mrb ben yeni katıldım aranıza kızlar.aklıma takılan bişey var.ikili test yaptırdım.herşey iyi.bu hafta üçlü yada dörtlü yapılması gerekiyor sanırım.17.haftadayım.ama dr gerek olmadığını söyledi.ikili test yeter dedi.içim rahat değil.sizce ne yapmalıyım???
mrb ben yeni katıldım aranıza kızlar.aklıma takılan bişey var.ikili test yaptırdım.herşey iyi.bu hafta üçlü yada dörtlü yapılması gerekiyor sanırım.17.haftadayım.ama dr gerek olmadığını söyledi.ikili test yeter dedi.içim rahat değil.sizce ne yapmalıyım???
Günaydın sevgili annecikler
Güzel bir gün diliyorum hepinize
Yeni gelen arkadaşım hoş gelmişsin. Benim 2'liden sonra 4'lü yapılıyor. Çünkü 2'li test zamanı ikiz hamilelik sözkonusuydu.İkizlerde 2li test doğru sonuç veröiyormuş 4'lğ yaparak netleştirmek istedi. Çoğu doktor 2'lide sorun yoksa diğerlerini istemiyor. Gönlünğ ferah tut.
Sevgili Şekercikk kardeş kaç gündür sana ulaşmak için ELMA ELMA diye bağırıyorum burda millet de beni kabzımal falan sanacak.İyimisin Faceden resmine baktım hakket çok şekersin ya
günaydın anneler ve mart bebekleri
güneşli bir bursa sabahından sevgiler.....
rüyamda bebeğimi gördüm biranda acısız normal doğum yaptım,hemen emzirdim yüzü gözü süt oldu o istemiyor ben zorluyorum....çok güzeldi ama yüzünü göremedim....
dün akşam bebeğimin günlüğünü tutmaya başladım ilk haber aldığım günden bugüne kadar olan sürede neler olduğunu tarihleri ile yazdım...sanırım bilinçaltında o kalmış...
evet burası eskisi gibi değil....face giden bir daha geri dönmüyor.....
bu arada çilek nerede??c.tesi gününden sonra doğru dürüst girmemiş....doğru söyleyin buluştuğunuzda yoksa çileğe bir daha oraya girersen ayağına sıkarız mı dediniz korktu gelmiyor
Hahahahaha valla duymadım yani ne yalan söyliyimmm, hakbuki hergün kontrol ediyorum burayıı
Demek facede varsın sennnnn, ee neden tanışmadın bakayım ordan benleeeee
Canım teşekkür ederim o senin gözlerinin güselliği benceeee
Ebahcımmm günaydın canım, hayra yoralım inşallah rüyanı
Günlük tutmakla ne güsel bişey yapıyosun benimde aylardır aklımda ama bi türlü fırsat bulamıyorum yaa başlamaya:26:
Ben bırakmıyorum valla burayı, elimden geldiği kadar aktif tutmaya çalışıyorum sonuçta yeri ayrı buranın...
Çilakkkkkk neden girmiyo bende bilmiyorum bazen görüyorum aktif ama yazmıyorr.. Kıss çilakkk nerdesin bak adımız çıkcak heeee
bir yandan yazıyorum bir yandan ağlıyorum...niye ağlıyorsam artıkben yazıyorum benim duygularım işte....ama tarih tarih ne oldu hepsini yazdım....ilk gün 30/06/2012 ilk karşılaşma v.s....diye gitti....her ultrason girişim farklı bir heyecan olduğu için her birini tek tek yazdım....
bir yandan yazıyorum bir yandan ağlıyorum...niye ağlıyorsam artıkben yazıyorum benim duygularım işte....ama tarih tarih ne oldu hepsini yazdım....ilk gün 30/06/2012 ilk karşılaşma v.s....diye gitti....her ultrason girişim farklı bir heyecan olduğu için her birini tek tek yazdım....
Günaydın kizlar..
Biz bugun yine erkenciyiz.. 1 Kasım'da ayrıntılı usgye randevum var.
23nede özele gitmek istiyorum ama acaba 2 usgnin arasi cok mu yakin olur ki
Oğluşu merak ediyorum :)
Günaydın kizlar..
Biz bugun yine erkenciyiz.. 1 Kasım'da ayrıntılı usgye randevum var.
23nede özele gitmek istiyorum ama acaba 2 usgnin arasi cok mu yakin olur ki
Oğluşu merak ediyorum :)
günaydın kızlar bugününüz tüm günlerinizden daha güzel ve daha mutlu geçmesi dileğiyle...
sağlık ocağına gittim kasım 5 de gel tetenoz aşısı yapalım dedi sizce yaptırmalımıyım şartmı aşı yaa bi zararı olursa yavruma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?