http://www.kadinlarkulubu.com/mart-...hediye-cekilisi-basliyorr-5.html#post26915702
BURADAN BAKABİLİRSİN TATLIM
kızlar hediyeyi baylaşanlar varmı hediyeleri başka bi topikdemi paylaşıyoruz bilen varmı
biz dün eşimle konuşuyoduk dr bayramdan sonra gel 3 lü tarama yapalım dedi bende dün eşime 3 lü taramayı istemiyorum dedim hadi allah korusun dr bize down sendromlu dedi alırmamı istermisin dedim ömrümüzün sonuna kadarda çekilmezki dedi hem ona günah hem bize yazık dedi. bende ne olursa olsun o benim içimde kalbi var kalbi atıyo elleri ayakları oluştu kocaman bişey oldu hem öle olursa onu biz istediğimiz için olmicak rabbim bize layık gördüğü için olacak sonucu ne olursa olsun ben down sendromlu olsada doğurcam ve ömürüm sonuna kadar başımın üstünde taşicam dedim. eşimde ağladıtabi kimse istemez bu durumu bu durumla karşılaşanlarada allah sabır versin ve sağlıklı karar almayı nasip etsin kıvırcıkk ne olur sende çok üzme kendini dr ;% 90 yanılıyolar buna emin ol
yazını okuyunca gözlerim doldu... aslında doğruyu söylicem dolmaktan ziyade bi hıçkırma gibi ağlama geldide iş yerinde olduğumdan hemen tuttum kendimişuan evde olsam oturup ağlamıştım allam ben herşeye ağlıyrum ya...
neyse canım benim ya ne güzel yazmışsıın rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin
günaydın kızlar ... nasılsınz ?
Kıvırcık dilerim bebeğinde down sendromu çıkmaz sadece korktuğunla kalırsın ark lara bende katılıyorum demek kolay tabi ama 2 li daha önemli.inş bişey çıkmayacak.
gıdapınar, canım maşallah bebeğine.bende cmtsi ezandan sonra gitmiştim bebeğimi görmeye ve aynı şekilde secde pozisyonundaydı.sen deyyince farkettim.birde sürekli baş parmağını kaldırdı indirdi.tekbir getirmemi deniyo ne.Allah yavrularımıza sağlık versin inş gördükçe mucize diyoruz allahım sen çok büyüksn...
hanifemutlu, canım bebeğin beşiği ahşap değil mi ? ahşap boyalarıyla rengini değiştirebilirsin.kumaşsa kumaşta değişir.
Selam kızlar :)
Dün giremedim, yineee uzamışş konular MAŞALLAH.. Önce selam vereyim dedim hepinize sonra müsait bir anda geçmişi okuyayım.
Herkes iyidir inşallah bebeklerinizi ve sizi mucukluyorummm
günaydın canım hoşgeldin ben çok çok iyiyim sen nasılsın bebişin nasıl
Saol canım bizde çok şükür iyiyiz.. Haftasonu prensesimi görmenin mutluluğuyla ordan oraya gezip durdum
A çok okumaya çalıştım gemişi herkes bir hediye heyecanında ne güselllBende yarın verebileceğim kargoya, benim hediyemi alıcak anne sanırım perşembe öğleden sonra kavuşur hediyesine
Testleri olanlar varmış cinsiyet öğrenenler,, Hepsine hayırlı olsun diyorum
Ebahhhh mavi beyazlı kareli gömlekli benim en ufak olan kimse o benim işteordan tanıman lazım beni hihihih
Kötü bi haber yok dimi kimseden kızlar çok okuyamadım bitmedi..
Kıvırcık dışında tabii
senide görmüş oldum....hakikaten şekercikmişsin
Saoll ebahcım o senin göslerinin güselliğibide seni görebilseydik iyiydi ama
face yok resim yokne kadar garip dimi (gerçi siz birbirinizi gördünüz) yüzünü bile görmediğin biri ile arkadaş oluyorsun sırlarını her türlü derdini anlatıyorsun...üstüne akıl alıp uygulayıp mutlu oluyorsun...arkanda destek görüp gaza gelip her türlü zorluğu yeniyorsun....ilginç bir durum....
sağolun arkadaşlar. ikili test yaptırmıştım ve sonucum 1:2834 gibi bi şeydi bu neden öyle çıktı bilmiyorum
günaydın kızlar...
benim hediyem geldiiiiiiiii hemde kimden bilin bakalım :44::44::44::44:
ebah tan geldi yani eliften ayyy çok mutlu oldum işten çıktım eve gittim kargo geldi hiç beklemiyordum eşim de şaşırdı kimden kimden diyo benden önce o açtı ayy hediye almak hemde hiç görmediğin birinden insanı çok mutlu ediyormuş ya
elifcim çok teşekkür ederim kızım ve ben güle güle kullanıcaz kullandıkça seni ve ışılını hatırlıcazöpüyorum sizi
hediye topiğine eklicem hediyeyi birazdann twety kızmaısn
Herkese günaydın kızlar buarada :)) bol kıpırtılı neşeli günler bebişlerinize ve sizlere...
hediye çekilişi zamanında ben yoktum artık ikinciyi bekliyorum.yalnız ben kız da daha rahat kıyafet seçerim sanıyodum ama olmuyo.kız bebişlere seçenek çok aklım karışıo valla.bazende beğeniyorum ama süsleri filan konforu etkileyecek bi şeklide olunca bırakıyorum.sadece bi tulum alabildim o da açılışı yapabilmek için:)) başkasına hediye alırken daha da titizleniyorum nasıl yetiştirirdim kargoya bilemedim şimdi.iyisi mi ben şimdiden göz atiyim etrafa ikinci çekiliş için :)
Keskinlikle çyle ebahcım helede birde yüzyüze gelince çok daha değişik oluyor,ama sanki yıllardır tanıyorus görmüşüz gibi birbimizi.. Gerçekten güsel paylaşımlar güsel dostluklar kuruluyor.. Aslında güsel olanda bu görmeden bilmeden kurulan dostluk işte, çıkarsız karşılıksız samimi :)
ben hediyemi gönderdim
Inşallah alan kişi beğenir de fotolarına koyar
Içine de mektup bile yazdımHadi bakalım kime gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?