2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Kızlar sayfayı bir inceleyin bayıldım odalara. Çok şirinler

İkea dan beyaz bir yatak ve dolap alıp kulpları yapıştırdınmı olay tamam

Denokids Bebek ve Çocuk Odaları

canım güzeller ama sanki biraz tuzlu.belki de samsun da daha uygun fiyatlı olduğu için bana öyle geliyor olabilir.ama fikir edinilebilecek şeyler var kopya olucak ama napalım:))

canım güzeller ama sanki biraz tuzlu.belki de samsun da daha uygun fiyatlı olduğu için bana öyle geliyor olabilir.ama fikir edinilebilecek şeyler var kopya olucak ama napalım:))

ismiyle yaşasın inşalalh,hayırlısı olsun.
canım bizim net değil,çok düşündük,çok eledik.ama hala Şu anda isim yok.eymenin kötü geçmişi derken şehit olmasından mı bahsediyosun?:44:
amin canım hepimizinkiler inş ... vakti gelince adını duyarız paylaşırsın zaten :) yok şehitten filan değil.ben ilkinde normal hamile kaldım rüyamda eymen diye seviyodum bi çocuğu, eşim eymen koyalım dedi.ama kürtaj oldum ve sonrasında normal hamile kalmam imkansızlaştı.bundan ötürü.şehtlerden birinin ismimiydi eymen ( nur içinde yatsın.çokta güzel isim ..
hmm erkek ihtimali yüksek yani :) inş sağlıkla uğurla gelsinde.hadi ya sinirlerini zodu yani dr durduk yere desene.inş haftaya müjdeyle geleceksin isimiyle sevcez bizde :)
aman canım dikkat et kendine, öğretmensin galiba çocukların aklı kesmez önlemi sen alcan mecbur ... allaha emanet olun.
Biz bugün 16+4' düz. Pazartesi günü 4' lü testimiz olacak. İnşaallah sağlıklı haberler, yanında cinsiyetinide öğrenirim. Daha erken ama bebişimi daha hissedemeyenlerdenim
yaa bende hissedemiyorum ama dr um 2 haftaya hissedersin dedi, su oynaması denen şeyin farkındayım içerde tuhaflıklar var aslında oynuyo ama hissedemiyorum tecrübesizlikten :)) beraber hissetcez galiba :)

yaa bende ayrıntılı mağduruyum bu konuda :) şükür tabi yinede ama alışıp değişmek kötü oluyo.12. haftada kız hemde 100 de 100 dedi.bu hafta erkekmiş dedi, 12. haftada ilk bakıştada erkek demişti.kendide şaşırdı.hepsine razıyızda oğlana ayıp oldu prenses diye sevdik :)) ama ayrıntılı süpermiş biz hep ondan bakıyoruz idrar torbasını bile gördüm :) hadi bakalım senden ne gelcek dünyaya :) prens ? prenses ? :)

İkea da yatak 269TL 15 TL' ye de bu şirin kulplardan alıp yapıştırırsan uygun olabilir gibi geldi bana :))

bencede gayet uygunmuş .. biz oda alamayacağız eşimle tayin problemimiz varya sadece park yatak kıyafetler bide bebek arabası ...

aklıma gelen oldu cevapla kısmına tıklasam da sonuç yoktu meğer varmış şimdi görüyorum kusura bakmayın(

benim içinde sorun değil kız yada erkek olması ama sürekli muhammedim diye sevdim erkek battaniyesi ördüm herkese erkek dedim şimdi gelmiş kız diyo göstermiyo diyo sonra erkek diyo çıldıra yazdım ama nasipse isticem şu ayrıntılı ultrasonu senin ki şimdi erkekmiymiş hadi hayırlı olsun oğluşun

ben park yataklardan da bunları beğeniyorum aynı buna benziyo içinde uyku setiyle 250ye anlaştık ama tam karar veremedim ama büyük ihtimal bende bunlardan alcam çok tatlı görünüşleeri var bence

Son düzenleme:

ya haklısın canım bende dr u çok sevmeme güvenmeme rağmen sinir oldum, iinsan dediğin gibi öyle sevmeye alışıyo sonra değişiyo bizimki şimdi erkek.canım inş sağlıkla hayırla oğlun olur adınıda vermişssin hazırlıkta yapmışsın.merakla bekliycem.park yatağı bende beendim güzelmiş

hoşgeldin canım oğluna arkadaş gelyor ne güzel maşallah çağın bebeğe

bu haftalarda bu haberi alan çok arkadaş var sağlıkla gelsin oğluşun canım

twetty canım guzel hbrlerle dön ıns canım benım bızlerı haberdar et...

skrn canım ayrıntılı sonucunun temız cıkmasına cok sevındım ıns bundan sonrada hersey tertemız ılerler...

canım sonuç cumaya çıkacak inşallah ama oğluumu gördümmmm maşallah her şey yolundaydı

üfffff şurda 4 ay falan daha ağır bir iş ,temizlik yapmasanız nolurrrrr ((( geçmiş olsun arkadaşım

güle güle kullansın paşan canımmmm Mart anneleri hediye çekilişi başlıyor topiğimizin adı ordan foto eklersin canım

geçmiş olsun bol bol dinlen canım

2013 canım evet oğluşum büyümüştü maşallahhhh inşallah sonuçlarımızda temiz çıkar

Şükrancımmm sonuçlarının temiz çıkmasına sevindim gözünaydın

Nuriscannn hadeee bir kaç kişi kaldınız cinsiyet öğrenmeyen (

Şekercikkkk nerdeeeee????

ebah hayırlı olsun aldıkların bende o bebek arabasından istiyorum ama mersindeyim sadece bi yerde buldum o da daha paketliydi adam şu an açamam dedi o yüzden inceleyemedim kumaşı falan nasıl baston şeklinde değil mi birde puset ürtündeyken kapatılabiliyor değil mi ayy çok soru sordum di mi:::

Kizlar bisey sorcam,saclari dokulen varmi ya.benim saclarim dokuluo cok fazla degil ama tarayinca falan dokuluo.bi taraftanda gobegimdeki killar uzuyo.

kızlar selam,

üçlü test sonucum riskli çıktı.1:50, amniosentez yaptırmam lazımmış. ben 19 haftalıgım ama ultrasonda 20 haftalık çıkıyorum. sanırım 20. hafta son haftaydı. moralim çok bozuldu cünkü burdaa tanıdığım doktor da yok. İzmir de bu konuda uzman bir doktor bilen varsa yardımcı olursa sevinirim..

haydi bursa'lı annişler de bizde buluşalım... kaynaşalım.. bakın ben istanbul annişlerini çok kıskandım vala..bizde havalar soğumadan bir kahvaltı, öğle yemeği gibi birşey ayarlayalım. Bursa ve yakın çevreler size sesleniyorum... HAYDİ BURSA... kimler katılabilir...:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…