doktoruma sordum ben geçen hafta gerek değil ama istiyorsan yaptır dedi 10 yılı geçtiyse daha önceki yapılmış tetenoz aşın yaptırabilirsin,önemli olan hepatit b aşısıymış onu yaptırmışsan gebelikten önceki yılarda yeterli dedi bende zaten nişanlıyken yaptırmıştım her ihtimale karşı yeterli dedi ama ben yine de yaptırayım dedim 10 seneyi geçti çünkü
cannım günaydın banada 6 kasım dedi ben yaptırıcam korkuyorum acıyacak diye ama olsun sağlık önemli yaptırıcam :18::18::18:
zararı olmaz heralde yoksa niye yapsınlar ki dimi
sağolun kızlar yaa ne bilim bi korku saldı yüreğimi ama rahatladım sözlerinizle.
sağ yanağım kocaman oldu şişti çünki yirmilik dişim çıkmaya çalışıyo ve çıkamıyo hep iltihaplanmış kocaman oldu damağım yanağım ne yapcam bilmiyorum dişimi rabbim yardımcım olsun bukadarla kalsın inşallah
ayyyy şu diş sorunu çekenlere çok üzülüyorum ben ya hiç çekmedim küçüklüğümden beri aman şom ağızlıyım hemen ağrı girermiş
yirmilik diş nasıl birşey onu bile bilmiyorum doktora git canım iltihaplanmışsa sonradan daha kötü olmasın allah korusun
mrb ben yeni katıldım aranıza kızlar.aklıma takılan bişey var.ikili test yaptırdım.herşey iyi.bu hafta üçlü yada dörtlü yapılması gerekiyor sanırım.17.haftadayım.ama dr gerek olmadığını söyledi.ikili test yeter dedi.içim rahat değil.sizce ne yapmalıyım???
bende kendimi bildim bileli hep diş ağrım vardı ilk dolgumu 11 yaşında yaptırdım sen düşün artık gerisini
yengem diş doktoru ona uğriyim bugün dayanılcak gibi değl
evet ara ara giriyorum, boş vaktim çok ama yine de sık girme şansım olmuyo, ismim şule, nickimizin aynı olması tesadüf olmuş. :))
Marmara41
Canim ister istemez tedirgin oluyorum..
Ama oğlumu da cok merak ediyorum
Tetanozu bende istemiyorum yaa tirsiyorum..
günaydın kızlar bugününüz tüm günlerinizden daha güzel ve daha mutlu geçmesi dileğiyle...
sağlık ocağına gittim kasım 5 de gel tetenoz aşısı yapalım dedi sizce yaptırmalımıyım şartmı aşı yaa bi zararı olursa yavruma
cannım günaydın banada 6 kasım dedi ben yaptırıcam korkuyorum acıyacak diye ama olsun sağlık önemli yaptırıcam :18::18::18:
zararı olmaz heralde yoksa niye yapsınlar ki dimi
günaydın.. bana ilk tetenoz aşısını sağlık ocağı 9 ekimde yani 16.haftamda yaptı, dolayısıyla 2. aşı 9 kasımda. ama dr. bu ilk tarihi erken buldu, hatta neden haber vermedin falan dedi, bu aşı ilk olarak 18 haftada yapılıyormuş sanırım..
kızlar bebeğimin kıpırtılarını hissetmeye başladım, kelebek çırpıntısı gibi, çok hafif, bu çok güzel bi duygu, dokunduğumda sanki daha fazla kıpırdamaya başlıyo, sanırım bizi duymaya ve hissetmeye başladı, kıpırtıları olan var mı aranızda ?
beni de 16. haftada çağırdılar. hareketlerini hissediyor musun bebeğin dediler, yok deyince yapmadılar. 18. haftada yapıldı. doktoruma da söyledim, iyi dedi, yani olumsuz bir şey söylemedi.günaydın.. bana ilk tetenoz aşısını sağlık ocağı 9 ekimde yani 16.haftamda yaptı, dolayısıyla 2. aşı 9 kasımda. ama dr. bu ilk tarihi erken buldu, hatta neden haber vermedin falan dedi, bu aşı ilk olarak 18 haftada yapılıyormuş sanırım..
evet erken yapmışlar sana neden öyle yaptılar ki :44::44:
benim yirmi haftam dolmuş oluyor ilk yaptıracağım zaman zaten o zaman yapılması gerekiyor galiba
beni de 16. haftada çağırdılar. hareketlerini hissediyor musun bebeğin dediler, yok deyince yapmadılar. 18. haftada yapıldı. doktoruma da söyledim, iyi dedi, yani olumsuz bir şey söylemedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?