- 9 Ekim 2011
- 1.168
- 40
- 318
kızlar selam,
üçlü test sonucum riskli çıktı.1:50, amniosentez yaptırmam lazımmış. ben 19 haftalıgım ama ultrasonda 20 haftalık çıkıyorum. sanırım 20. hafta son haftaydı. moralim çok bozuldu cünkü burdaa tanıdığım doktor da yok. İzmir de bu konuda uzman bir doktor bilen varsa yardımcı olursa sevinirim..
benim bılgm yok o konuda ins gruba yzarsan sana yardmcı olurlar muhakkak....canımm hemen üzme kendini ins amniosentez sonucun temiz cıkar canımm rabbim yardımcın olsn bu sürecte ne olur üzme kendını canm ferah tut içini allahn iznyle temiz cıkacak hersey yolunda ins
kızlar selam,
üçlü test sonucum riskli çıktı.1:50, amniosentez yaptırmam lazımmış. ben 19 haftalıgım ama ultrasonda 20 haftalık çıkıyorum. sanırım 20. hafta son haftaydı. moralim çok bozuldu cünkü burdaa tanıdığım doktor da yok. İzmir de bu konuda uzman bir doktor bilen varsa yardımcı olursa sevinirim..
sağolun arkadaşlar. ikili test yaptırmıştım ve sonucum 1:2834 gibi bi şeydi bu neden öyle çıktı bilmiyorum
sağolun arkadaşlar. ikili test yaptırmıştım ve sonucum 1:2834 gibi bi şeydi bu neden öyle çıktı bilmiyorum
canım güzeller ama sanki biraz tuzlu.belki de samsun da daha uygun fiyatlı olduğu için bana öyle geliyor olabilir.ama fikir edinilebilecek şeyler var kopya olucak ama napalım:))
günaydın kızlar...
benim hediyem geldiiiiiiiii hemde kimden bilin bakalım :44::44::44::44:
ebah tan geldi yani eliften ayyy çok mutlu oldum işten çıktım eve gittim kargo geldi hiç beklemiyordum eşim de şaşırdı kimden kimden diyo benden önce o açtı ayy hediye almak hemde hiç görmediğin birinden insanı çok mutlu ediyormuş ya
elifcim çok teşekkür ederim kızım ve ben güle güle kullanıcaz kullandıkça seni ve ışılını hatırlıcazöpüyorum sizi
hediye topiğine eklicem hediyeyi birazdann twety kızmaısn
güle güle kullan canım.hediye topiği nerde acep,ben de alınanları merak ettim(gerçi çekilişe katılmamıştım ama)
MErhaba Kızlar.
Dün bebeğimi gördüm,çoook mutluyum..Çok şükür detaylı ultrason ölçümlerimiz çok iyi çıktı..maşallah dudaklarını bile gördüm yavrumun..
18+5 de 263 g ve 20 cm olmuş.. yalnız ezandan hemen sonra girdik muayeneye ve bi baktım secde pozisyonunda bebeğim tüylerim diken diken oldu o an. doktor bile söyledi secde duruyo diye..
yalnız tek canımı sıkan 40 günde 4 kilo almış olmam .doktor şaşırdı çok hızlı kilo almışsın, dikkat et dedi.makarna pilav ekmek hamur işi kes dedi.yürüyüş yap dedi.
toplamda 6 kilo almış oldum.2 kilo fazla gidiyorum. şimdi kestim hamur işlerini bu ay arayı kapatmam lazım..bir sonraki randevu yine 40 gün sonra..
erkek olursa ömürü bende düşünüyordum çınarda çok hoş ecrini pek tasvip etmiyorlar.hoş geldin canım biz çok kararsız kaldık kız yada erkek olurda ömür koyalım diyoruz yada kız olursa ecrin deva erkek olursa çınar olsun diyoruz bilmiyorum bizde karar vermedik
bebeğe ağır geliyormuş ecrin adı.güzel canım,ama araya girmek gibi olmasın da ecrin isminin durumu karışık...ecrin Allah'ın hediyesi demek değil de ücret,bedel,bahşiş anlamlarına geliyor.
Selam karındaşlarHepinize iyi haftalar
Tweety oğluşundan güzel haberler bekliyoruz canımTosun gibi olmuştur inşallah
CandaŞ tebrik ederim oğluşunu. Emek ismini kızın için mi düşünmüştün bilmiyorum ama ne güzel oğluşunada uyacak
Kadınızz aman diyimdikkat et bebişinide kendini de okadar yorma. Doktora danışmanda fayda var. Kötü bir şey olduğunu sanmıyorum ama yinede için rahatlasın canım...
Sevgili Hayalimduman benim bebiş' in cinsiyeti tam olarak belli olmamakla beraber erkek gibi görüyoruz dedi doktor. Erkekim olursa Ünal Eymen, Kızım olursa Elif Esra düşünüyorum.
Mihsscim canım. Oğluşuna alırken inan kendi bebişime almışım gibi mutlu oldum. Şubat itibariyle yine İstanbul' da oturmaya başlayacağım. Belli mi olur aldıklarımı oğluşunun üstünde görmeye gelirim berkiAma zor dimi ben de doğum yapacam o zamanlarda biraz zor çıkarız evden Güle güle sağlıkla giysin Ali Baranımız
40'ı çıktıktan olurrr niye olmasın hediyeleride üzerlerine giydirir buluşuruz beraber havalarda güzel olur.Süper olurNisan Mayıs arası havalarda güzel olur 40 çıkarmaya 40 annecik ve bebekleri Maşallah maşallah bunu bir düşünelim olmaması için bir neden yok.
kızım olursa zatennnnn ablasından büssürürüüüüüüü çeyiz kaldı:) erkek olursa sıfırdan başlıyacağım bakalım bugün belli olur inşallah.benim zıbınım var,annemin aldıkları var,(peluş battaniye,hastane çıkış çıtçıtlı penye battaniye)çorap gibi küçük şeyler.Büyükler için beklemedeyim...en azından aralık olsun diye bekliyorum,alacağım yerler belli...Ama kendimi almamak için zor tutuyorum.
saolasın gülüşüm sanada çok geçmiş olsun dikkat et kendine ballı süt pekmez nane limon iç adaçayı ıhlamur yasakmış bende gripmoldumda çok zor ya süründürüyo resmen adamı zor iyileştim benim oğlanda çok kıpırdak ama tuhaf bi yanı var oğluşumun mesela cumartesi sabah kıpırtısına uyandım saat 4e kadar hiç durmadan kıpırdadı karnıma bakıncada kaydığı felan görülüyo artık saat 4den 6ya kadar uyudu heralde 6dan gece yarısı 1de uyudum hala tekmeliyodu pat pat diye ama pazar gününden beri tık yok geçenlerdede aynı bu şekilde oldu 8 gün hiç kıpırdamadı nedendir anlamadım çabuk yoruluyo sanırımbenimde ayın 20sinde tatlım kontrolüm ama ben ayrıntılı ulrason istiyorum ben mi dicem doktora omu isticek ki?
kızlar günaydınnn
şu doğum izni yasası ne zaman geçecekk yaaaa....sevinç çığlıkları atmak için sabırsızlanıyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?