2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

söylesinler işte artık öğren kız bizim sağlık ocağında ultrosun yok malesef

Ayın altısında aşıya gidicem bende :18::18:

beni aramadılar sağlık ocağından. ben 19 u bitirdim.. 17 hafta bitince mi gitmek gerekiyordu??:18::18::18:

skrn82 nasilsin canim merak ettim seni bebek nasil gittinmi doktora bu aralar testi yaptirdinmi:44:

kayra canımm ıyıyız sen nasılsınnn nasıl nasıl gecıyor gunlerın bır sıkıntın yok dımı?

iyiyim kuzum ne olsun.yok bir sıkıntı şimdilik.dersim boş:))çok seviyom bu boş dersleri bakayım dedim size...sen nasılsın??

skrn82 nasilsin canim merak ettim seni bebek nasil gittinmi doktora bu aralar testi yaptirdinmi:44:

iyiyiz cnm.umarım sizlerde iyisinizdir.gittim drlere.2 kez detaylı usgye girdim.çok şükür orda bişey çıkmadı.bende bundan cesaret alarak amniyosntez yaptırmadım.artık kısmet diyorum.hepimiz için hayırlısı

kızlar merhaba bende hediyemi nihayet aldım kargoya verdim çok cici şeyler vardı dayanamadım benimkinede aldım arkadaşım umarım beğenir erkek annesi bi süprizimde var kendisine küçük bişey ama umarım sever

kızlar göğüslerim inanılmaz kaşınıyor. dayanamıyorum ve çok büyüdüler. bu kaşıntıya bi çözüm yok mu ya?

iyiyim kuzum ne olsun.yok bir sıkıntı şimdilik.dersim boş:))çok seviyom bu boş dersleri bakayım dedim size...sen nasılsın??

ıyıyım canım bende haftaları sayıorum ıste :) bır sıkıntı cok cok sukur sımdılık bayramdan sonra detaylı var onu beklıorum sabırsızlıkla

cok sukur cok sevindim cnm insallah saglikla kucagina alirsin guzel bebeginiRabbim herkesin gonlunu ferahlatsin insallah....

kızlar göğüslerim inanılmaz kaşınıyor. Dayanamıyorum ve çok büyüdüler. Bu kaşıntıya bi çözüm yok mu ya?

ben duştan sonra johnson baby yağ sürüyorum.benim göğüslerim zaten minnacıktı yine aynı hiç büyümedi.benimde 2-3 gündür göbeğim kaşınıyor.inş çatlak oluşmaz

kızlar göğüslerim inanılmaz kaşınıyor. dayanamıyorum ve çok büyüdüler. bu kaşıntıya bi çözüm yok mu ya?
sudeeeeee bende oldum kac gundur yaa gittim lansinoh lanolin aldim , oda ilk hamileligimden kalan yaralari bile soydu atti , sonra saglik ocagindaki ebe bepanten sur dedi, oda allerji yapti sonra zeytinyagi surdum simdi olecek gibi kasinmiyorum ama yinede kasiniyo yaa ne hassamis arkadas bu gogusler booooo

ıyıyım canım bende haftaları sayıorum ıste :) bır sıkıntı cok cok sukur sımdılık bayramdan sonra detaylı var onu beklıorum sabırsızlıkla

ben baya yoğunum canım yaa...şubata kadar çalışacağım.ama hiç hamile gibi değilim karnım iyice küçüldü kilo alımım hala yok ve hala gebelik öncesi kıyafetlerimleyim anlamadım gitti.acıyor heralde bu oğlan bana...

ne güzel işte kilo yok,göbek olduğundan belirgin değil,kıyafet derdin yok.daha ne istiyon.bence sıkıntı yok.benim göbeği görsen iyikide yok dersin.

Yaa kızlar sabahdan beri aklıma olur olmaz okadar çok yemek geliyoki hepsini yemek istiyorum Ben bugün delirmiş gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…