canım ben de kullanıyorum magnezyum çok ağrı şikayetim yok kramplara da iyi geliyor gebelikte magnezyum eksikliği önemli kan sonuçlarına göre benim kansızlığım da yoktu ama demir ilacı vermişti ben de senin gibi huzursuz olmuştum özeldeki doktoruma da danıştım kansızlık olmasa bile kan ilacı günde bir tane alınması gerekir dedi depoların dolu olması için doğuma kadar kullan dedi
Merhaba araniza yeni katildim 18 + 4 hamileym
günaydın kızlar
cumartesi günü temzlik vardı evimde belim tutuldu biliyo musunuzbide soğuk almışım, göğüsümün agrısından mahfoldum. amaan dikkat edin kendinize...
normalde haftaya gidicektim doktora korkuma bu hafta gidicem bebeğimi merak ediyorum :18: cinsiyeti öğrenicez hayırlısıyla sakmalamzsa bizim bıdık
babam yarın alıcak magnezyum ilacı. şimdi ben demir hapı, elevit ve magnezyum ilacı kullanıcam.
evet tweetycim biraz internettende araştırdım da baya önemliymiş...hemen yarın başlıcam.
Ağrısı sızısı olan annişler bunu doktorunuzla paylaşın. çünkü önemli şeyler olabilir nedeni. Ben mesela bugün eşimin zoruyla aradım doktoru. Ben bebk büyüdüğü için baskı yapıyordur kendine yer ayarlıyodur diye düşünüyodum. doktora anlattım derdimi. magnezyum ilacı içmen gerekiyo dedi. başta çok sinir oldum. Hemen de ne muayene etti ne bişi yazdı ilacı dedim. Sonuç olarak doktor doğru demiş :)))
canım ben magnezyum ,demir ilacı ,elevit ve aynı magnezyum gibi suda eriyen kalsiyum kullanıyorum hepsinden günde bir tane verdi doktor ,diş ağrım olduğunda o gün kalsiyum içmediğimi hatırlıyorum :) içer içmez sızlaması geçiyor ..zaten yiyeceklerden yeterli miktarda almamız mümkün değilmiş bazı yakınlarım sağolsunlar takılıyorlar öyle yok biz bunları içmedik de noldu sanki yok şimdi ki gençler pimpirikli falan sinir oluyorum hepsine benim ağrımın sızımın bi dermanı varsa niye içmeyeyim ki.. bebeğimin gelişimi için yararlı olmasa doktor iç demezdi ama benim çevremde herkes doktor maşallah :) neyse geçer inşallah ağrıların kullanınca haberdar edersin bizi..
ar
bugün hepsi tamam olacak arkadaşım :)))
Canım inşallah güzel haberlerle gelirsin ...
Çilek seninde güzel haberlerini bekliyoruz
Brsfiliz magnezyumu ihmal etme canımmm
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiler
İki Çay Lütfen .....
Biri Bana, diğeri de bu satırları okuyanlara olsun...
iyiki varsınızgünaydın herkese
canım geçmiş olsun. sıcacık ballı, limonlu ıhlamur iç iyi gelir. geçen hafta ben öyle atlattım soğuk algınlığını. Hadi inşallah cinsiyetini öğrenir güzel haberlerle gelirsin tatlım..
günaydın anneler ve mart bebeleri
güneşli ama serin bursa sabahından sevgiler....sizlerle ilk tanıştığımızda,bebeklerimizin ilk haberini aldığımızda sıcacık yazdı,ayağımızda sandaletler,üzerimizde elbise,şort,ince kıyafetler,şimdi herşey değişti....alışkanlıklarımız,huylarımız,vücutlarımız demekki biz epey bir yol almışız bebeklerimizle....hemen hemen birçoğumuz yolun yarısındayız....son ultrason görüntüsüne bakıyorum da nereden nereye....ilk kontrolde acaba kese gözükecekmi heyecanıyla gitmiştik...minicik kan pıhtısı bizimdi bizim bebeğimizdi,sonra ki kontrolde acaba kalbi atacakmı diye gittik,ultrasonda minicik bir leke ama kalbi vardı o sesi duyduğumuzda hepimizin gözlerinden yaş geldi babaların yüzü gülmekle ağlamak arasında gitti geldi....ne kolu,ne bacağı,ne kafası,vardı sadece bir lekeydi ama bizimdi bizim bebeğimizdi....şimdi allah izin verdi büyümeye devam ediyorlar hepsinin kolu,bacağı,kafası var...gerçi bize yüzünü göstermiyor ama biliyorum ki benim kızım balık gibi bir sağa bir sola akıp gidiyor....yine yüzümde gülümseme aaa şimdi sola gitti dediğimde babamız hani hani diye merakla sanki görecekmiş gibi pür dikkat bakıyor....
ne kadar uzun yol geldik,bir bu kadar daha gidicez hep beraber 2013 mart anneleriyle.....iyiki tanımışız birbirimizi iyiki varsınız 2013 mart anneleri ve kızımın arkadaşları.....
şimdi gelelim gündem maddelerine.....
çilekçim bebeğini detaylı görmek nasıl bir şey hadi anlat bize bende 20/10 tarihinde gidicem
tweetycim hediye almak ve göndermek çok heyecan verici.....emeğine ve ellerine sağlık...
arkadaşlar bana cevap verecek kimse yokmugünaydın mart anneleri bende sizler gibi mart annesi olucağım inşallah Allah bebeklerimizi sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin sizleri hergün takip edip de çalıştığım için paylaşımda bulunamayanlardan biride benim geçen perşembe kontrolum vardı herşeyimiz normal dedi doktorum cinsiyetimizi de öğrendik geçen ay yaptırdığım ikili testin sonucunu ilçede oturduğum için almamıştım sonucu öğrenmek isteğimde oranımın yüksek olduğunu doktorum söylediğinde yıkıldım bizi ankaraya aminosentez için sevketti amino sıvımı verdim fakat sonuç 25 gün sonra verilecek böyle bir durumla karşılaşan arkadaşlar varsa yardımlarınızı bekliyorum
arkadaşlar bana cevap verecek kimse yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?