.ama şimdiden rahatsızım.daha kötü olmasın da. hareket kısıtlılığı zor. her gün yürüyüş yapardım, artık yapamıyorum, arada bir çok yavaş. kiloma da dikkat etmem lazım, çok alırsam vücudum kaldırmayacak anlaşılan.Bende sana bel fıtığınmı var diyecektim hamilelikteki basınçlardan dolayı dahada kendini gösterirmiş bende var çok yürüdüğüm zaman sağ kalça tarafım da ağrı oluşuyor ama sürekli değil arada bir çok dikkat et oturduğun zaman mutlaka belini destekliyecek şekilde otur eğik oturmamaya gayret et geçmiş olsun tekrar aman tutulmayasın ben 1 ay kalkamadan yattım hamilelikten 2ay önce dikkat et
Su anda sesimi duyan yok galiba.sizlere sormak istediklerim var kizlar
Su anda sesimi duyan yok galiba.sizlere sormak istediklerim var kizlar
Merhaba araniza yeni katildim 18 + 4 hamileym
günaydın kızlar
cumartesi günü temzlik vardı evimde belim tutuldu biliyo musunuzbide soğuk almışım, göğüsümün agrısından mahfoldum. amaan dikkat edin kendinize...
normalde haftaya gidicektim doktora korkuma bu hafta gidicem bebeğimi merak ediyorum :18: cinsiyeti öğrenicez hayırlısıyla sakmalamzsa bizim bıdık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?