2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Ne kadar çok olsada derdin...!!
Vardır elbet bir bildiği,derdi verenin...!!
Sabır aşını içmek varsa nasipte...!!
Gel...!! Taşları çatlatalım yüreğim...!!
Ne çok çentik attık hayat ağacına...!!
... Bu son badire diyelim,Bir çizik çekelim...!!

Kim bilebilir ki ne olacak yarın...!!
Çıkarmıyız sabaha...??
Sev dolu,dolu Sımsıkı sarıl sevdiğine...!!
Tutun hayata...!!
Her şey bir gün bitecek nasıl olsa...!!
İsyan etme yüreğim...!!
Sebep, suçlu arama...!!
Duayla , Sabırla , Umutla Bak Yarına...!!.
herkese gunaydın gününüzün güzel geçmesi dileği ile.bu gun hava tam benlik kış geldi sanırım...

dediğin gibi yorulunca şiddetleniyor, temizlik yapıcam, kokuyorum, kalçam filan mahvoluyor.yavaş yavaş akşama kadar tamamlarım artık bir odayı süpürür yatar dinlenir, sonra öbürüne geçerim.

Bende dün temizlik yaptım 12 de kalktım kahvaltımı yaptım bulaşığı yıkadım gittim geri yattım saat 2 de kalktım sonra tüm evi topladım süpürdüm geri uzandım yarım saat kadar sonra kalktım sildim tuvalet banyo yıkadım toz aldım balkonu yıkadım bide baktım iş bitti saate baktım daha 5,30 gittim bidaha yattım saat 8 e kadar sonra kaltım eşimle avm ye gittim kendime biraz alışveriş yaptım ozaman insan hiç yorulmuyo

Canım geçmiş olsun ama kalça problemin hamileliktenmi başka bi rahatsızlığınmı var canım yanıyor demişsin doktorun ne diyor ayrıca kızın hayırlarla doğsun
sağol canım, hepimizin bebeği hayırla doğsun inşallah..hamilelikten önce hiçbir şey yoktu ,hatta 4. aya kadar bir şey yoktu. doktor olabilir diyor çok şiddetli ağrım da yok ama tutuluyor biraz hareket etmesem, edince de acıyor. oturup kalkarken ani hareket yapar yüklenirsem acıyor. ayakta kalır, eğilir kalkarsam rahatsız oluyorum. sabahları yarım saat iyi oluyor uyandıktan sonra. günün geri kalanını dikkat ederek geçirmem gerekiyor. büyük büyük adımlar atamıyorum .belimde bir sorun vardı da hamilelilk tetikledi mi ne oldu acaba. belki de olağan bir şey bilemiyorum. dayanamayacağım derecede şiddetli değil şuan, dikkat ederek idare ediyorum.

ben de aynen öyle yapıcam yarın iş var, bugün temizlemesem daha da temizleyemem. evin ucu kaçar....

Bende sana bel fıtığınmı var diyecektim hamilelikteki basınçlardan dolayı dahada kendini gösterirmiş bende var çok yürüdüğüm zaman sağ kalça tarafım da ağrı oluşuyor ama sürekli değil arada bir çok dikkat et oturduğun zaman mutlaka belini destekliyecek şekilde otur eğik oturmamaya gayret et geçmiş olsun tekrar aman tutulmayasın ben 1 ay kalkamadan yattım hamilelikten 2ay önce dikkat et

ben de emzirmeye çalışıyorum rüyamda , sütüm gelmiyor beceremiyorum ,bilinçaltı herhalde.. bir de doğumdan çok korkuyorum ,annem rüyamda al ben senin yerine doğurdum diyip kucağıma veriyor

gunaydın hamilş anneler
nasıolsınız
cmt yoga ile başladık gune
sonra toplantı vardı 3 saat toplantıoda gectı

aksam anananesı teyzesı ıle gezdık ona ciciler aldık
pazar ananedeydık teyzesının nısanlısının aılesı
geldı yemege onlarlaydık
ama aksam kasıgıma bırr agrı gırdıııııııı yatamadım ustune
bıcak saplandı sankı.:44:

bende sacma degısık ruyalar gordum durdum hep
su adamdan ne ıstıosam zavallıcık her gece kabusum oluo kocam
hamılelıkten heralde
sımdıde bırıyole msjlasıomus ruyamda pffffffffffff
herkesın ruyası hayır olsun hamişcanlar..
bugun 4.30da renklı detay ultrasonum var dua edın bana

sana da geçmiş olsun, çok kilo almadım, bebeğim de minnacık.ama şimdiden rahatsızım.daha kötü olmasın da. hareket kısıtlılığı zor. her gün yürüyüş yapardım, artık yapamıyorum, arada bir çok yavaş. kiloma da dikkat etmem lazım, çok alırsam vücudum kaldırmayacak anlaşılan.

SELAMLLARRR KIZLAAR YİNE GELDİM...

ağlamaklıyım nedense,Rabbi'm sağlık versin yavruma....Heyecandan hiçbirşeye konsantre olamıyorum.

herkese günaydınnnlar...

skrn82 canım benım gecmıs olsun bırgulu bılıosun bebegı ıcın doktrolar sıvı bırıkıntısı gorup amnıyo ıstedıler cok uzulduk onunla beraber ama amnıyo sonucu tertemız cıktı hepbırlıkte sevındık...kararın ne olursa olsun gonlunu ferah tut ama bnm fıkrımı sorarsan degerler cok rısk gosterıosa yaptır ıcın rahatlasın derım emınım kı sonucların tertemız cıkıcaktır gerıye kalan 5 ayını hem kendını hem bebegını uzerek acabalarla gecırme derım..

çilek canım ayrıntılı usg var bugun sanırım ne gusel kıpır kıpır bebegını 3 boyutlu goruceksın bu mucızeye bu kadar yakından tanık olmak ıcın bnde sabırsızlanıyorum... guzel hbrlerını beklıyoruz canım benım...

şekercik tasındınmı?? nasılsın ?? özledım senı ses ver...

ebah canım senınle aynı tarıhlerde ısı bırakıcas gunler gecmek bılmıo sankı bır an once o sona yaklasmak ıstıorum bebegım ve ben...

kıvırcık hafta sonu giremedım sana slm veremedım arkadasım annenın yanında kedı gıbı kıvrılıosun suan kesın senıde kocaman öpuyorummm

günaydın kızzzlar;

hediye çekilişiyle ilgili c.tesi akşamına kadar malum toptopyumurta arkadaşımızı bekledik. Neyseki eşleştirmeler tamam dün kkda msj gönderilemediği için bugün msjlarınızı gönderiyorum lütfen unutmayalımmm 15-19 ekim hediye gönderme tarihleri bu tarihten önce yada sonra hediye göndermiyoruz e-alışveriş yapacak arkadaşlar paketinizin yada siparişinizin bir yerine mutlaka nickinizi yazdırınki alacak olan arkadaş kimden geldiğini anlasın

TOPTOPPPP hala adres mesajın yok canımmm lütfennn tekrarlarmısın tweety0607@hotmail.com.tr

şimdi bir geçmişi turlayayımmm

günaydın kızlar

cumartesi günü temzlik vardı evimde belim tutuldu biliyo musunuz bide soğuk almışım, göğüsümün agrısından mahfoldum. amaan dikkat edin kendinize...

normalde haftaya gidicektim doktora korkuma bu hafta gidicem bebeğimi merak ediyorum :18: cinsiyeti öğrenicez hayırlısıyla sakmalamzsa bizim bıdık

günaydın canınmmmmm

aynen ya bende pazartesi gitmem gerekiyor ama eşim benden meraklı şimdi aradı randevu alayım mı diyor hayır ya dedim belki söylemez cinsiyeti boşa gitmiş olmayalım
yok illa gidicez dedi o zman cuma gidelim dedim yok çarşamabaya alıyom randevuyu diyo benden meraklı vala
bende meraklıyım da sabırla bekliyorum tek derdim hala bebeğime bişi alamamış olmam öğren,rsek çarşamba hemen başlatım almya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…