sağlık ocağından aradılar beni kontrolüm varmış oraya bugün gelin dedi çalıştığım için yarın sabahtan gidicem artık
bide bana cinsiyeti sölerlermişNe gülerim varya okadar hastaneye özele gittim söleyemediler sağlık ocağı sölermiş
söylesinler işte artık öğren kızbizim sağlık ocağında ultrosun yok malesef
Ayın altısında aşıya gidicem bende :18::18:
selam şekerler:))nasılsınız?
kayra canımm ıyıyız sen nasılsınnn nasıl nasıl gecıyor gunlerın bır sıkıntın yok dımı?
iyiyim kuzum ne olsun.yok bir sıkıntı şimdilik.dersim boş:))çok seviyom bu boş dersleri bakayım dedim size...sen nasılsın??
skrn82 nasilsin canim merak ettim seni bebek nasil gittinmi doktora bu aralar testi yaptirdinmi:44:
iyiyim kuzum ne olsun.yok bir sıkıntı şimdilik.dersim boş:))çok seviyom bu boş dersleri bakayım dedim size...sen nasılsın??
iyiyiz cnm.umarım sizlerde iyisinizdir.gittim drlere.2 kez detaylı usgye girdim.çok şükür orda bişey çıkmadı.bende bundan cesaret alarak amniyosntez yaptırmadım.artık kısmet diyorum.hepimiz için hayırlısı
kızlar göğüslerim inanılmaz kaşınıyor. Dayanamıyorum ve çok büyüdüler. Bu kaşıntıya bi çözüm yok mu ya?
cok sukur cok sevindim cnm insallah saglikla kucagina alirsin guzel bebeginirabbim herkesin gonlunu ferahlatsin insallah....
sudeeeeee bende oldum kac gundur yaakızlar göğüslerim inanılmaz kaşınıyor. dayanamıyorum ve çok büyüdüler. bu kaşıntıya bi çözüm yok mu ya?
kayraaa nasılsın??şu boş dersler var ki aramıza gelebiliyorsun....
ıyıyım canım bende haftaları sayıorum ıste :) bır sıkıntı cok cok sukur sımdılık bayramdan sonra detaylı var onu beklıorum sabırsızlıkla
ben baya yoğunum canım yaa...şubata kadar çalışacağım.ama hiç hamile gibi değilim karnım iyice küçüldü kilo alımım hala yok ve hala gebelik öncesi kıyafetlerimleyim anlamadım gitti.acıyor heralde bu oğlan bana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?