merhaba canım faydalanırsan paylaşmak istedim
benim kızım 4 yaşında park yatak aldık 250 tl ye çok rahat her odaya talşı içinde de az oynamadı prenses şimdi de bellonadan oda aldık ona bonita diye sevincini bir gör iyiki büyümesini beklemişim diyorum sürekli odasında küçük hanım,şimdi de 2. yolda park yatağı temizleyip bebişe hazırlayacam hem ekonomik hem de kızımın o sevinci yaşaması çok hoşuma gittti,gene de tercih senin selamlar
günaydın canm ayy inanmıyorum yaa secde pozisyonunda heee allahın işi işte
sıkma canını kilo konusunda bebek sağlıklı ise verirsin akşamları yürüyüş yap iyi geliyor
offff.....zaten 6 aya çıkarsa zaten iş yerine nasıl söylücem bilmiyorum ama....:18::18:benden başka çalışan yok,benim yerimde,4 ay için söylenip duruyolar.kürtaj yasası kapsamındaydı o, bir ara gündemi değiştirmek için mi attılar ortaya bilmiyorum. her gün takip ediyorum ama bir gelişme yok. bir sürü yasa teklifini görüşüyorlar bizimki yok. mhp milletvekili kanun değişikliği teklif etmiş 2 ekimde, doğum sonrası izin 16 hafta olsun diye, o da komisyonda görünüyor. ben pek umutlu değilim açıkçası. çok işime yarayacak çıkarsa . 37. haftaya kadar çalışamam mümkün değil, şimdiden kalçam gitti topallıyorum, hastalıktan kurtulamıyorum zaten.
Günaydın kızlar ve bebişleri
Dün karşı tarafa gönderceğim hediyeyi aldım şimdi kargoya vericem sağlıklı günlerde giydirsin canım arkadaşım
Bizi gelcek olursak bebeğimle gayet iyiyiz bi sıkıntısı yok şükür kendimi fazla zorladığımdan zarım yıpranmış ve az kanamam ondan olmuş çok şükür rabbime ikimizde iyiyiz .
AaaDün ne oldu ben paralı otobüslerle işe gidip geliorum dün bitanesine bindim parayı alan kişi baya yaşlı bi adamdı 55 - 60 arası parayı verdim bileti aldım otobüsde kalabalık olunca ben amcanın önünde bekledim baktım amca ayağa kalkıyo töbe töbe bu kalabalıkda nereye gitcekse dedim Iki arka koltukta cam kenarında bi genç bir kız oturuyodu bu amca kızın yanındaki kadına şunu bi uyandır dedi kızda uyandı amca beni göstererek ne oturuyosunuz şu kıza yer versenize dedi bi utandım bi utandım anlatamam otobüsdeki herkes bana baktı Bide üstüne ayyy abla gerçekden görmedim özür dilerim demezmi :26:
Neyse indim otobüsden hediyemi aldım eve doğru giderken teyzenin biri iğde topluyodu bende boş bulundum baktım gel gel kızım sende ye canın çekmiştir dedi bende yok teşekkür ederim hiç canım çekmedi dedim karnındaki ister gel günaha girme dedi
Yaaa benim demekki hamile olduğum artık belli oluyo ve beni çok mutlu ediyoBiraz uzun oldu kusura bakmayın okuyan gözlerinize sağlık
günaydın kızlar ve bebişleri
Dün karşı tarafa gönderceğim hediyeyi aldım şimdi kargoya vericem sağlıklı günlerde giydirsin canım arkadaşım
Bizi gelcek olursak bebeğimle gayet iyiyiz bi sıkıntısı yok şükür kendimi fazla zorladığımdan zarım yıpranmış ve az kanamam ondan olmuş çok şükür rabbime ikimizde iyiyiz .
AaaDün ne oldu ben paralı otobüslerle işe gidip geliorum dün bitanesine bindim parayı alan kişi baya yaşlı bi adamdı 55 - 60 arası parayı verdim bileti aldım otobüsde kalabalık olunca ben amcanın önünde bekledim baktım amca ayağa kalkıyo töbe töbe bu kalabalıkda nereye gitcekse dedim ıki arka koltukta cam kenarında bi genç bir kız oturuyodu bu amca kızın yanındaki kadına şunu bi uyandır dedi kızda uyandı amca beni göstererek ne oturuyosunuz şu kıza yer versenize dedi bi utandım bi utandım anlatamam otobüsdeki herkes bana baktı Bide üstüne ayyy abla gerçekden görmedim özür dilerim demezmi :26:
Neyse indim otobüsden hediyemi aldım eve doğru giderken teyzenin biri iğde topluyodu bende boş bulundum baktım gel gel kızım sende ye canın çekmiştir dedi bende yok teşekkür ederim hiç canım çekmedi dedim karnındaki ister gel günaha girme dedi
Yaaa benim demekki hamile olduğum artık belli oluyo ve beni çok mutlu ediyoBiraz uzun oldu kusura bakmayın okuyan gözlerinize sağlık
evet sen hamilesin canım bunu herkes bilsin duysun ne güzel bir duygu değilmi sanki başkalrı bilince benimle paylaşıyorlarmış gibi oluyor bana senin mutluluğunda daim olsun kucağına aldığındada lütfen aynı duyarlılığı gösteririler umarım kanamana üzüldüm neyseki önemli değilmiş atlatmışsın çok geçmiş olsun
ne güzel işte hamileliğin farkediliyor ve en önemlisi buna değer verenler çıkıyor.çok güzel bir duygu.kanamanın önemli olmamasına da sevindim ayrıca.çok geçmiş olsun.daha dikkatli ol emi cnm
Günaydın kızlar ve bebişleri
AaaDün ne oldu ben paralı otobüslerle işe gidip geliorum dün bitanesine bindim parayı alan kişi baya yaşlı bi adamdı 55 - 60 arası parayı verdim bileti aldım otobüsde kalabalık olunca ben amcanın önünde bekledim baktım amca ayağa kalkıyo töbe töbe bu kalabalıkda nereye gitcekse dedim Iki arka koltukta cam kenarında bi genç bir kız oturuyodu bu amca kızın yanındaki kadına şunu bi uyandır dedi kızda uyandı amca beni göstererek ne oturuyosunuz şu kıza yer versenize dedi bi utandım bi utandım anlatamam otobüsdeki herkes bana baktı Bide üstüne ayyy abla gerçekden görmedim özür dilerim demezmi :26:
ben dün bir erkek annesinin hediyesini kargoya verdim bugun sanırım elinde olur.giysi almak istemediğim için farklılık olsun diye kendi kızım için aldığım şeyi oğluşada aldım inş annesi ve oğluşu beğenirler.
koca göbüşlerimiz ortaya çıkmaya başladı. İyi olmanı sevindim canım.
kızlar hediyeyi baylaşanlar varmı hediyeleri başka bi topikdemi paylaşıyoruz bilen varmı
yaaa hiç sorma akşam eşimde eve geldi ayakkablarını daha çıkarmadan dış kapı falan hep açıkeğildi direk karnımı öptü ve 2-3 dk hiç hareket etmeden öle kaldı orda çok hoşuma gitti
ve benim tenimden dolayı karnımdaki damarlar şişmeye ve belirginleşmeye başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?