Amin. Yuregini ferah tut. Dedigin gibi hepimizin tek istegi saglikli bir sekilde yavrularimiza kavusmak.iyiyiz cnm.umarım sizlerde iyisinizdir.gittim drlere.2 kez detaylı usgye girdim.çok şükür orda bişey çıkmadı.bende bundan cesaret alarak amniyosntez yaptırmadım.artık kısmet diyorum.hepimiz için hayırlısı
ne güzel işte kilo yok,göbek olduğundan belirgin değil,kıyafet derdin yok.daha ne istiyon.bence sıkıntı yok.benim göbeği görsen iyikide yok dersin.
Kızlarrr vücudunuzu kuru bırakmayın sürekli nemlendirin,, Artık kremlemi zeyntiyağıylamı yada diğer yağlarlamı olur bilmiyorum ama kuru bırakmayın ki kaşıntılarımız az olsun çatlaklarımız az olsunnn
KADINIZZ Sende yap bi kısmını ye benceeBenimde öyle aynı anda hepsi geliyor aklıma ama işte hepsini malesef ki yiyemeyiss dimiyy
bitanecik sekercikk ne yazıkki işdeyimo an yapamıyorum istediklerimi eve gidene kadarda isteklerim kalmıyo
Kızlarrr vücudunuzu kuru bırakmayın sürekli nemlendirin,, Artık kremlemi zeyntiyağıylamı yada diğer yağlarlamı olur bilmiyorum ama kuru bırakmayın ki kaşıntılarımız az olsun çatlaklarımız az olsunnn
KADINIZZ Sende yap bi kısmını ye benceeBenimde öyle aynı anda hepsi geliyor aklıma ama işte hepsini malesef ki yiyemeyiss dimiyy
burası pek sessizleşti ilk başlarda bir günde 10 sayfa atlardık şimdi 10 sayfayı haftada bitiremiyoruz herkes sus pus oldu ve facede benim face yokki olmayanlar ne yapsın buraya gelin gitmeyin öle yerlere dostluğumuz burda başaladı burda devam etsin yeni mekanlara gerek yok bence
burası pek sessizleşti ilk başlarda bir günde 10 sayfa atlardık şimdi 10 sayfayı haftada bitiremiyoruz herkes sus pus oldu ve facede benim face yokki olmayanlar ne yapsın buraya gelin gitmeyin öle yerlere dostluğumuz burda başaladı burda devam etsin yeni mekanlara gerek yok bence
sudeeeeee bende oldum kac gundur yaagittim lansinoh lanolin aldim , oda ilk hamileligimden kalan yaralari bile soydu atti , sonra saglik ocagindaki ebe bepanten sur dedi, oda allerji yapti sonra zeytinyagi surdum simdi olecek gibi kasinmiyorum ama yinede kasiniyo yaa ne hassamis arkadas bu gogusler booooo
bepanten hiç duymadım acaba denesem mi :26: bebe yağım var nemlendiricilerim var ama nafile ölüyorum kaşıntıdan... delirtiyo kaşıntısı abartmıyorum hiç. çatlıyo sanırım inş. çok yıpranmam :18:
Kızlar Kıvırcık az önce aminiyosentez yaptırmak durumunda kaldı.. Lütfen dualarımızı esirgemeleyelim onun için.. RABBİM şifa versin inşallahh.. inanıyorum ki sapasağlam bir bebişi varr
kizlar moralim cok bozuk
bugun kontrole gittim ve dogumla ilgili doktorumla konustum. Ben normal dogumdan korkuyorum dedim sizin doguma bakis aciniz ne dedim. Tulin hanim da bana ben normal dogumcuyum dedi.Ben de alttan muayene sirasinda bile kendimi kastigimi vs vs anlattim buna ragmen tmm demedi. 38 haftaya kadar bekleyelim dedi. Sen kendini kesin normal dogum yapmam diye hazirlama dedi.
Simdi bazilariniz ne guzel iste normal dogum yaptiriyor diyebilir. Ama ben her muayenede 172 lira para oduyorum. dogumumu da o hastanede yapmayi goze aldim(pahali olmasina ragmen). Istedigim sekilde dogum yapmak benim hakkim degil mi? Ben kan aldirmaya bile aglayarak giden kandan dogumdan bahsedince kendinden gecen biriyim. Kaldi ki sezeryana karsi olan bakan bile dogum korkusu sezeryan icin tibbi sebeptir demisti.
Aklim cok karisti. Faruk bey onceki doktorum yani gitmeseydi o beni cok rahatlatmisti. Ellerini kollarini baglayip zorla dogurtacak halimiz yok demisti.
Simdi o hastaneden baska doktorlara bakinmaya basladim. Su an bir doktorum bile yok. Tulin hanima da bir daha ki kontrolumde kesinlikle sezeryan olmayacaksa baska doktora gidecegimi soyliycem.
Bu arada medicana ankara dayim.
Güselimm bence sen bunu şuan için içinde çok büyütme derim. Eski doktorun doğru söylemiş sen vakit geldiğinde zaten yine böyle düşünüyosan kendi doktorunda zorla doğurtturamas o riskide tehlikeyide göse alamas merak etme.. Ama şimdi kanunen hiç bişeyin yokken sana sezeryan yaparım dersede sıkıntı olacağını düşünmüştür. Son anda isteğe bağlı sezeryan yaptırabiliyosun zaten.. Merak etme kimse zorla bişey yaptıramas sana.. Doktorunu seviyosan değiştirme derim zamanla anlıcaktır seni ki dr larda güvenmediği hastalarla norma ldoğuma girmek istemesler unutma... Sıkma güsel canını..
Kıvırcığın 3 lü testi riskli çıktı için aminiyosentez demiş yaşadığı ülkenin doktoru, şuanda TC de burdada bir dr bugün yaptırmasını istemiş oda yaptırdı.. Ama sonucu 3 hafta sonra vericeklerr
iyi akşamlar kızlar özledim hepinizi:)girip okudum hep ama yazmaya fırsatım olmadı okul yorucu olmaya başladı veliler de çıldırtıyo allahım ne insanlar var dünyada , hediyemi bugün kargoya verdim resmini görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum ..sıkıntılı günler geçiren arkadaşlara dua ettim bol bol içinizi ferah tutun canlarım ..bu arada bu yumurta nerde yaaa ?
iyi akşamlar kızlar özledim hepinizi:)girip okudum hep ama yazmaya fırsatım olmadı okul yorucu olmaya başladı veliler de çıldırtıyo allahım ne insanlar var dünyada , hediyemi bugün kargoya verdim resmini görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum ..sıkıntılı günler geçiren arkadaşlara dua ettim bol bol içinizi ferah tutun canlarım ..bu arada bu yumurta nerde yaaa ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?