Su anda sesimi duyan yok galiba.sizlere sormak istediklerim var kizlar
KIZLARR MERT ALİ İSMİNDE KARAR KILDIK GİBİ...
sizce nasıl???
güzelmiş kız bana şeyi çağrıştırdı bizim alimiz çok merttir gibi mert ali
günaydın canınmmmmm
aynen ya bende pazartesi gitmem gerekiyor ama eşim benden meraklı şimdi aradı randevu alayım mı diyor hayır ya dedim belki söylemez cinsiyeti boşa gitmiş olmayalım
yok illa gidicez dedi o zman cuma gidelim dedim yok çarşamabaya alıyom randevuyu diyo benden meraklı vala
bende meraklıyım da sabırla bekliyorum tek derdim hala bebeğime bişi alamamış olmam öğren,rsek çarşamba hemen başlatım almya
Su anda sesimi duyan yok galiba.sizlere sormak istediklerim var kizlar
KIZLARR MERT ALİ İSMİNDE KARAR KILDIK GİBİ...
sizce nasıl???
günaydın canınmmmmm
aynen ya bende pazartesi gitmem gerekiyor ama eşim benden meraklı şimdi aradı randevu alayım mı diyor hayır ya dedim belki söylemez cinsiyeti boşa gitmiş olmayalım
yok illa gidicez dedi o zman cuma gidelim dedim yok çarşamabaya alıyom randevuyu diyo benden meraklı vala
bende meraklıyım da sabırla bekliyorum tek derdim hala bebeğime bişi alamamış olmam öğren,rsek çarşamba hemen başlatım almya
canim oncelikle hosgeldin, sen sor direk mutlaka birimizin vardir tecrubesi, seve seve paylasiriz seninle, ne diye burdayiz ki zaten:))
ben cok begendim canim, adi gibi yasasin insallah, hem mert ismini hem de ali ismini cok severim, ama esim bu kez bebegin adini ben koyucam diye tutturdu, kizlarin isimlerini ben secmistim, bu kez benim siram diyo, isin sinir bozucu tarafi tek bir isim bile onermiyo, ilerde soyliicekmis, aklindaymis simdilik, ay gel de deli olma!!! neyse ben de birazdan cikicam kizlar doktora esimi bekliyorum, ay bayilicam simdi heyecandan, dualarinizi eksik etmeyin olur mu? opuyorum kocaman:))
mert ali hiç tanıdığım ama ama kulağa hoş geliyoriyi birşey mi olcek acaba?:26::26:
Benimde pzt idi ama yeter artık cuma 11 e randevumu aldım bile 2günden bişiy olmaz herhalde öğrenelim ya baksanıza geç bile kalanlardanız ya
Tskkr ederim hosbulduk.ksura bakmayin cikmak zorunda kaldim.simdi geldm.akinti durumunuz nedir ve bebek hareketlrini nasil hissediyorsnz.ben bi hissediorm bi hissetmiorm bole bi tarafta toplanma gibi yada gidiklanma gibi pitirtilar.
Tskkr ederim hosbulduk.ksura bakmayin cikmak zorunda kaldim.simdi geldm.akinti durumunuz nedir ve bebek hareketlrini nasil hissediyorsnz.ben bi hissediorm bi hissetmiorm bole bi tarafta toplanma gibi yada gidiklanma gibi pitirtilar.
hayırlı olsun cnm.
mert ali hiç tanıdığım ama ama kulağa hoş geliyor
evet ya en sona kaldıkolsun ama sağlıklı olsunlar da geç öğrenelim cnaım
yanlis yonlendirmek istemiyorum, sadece birsey soracagim. Sende kanama olmustu, bunu 3lu testi yorumlayan doktorla rapor hazirlamadan once veya sonra paylastinmi. Benim de kanama olmustu, o zaman arastirirken bir yerde okumustum. Eger bebekde allah korusun bir anomalite varsa bebek'in dusmesi engellenemiyormus. Ayrica ense kalinligi sonucun da gayet guzel. Burun kemigi de gorulmustur insallah. Her ne test yaptiracaksan da yuregini ferah tutarak yaptir, olumlu dusun.
herkese günaydınnnlar...
skrn82 canım benım gecmıs olsun bırgulu bılıosun bebegı ıcın doktrolar sıvı bırıkıntısı gorup amnıyo ıstedıler cok uzulduk onunla beraber ama amnıyo sonucu tertemız cıktı hepbırlıkte sevındık...kararın ne olursa olsun gonlunu ferah tut ama bnm fıkrımı sorarsan degerler cok rısk gosterıosa yaptır ıcın rahatlasın derım emınım kı sonucların tertemız cıkıcaktır gerıye kalan 5 ayını hem kendını hem bebegını uzerek acabalarla gecırme derım..
çilek canım ayrıntılı usg var bugun sanırım ne gusel kıpır kıpır bebegını 3 boyutlu goruceksın bu mucızeye bu kadar yakından tanık olmak ıcın bnde sabırsızlanıyorum... guzel hbrlerını beklıyoruz canım benım...
şekercik tasındınmı?? nasılsın ?? özledım senı ses ver...
ebah canım senınle aynı tarıhlerde ısı bırakıcas gunler gecmek bılmıo sankı bır an once o sona yaklasmak ıstıorum bebegım ve ben...
kıvırcık hafta sonu giremedım sana slm veremedım arkadasım annenın yanında kedı gıbı kıvrılıosun suan kesınsenıde kocaman öpuyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?