HANIMLARRRR DİKKATTTTT!!!!
13 Ekim 2012 Cumartesi günü Saat:13:00de Kadıköy'de Otantik 2 restaurantta buluşuyoruz. adres: bahariye caddesi nailbey sokak no:24 tarif olarak: meşhur boğamıza sırtımızı dayayıp bahariye yokuşundan yukarı çıkıyoruz Yapıkrei bakasından sokraki sokakta sağ kolda 60-70 mt ileride. sokağın başında çantacı ve beyaz optik var topshopun mağazası var oradan tanıyabilirsiniz :) yeri bulamayan vs olursa beni arayabilirsiniz 0539 571 24 16 keyifli bir gün geçirmek dileği ve tekrar buluşma ümidiyle gel cumartesi gelll :))))
Otantik ANADOLU YEMEKLERI
Merhaba kızlar,
Dün akşamki kasık ağrısı bugün aynen devam ediyor. Saat 4 gibi eve gittim 1 saat uyudum geldim. Biraz daha iyiyim şimdi ama hem korkuyorum hem de yüksek ihtimalle bebeğimin büyümesinden kaynaklanabileceğini düşünerek hoşuma gidiyor.
İstanbuldaki kendi doktorumu aradım ama malesef izindeymiş ulaşamadım. Ya insan cebini açmazmı ya. Sen doktorsun cebinden eğer birkaç kez aradıysam aç işte :26: Neyse yarın sabah 9 da ne kadar beğenmesemde burdaki doktora gidicem. Dualarınızı bekliyorum arkadaşlarım...
Sevgiler,
ya çok güzel bende gelmek isterdim ama o gün 2 de karşıda doktor randevum var.(
yapma yaaa arayıp erken yada geç saate aldırma şansın varsa bekleriz adaşım :))) 15 20 kişi falan olucaz eğlenceli olacağını düsünüyoruz:))
nunanın fıyatını soran arkadasım alıntı yapamadım burdan yazıyım dedım nuna arabası ve maxi cosi ana kucagıyla bırlıkte 1000 tl ye gelıo
Selam güzel annelernasılsınız bugün bakalım ? Benim efsane kaynanam geri dönüyor haftasonu burda sözüm ona bayram için geliyo bayrama daha 2 hafta var geldiği zaman karaları bağladım anlayacağınız
Iyı aksamlar annısler gecmıse bakamdım eve gıdınce bakarım. Benım sag boslugum sag kalcamın uzerındekı sızlama bıraz hafıfledı. Neyse bugun doktoru aradım. Magnezyum ılacı yazdır dedı. Ne alaka acaba ya gecen hafta kandan herseye baktılar referans aralıkları cok ıyıydı. Bana magnezyum al dıyo. Sınır oldum ezbere ıs yaptı yanı yarın gene arıcam
selam kızlar
nasılsınız görüşmeyelibenim hayatımda sürekli değişiklik adapte olamadım hala,giriyorum okuyorum ama yazamadan çıkıyorum..okulum değişti şimdi yeni okul yeni kişiler yeni öğrenciler falan bir de tam gün iken öğlenci oldum 1 den 6 ya kadar yorucu olmaz inşallah en azından kışın soğukta erken uyanmak derdinden kurtuldum diye seviniyorum uyurum güzelce kahvaltı yapar giderim yemek işini de biraz sabah biraz dönünce halledicez bakalım inşallah iyi insanlarla karşılaşırım şimdi veliler veryansın edecek beni görünce daha doğrusu göbeğimi görünce ikinci dönem yine mi öğretmenimiz değişecek diye..ben napıyım ama ya demi
hafta sonu bebişimize bebek odası baktık bi takımı çok beğendik ,bebeğe oda yapmaya gerek yok bi beşik alırız yeter diyen eşim takımı görünce bunu takım olarak alalım çok güzelmiş olmuşken tam olsun dedi ama şartı var4 yıl sonra ikinci bebek uyucakmış o odada:) biz de hazırlıklar böyle bir de şu çekilişimiz belli olsaydı ne düşünüyorum biliyormusunuz internet sitesinden alışveriş yaptığımız zaman ürün kampanya bitiminde kargoya veriliyor ya hediye gönderme tarihine nasıl uydurucaz bilemedim
canım ben de kullanıyorum magnezyum çok ağrı şikayetim yok kramplara da iyi geliyor gebelikte magnezyum eksikliği önemli kan sonuçlarına göre benim kansızlığım da yoktu ama demir ilacı vermişti ben de senin gibi huzursuz olmuştum özeldeki doktoruma da danıştım kansızlık olmasa bile kan ilacı günde bir tane alınması gerekir dedi depoların dolu olması için doğuma kadar kullan dedi
harıl harıl çekilişle ilgili adresleri bildiremeye çalışıyorum sanırım bugün hepsi tamam olacak ben ondan dolayı nettenn almayı düşünmüyorum gidip görüp bakıp dokunup alıcam göndericem arkadaşım :)))))
ben magnezyum kullanmıyorum ama çok feci sırt ağrım var teyzem yeni doğum yaptı o bana suda eriyen magnezyum vermişti acaba içsem sırt ağrılarıma iyi gelir mi?
canım okudum da hayırdır kaynanan ne yapıyor ki :) ilahi boşver sen hamilesin şu an senden değerlisi yok herkes etrafında dört dönsün kimsenin sana kapris falan yapmaya hakkı yok kimsenin senin canını sıkmaya da hakkı yok. merak etme eşin yanındadır. o istemez kimse seni üzsün.
arBende yarın sabah 9' a randevu aldım. Bakalım bu sefer gösterecek mi bebişim?Allahım sağlıklı olduklarını bilelimde o da yeter.
Yasemin hoşgeldin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrunu.Bende de akıntılar var. İlk günden beri hergün günlük ped kullanıyorum. Hamilelikte olabiliyormuş. Tabi meyaz sarımsı haricinde birşey varsa birde tuvalete çıktığında yanma varsa mutlaka doktoro başvur.Twety hani özel msj gelmemiş. Yoksam en son katıldım diye bana en son bu göndereceksin mesajı
Canım inşallah güzel haberlerle gelirsin ...Merhaba kızlar,
Dün akşamki kasık ağrısı bugün aynen devam ediyor. Saat 4 gibi eve gittim 1 saat uyudum geldim. Biraz daha iyiyim şimdi ama hem korkuyorum hem de yüksek ihtimalle bebeğimin büyümesinden kaynaklanabileceğini düşünerek hoşuma gidiyor.
İstanbuldaki kendi doktorumu aradım ama malesef izindeymiş ulaşamadım. Ya insan cebini açmazmı ya. Sen doktorsun cebinden eğer birkaç kez aradıysam aç işte :26: Neyse yarın sabah 9 da ne kadar beğenmesemde burdaki doktora gidicem. Dualarınızı bekliyorum arkadaşlarım...
Sevgiler,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?