2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
arkadaşlar bana cevap verecek kimse yokmu

öncelıkle aramıza hosgeldın canım.. ıkılı sonucun ne cıktı?? ıcını ferah tut burda yaptıran arkadaslarımız oldu ve sukurkı sonucları gusel cıktı bunların bır tarama testı oldugunu ve kesın bır sey ıfade etmedıgını unutma derım sonucların ınsallah tertemız cıkar

günaydın kızlar ve minik yavruları
bugün hava çok kapalı ve her an yağmur yağcakmış gibi insanı boğuyo

nihayet hediye çekilişleride belli olmuş onun heycanıda ayrı bir sardı beni hissediyorum herşey çok güzel olacak

arkadaşlar bana cevap verecek kimse yokmu

cnm öncelikle geçmiş olsun.amniyo sıvısı kesin sonuçmuş.dr 3 lü test sonucu bendende istedi.ama ben cesaret edemiyorum.aslında yaptırmak daha iyi sanırım.inş sonucun güzel çıkar cnm.dua et.nasıl geçti canın çok yandımı sıvıyı alırlarken

o arkadaş benim.ve gerçekten sağolsun herkees çok yardımcı oldu.oyüzden burayı çok seviyorum

ayy ebahcım okadar güzel yazmışsinki inan o ilk günlerin hepsini tek tek yaşadım zaman ne kadar çabuk geçiyo bı yolda sizler gibi candan sevgi dolu arkadaşlarım olduğu için çok şanslıyım hepimiz umarım sağlıkla kucaklarıma alıp söleee mis kokusunu içimize çekeriz

inşallah sudecim ben canımdan nasıl vazgeçebilirimki ondan zaten geç buldum eşimde aileside destekliyor ne olursa olsun vazgeçmek istemiyoruz sağol yorumun için

ikili testimin sonucu 1:50 yaşımda 32 ilk bebeğim 2,5 yıl sonra nasip oldu bebeğim o benim mucizem inşallah sonucum güzel çıkar

inşallah güzel çıkar sende korkma canım yanmadı senin ikili test sonucun kaç çıktı

ikili testimin sonucu 1:50 yaşımda 32 ilk bebeğim 2,5 yıl sonra nasip oldu bebeğim o benim mucizem inşallah sonucum güzel çıkar

ikili test sonucu 1/5 cıkan ve saglıklı bebegı olanlar var sonucarı cok gusel cıkıp down veya baska sendromlu bebek dunyaya getırenlerde olabılır cunku o sonuclar ınankı aslında sadece bılgısayar verısı canım gonlunu ferah tut ınsallah hersey yolunda olucak ve hepımızın saglıklı bebeklerı olucak

ebahcım canım benım ne kadar guzel ıfade etmıssın duygularımızı kalbı guzel arkadasım ellerıne saglık

inşallah güzel çıkar sende korkma canım yanmadı senin ikili test sonucun kaç çıktı

cnm benim ikili test sonucu normal çıkmıştı.ense kalınlığı 1.9cm risk695 ti sanırım.benim 3 lü testimde hcg değerim anormalin üstünde çıkmış oyüzden amniyosentez yapalım dedideler ama ben yaptırmadım.halen kafam karışık.zaten haftaya kadar zamanım var yaptırmazsam birdaha yaptıramazmışım.kararsızım.

benim ense kalınlığını normal demişti canım yanar diye yaptırmak istemiyorsan korkma ben hiç hissetmedim bile

Benm arkadasimin sonuclari riskli cikmisti Amniosentez yaptirdi.sonuc iyi cikti simdi oglu 5 yasinda inanilmaz yaramaz:)ve hamileliginde apandisit ameliyati bile oldu ayni arkadasim.herseye ragmen hic bisey olmadi saglikla dogurdu.bole dusun kotu dusunceleri cikar aklindan

ebahcım canım benım ne kadar guzel ıfade etmıssın duygularımızı kalbı guzel arkadasım ellerıne saglık

bakma bugün bu kadar duygusal olduğuma bu satırları yazarken iş için sinir krizi geçiriyordum ama bebeğim söz konusu olunca dilim başka söyledi ellerim başka şey yazdı kalbim bir başka çarptı....ama az daha elimin terside başkalarına çarpacaktı ....gel ocak 15 geellll

sendemi gün sayıyosun benimde şubat allahım tahammülüm kalmadı işe işdekilere işde olanlara bide gittceğimi biliyorum yaaa daha çok nefret eder oldum burdan

sendemi gün sayıyosun benimde şubat allahım tahammülüm kalmadı işe işdekilere işde olanlara bide gittceğimi biliyorum yaaa daha çok nefret eder oldum burdan

benim ne zaman gideceğimi bilmiyorlar....2 ay önce bir başka arkadaşım şehir değişikliği yaptı gitti eskilerden ben kaldım benim alt personelim var 3 kişi onlar kalacak,amirim ona yanıyor o yüzden sanırım çok üstüme gelmiyorlar...hatta bir ara çalışmazsan evden çalışırsın demişlerdi bana da aslında mantıklı geliyor evde sessiz sakin bebemle
ama şu ocak 15 gelsede artık dinlensem daha az sinir krizi geçirsem

o arkadaş benim.ve gerçekten sağolsun herkees çok yardımcı oldu.oyüzden burayı çok seviyorum

heheheh biliyorum ki sen olduğunu adını altta görmeyince yazmadım meğersem burdaymışınnn... içinizi ferah tutun bak aynı şey çok annenin başına gelebiliyor. bende iki gün sonra doktora gitcem geçen ay yaptırdığım 2li test sonucunu daha göstermedim.

inşallah sudecim ben canımdan nasıl vazgeçebilirimki ondan zaten geç buldum eşimde aileside destekliyor ne olursa olsun vazgeçmek istemiyoruz sağol yorumun için

sen içini ferah tut tatlım morall çok önemlii.

Tünaydınnn canllarrr;

Heyooo 2013 Mart Anneleriiii bende varım:) ilk bebeğim olacak inşallah, adını bile koyduk Melisa'mız gelecek:) Beni de listeye eklerseniz memnun olurum. 16 Mart beklenen doğum tarihimiz:)

canım hoşgeldin Rabbim meleğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

inşallah güzel haberler alırsın arkadaşım içini ferah tut Allah korktuğuna uğratmasın ....

Ebah yaaaa sabah sabah ağlattın beni o günlere dönüp birer birer yaşadım resmen ellerine yüreğine sağlık

benim biliyolar nezamn gitceğimi kasımda eleman alırlar yerime 2 ay işi ve buraya adapte olmasını beklerim sonra gelsin yatışşşş :118: Ohhh istediğim saatde uyanıcam istediğimi yapicam gün içinde en güzelide bütün gün pijamalarımla gezebilicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…