2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

merhaba canım ben iyiyim Sen nasılsın Sadece bugün kimsecikler yok biraz ondan şikayetçiyim

Efsane geri dönüyor he Allah yardıcın olsun iki hafta uzun süre bir haftada bayram 3 hafta sizinle heeee

Ben 1 hafta bile aynı evde kalamam şuan tabi işten eve gidince sıcak yemek bulmak var işin ucunda ama varsın olmasın tek başıma mutluyum

Bacım bizimki bi de hizmet yemek aş bekliyo Çok karmaşık duygular içindeyim cuma günü kontrole gittim sıpam göstertmedi onun hüznü üstüne bi de kaynana muhabbeti derken allak bullak oldum

Allah kerimdir eğer mapuslara düşersem cinayetten temiz don getirirsiniz hayrına

çıkınımızla geliriz,börekler fln,özlediğin yemeklerle geliriz hayrına.

kuzum görmüşsündür belki oğluşuma isim hakkında karar aşamasındayım,mert ali.Nasıl sence?

Allah kerimdir eğer mapuslara düşersem cinayetten temiz don getirirsiniz hayrına

kuzum görmüşsündür belki oğluşuma isim hakkında karar aşamasındayım,mert ali.Nasıl sence?

evet gördüm canım mert ismini çok severim ali de yakışmış yanına hayırlı olsun

offf kızlar sırtımı koltuğa yaslayamıyorum ağrıdan. sırtım ve belimde ağrılar var. göbeğimde geriliyor. Hep gerinesim var ama o zaman da karnım sancıyor.Yüzüstü yatsam iyi gelecek ama korkuyorum bebekten dolayı.Gece de yatak battı sanki bana..

HAmile yastıklarından alsam mı ki?İşe yarıyor mu?

kızlaarrrr,

göğüs uçları acıyan varr mıı? benim göğüsşerim çok büyüdü hiçbir sütyenim olmuyor ve 3-4 gündür uçları çok hassaslaştı.

sanki minik minik baloncuk gibi hani sivilcemsi minicik ama normaldir belkide ne bilim çok acıyolar ya

Bence yürüyüşe çık ağrılar hareketsizlikten kaynaklanıyo şahsen ben ne zaman otursam 2 saat sonunda heryerim ağrıyo dr. azar azar 2 saatte bi 10 dk yürü gezin dedi ağrıları azaltıyomuş

benim de belim ağrıyor,özellikle bir süre ayakta durup,yatarsam,kalkamıyorum,kuyruk sokumuma kadar ağrı saplıyor,bir süre oturduktan sonra kalkabiliyorum.

benimki de 1 kere göstertti geçen hafta sırtı dönüktü,göstermedi yavrusu...

Şanslısın ben 17sinde bi daha gitcem inş. o zaman açar

hamilelikten canım bnm de var bnimkiler bi de kaşınıyo yara yapıyorum resmen sütyenini değiştir şu penyeler var ya onlardan kullan

Benimde kalca ve bel bolgemde agrilar oluo bide gece bacaklarima kramp girio kasilio bacaklarim sanki

canım ben de kramptan muzdariptim,gece krampları aşırı yorgunluktan ve hamilelikte de magnezyum eksikliğinden kaynaklanıyor,doktoruna gittiğin zaman kramp şikayetini bildirmelisin.doktorum basit ama ilerki aylarda olumsuz etkileyebilir demişti bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…