ama acayip pahalı bu kadar etmez benceKızlar sayfayı bir inceleyin bayıldım odalara. Çok şirinler
İkea dan beyaz bir yatak ve dolap alıp kulpları yapıştırdınmı olay tamam
Denokids Bebek ve Çocuk Odaları
ama acayip pahalı bu kadar etmez bence
Kızlar sayfayı bir inceleyin bayıldım odalara. Çok şirinler
bide gitti gidiyora bak çok uygun şeyler var mesela [h=1]BABYHOPE BEŞİK + PUSET + ANA KUCAĞI+ DÖNENCE BABYHOPE BEŞİK + PUSET + ANA KUCAĞI+ DÖNENCE GittiGidiyor'da 64179644 ya da bu BEBEK ODASI FUL TAKIM-SÜPER FİYAT-ÜCRETSİZ KARGO GittiGidiyor'da 65711602 hem tam takım[/h]İkea da yatak 269TL 15 TL' ye de bu şirin kulplardan alıp yapıştırırsan uygun olabilir gibi geldi bana :))
amin canım hepimizinkiler inş ... vakti gelince adını duyarız paylaşırsın zaten :) yok şehitten filan değil.ben ilkinde normal hamile kaldım rüyamda eymen diye seviyodum bi çocuğu, eşim eymen koyalım dedi.ama kürtaj oldum ve sonrasında normal hamile kalmam imkansızlaştı.bundan ötürü.şehtlerden birinin ismimiydi eymenismiyle yaşasın inşalalh,hayırlısı olsun.
canım bizim net değil,çok düşündük,çok eledik.ama hala Şu anda isim yok.eymenin kötü geçmişi derken şehit olmasından mı bahsediyosun?:44:
hmm erkek ihtimali yüksek yani :) inş sağlıkla uğurla gelsinde.hadi ya sinirlerini zodu yani dr durduk yere desene.inş haftaya müjdeyle geleceksin isimiyle sevcez bizde :)Aminn hepimize hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Canım 2'li test zamanı İstanbuldaki doktorum erkeğe benziyor ama erken daha dedi. Sonra geçen hafta burda ultrasona gittim ama doktor o kadar beceriksiz ki bebişimin boyunu bile ölçmeyi beceremedi.O da erkek gibi dedi ama onun dediği hiçbirşeye itibar etmiyorumÖnümüzdeki hafta İstabulda kendi doktoruma gideceğim. Sağlıklı haberi yanında inşallah cinsiyetinide öğrenirim
aman canım dikkat et kendine, öğretmensin galiba çocukların aklı kesmez önlemi sen alcan mecbur ... allaha emanet olun.slm kızlar uzun zamandır giremiyodum iş güç derken ama artık sürekli burdayım işten çıktım evdeyim artık kreşte çocuk pat diye karnımın üstüne bi oturdu kanamam geldi doktor yat istirat et dedi eşimde olanlara sinirlenim işi bıraktırdı şükürler olsun iyi bebişimiz eee sizler nasılsınız?
yaa bende hissedemiyorum ama dr um 2 haftaya hissedersin dedi, su oynaması denen şeyin farkındayım içerde tuhaflıklar var aslında oynuyo ama hissedemiyorum tecrübesizlikten :)) beraber hissetcez galiba :)Biz bugün 16+4' düz. Pazartesi günü 4' lü testimiz olacak. İnşaallah sağlıklı haberler, yanında cinsiyetinide öğrenirim. Daha erken ama bebişimi daha hissedemeyenlerdenim
yaa bende ayrıntılı mağduruyum bu konuda :) şükür tabi yinede ama alışıp değişmek kötü oluyo.12. haftada kız hemde 100 de 100 dedi.bu hafta erkekmiş dedi, 12. haftada ilk bakıştada erkek demişti.kendide şaşırdı.hepsine razıyızda oğlana ayıp oldu prenses diye sevdik :)) ama ayrıntılı süpermiş biz hep ondan bakıyoruz idrar torbasını bile gördüm :) hadi bakalım senden ne gelcek dünyaya :) prens ? prenses ? :)herkes başka bişi söylüyo napsak diye kala kalıyoz valla evet sorayım bi ben doktora gittiğimde 21 haftalık oluyorum bellki yapar zaten en son gittiğim doktor bebişime kız dedi nasıl ya sizden önceki %80 erkek demişti dedim kız dedi sonra baktı baktı ortaya karışık dedi sinirlenince ben göstermiyo dedi en sonunda kesin bişey söyleyin bana diye kızdım baya bi baktıktan sonra erkekmiş pipisini gördüm dedi ama içim rahat değil sırf bu yüzden istiyorum ayrıntılı ultrasonu
İkea da yatak 269TL 15 TL' ye de bu şirin kulplardan alıp yapıştırırsan uygun olabilir gibi geldi bana :))
canım güzeller ama sanki biraz tuzlu.belki de samsun da daha uygun fiyatlı olduğu için bana öyle geliyor olabilir.ama fikir edinilebilecek şeyler var kopya olucak ama napalım:))
benim içinde sorun değil kız yada erkek olması ama sürekli muhammedim diye sevdim erkek battaniyesi ördüm herkese erkek dedim şimdi gelmiş kız diyo göstermiyo diyo sonra erkek diyo çıldıra yazdım ama nasipse isticem şu ayrıntılı ultrasonu senin ki şimdi erkekmiymiş hadi hayırlı olsun oğluşunamin canım hepimizinkiler inş ... vakti gelince adını duyarız paylaşırsın zaten :) yok şehitten filan değil.ben ilkinde normal hamile kaldım rüyamda eymen diye seviyodum bi çocuğu, eşim eymen koyalım dedi.ama kürtaj oldum ve sonrasında normal hamile kalmam imkansızlaştı.bundan ötürü.şehtlerden birinin ismimiydi eymen( nur içinde yatsın.çokta güzel isim ..
hmm erkek ihtimali yüksek yani :) inş sağlıkla uğurla gelsinde.hadi ya sinirlerini zodu yani dr durduk yere desene.inş haftaya müjdeyle geleceksin isimiyle sevcez bizde :)
aman canım dikkat et kendine, öğretmensin galiba çocukların aklı kesmez önlemi sen alcan mecbur ... allaha emanet olun.
yaa bende hissedemiyorum ama dr um 2 haftaya hissedersin dedi, su oynaması denen şeyin farkındayım içerde tuhaflıklar var aslında oynuyo ama hissedemiyorum tecrübesizlikten :)) beraber hissetcez galiba :)
yaa bende ayrıntılı mağduruyum bu konuda :) şükür tabi yinede ama alışıp değişmek kötü oluyo.12. haftada kız hemde 100 de 100 dedi.bu hafta erkekmiş dedi, 12. haftada ilk bakıştada erkek demişti.kendide şaşırdı.hepsine razıyızda oğlana ayıp oldu prenses diye sevdik :)) ama ayrıntılı süpermiş biz hep ondan bakıyoruz idrar torbasını bile gördüm :) hadi bakalım senden ne gelcek dünyaya :) prens ? prenses ? :)
bencede gayet uygunmuş .. biz oda alamayacağız eşimle tayin problemimiz varya sadece park yatak kıyafetler bide bebek arabası ...
benim içinde sorun değil kız yada erkek olması ama sürekli muhammedim diye sevdim erkek battaniyesi ördüm herkese erkek dedim şimdi gelmiş kız diyo göstermiyo diyo sonra erkek diyo çıldıra yazdım ama nasipse isticem şu ayrıntılı ultrasonu senin ki şimdi erkekmiymiş hadi hayırlı olsun oğluşun
Günaydın kızlaaaaaaar çok oldu ya girmeyeli evde int. arızası iş yerime cuma gittim size haber vericem diye mart anneleri gebelik paylaşıma yazmışım bende diyorumki nekadar değişik insanlar bir anda gelmiş ya heyecendan işte dr gittimde !!!!!neler olmuş neler buluşmuşsunuz çok kıskandım yazışarak değilde karşı karşıya gelince nasıldı sohbet yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişsiniz rahatsız olan arkadarlara acil şifalar veeeeeeeeee çağın bebek geliyor. Bebişim erkek bir oğlum daha oluyor baba heyecandan gelemedi telefonda erkek dedik inanmadı garibim çok kız istiyordu yaaa benle dalga geçiyorsun dedi durdu bebişim gayet iyi dr 3lü teste gerek duymadı ayrıntılı ultrasona giricem sadece 3hafta sonra Hepinize sevgiler aşağıdaki pamuklarla yapılmış bebiş çağın
Güzel bebeklerin güzel anneleri, günaydın :)
nasılsınız ? epeydir giremdim bende.sıkıntılarım vardı işlerim vardı. cmrtsi dr umuza gittik bebeimizi gördük, ama bebeğimizin bize kocaman bi süprizi varmış.ayrıntıklı ultrasona gidiyorum ben hep, kızımız olacak demişti dr umuz ama oğlumuz geliyomuş, kıza hazırlanmıştık alışmıştık garip oldu şimdi, oğlum bide senmisin beni kzıım diye seven al sana pipi poz vermiş :)) eşek ya. maşallah gelişimide çok güzelmiş 1 hafta ilerde ... beynini idrar kesesini ayak ve el parmaklarını oluşan her organını yerli yerinde.şaşkın döndük yani, 3 lü testimizide yaptırdık inş güzel sonuçlar bekliyoruz. sizler nasılsınzı ?
twetty canım guzel hbrlerle dön ıns canım benım bızlerı haberdar et...
skrn canım ayrıntılı sonucunun temız cıkmasına cok sevındım ıns bundan sonrada hersey tertemız ılerler...
günaydın kızlar
c.tesi pazar komple evi temizledim gece 3 e kadar iş yaptım 2 gün boyunce ve dün akşam az bişey kanamam oldu ama ağrım yok ve tekrar etmedi ama çok yordum bebeğimi içimde olmasına rağmen çok eziyet ettim resmen.
şuan gayet iyiyim ve bebeğimde iyi hissediyorumgene ne olur ne olmaz die dr gitcem bugün
sizler nasılsınız ve bebişleriniz nasıl
kk'nın 2013'ü hediyeni aldım an ıtıbarıyle:)) ne kadar cıcı ne kadar gusel seyler secmıssın oglum ve ben sana cok tesekkur ederız bunları gıydıgımızde ve kullandıgımızda hep senı hatırlıcaz... aksam resmını cekıp eklıcem seni cok öperim
tweety kızıcak hedıye topıgıne yazmadıgım ıcın ama bulamadım :))
slm kızlar uzun zamandır giremiyodum iş güç derken ama artık sürekli burdayım işten çıktım evdeyim artık kreşte çocuk pat diye karnımın üstüne bi oturdu kanamam geldi doktor yat istirat et dedi eşimde olanlara sinirlenim işi bıraktırdı şükürler olsun iyi bebişimiz eee sizler nasılsınız?
hoşgeldin canım oğluna arkadaş gelyor ne güzel maşallah çağın bebeğe
Şekercikkkk nerdeeeee????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?