2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

allah allah biri diğerini tutmuyor ama doktoruna güveniyorsan onu dinle sen şeker le ilgili bana birşey demediler daha hele bi aşıyı vurulayım da ona da sıra gelir elbet

Bende bir iki gündür bir hareketlilik var ama. Bebişim mi bağırsak hareketleri mi bilemedim :26:

18.haftandaysan bebeğin hareketleri olabilir. ben de önce bağırsaklardan diyodum ama sessiz bi ortamda dokunup onu hissetmeye başlayınca bağırsak hareketi olmadığını anlıyosun. bir de pilates yapıyorum haftada 3 gün. bunun ona iyi geldiğini hissediyorum. ayrıca benim de bel ağrım ve sağ kalçamdaki ağrım kayboldu.

allah allah biri diğerini tutmuyor ama doktoruna güveniyorsan onu dinle sen şeker le ilgili bana birşey demediler daha hele bi aşıyı vurulayım da ona da sıra gelir elbet

çok şükür güveniyorum doktoruma. ona danışıyorum artık bu durumları. ama keşke aşı olmadan sorsaydım doktora. ne bileyim erken yaptıklarını. bebeğe umarım bi yan etki etmez. yoksa affetmem onları. şeker yüklemesinden dr. bahsetmez zaten. çok erken. ama benim sağlık ocağı aldı başını gidiyo maşallah. doğum zamanı da senin doğumun geçikti derse şaşırmicam.. :)))

SAT' a göre 16+2 transfer (benim tüp bebek) ve ultrasona göre 16+6 yız. Yani yarın 18.haftaya giriyoruz

Geçtiğimiz senelerde plates yapıyordum. Bende geçen hafta tekrar başladım Bende sessizlikte bir deneyeyim berki bebişim selam annem der

platesi evde mi yapıyorsun yoksa spor merkezinde mi aslında bende gitmek istiyordum ama kararsızım

ooo bu fiyatlar ne yavv bi pantolon 100 tl hırkalar 95 -100 küsür çok pahalı yaa tabi güzel modeller var o ayrı da

Bayram ürünlerine bak tatlım. Diğerleri pahalı haklısın. Ben 89 TL' ye ekose gömlek vardı çok şirin 39 TL' ye aldım.

kızlarrr bugün hediyesi ulaşan yok galiba eline dün o kadar kargolara veren oldu ama bu kargolarda ne yavaş yaaaaaaaa

hihiihi hemen sana baktım :) laleler çoook güzel ama sen daha güzelmişsin :)

ben de geçen hafta başladım defter tutmaya. senin gibi en baştan beri neler olduysa onları yazdım. şimdi de her gün yazıyoruz eşimle beraber. ben ona babasını şikayet ediyorum yeri geliyor o da beni şikayet ediyor :)) şakayla karışık da olsa yaaa ona yazmak hem beni hem de eşimi gerçekten çok farklı kılıyor. defterin arka tarafı babasının, ön tarafı benim:))) bir görseniz eşimin neler yazdığını gülmekten ölürsünüz :)))

canlı aşı olmadığı için zararı yok canım. hem şuda var ki bebek de bağışıklığını senden kazanıyor. sadece senin bir yerin kesilmiyor ayrıca. onun da göbeği kesiliyor. yani o da metalle temasta bulunuyor. Yani onun da yakalanmaması için gerekli bence... Allah korusun her ne kadar hastaneye güvensem de ben yine yaptıracağım. en azından bebeğim için.

gerçekten çok erken yapmışlar. ben de 20. haftadan sonra diye biliyorum. özellikle de bebeği hissettikten sonra yapılması gerekiyormuş doktorum öyle söylemişti. geçen hafta beni de çağırdılar sağlık ocağından. ben de dedim doktora daha hissetmiyorum ki ben bebeği diye. o da zamanı gelmiş sen bilirsin dedi. ben de yok ben daha yaptırmıyorum hissedeyim öyle dedim hem ayın 19unda doktoruma gideceğim onunla da konuşayım oyle dedim ben de. tamam o zaman bayramdan sonraya kalsın dedi o da.

Bende bir iki gündür bir hareketlilik var ama. Bebişim mi bağırsak hareketleri mi bilemedim :26:

al benden de öyle. içimden bir şeyler sürekli yer değiştiriyor sanki ama ben de gazlı biri olduğum için bebek mi bağırsak mı çözemiyorum yaaa

Kızlarr tetanoz aşısını benim doktorumda sadece doğum için değil doğum sonrası korunmak içinde yaptırmanı öneririm bir sakıncası yok dedi..
Kadınız bu aralar dr gittin gittin yoksa 6 aydan sonra dişçilerde yasak olucak bize malesef:18:

Bende ayrıntılı usg mi 6 kasıma aldım.İnşallah hayırlı sonuçlar alırıs hepimizi mutlu oluruz

Kıslar usg zararlı değilmiş, ses dalgalarından oluşuyormuş sadece.. Bilginiz olsunn

günaydın canım ayrınıtlıya ne kadar dediler ? özele mi gitmiştin?

Canım benim dr tavsiye ettiği, fetal tanı merkezi var orası 250-300 araso bişey istiyor..
Ben bir özel hastanede sordum arkadaşım çalışıyor ordada, 130 tl Dediler.. Her yerde değişiyor fiyat, başka bi hastane 160 , başkası 200 dedi..

günaydın canım ayrınıtlıya ne kadar dediler ? özele mi gitmiştin?

evet ya bende facede göz atıyorum ama pek yazmıyorum. burası daha çok hoşuma gidiyor. daha samimi geliyor.

yok yok ben ilk kızımda doğumdan evvelde doğumdan sonrada yaptırdım sadece son 1 tanesini yaptırmayı unutmuşum. 2013'e kadar koruyormuş aşı beni o yüzden yaptırmadı. 2013te yaparız dedi.
Bayram ürünlerine bak tatlım. Diğerleri pahalı haklısın. Ben 89 TL' ye ekose gömlek vardı çok şirin 39 TL' ye aldım.

evet çok güzel şeyler var. bende beğendim.

bu arada kızlar nabersiniz? akşam kız olduğunu öğrenir öğrenmez hemen internetten isimlere baktık hoşuma gidenler bahar,pelin, ırmak,ışıl,çiçek,ipek,güneş,başak,nisa hoşuma gitti eşim ırmak güzel diyor bende en çok ipek ismini beğendimmmm ince sesli ünlü harflerin telafuzu daha hoşuma gidiyor nedense.

bazı doktorların ikili de bi sorun yoksa üçlü test istemediğini biliyorum.ama zaten bunların hepsi bize ihtimalllerden bahsediyo.sağlıklı bi şekilde bebeğini kucağına alırsın inşallah.buarada hoşgeldin bende yeniyim

ben doktorumun anlaşmalı yerine gittim. normalde 350 doktor gönderince 200 ödedim nakite 190 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…