Bence yürüyüşe çık ağrılar hareketsizlikten kaynaklanıyo şahsen ben ne zaman otursam 2 saat sonunda heryerim ağrıyo dr. azar azar 2 saatte bi 10 dk yürü gezin dedi ağrıları azaltıyomuş
Geceler bana da kabus olmaya başladı.herhalde 10-15 kere dönüyorumdur yatakta.Benimde kalca ve bel bolgemde agrilar oluobide gece bacaklarima kramp girio kasilio bacaklarim sanki
kızlaarrrr,
göğüs uçları acıyan varr mıı? benim göğüsşerim çok büyüdü hiçbir sütyenim olmuyorve 3-4 gündür uçları çok hassaslaştı.
sanki minik minik baloncuk gibi hani sivilcemsi minicik ama normaldir belkide ne bilim çok acıyolar ya
merhaba mart anneleri ben bu sayfaya bugün üye oldum 19 haftalık hamileyim ilk bebeğimiz..çok heyecanlıyız..yavaş yavaş birşeyler bakmaya başladık..
bebek arabası ne öneriyorsunuz..e bebekte nobler marka arabayı kullanan varmı ?
merhaba mart anneleri ben bu sayfaya bugün üye oldum 19 haftalık hamileyim ilk bebeğimiz..çok heyecanlıyız..yavaş yavaş birşeyler bakmaya başladık..
Bebek arabası ne öneriyorsunuz..e bebekte nobler marka arabayı kullanan varmı ?
hosgeldın nagıhan...
bebek arabası ıkı haftadr bakıorum sana onerebılecegım concord neo var ama bu hafta bı tane daha baktım nuna marka araba ana kucagı maxi cosi oluo takılabılıyor ve nuna concord neodan cok daha basıt katlanabılen ve hafıf bır araba sonradanda baston almana gerek yok baston gorevıde goruyor sahsen bn tek basıma anakucagında bebek var farzederek eşım hıc yardım etmeden katlamayı denedım concord da cok zorlandım ama nunada tek bır hamleyle arabayı kapatabıldım bu tek basıma cıktıgım zaman bnm ıcın en onemlı ozellıklerden bırı alıcı gozuyle buna cok dıkkat edıyorum bu ıkısıne bak derım ama concord da e bebk yetkılılerı bıle zorlanıolar cok şık gusel bır araba henuz bnde tam karar vermedım ıkısınede bak derım
merhaba güzel anneler ve melekleri.nasılsınız??ohh pusetler falan bakılmaya başlanmış maşallah..ben hala hiç birşey bakmıyorum..hatta kıyafet bile bakmıyorum kendime...:))arkadaşlar bişey sormak istiyorum gece nasıl yatıyorsunuz.sağ ve sola yatıyorum her yanım ağrıyor..gece kendiliğimdden sırt üstü yatmışım çok rahat uyandım ama sırt ustu olduğumu görünce vicdan azabı çekti.bebeğime kan akışı yavaşladımı acaba diye???
offf kızlar sırtımı koltuğa yaslayamıyorum ağrıdan. sırtım ve belimde ağrılar var. göbeğimde geriliyor. Hep gerinesim var ama o zaman da karnım sancıyor.Yüzüstü yatsam iyi gelecek ama korkuyorum bebekten dolayı.Gece de yatak battı sanki bana..
HAmile yastıklarından alsam mı ki?İşe yarıyor mu?
peki bu nuna nın fiyatı ne? ben de bakıyorum ama henüz bişey beğenmedim..beğendiklerimi de eşim pahalı buluo
merhaba güzel anneler ve melekleri.nasılsınız??ohh pusetler falan bakılmaya başlanmış maşallah..ben hala hiç birşey bakmıyorum..hatta kıyafet bile bakmıyorum kendime...:))arkadaşlar bişey sormak istiyorum gece nasıl yatıyorsunuz.sağ ve sola yatıyorum her yanım ağrıyor..gece kendiliğimdden sırt üstü yatmışım çok rahat uyandım ama sırt ustu olduğumu görünce vicdan azabı çekti.bebeğime kan akışı yavaşladımı acaba diye???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?