2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

canımm hemen üzme kendini ins amniosentez sonucun temiz cıkar canımm rabbim yardımcın olsn bu sürecte ne olur üzme kendını canm ferah tut içini allahn iznyle temiz cıkacak hersey yolunda ins benim o konuda bilgim yok canım gruba yzarsan sana yardmcı olurlar muhakkak....

Son düzenleme:
canımm hemen üzme kendini ins amniosentez sonucun temiz cıkar canımm rabbim yardımcın olsn bu sürecte ne olur üzme kendını canm ferah tut içini allahn iznyle temiz cıkacak hersey yolunda ins
benim bılgm yok o konuda ins gruba yzarsan sana yardmcı olurlar muhakkak....

Kıvırcık 2'li test yaptırmışmıydın? Orda sonuç nasıldı? Hiç bozma moralini. Biliyorsun burada bir sürü arkadaş aynı şeyleri yaşadı Allahıma şükür hepsinin iyi haberlerini alıyoruz tatlım. Seninde iyi haberini alacağız inşallah. Üzgünüm doktor konusunda yardımcı olamıyorum

sağolun arkadaşlar. ikili test yaptırmıştım ve sonucum 1:2834 gibi bi şeydi bu neden öyle çıktı bilmiyorum

sağolun arkadaşlar. ikili test yaptırmıştım ve sonucum 1:2834 gibi bi şeydi bu neden öyle çıktı bilmiyorum

Canım benim o zaman hiç endişelenme. Bak doktor sitesinde ne yazıyor:

Bu testlerin en bilineni 3' lü tarama testidir. ancak son dönemlerde yaygınlaşmaya başlayan ve 3' lü teste göre bir çok avantajı olan diğer bir test ise 2' li test veya diğer adıyla 11-14 hafta tarama testidir. 11-14 hafta testi adından da görüleceği gibi 3' lü testten daha önce yani gebeliğin daha erken dönemlerinde yapılabilmekte (3' lü test 16-20 hafta arası yapılmaktadır). ayrıca 11-14 hafta testinin hastalıkları yakalama olasılığı (yaklaşık %90) 3' lü teste (yaklaşık % 60) gör oldukça yüksektir.

Canım gördüğün gibi oran 2' lide %90 bir problem olsaydı. Onda da çıkardı diye düşünüyorum.

Dualarım seninle ama ben iyi haber alacağını düşünüyorum.

üzme kendini canım son zamanlarda çoğunluk risk var diyolar ama Allaha şükür temiz çıkıyor anlayamadım bende acaba testleri yapan labaratuarlar ne kadar güvenli sonuç veriyor onu merak ediyorum.zaten bi sıkıntı olsa ikili de de çıkardı.hatta bazı doktorlar sadece ikiliyi istiyor diye duymuştum.İçini ferah tut dua et.güzel haberlere hazırla kendini.hamile halinle üzüntüye kapılma.ne kadar moralini yüksek tutarsan o kadar az etkilenir bebişin.hayırlısıyla sağlıkla kucağına alıcaksın inşallah bebeğini

lütfen üzülmeyin eltim hamile 2li test normal çıktı 3lü 1.50 çıktı tıpkı sizin gibi amniyosentez yaptırdılar, bebeğe MR çekildi sonuç hiçbirşey...içinizi ferah tutun benim doktor 3lüyü istemedi bile

canım güzeller ama sanki biraz tuzlu.belki de samsun da daha uygun fiyatlı olduğu için bana öyle geliyor olabilir.ama fikir edinilebilecek şeyler var kopya olucak ama napalım:))

merhaba canım faydalanırsan paylaşmak istedim
benim kızım 4 yaşında park yatak aldık 250 tl ye çok rahat her odaya talşı içinde de az oynamadı prenses şimdi de bellonadan oda aldık ona bonita diye sevincini bir gör iyiki büyümesini beklemişim diyorum sürekli odasında küçük hanım,şimdi de 2. yolda park yatağı temizleyip bebişe hazırlayacam hem ekonomik hem de kızımın o sevinci yaşaması çok hoşuma gittti,gene de tercih senin selamlar

kızlar günaydınnn

şu doğum izni yasası ne zaman geçecekk yaaaa....sevinç çığlıkları atmak için sabırsızlanıyorummm

günaydın kızlar...

benim hediyem geldiiiiiiiii hemde kimden bilin bakalım :44::44::44::44:

ebah tan geldi yani eliften ayyy çok mutlu oldum işten çıktım eve gittim kargo geldi hiç beklemiyordum eşim de şaşırdı kimden kimden diyo benden önce o açtı ayy hediye almak hemde hiç görmediğin birinden insanı çok mutlu ediyormuş ya

elifcim çok teşekkür ederim kızım ve ben güle güle kullanıcaz kullandıkça seni ve ışılını hatırlıcaz öpüyorum sizi

hediye topiğine eklicem hediyeyi birazdann twety kızmaısn

güle güle kullan canım.hediye topiği nerde acep,ben de alınanları merak ettim(gerçi çekilişe katılmamıştım ama )

MErhaba Kızlar.

Dün bebeğimi gördüm,çoook mutluyum..Çok şükür detaylı ultrason ölçümlerimiz çok iyi çıktı..maşallah dudaklarını bile gördüm yavrumun..

18+5 de 263 g ve 20 cm olmuş.. yalnız ezandan hemen sonra girdik muayeneye ve bi baktım secde pozisyonunda bebeğim tüylerim diken diken oldu o an. doktor bile söyledi secde duruyo diye..

yalnız tek canımı sıkan 40 günde 4 kilo almış olmam .doktor şaşırdı çok hızlı kilo almışsın, dikkat et dedi.makarna pilav ekmek hamur işi kes dedi.yürüyüş yap dedi.
toplamda 6 kilo almış oldum.2 kilo fazla gidiyorum. şimdi kestim hamur işlerini bu ay arayı kapatmam lazım..bir sonraki randevu yine 40 gün sonra..

günaydın canm ayy inanmıyorum yaa secde pozisyonunda heee allahın işi işte

sıkma canını kilo konusunda bebek sağlıklı ise verirsin akşamları yürüyüş yap iyi geliyor

günaydın anneler ve bebeleri
dün akşam 9'dan beri uyuyorum yüzüm gözüm şişti uyumaktan....çok uyuyunca görülecek rüyalarda bir zaman sonra normalden saçmalamaya dönüyor
yine babamıza kızdık ama bu kez ciddi ciddi küstük sabah uyandırmadan çıktım belki şimdi uyuyordur
küsünce bende pijamaları giydi fırsat bu fırsat dedim yatağın içine girdim uyudum...zaten migrenim tutmuştu dünde hep üşüdüm halsizdim iyi oldu dinlendim....
sabah söyleyeceklerimi msjla gönderdim sonra tel.kapattım.bari birşey göndersede okumam canım sıkılmaz....
kıvırcığım lütfen üzülme ben üzülmemek için sadece 2'li testimi yaptırdım 3'lü yaptırmadım zaten kafam yeteri kadar allak bullak birde kesin birşey değilde tahmini birşey çıkar birde onunla uğraş...
baharcım bebeğin hediyesini güle güle kullansın aynılarından Işık kardeşine de aldım....uzakta bile olsalar tesadüf bu ya belki aynı anda giyerler....

günaydınnnnn şimdi gidip hediyemi alıp kargoya vereceğimmmmm. öğlen eşim gelecek renkli doblere gideceğim inşallah cinsiyetimiz kesin belli olur.
hoş geldin canım biz çok kararsız kaldık kız yada erkek olurda ömür koyalım diyoruz yada kız olursa ecrin deva erkek olursa çınar olsun diyoruz bilmiyorum bizde karar vermedik
erkek olursa ömürü bende düşünüyordum çınarda çok hoş ecrini pek tasvip etmiyorlar.
güzel canım,ama araya girmek gibi olmasın da ecrin isminin durumu karışık...ecrin Allah'ın hediyesi demek değil de ücret,bedel,bahşiş anlamlarına geliyor.
bebeğe ağır geliyormuş ecrin adı.

Süper olur Nisan Mayıs arası havalarda güzel olur 40 çıkarmaya 40 annecik ve bebekleri Maşallah maşallah bunu bir düşünelim olmaması için bir neden yok.
40'ı çıktıktan olurrr niye olmasın hediyeleride üzerlerine giydirir buluşuruz beraber havalarda güzel olur.
kızım olursa zatennnnn ablasından büssürürüüüüüüü çeyiz kaldı:) erkek olursa sıfırdan başlıyacağım bakalım bugün belli olur inşallah.

hoşgeldin canım. iyi dinlenmeler. allah allah ya bende ıhlamuru iyi bilirdim hersabah ıhlamur kaynatıp içiyorduk eşimle niyeki acaba tavsiye etmemiş?

neyse kızlar ben kaçar bissürü işlerim var kendinize iyi bakın

kızlar günaydınnn

şu doğum izni yasası ne zaman geçecekk yaaaa....sevinç çığlıkları atmak için sabırsızlanıyorummm

kürtaj yasası kapsamındaydı o, bir ara gündemi değiştirmek için mi attılar ortaya bilmiyorum. her gün takip ediyorum ama bir gelişme yok. bir sürü yasa teklifini görüşüyorlar bizimki yok. mhp milletvekili kanun değişikliği teklif etmiş 2 ekimde, doğum sonrası izin 16 hafta olsun diye, o da komisyonda görünüyor. ben pek umutlu değilim açıkçası. çok işime yarayacak çıkarsa . 37. haftaya kadar çalışamam mümkün değil, şimdiden kalçam gitti topallıyorum, hastalıktan kurtulamıyorum zaten.

Günaydın kızlar hediyeler minik minik çok güzel üstlerinde ne güzel olucak bebişlerinizin iyi güzel günlerinde giysinler tontişler bende bugün çıkıyorum akşamda kargoya vericem umarım arkadaşım mutlu olur hepinize mutlu mutlu güzel bir gün olsun sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…