2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

Benimde pzt idi ama yeter artık cuma 11 e randevumu aldım bile 2günden bişiy olmaz herhalde öğrenelim ya baksanıza geç bile kalanlardanız ya

Su anda sesimi duyan yok galiba.sizlere sormak istediklerim var kizlar

canim oncelikle hosgeldin, sen sor direk mutlaka birimizin vardir tecrubesi, seve seve paylasiriz seninle, ne diye burdayiz ki zaten:))

KIZLARR MERT ALİ İSMİNDE KARAR KILDIK GİBİ...
sizce nasıl???

ben cok begendim canim, adi gibi yasasin insallah, hem mert ismini hem de ali ismini cok severim, ama esim bu kez bebegin adini ben koyucam diye tutturdu, kizlarin isimlerini ben secmistim, bu kez benim siram diyo, isin sinir bozucu tarafi tek bir isim bile onermiyo, ilerde soyliicekmis, aklindaymis simdilik, ay gel de deli olma!!! neyse ben de birazdan cikicam kizlar doktora esimi bekliyorum, ay bayilicam simdi heyecandan, dualarinizi eksik etmeyin olur mu? opuyorum kocaman:))

benimde aslında bu hafta kontrolum daha 2li test sonuçlarımı bile göstermedim. ben diyodum haftaya gidiyim ki biraz geç olsun hem cinsiyet kesinleşir belki...

ama içime kurt düştü bi kere yok kasığım ağrır yok belim tutulur. gitcem bu hafta napayım

ay canım eşime ısındırmaya başladım ismi,başlarda istemiyordu,şimdi kulağa hoş geliyor dedi,ali ismi çocuğa ağır gelir mi acaba?ali isminde tanıdıklarınız var mı??Fikrimi kesinleştirmem lazım.

inşallah bebişin iyidir,mutlu mesut dönersin,eşinle ve yavrunla inşallah.

Son düzenleme:
Tskkr ederim hosbulduk.ksura bakmayin cikmak zorunda kaldim.simdi geldm.akinti durumunuz nedir ve bebek hareketlrini nasil hissediyorsnz.ben bi hissediorm bi hissetmiorm bole bi tarafta toplanma gibi yada gidiklanma gibi pitirtilar.

Tskkr ederim hosbulduk.ksura bakmayin cikmak zorunda kaldim.simdi geldm.akinti durumunuz nedir ve bebek hareketlrini nasil hissediyorsnz.ben bi hissediorm bi hissetmiorm bole bi tarafta toplanma gibi yada gidiklanma gibi pitirtilar.

selamlar...
ben de cuma akşamından beri pıtpıt duyuyorum arada,çok şükür,buna da şükür.Yavaş yavaş hissetme duyum daha güçlenecek,inşallah daha fazla hissederim...

canım akıntı olayım yok bnm 19. haftamdayım hıc olmadı ole bısım basından berı...bebegı gecen hafta hıssetmeye basladım tabı eger mıdemdekı gazla karıstırmıosam pıt dıe dokunuslar duyuorum sankı baloncuk patlaması gıbı ama ıkı gunde bır yada gunde bır ıkı oluodur ama bn farketmıoda olabılırım tabı

hayırlı olsun cnm.

canım öncelikle hoşgeldin aramıza Rabbim bebeğini sağlıkla kucağna almayı nasip etsin inş... Akıntı olması normalmiş ben henüz bir hareket hissetmiyorum c.tesi rahatsızl hastandım druma gittim bu aradada sordum neden hissetmediğimi 20-22 haftaya kadar ilk gebeliklerde normalmiş. Sanki sol kasığımda bir kıpırtı gibi birşey hissediyorum dedim güldü bebekteki ilk hareket ilk hissetme şu şekilde olcakmış sanki bir yılan kıvrılarak sağ kasıktan sol kasığa yada tam tersi kıvrılarak geçiyormuş gibi yane daha hiç bişi bende hissetmedim (((

20 haftadan once hissedilmemesi normalmis.ama ben biran once duymak istiorum :)sizde oledir eminim.neyse 1 2 hafta daha bekliceZ

mert ali hiç tanıdığım ama ama kulağa hoş geliyor

evet ya en sona kaldık olsun ama sağlıklı olsunlar da geç öğrenelim cnaım

Bende yarın sabah 9' a randevu aldım. Bakalım bu sefer gösterecek mi bebişim? Allahım sağlıklı olduklarını bilelimde o da yeter.

Yasemin hoşgeldin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrunu. Bende de akıntılar var. İlk günden beri hergün günlük ped kullanıyorum. Hamilelikte olabiliyormuş. Tabi meyaz sarımsı haricinde birşey varsa birde tuvalete çıktığında yanma varsa mutlaka doktoro başvur.

Twety hani özel msj gelmemiş. Yoksam en son katıldım diye bana en son bu göndereceksin mesajı

evet cnm malesef kanamalı dönemler geçirmiştim dr de biliyor.şuan halen 200 mg lik progestan kullanıyorum düşmemesi için.burun kemiğiyle ilgili dr bişey dememeişti.sadece sonuç kötü değil demişti 2 li test için.

Bence hic canini sikma ilk donemde bende kanama gecirdim.bebekle ilgili degil demisti dr um progestan kullanip yatmistm.kafani rahat tut.bir cok hamilede bole riskler cikabilio ama buyuk oranda bbekler saglikli.bugunler geride kalicak saglikli devam edecek

ay canım evet cıkıcam bırazdan kuzucum yaaaaaaaaaa cok heyecanlıyımmmmm allahım dua edın kızlar bana donuste hemen haber verırım

Selam güzel anneler nasılsınız bugün bakalım ? Benim efsane kaynanam geri dönüyor haftasonu burda sözüm ona bayram için geliyo bayrama daha 2 hafta var geldiği zaman karaları bağladım anlayacağınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…