Selam güzel annelernasılsınız bugün bakalım ? Benim efsane kaynanam geri dönüyor haftasonu burda sözüm ona bayram için geliyo bayrama daha 2 hafta var geldiği zaman karaları bağladım anlayacağınız
selam güzel annelerNasılsınız bugün bakalım ? Benim efsane kaynanam geri dönüyor haftasonu burda sözüm ona bayram için geliyo bayrama daha 2 hafta var geldiği zaman Karaları bağladım anlayacağınız
unutmuş olamazsın beşikçi kaynanamı
merhaba canım ben iyiyimSen nasılsın Sadece bugün kimsecikler yok biraz ondan şikayetçiyim
Efsane geri dönüyor heAllah yardıcın olsun iki hafta uzun süre bir haftada bayram 3 hafta sizinle heeee
Ben 1 hafta bile aynı evde kalamam şuan tabi işten eve gidince sıcak yemek bulmak var işin ucunda ama varsın olmasın tek başıma mutluyum
ahaaaa şimcik hatırladım,,nasıl unuturum beşik deyince direkt sen aklıma geliyorsun,kaynana-beşik-sen üçlüsü
Allah kerimdir eğer mapuslara düşersem cinayetten temiz don getirirsiniz hayrına
Allah kerimdir eğer mapuslara düşersem cinayetten temiz don getirirsiniz hayrına
çıkınımızla geliriz,börekler fln,özlediğin yemeklerle geliriz hayrına.
kuzum görmüşsündür belki oğluşuma isim hakkında karar aşamasındayım,mert ali.Nasıl sence?
ayy canım böyle yorumlar beni mutlu ediyor...evet gördüm canım mert ismini çok severim ali de yakışmış yanına hayırlı olsun
ayy canım böyle yorumlar beni mutlu ediyor...olumsuz bir düşünceniz varsa onu da söyleyin kızlar,alınmam,gocunmam
Benimki de gösterseydi teyzesi isim bulcaz da göstermiyo bacak bacak üstüne atıyo
offf kızlar sırtımı koltuğa yaslayamıyorum ağrıdan. sırtım ve belimde ağrılar var. göbeğimde geriliyor. Hep gerinesim var ama o zaman da karnım sancıyor.Yüzüstü yatsam iyi gelecek ama korkuyorum bebekten dolayı.Gece de yatak battı sanki bana..
HAmile yastıklarından alsam mı ki?İşe yarıyor mu?
benimki de 1 kere göstertti geçen hafta sırtı dönüktü,göstermedi yavrusu...
kızlaarrrr,
göğüs uçları acıyan varr mıı? benim göğüsşerim çok büyüdü hiçbir sütyenim olmuyorve 3-4 gündür uçları çok hassaslaştı.
sanki minik minik baloncuk gibi hani sivilcemsi minicik ama normaldir belkide ne bilim çok acıyolar ya
Benimde kalca ve bel bolgemde agrilar oluobide gece bacaklarima kramp girio kasilio bacaklarim sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?