hoşgeldin canım. allah kolaylık versin sana .evet ya bende yumurtayı merak ediyorum nerede acaba. bide aklımda kıvırcık var ne oldu acaba?
bu arada kızlarrrrrr benimde bebişin cinsiyeti belli oldu tekrar kızım oluyorrrrrr.sağlıklı olsun ama kızım olacağı için çok sevinçliyim.
burası pek sessizleşti ilk başlarda bir günde 10 sayfa atlardık şimdi 10 sayfayı haftada bitiremiyoruz herkes sus pus oldu ve facede benim face yokki olmayanlar ne yapsın buraya gelin gitmeyin öle yerlere dostluğumuz burda başaladı burda devam etsin yeni mekanlara gerek yok bence
iyice iyileştin mi canım nasılsın?
Selam Frezyacım
Tam düzeldim derken bugün yine başladı. Magnezyum ishal yapıyor tatlım.Birde kusmalar yine başladı. Her sabah bankada tuvalete zor yetişiyorum:26: Buna ilave bu sabah 5den beri de bir baş ağrısı sorma ya. Saçımı :78: başımı yolup duruyorum.
Gerçi bunların hepsinin hamilelikten kaynaklandığını bilmekte beni sadisçe mutlu ediyor. "Yaşasın bebeğim büyüyor kan dolaşımı nedeniyle beynime kan gitmiyor başım ağrıyor"
Sen nasılsın tatlım. Bebişi hissediyormusun?
canım geçer inşallah biran önce başağrısı falan sıkıntı verir tabi bir de çalışıyosun allah yardımcın olsun benim iyi gidiyor şimdilik şükür ama çok hisetöiyorum pıtpıt dedikleri şey daha yeni yeni oluyo uslu olcak bizim kız diyerek avutuyorum kendimi :)
eşine söyle kızı olmayan baba oldum demesin demişler bi yazı paylaşcam sonra okursun bence de bi ayrıcalık kız evlat sahibi olmak hayırlı olsun canım
Benim eşim hergün elini karnıma koyar ve 99 kez "el mübdi" okur. Bu akşam okurken sanki bizim velet ben burdayım dedi. Bende birden bağırdım ne oluyoruz diyeAslında benim hissetmem için erken sanırım. Bağısaklarda bozuk ya berki bağırsak hareketide olabilir
eşimde : " bu karı bana bi oğlan veremedi ,oğlan babası olamadık "der
yerim seni ben bağırsak değildir o yaa:):
Ben Cuma günü bayram tatilini başlatıyorum. İstanbula gidicem. Pazarteside doktor randevumuz var. 4'lü test yapılacak ve bebişim cinsiyetini öğreneceğiz veya netleştireceğiz inşallah. Dualarınızı bekliyorum arkadaşım.
bizi merakta bırakma haberdar etmeye çalış emi gönlünden geçen güzel haberler alırsın inşallah canım
o zaman bu karikatür eşine gelsin:))
o zaman bu karikatür eşine gelsin:))
Ya bugün buralara hiç uğramadı. Ben de merak ettim doğrusuŞekercik elma dersek çık armut dersek çıkma. ELMAAAAA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?