2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
ben şimdi verdim kargoya bakalım umarım beğenir arkadaşım bende daha almadım hediyemi bakalım bana ne zaman gelir

yazını okuyunca gözlerim doldu... aslında doğruyu söylicem dolmaktan ziyade bi hıçkırma gibi ağlama geldide iş yerinde olduğumdan hemen tuttum kendimi şuan evde olsam oturup ağlamıştım allam ben herşeye ağlıyrum ya...

neyse canım benim ya ne güzel yazmışsıın rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin

amin canım amin ama o benim yaa benim evladım iyisiyle kötüsüyle benim ben taşıyorum ben hissediyorum ve ne olursa olsun onu asla bırakmak gibi niyetim yok

günaydın kızlar ... nasılsınz ?

Kıvırcık dilerim bebeğinde down sendromu çıkmaz sadece korktuğunla kalırsın ark lara bende katılıyorum demek kolay tabi ama 2 li daha önemli.inş bişey çıkmayacak.

gıdapınar, canım maşallah bebeğine.bende cmtsi ezandan sonra gitmiştim bebeğimi görmeye ve aynı şekilde secde pozisyonundaydı.sen deyyince farkettim.birde sürekli baş parmağını kaldırdı indirdi.tekbir getirmemi deniyo ne.Allah yavrularımıza sağlık versin inş gördükçe mucize diyoruz allahım sen çok büyüksn...

hanifemutlu, canım bebeğin beşiği ahşap değil mi ? ahşap boyalarıyla rengini değiştirebilirsin.kumaşsa kumaşta değişir.

beşiğin iç aksamı metal üstü kumaş kaplı papetto kedicik di adı yanılmıyorsam zaten netten almıştım.kumaşını değişdirtebilirsem iyi olur diyorum ama yapan birini bulmam lazım.bi de baktık ücreti yeni bi beşiğe tekabül ediyo o zaman yeni alıcaz artık.park yataklarda bebeği hareketlenince alt seviyede yatırmak gerekiyo benimde belim ağrıyo bi de sırtım ağricak emzirirken onu o yüzden kullanamam diyorum.tatildeyken park yatak vardı otelde zorlanmıştım.

Selam kızlar :)
Dün giremedim, yineee uzamışş konular MAŞALLAH.. Önce selam vereyim dedim hepinize sonra müsait bir anda geçmişi okuyayım.
Herkes iyidir inşallah bebeklerinizi ve sizi mucukluyorummm

Selam kızlar :)
Dün giremedim, yineee uzamışş konular MAŞALLAH.. Önce selam vereyim dedim hepinize sonra müsait bir anda geçmişi okuyayım.
Herkes iyidir inşallah bebeklerinizi ve sizi mucukluyorummm

günaydın canım hoşgeldin ben çok çok iyiyim sen nasılsın bebişin nasıl

Saol canım bizde çok şükür iyiyiz.. Haftasonu prensesimi görmenin mutluluğuyla ordan oraya gezip durdum
A çok okumaya çalıştım gemişi herkes bir hediye heyecanında ne güselll Bende yarın verebileceğim kargoya, benim hediyemi alıcak anne sanırım perşembe öğleden sonra kavuşur hediyesine
Testleri olanlar varmış cinsiyet öğrenenler,, Hepsine hayırlı olsun diyorum
Ebahhhh mavi beyazlı kareli gömlekli benim en ufak olan kimse o benim işte ordan tanıman lazım beni hihihih

Kötü bi haber yok dimi kimseden kızlar çok okuyamadım bitmedi..
Kıvırcık dışında tabii

günaydın canım hoşgeldin ben çok çok iyiyim sen nasılsın bebişin nasıl

senide görmüş oldum....hakikaten şekercikmişsin

Saoll ebahcım o senin göslerinin güselliği bide seni görebilseydik iyiydi ama

face yok resim yok ne kadar garip dimi (gerçi siz birbirinizi gördünüz) yüzünü bile görmediğin biri ile arkadaş oluyorsun sırlarını her türlü derdini anlatıyorsun...üstüne akıl alıp uygulayıp mutlu oluyorsun...arkanda destek görüp gaza gelip her türlü zorluğu yeniyorsun....ilginç bir durum....

Keskinlikle çyle ebahcım helede birde yüzyüze gelince çok daha değişik oluyor,ama sanki yıllardır tanıyorus görmüşüz gibi birbimizi.. Gerçekten güsel paylaşımlar güsel dostluklar kuruluyor.. Aslında güsel olanda bu görmeden bilmeden kurulan dostluk işte, çıkarsız karşılıksız samimi :)

ben hediyemi gönderdim

inşallah alan kişi beğenir de fotolarına koyar

içine de mektup bile yazdım hadi bakalım kime gidiyor

Selam millet

sağolun arkadaşlar. ikili test yaptırmıştım ve sonucum 1:2834 gibi bi şeydi bu neden öyle çıktı bilmiyorum

canımsınnn esraaa yüreğini ferah tut iyi düşün iyi olsunnnn Rabbimin izniyle meleğinnn çok iyiii hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz

güle güle kullansın nazlı kızın kızzz ne kızmasııııı o nerden çıktı yaaa aslında sürmeliden rica etmiştim sanırım atlandı hediye topiğinin linkini ilk sayfaya eklicekti sizede kolay olcaktı ama neyse biraz araştırın bulun yaaaa

hanife çok ağırlaşmadan tekrar yapıcaz inşallahhh ozaman sende katılırsın

şekerim hoşgeldin çok değişik bir duygu dimi 2002 yılında çalıştığım şirketin bölgelerinden birinde çalışan arkadaşımla aylarca telefonda konuştum özel günlerde hediyeleştim msnde yazıştım sonra şirket toplantısı için biraraya geldik sanki ailemden biri gibi halen görüşürüm ve çok severimmmm inşallah bu topiktende öyle dostluklar çıkacak

sağlık ocağından aradılar beni kontrolüm varmış oraya bugün gelin dedi çalıştığım için yarın sabahtan gidicem artık
bide bana cinsiyeti sölerlermiş ne gülerim varya okadar hastaneye özele gittim söleyemediler sağlık ocağı sölermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…