2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

benim eltime de park yatağı tavsiye etmişler o da ocak ta doğum yapıcak.oğlumda dolaba ihtiyacımız olduğu için büyüyen yataklı takımlardan almıştık bi de küçük beşiklerden.6 aydan sonra odasında yattı zaten sığmadı beşiğine.ama ikinci kız, bizim beşik mavi kızıma ne alıcam onu bilemiyorum.beşiği alırken pembe ve mavisi vardı ara renk alamamıştım.acaba beşiğin kumaşını değiştirme gibi bişey yapıomu terziler onu merak ediyorum hani şöyle tüllü filan bişeye dönse hiç fena olmaz :))

günaydın canm ayy inanmıyorum yaa secde pozisyonunda heee allahın işi işte

sıkma canını kilo konusunda bebek sağlıklı ise verirsin akşamları yürüyüş yap iyi geliyor

cnm gerçekten şaşılacak pozisyondaydı. hatta bozmadı şeklini yüzünü net göremedik o yüzden..Bir sonraki randevuda siması belli olur dedi.

kilo konusunda baştan almayınca saldım kendimi nasılsa almıyorum diye sen misin böyle düşünen haftada 1 kilo almışım nerdeyse..şoka girdim.

ama dediğin gibi bebeğim sağlıklı olsun da doğumdan sonra eşimle birlikte spor salonuna yazılıcaz veririz artık ...

offff.....zaten 6 aya çıkarsa zaten iş yerine nasıl söylücem bilmiyorum ama....:18::18:benden başka çalışan yok,benim yerimde,4 ay için söylenip duruyolar.

Herkese günaydın kızlar buarada :)) bol kıpırtılı neşeli günler bebişlerinize ve sizlere...
hediye çekilişi zamanında ben yoktum artık ikinciyi bekliyorum.yalnız ben kız da daha rahat kıyafet seçerim sanıyodum ama olmuyo.kız bebişlere seçenek çok aklım karışıo valla.bazende beğeniyorum ama süsleri filan konforu etkileyecek bi şeklide olunca bırakıyorum.sadece bi tulum alabildim o da açılışı yapabilmek için:)) başkasına hediye alırken daha da titizleniyorum nasıl yetiştirirdim kargoya bilemedim şimdi.iyisi mi ben şimdiden göz atiyim etrafa ikinci çekiliş için :)

Günaydın kızlar ve bebişleri

Dün karşı tarafa gönderceğim hediyeyi aldım şimdi kargoya vericem sağlıklı günlerde giydirsin canım arkadaşım

Bizi gelcek olursak bebeğimle gayet iyiyiz bi sıkıntısı yok şükür kendimi fazla zorladığımdan zarım yıpranmış ve az kanamam ondan olmuş çok şükür rabbime ikimizde iyiyiz .

Aaa Dün ne oldu ben paralı otobüslerle işe gidip geliorum dün bitanesine bindim parayı alan kişi baya yaşlı bi adamdı 55 - 60 arası parayı verdim bileti aldım otobüsde kalabalık olunca ben amcanın önünde bekledim baktım amca ayağa kalkıyo töbe töbe bu kalabalıkda nereye gitcekse dedim Iki arka koltukta cam kenarında bi genç bir kız oturuyodu bu amca kızın yanındaki kadına şunu bi uyandır dedi kızda uyandı amca beni göstererek ne oturuyosunuz şu kıza yer versenize dedi bi utandım bi utandım anlatamam otobüsdeki herkes bana baktı Bide üstüne ayyy abla gerçekden görmedim özür dilerim demezmi :26:

Neyse indim otobüsden hediyemi aldım eve doğru giderken teyzenin biri iğde topluyodu bende boş bulundum baktım gel gel kızım sende ye canın çekmiştir dedi bende yok teşekkür ederim hiç canım çekmedi dedim karnındaki ister gel günaha girme dedi

Yaaa benim demekki hamile olduğum artık belli oluyo ve beni çok mutlu ediyo Biraz uzun oldu kusura bakmayın okuyan gözlerinize sağlık

Evet sen hamilesin canım bunu herkes bilsin duysun ne güzel bir duygu değilmi sanki başkalrı bilince benimle paylaşıyorlarmış gibi oluyor bana senin mutluluğunda daim olsun kucağına aldığındada lütfen aynı duyarlılığı gösteririler umarım kanamana üzüldüm neyseki önemli değilmiş atlatmışsın çok geçmiş olsun

GIDA PINAR canım ne guzel dudaklarına kadar gormussun masallah bnmde 1 kasımda sabırsızlanıorum :))

kıvırcık face tede yazım tatlım sakın uzulme herkesın amnıyosu tertemız cıkıo bılıosun sen yınede bncede yaptır kendı kendını yıyıp huzursuz bır hamılelık gecırme Allahın ıznıyle guzel hbrler verıceksın bızlere emınım

Evettt bugun bnde bır kız annesıne hedıyemı gonderıorum yrn elınde olur umarım begenır

ne güzel işte hamileliğin farkediliyor ve en önemlisi buna değer verenler çıkıyor.çok güzel bir duygu.kanamanın önemli olmamasına da sevindim ayrıca.çok geçmiş olsun.daha dikkatli ol emi cnm

Ben dün bir erkek annesinin hediyesini kargoya verdim bugun sanırım elinde olur.giysi almak istemediğim için farklılık olsun diye kendi kızım için aldığım şeyi oğluşada aldım inş annesi ve oğluşu beğenirler.

ne güzel işte hamileliğin farkediliyor ve en önemlisi buna değer verenler çıkıyor.çok güzel bir duygu.kanamanın önemli olmamasına da sevindim ayrıca.çok geçmiş olsun.daha dikkatli ol emi cnm

çok sağolun canım evet dünün en güzel haberi benim için kanamamın çok ciddi bişi olmamasıydı

koca göbüşlerimiz ortaya çıkmaya başladı. İyi olmanı sevindim canım.

Kıvırcıkcım cnm amniyosentez için yaptırmak zorundaysan yaptır derim içind rahat olur.bendende istemişlerdi ama benim sırf hcg yüksek çıktı emin olalım kesin sonuç alalım diye istemişlerdi.ama ben yaptırmak istemedim çok direndim.1 hafta hergün farklı drlere gittim.2 kez detaylı usg yaptırdım.usg tabiki kesin sonuç değil ama enazından risk azaldı diye içim rahatladı.ama 1 haftada neler çektiğimi ben bilirim.o yüzden sana takma desemde mümkün değil biliyorum.yaptırma imkanın varsa hemen detaylı usg yaptır en ufak birşey çıkarsa da mutlaka amniyosenteze başvur derim.inş güzel sonuç çıkacaktır.haberlerini bekliyoruz

neden beğenmesinler emin ol her birimiz için geçerli bu birbirimize aldığımız en ufak şey bile çok kıymetli ve değerli birbirimizi tanımadan tek bir yerde buluşup vakit geçirebiliyoruz ve karşı tarafdan gelen en ufak şey hem değerli hemde özel olur eminim.

Günaydın kızlar...

bugün en yoğun günümdü... ama şuan rehber öğretmenimiz dersi aldı benden :) ayyy nasıl sevindim. ben de fırsat bu fırsat size bakayım dedim...

ne var ne yok??? ne güzel hediyeler alınmış. ben de girmek isterdim çekilişe ama eşim beni vazgeçirdi son anda. bizim kasabada kargo yok. ilçeye gitmek lazım. ilçe yolu da çok kötü. internetten alır göndeririz dedim.. alacağın hediyeyi senin bile görmemen sence tuhaf olmaz mı dedi. bir noktada haklıydı aslında. ben de napayım şimdi sizin hediyelere bakıp bakıp iç geçiriyorum...

ayyy doktora gitmeme de 3 gün kaldı. cuma günü gelse de artık ben de bilsem şehzade mi, yoksa sultan mı???

kıvırcıkk bu arada dün grupta da gördüm ama yanıt yazmak mümkün olmadı. Rabbim hayırlısını versin ama bir başka arkadaşın da dediği gibi ikili daha garantili. o nedenle bozma moralini. ben daha ikilimin sonucunu bile öğrenemedim biliyorsun. ama inan ne çıkarsa çıksın bu saatten sonra her şey Allah'tan deyip kabullenicem. hem burada bir öğretmen arkadaşımın eşi de vardı senin gibi 3lü sonucu riskli çıkan. doktor hemen sonlandıralım demişti. ama o kabul etmedi. çocuk dogdu maşallah şuan 2 yasında. bu gibi örnekler çok. içini çürütme. Rabbim hayırlı sonuçlar versin inşallah.

koca göbüşlerimiz ortaya çıkmaya başladı. İyi olmanı sevindim canım.

yaaa hiç sorma akşam eşimde eve geldi ayakkablarını daha çıkarmadan dış kapı falan hep açık eğildi direk karnımı öptü ve 2-3 dk hiç hareket etmeden öle kaldı orda çok hoşuma gitti

ve benim tenimden dolayı karnımdaki damarlar şişmeye ve belirginleşmeye başladı

kızlar hediyeyi baylaşanlar varmı hediyeleri başka bi topikdemi paylaşıyoruz bilen varmı

biz dün eşimle konuşuyoduk dr bayramdan sonra gel 3 lü tarama yapalım dedi bende dün eşime 3 lü taramayı istemiyorum dedim hadi allah korusun dr bize down sendromlu dedi alırmamı istermisin dedim ömrümüzün sonuna kadarda çekilmezki dedi hem ona günah hem bize yazık dedi. bende ne olursa olsun o benim içimde kalbi var kalbi atıyo elleri ayakları oluştu kocaman bişey oldu hem öle olursa onu biz istediğimiz için olmicak rabbim bize layık gördüğü için olacak sonucu ne olursa olsun ben down sendromlu olsada doğurcam ve ömürüm sonuna kadar başımın üstünde taşicam dedim. eşimde ağladı tabi kimse istemez bu durumu bu durumla karşılaşanlarada allah sabır versin ve sağlıklı karar almayı nasip etsin kıvırcıkk ne olur sende çok üzme kendini dr ;% 90 yanılıyolar buna emin ol

Çok tatlısınız Maaşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…