arkadaşlar bana cevap verecek kimse yokmu
arkadaşlar bana cevap verecek kimse yokmu
dün ya da evelsi gün aşka bir arakadşımızında başına gelmiş yazdı burda, şuan kendisi yok sanırım ama ben yazayım adına durumu seninle aynıydı. Down sendromundan kokrkuyordu. Burda herkes ona destek oldu çevresindeki tecrubeleri yazdı. Bu durum için asla moralini bozma.
Bak arkadaşım bu bir imtihanda olabilir. Belki allah seni deniyordur. Bakalım verdiğim cana kıyacak mı diye. Etrafımızda o kadar çok örneği varki %90 down sendromlu denmiş ve maşşallah sağlıklı bebeler dünyaya gelmiş... Daha neler neler... Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin ama panik olma çooooook dua et. Allah isterse herşeyi tersine de çevirebilir. O yavru senin ve kalbi seninle, senin içinde atıyor.
Böyle şeyler düşünüp kendini de onu da üzme sonuçların çok yüksek çıksa bile ben bebeğinin sağlıklı olacağına inanıyorum...
günaydın anneler ve mart bebeleri
güneşli ama serin bursa sabahından sevgiler....sizlerle ilk tanıştığımızda,bebeklerimizin ilk haberini aldığımızda sıcacık yazdı,ayağımızda sandaletler,üzerimizde elbise,şort,ince kıyafetler,şimdi herşey değişti....alışkanlıklarımız,huylarımız,vücutlarımız demekki biz epey bir yol almışız bebeklerimizle....hemen hemen birçoğumuz yolun yarısındayız....son ultrason görüntüsüne bakıyorum da nereden nereye....ilk kontrolde acaba kese gözükecekmi heyecanıyla gitmiştik...minicik kan pıhtısı bizimdi bizim bebeğimizdi,sonra ki kontrolde acaba kalbi atacakmı diye gittik,ultrasonda minicik bir leke ama kalbi vardı o sesi duyduğumuzda hepimizin gözlerinden yaş geldi babaların yüzü gülmekle ağlamak arasında gitti geldi....ne kolu,ne bacağı,ne kafası,vardı sadece bir lekeydi ama bizimdi bizim bebeğimizdi....şimdi allah izin verdi büyümeye devam ediyorlar hepsinin kolu,bacağı,kafası var...gerçi bize yüzünü göstermiyor ama biliyorum ki benim kızım balık gibi bir sağa bir sola akıp gidiyor....yine yüzümde gülümseme aaa şimdi sola gitti dediğimde babamız hani hani diye merakla sanki görecekmiş gibi pür dikkat bakıyor....
ne kadar uzun yol geldik,bir bu kadar daha gidicez hep beraber 2013 mart anneleriyle.....iyiki tanımışız birbirimizi iyiki varsınız 2013 mart anneleri ve kızımın arkadaşları.....
şimdi gelelim gündem maddelerine.....
çilekçim bebeğini detaylı görmek nasıl bir şey hadi anlat bize bende 20/10 tarihinde gidicem
tweetycim hediye almak ve göndermek çok heyecan verici.....emeğine ve ellerine sağlık...
inşallah sudecim ben canımdan nasıl vazgeçebilirimki ondan zaten geç buldum eşimde aileside destekliyor ne olursa olsun vazgeçmek istemiyoruz sağol yorumun içindün ya da evelsi gün aşka bir arakadşımızında başına gelmiş yazdı burda, şuan kendisi yok sanırım ama ben yazayım adına durumu seninle aynıydı. down sendromundan kokrkuyordu. burda herkes ona destek oldu çevresindeki tecrubeleri yazdı. bu durum için asla moralini bozma.
bak arkadaşım bu bir imtihanda olabilir. belki allah seni deniyordur. bakalım verdiğim cana kıyacak mı diye. etrafımızda o kadar çok örneği varki %90 down sendromlu denmiş ve maşşallah sağlıklı bebeler dünyaya gelmiş... daha neler neler... Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin ama panik olma çooooook dua et. Allah isterse herşeyi tersine de çevirebilir. o yavru senin ve kalbi seninle, senin içinde atıyor.
böyle şeyler düşünüp kendini de onu da üzme sonuçların çok yüksek çıksa bile ben bebeğinin sağlıklı olacağına inanıyorum...
öncelıkle aramıza hosgeldın canım.. ıkılı sonucun ne cıktı?? ıcını ferah tut burda yaptıran arkadaslarımız oldu ve sukurkı sonucları gusel cıktı bunların bır tarama testı oldugunu ve kesın bır sey ıfade etmedıgını unutma derım sonucların ınsallah tertemız cıkar
inşallah güzel çıkar sende korkma canım yanmadı senin ikili test sonucun kaç çıktıcnm öncelikle geçmiş olsun.amniyo sıvısı kesin sonuçmuş.dr 3 lü test sonucu bendende istedi.ama ben cesaret edemiyorum.aslında yaptırmak daha iyi sanırım.inş sonucun güzel çıkar cnm.dua et.nasıl geçti canın çok yandımı sıvıyı alırlarken
ikili testimin sonucu 1:50 yaşımda 32 ilk bebeğim 2,5 yıl sonra nasip oldu bebeğim o benim mucizem inşallah sonucum güzel çıkar
inşallah güzel çıkar sende korkma canım yanmadı senin ikili test sonucun kaç çıktı
ikili test sonucu 1/5 cıkan ve saglıklı bebegı olanlar var sonucarı cok gusel cıkıp down veya baska sendromlu bebek dunyaya getırenlerde olabılır cunku o sonuclar ınankı aslında sadece bılgısayar verısı canım gonlunu ferah tut ınsallah hersey yolunda olucak ve hepımızın saglıklı bebeklerı olucak
rabbim hepimize sağlıklı olarak bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin doktorum ikili testin sonucunun doğruluk payını %80 dedi bizde soluğu ankarada aldık insallah sonucum tertemiz çıkar bugüne kadar herşey yolunda gitti ne bulantım oldu ne başdönmem inşallah bundan sonra da herşey yolunda gider
benim ense kalınlığını normal demişti canım yanar diye yaptırmak istemiyorsan korkma ben hiç hissetmedim bilecnm benim ikili test sonucu normal çıkmıştı.ense kalınlığı 1.9cm risk695 ti sanırım.benim 3 lü testimde hcg değerim anormalin üstünde çıkmış oyüzden amniyosentez yapalım dedideler ama ben yaptırmadım.halen kafam karışık.zaten haftaya kadar zamanım var yaptırmazsam birdaha yaptıramazmışım.kararsızım.
ebahcım canım benım ne kadar guzel ıfade etmıssın duygularımızı kalbı guzel arkadasım ellerıne saglık
bakma bugün bu kadar duygusal olduğuma bu satırları yazarken iş için sinir krizi geçiriyordum ama bebeğim söz konusu olunca dilim başka söyledi ellerim başka şey yazdı kalbim bir başka çarptı....ama az daha elimin terside başkalarına çarpacaktı....gel ocak 15 geellll
sendemi gün sayıyosun benimde şubat allahım tahammülüm kalmadı işe işdekilere işde olanlara bide gittceğimi biliyorum yaaa daha çok nefret eder oldum burdan
o arkadaş benim.ve gerçekten sağolsun herkees çok yardımcı oldu.oyüzden burayı çok seviyorum
inşallah sudecim ben canımdan nasıl vazgeçebilirimki ondan zaten geç buldum eşimde aileside destekliyor ne olursa olsun vazgeçmek istemiyoruz sağol yorumun için
Heyooo 2013 Mart Anneleriiii bende varım:) ilk bebeğim olacak inşallah, adını bile koyduk Melisa'mız gelecek:) Beni de listeye eklerseniz memnun olurum. 16 Mart beklenen doğum tarihimiz:)
günaydın mart anneleri bende sizler gibi mart annesi olucağım inşallah Allah bebeklerimizi sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin sizleri hergün takip edip de çalıştığım için paylaşımda bulunamayanlardan biride benim geçen perşembe kontrolum vardı herşeyimiz normal dedi doktorum cinsiyetimizi de öğrendik geçen ay yaptırdığım ikili testin sonucunu ilçede oturduğum için almamıştım sonucu öğrenmek isteğimde oranımın yüksek olduğunu doktorum söylediğinde yıkıldım bizi ankaraya aminosentez için sevketti amino sıvımı verdim fakat sonuç 25 gün sonra verilecek böyle bir durumla karşılaşan arkadaşlar varsa yardımlarınızı bekliyorum
benim ne zaman gideceğimi bilmiyorlar....2 ay önce bir başka arkadaşım şehir değişikliği yaptı gitti eskilerden ben kaldım benim alt personelim var 3 kişi onlar kalacak,amirim ona yanıyor o yüzden sanırım çok üstüme gelmiyorlar...hatta bir ara çalışmazsan evden çalışırsın demişlerdi bana da aslında mantıklı geliyor evde sessiz sakin bebemle
Ama şu ocak 15 gelsede artık dinlensem daha az sinir krizi geçirsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?