2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
ne guzel yazmissin ebahcim ya, zaten senin su beslenirkibuna bayiliyorum , ikiznide cok tatlisiniz

alemsın sen ya sevıyorum senı ... bu arada bızım 15 ocak 32. haftamız oluo dımı yanı ondan nsra daha devam etmek ıstersekkı hıc sanmamrapor almamız gerek dımı??

ne guzel yazmissin ebahcim ya, zaten senin su beslenirkibuna bayiliyorum , ikiznide cok tatlisiniz

ama hepimiz tatlıyız,hepimiz en birinciyiz (fırat )
bu sabah üzerime hırkamı giyerken,evden çıkarken önü kapalı ayakkabılarımı giyerken aklıma geldi....
geçen günde boş kaldığımda tüm ultrasonlara baktım o ilk ultrason kağıdı ne kutsaldı benim için halbuki minicik bir lekeydi....şimdi kadraja tamamen sığmıyor benim cadı kızım

alemsın sen ya sevıyorum senı ... bu arada bızım 15 ocak 32. haftamız oluo dımı yanı ondan nsra daha devam etmek ıstersekkı hıc sanmamrapor almamız gerek dımı??

sanırım öyle olacak mihsim...ama ben bir daha çalışmayı düşünmediğim için son güne kadar beklememe gerek yok....biraz evde tek başıma yan gelip yatayım....evi toparlayayım...herşeyim hazır olsun....

aynı dusuncelerı paylasıyoruz canım benım hatta 31 aralıkta yıl sonuyla cıksammı dedım ama 15 gun daha calısım dıe dusundum sonra..en az 3 sene yuvaya baslayana kadar calısmıcam ondan sonrasıda Allah Kerim artık

Allah şükrana bana ve bizim gibi olanların yardımcısı olsun elimizden geldiğince içimizi ferah tutmalıyız sağolun arkadaşlar desteğiniz için

yavyulayyyyy helloooo

ayyhhhh cok osledim sizi. şimdilik sadece ara ara bakıp çıkıyorum, ayrı kalamıyorum napnıyıımmmmm...

SKRN ve yeni gelen arkadaş(ısmnını hatırlayamadım) içinizi ferah tutun umarım her şey yoluna girecek.

twetty ellerine saglık canım çekiliş için ugrastın ama çok zevkli olacak kargolar gelince.

Ebah ne güzel yazmıssın yavyımmmm ya, ilk boş gebelik muhabbeti vardı benim o zaman buraya yazmıyordum daha ama o günler aklıma geldi duygulandım.

çilaakkk ayrıntılı usg haberlerını bekliyoruz..

hasta olanlar grip olanlar geçmiş olsun. akıntı benim de var beyaz akıntı. dr koku ve kaşıntı yoksa sıkıntı yok dedi.

İstanbul buluşması cmt dimi, öpün birbirinizi, göbüşleri tokusturun artıkkk..

şekercikk daha netin baglanmadı mı yaaa ben bile çok geldim haa senden, ösledimmmmmm.

mihs canım dedn nasıl oldu face de kacırdım..

canım benımmm cok ozledımm senı ... nasıl gecıyor gunlerın ?? canım dedem dun amelıyat oldı şükür cok ıyı gectı bugunde tekar dıyalıze almıslar doktor hersey yolunda demıs bır ahfat sonra cıkarırız demıs bayramdan once ewınde olucak ınsallah bundan nsra 2 3 ay bıraz zor bır surec ama ewde yanına gırılmesı falan yasak olucak ama oda hemen gecer yeterkı saglıgı yerıne gelsın ...

bulusma cumartesı senı anıcaz sneın ıcınde yıces yemeklerı canım benım gercı sen annenın yanında kac kılo aldın bakım sole

twetty face e yazdı bugun sekercık yrn gelıomus sanırım aramıza bnde merak ettım ozledım onu senı kocaman opuyrummmmm tatlımmm bnm ne zaman donuosun bu arada

tatilim çok güzel geçiyo bol bol dinlenip geziyorumm. alışveriş yapıyorum ehehehehehe

ama bi şey dicem bu işin iki ucu moklu değnek şimdi de kocişimi ösledim ben yaaaa. bayramdan önce gelecekti toplantısı çıkma durumu var, olmass ki onsuz da olmas kiiii.
Ebahcım gel canım İzmire hem kemeraltı yaparıss cok guzel şeyler var. tweety sen de gel. bizim de göbişleri tokusturmaya hakkıkımız yok muuuuuu

canımmm saol ama şöyle yapabliriz sen dönerken gel burdan bin uçağa kkdan da çok arkadaş yolcu etmeye gelir bir buluşmada burda yapmış oluruz

canımmm saol ama şöyle yapabliriz sen dönerken gel burdan bin uçağa kkdan da çok arkadaş yolcu etmeye gelir bir buluşmada burda yapmış oluruz

tweety olabilir canım bunu tartışalım.
mihsim geçmiş olsun sevindim iyi olmasına allah daha iyi etsin inşallah...
kaç kilo aldım eee şeyyyy burda 2 kilo aldım canım, yanaklarınm tombiş tombiş olduama toplamda 7 kilo aldım. maşallaah bannnnnaaaa

oyyyy maşallahhh sana esracım yaaa ama sen zayıftın dimi kızına yarasın inşallah aldığın kilolar .......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…