günaydın anneler ve mart bebeleri
güneşli ama serin bursa sabahından sevgiler....sizlerle ilk tanıştığımızda,bebeklerimizin ilk haberini aldığımızda sıcacık yazdı,ayağımızda sandaletler,üzerimizde elbise,şort,ince kıyafetler,şimdi herşey değişti....alışkanlıklarımız,huylarımız,vücutlarımız demekki biz epey bir yol almışız bebeklerimizle....hemen hemen birçoğumuz yolun yarısındayız....son ultrason görüntüsüne bakıyorum da nereden nereye....ilk kontrolde acaba kese gözükecekmi heyecanıyla gitmiştik...minicik kan pıhtısı bizimdi bizim bebeğimizdi,sonra ki kontrolde acaba kalbi atacakmı diye gittik,ultrasonda minicik bir leke ama kalbi vardı o sesi duyduğumuzda hepimizin gözlerinden yaş geldi babaların yüzü gülmekle ağlamak arasında gitti geldi....ne kolu,ne bacağı,ne kafası,vardı sadece bir lekeydi ama bizimdi bizim bebeğimizdi....şimdi allah izin verdi büyümeye devam ediyorlar hepsinin kolu,bacağı,kafası var...gerçi bize yüzünü göstermiyor ama biliyorum ki benim kızım balık gibi bir sağa bir sola akıp gidiyor....yine yüzümde gülümseme aaa şimdi sola gitti dediğimde babamız hani hani diye merakla sanki görecekmiş gibi pür dikkat bakıyor....
ne kadar uzun yol geldik,bir bu kadar daha gidicez hep beraber 2013 mart anneleriyle.....iyiki tanımışız birbirimizi iyiki varsınız 2013 mart anneleri ve kızımın arkadaşları.....
şimdi gelelim gündem maddelerine.....
çilekçim bebeğini detaylı görmek nasıl bir şey hadi anlat bize bende 20/10 tarihinde gidicem
tweetycim hediye almak ve göndermek çok heyecan verici.....emeğine ve ellerine sağlık...
bakma bugün bu kadar duygusal olduğuma bu satırları yazarken iş için sinir krizi geçiriyordum ama bebeğim söz konusu olunca dilim başka söyledi ellerim başka şey yazdı kalbim bir başka çarptı....ama az daha elimin terside başkalarına çarpacaktı....gel ocak 15 geellll
ne guzel yazmissin ebahcim ya, zaten senin su beslenirkibuna bayiliyorum , ikiznide cok tatlisiniz
Benm arkadasimin sonuclari riskli cikmisti Amniosentez yaptirdi.sonuc iyi cikti simdi oglu 5 yasinda inanilmaz yaramaz:)ve hamileliginde apandisit ameliyati bile oldu ayni arkadasim.herseye ragmen hic bisey olmadi saglikla dogurdu.bole dusun kotu dusunceleri cikar aklindan[/QUOTE
kötü düşünmemeye çalışıyorum ama aklıma geldikçe kötü oluyorum
alemsın sen ya sevıyorum senı ... bu arada bızım 15 ocak 32. haftamız oluo dımı yanı ondan nsra daha devam etmek ıstersekkı hıc sanmamrapor almamız gerek dımı??
Hcg degerin kac cikti yuksek demissin
sanırım öyle olacak mihsim...ama ben bir daha çalışmayı düşünmediğim için son güne kadar beklememe gerek yok....biraz evde tek başıma yan gelip yatayım....evi toparlayayım...herşeyim hazır olsun....
hehehehbiliyorum ki sen olduğunu adını altta görmeyince yazmadım meğersem burdaymışınnn... içinizi ferah tutun bak aynı şey çok annenin başına gelebiliyor. bende iki gün sonra doktora gitcem geçen ay yaptırdığım 2li test sonucunu daha göstermedim.
sen içini ferah tut tatlım morall çok önemlii.
Tünaydınnn canllarrr;
inşallah güzel haberler alırsın arkadaşım içini ferah tut Allah korktuğuna uğratmasın ....
inşallah arkadaşım teşekkür ederim Allahtan gelene razıyız inşallah korkuğuma uğratmaz
yavyulayyyyy helloooo
SKRN ve yeni gelen arkadaş(ısmnını hatırlayamadım) içinizi ferah tutun umarım her şey yoluna girecek.
inşallah kıvırcık herşey yoluna girer
Ebah ne güzel yazmıssın yavyımmmm ya, ilk boş gebelik muhabbeti vardı benim o zaman buraya yazmıyordum daha ama o günler aklıma geldi duygulandım.
o keseyi rahimde görmek varya kıvırcığım dünyaya bedeldi ilk hamilelik dış gebelikti tüpten geçip rahime gelemiyordu....ama cadı kızım zor başardı ittirdi kaktırdı annesinin rahmine geldi yerleşti büyüdü bilekıvırcığım tatilin nasıl gidiyor??evde olmak annenle olmak nasıl?? bak bizim kızlar hafta sonu buluşacaklar kıllık değilmi ben de izmire geleyim başbaşa buluşalım bizde
yavyulayyyyy helloooo
ayyhhhh cok osledim sizi. şimdilik sadece ara ara bakıp çıkıyorum, ayrı kalamıyorum napnıyıımmmmm...
SKRN ve yeni gelen arkadaş(ısmnını hatırlayamadım) içinizi ferah tutun umarım her şey yoluna girecek.
twetty ellerine saglık canım çekiliş için ugrastın ama çok zevkli olacak kargolar gelince.
Ebah ne güzel yazmıssın yavyımmmm ya, ilk boş gebelik muhabbeti vardı benim o zaman buraya yazmıyordum daha ama o günler aklıma geldi duygulandım.
çilaakkk ayrıntılı usg haberlerını bekliyoruz..
hasta olanlar grip olanlar geçmiş olsun. akıntı benim de var beyaz akıntı. dr koku ve kaşıntı yoksa sıkıntı yok dedi.
İstanbul buluşması cmt dimi,öpün birbirinizi, göbüşleri tokusturun artıkkk..
şekercikk daha netin baglanmadı mı yaaa ben bile çok geldim haa senden, ösledimmmmmm.
mihs canım dedn nasıl oldu face de kacırdım..
tatilim çok güzel geçiyo bol bol dinlenip geziyorumm. alışveriş yapıyorum ehehehehehe
ama bi şey dicem bu işin iki ucu moklu değnek şimdi de kocişimi ösledim ben yaaaa. bayramdan önce gelecekti toplantısı çıkma durumu var, olmass ki onsuz da olmas kiiii.
Ebahcım gel canım İzmire hem kemeraltı yaparıss cok guzel şeyler var. tweety sen de gel. bizim de göbişleri tokusturmaya hakkıkımız yok muuuuuu
tatilim çok güzel geçiyo bol bol dinlenip geziyorumm. alışveriş yapıyorum ehehehehehe
ama bi şey dicem bu işin iki ucu moklu değnek şimdi de kocişimi ösledim ben yaaaa. bayramdan önce gelecekti toplantısı çıkma durumu var, olmass ki onsuz da olmas kiiii.
Ebahcım gel canım İzmire hem kemeraltı yaparıss cok guzel şeyler var. tweety sen de gel. bizim de göbişleri tokusturmaya hakkıkımız yok muuuuuu
tweety olabilir canım bunu tartışalım.
mihsim geçmiş olsun sevindim iyi olmasına allah daha iyi etsin inşallah...
kaç kilo aldım eee şeyyyy burda 2 kilo aldım canım, yanaklarınm tombiş tombiş olduama toplamda 7 kilo aldım. maşallaah bannnnnaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?