2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
günaydınlarrrr

ALLAHIM başladığımız yeni günde senden hayır diliyoruz ve bugünün içinde şerlerden sana sığınırız bizleri doğru yolundan ayırma ....AMİN

KADINIZ çok haklısın burası çok sakinleşti yaaaaaa ahhh ahhh :122::122::119:

günaydııın günaydın gününüz aydın her saatiniz mulu mutlu geçsin bebişlerde güzel güzel büyüsün sorunsuz bir gün dilerim kızlar umarım herkes iyidir.

merhaba cnm ..telaşlanacak bir şey yok dokotrun tecrübeli ve kendine güveniyorsa diğerlerine gerek duymaz.ben de sadece 2 li test yaptırdım o kadar.

Yine de için rahat edecekse bir başka doktora da görünebilirsin.

günaydın anneler ve mart bebekleri
güneşli bir bursa sabahından sevgiler.....
rüyamda bebeğimi gördüm biranda acısız normal doğum yaptım,hemen emzirdim yüzü gözü süt oldu o istemiyor ben zorluyorum....çok güzeldi ama yüzünü göremedim....
dün akşam bebeğimin günlüğünü tutmaya başladım ilk haber aldığım günden bugüne kadar olan sürede neler olduğunu tarihleri ile yazdım...sanırım bilinçaltında o kalmış...
evet burası eskisi gibi değil....face giden bir daha geri dönmüyor.....
bu arada çilek nerede??c.tesi gününden sonra doğru dürüst girmemiş....doğru söyleyin buluştuğunuzda yoksa çileğe bir daha oraya girersen ayağına sıkarız mı dediniz korktu gelmiyor

canım kaç yaşında olduğunu bilmiyorum ama ben 35 yaşındayım sigara kullanıyorum 2. bebeğime hamileyim 2 li testim de risk alanım az çıktı ve dr 3 lüye hiç gerek görmüyorum dedi 3 hafta sonra ayrıntılı ultrasonum var zaten orada çıkarsa o söyleyecektir gönlünü ferah tut boşuna çocuğunuda strese sokma

Hahahahaha valla duymadım yani ne yalan söyliyimmm, hakbuki hergün kontrol ediyorum burayıı

Demek facede varsın sennnnn, ee neden tanışmadın bakayım ordan benleeeee

Canım teşekkür ederim o senin gözlerinin güselliği benceeee

Ebahcımmm günaydın canım, hayra yoralım inşallah rüyanı
Günlük tutmakla ne güsel bişey yapıyosun benimde aylardır aklımda ama bi türlü fırsat bulamıyorum yaa başlamaya:26:
Ben bırakmıyorum valla burayı, elimden geldiği kadar aktif tutmaya çalışıyorum sonuçta yeri ayrı buranın...
Çilakkkkkk neden girmiyo bende bilmiyorum bazen görüyorum aktif ama yazmıyorr.. Kıss çilakkk nerdesin bak adımız çıkcak heeee

Ay olmazmıyım şekerim ordada varım. Ama buranın tadını vermiyor face. En azından benim için öyle. Yıllardır kullanırım ama maksimum 15 dakika faceye dayanıyorum sonra sıkılıyorum. Seni daha fazla merakta bırakmayayım. Adım Şule Can Sofuoğlu

bir yandan yazıyorum bir yandan ağlıyorum...niye ağlıyorsam artık ben yazıyorum benim duygularım işte....ama tarih tarih ne oldu hepsini yazdım....ilk gün 30/06/2012 ilk karşılaşma v.s....diye gitti....her ultrason girişim farklı bir heyecan olduğu için her birini tek tek yazdım....

Eline sağlık ebahcım Bende ilk günümden beri bilgisayarda bir excel tutuyorum. Oraya bebeğimle ilgili yaşadığım şeyleri, kontrollere gittiğimde benim ve bebişim kaç kilo olduğunu gün gün yazıyorum. Bebeğimin cinsiyeti netleşince cinsiyetine göre o güzel hatıra defterlerinden alıcam ve bu yazdıklarımı oraya geçireceğim

Yalnız ebahcım aynı gün öğrenmişiz bebeğimiziiiii
Birgün onların bunu okuyacağını bilmek bile insanı yeterince heyecanlandırıp, hüzünlendirmeye yetiyor bileee
Bnece en güselini yapıyorsun umarım bi ara bende başlarımmm

Günaydın kizlar..

Biz bugun yine erkenciyiz.. 1 Kasım'da ayrıntılı usgye randevum var.

23nede özele gitmek istiyorum ama acaba 2 usgnin arasi cok mu yakin olur ki

Oğluşu merak ediyorum :)

sule2013 merak ettim seni ara ara girip çıkıyorsun? Adın ve nick'in benimkiyle aynı

Son düzenleme:
Herkeslere günaydınnnn;

Yeni gelen arkadasımız hos gelmıs :)

Çilek neden gırmıyor ewt nerelerde bu kızz bak çilakkk ebah bızı sucluyor hemen cıkmalısın ortaya :)

Kıvırcık canım ıns tertemız sonucların cıkıcak bundan emınım gonlunu ferah tut dualarımız tum samımıyetımızle senınle canım...

ben burayada gırıorum ama face e daha cok gırıorum bu dogru ınkar edemıcem :) cunku yazdıgım seye anında cevap alıorum bu bırıncı sebep burdada facete olmayan ve ılk gunden berı yerı ayrı olan arkadaslarım var cilek ebah gıbı..onlar ıcın mutlaka gırıorum yenı bırcok arkadasımız da var tabı ama sohbet etme fırsatımız olmadıgı ıcın onları pek tanımıorum ama tabıkı onlar ıcınde gelıyorum bu ıkıncı sebep ...ama burdan asla vazgecmem sekercık gıbı bnde cunku o doktor elıme pozıtıf hamılesın kagıdını verdıgı andan ıtıbaren ılk gırdıgım ve mutlulugumu zaman zaman endıselerımı paylastıgım ve sonsuz destek gordugum tek forum burası burdakıler bnm aılem burayı asla terk etmem :)

Günaydın kizlar..

2 kasımdada benim var canım arası yakın olmasından tedirgin olma radyasyon açısından diyorsan inanki alışveriş merkezlerindeki geçtiğimiz güvenlik dedektörleri bile daha sakıncalıymış dr sordum o söyledi bu usg ler foto çektirmek kadar alınan bişey etkisi az yani korkma emar çektirmediğimiz sürece

günaydınlar hanımlar bayadır giremiyordum yoğunluktan fırsat bulunca bir bakayım derdim ama sayfalar o kadar yığılmışki okuyamadım umarım herkes iyidir mutludur bebişler büyümüş kıpır kıpır olmuştur biz kızımla iyiyiz çok şükür anne kız sohbet edip tepikleşiyoruz öpüyorum hepinizi ve miniklerinizi

günaydınlar hanımlar bayadır giremiyordum yoğunluktan fırsat bulunca bir bakayım derdim ama sayfalar o kadar yığılmışki okuyamadım umarım herkes iyidir mutludur bebişler büyümüş kıpır kıpır olmuştur biz kızımla iyiyiz çok şükür anne kız sohbet edip tepikleşiyoruz öpüyorum hepinizi ve miniklerinizi

günaydın kızlar bugününüz tüm günlerinizden daha güzel ve daha mutlu geçmesi dileğiyle...
sağlık ocağına gittim kasım 5 de gel tetenoz aşısı yapalım dedi sizce yaptırmalımıyım şartmı aşı yaa bi zararı olursa yavruma

Günaydın kizlar..

canım gunaydın bnmde 1 kasımda ayrıntılı var bu cumartesıde randevu aldım bayramdan once gorım dıe bnce bısı olmaz usg zararlı dııl ztn tatlım

cannım günaydın banada 6 kasım dedi ben yaptırıcam korkuyorum acıyacak diye ama olsun sağlık önemli yaptırıcam :18::18::18:

zararı olmaz heralde yoksa niye yapsınlar ki dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…