ewt çok erken yaptılar. aslına bakarsan sağlık ocağı gebeliğimin 16, haftasında 18. haftamda olduğumu söylüyor. ama dr. 16. hafta diyor.dr.doğru söylüyor.yani sağlık ocağı ve doktorun söyledikleri birbirini tutmuyor.halbuki s.ocağına da son adet tarihimi 11 haziran dedim. durum böyle olunca ben de bundan sonra sağlık ocağı ne yapacaksa önce doktoruma danışıyorum. hatta s.ocağı şeker yüklemesinin 24. haftada yapılacağını söylerken dr. 28.hafta diyor. bu nasıl bişeydir ya.
Bende bir iki gündür bir hareketlilik var ama. Bebişim mi bağırsak hareketleri mi bilemedim :26:
allah allah biri diğerini tutmuyor ama doktoruna güveniyorsan onu dinle sen şeker le ilgili bana birşey demediler daha hele bi aşıyı vurulayım da ona da sıra gelir elbet
18.haftandaysan bebeğin hareketleri olabilir. ben de önce bağırsaklardan diyodum ama sessiz bi ortamda dokunup onu hissetmeye başlayınca bağırsak hareketi olmadığını anlıyosun. bir de pilates yapıyorum haftada 3 gün. bunun ona iyi geldiğini hissediyorum. ayrıca benim de bel ağrım ve sağ kalçamdaki ağrım kayboldu.
18.haftandaysan bebeğin hareketleri olabilir. ben de önce bağırsaklardan diyodum ama sessiz bi ortamda dokunup onu hissetmeye başlayınca bağırsak hareketi olmadığını anlıyosun. bir de pilates yapıyorum haftada 3 gün. bunun ona iyi geldiğini hissediyorum. ayrıca benim de bel ağrım ve sağ kalçamdaki ağrım kayboldu.
Kızlar bayram ürünleri eklenmiş bir göz atın isterseniz
Ebru Maternity | Modern Gebe ve Hamile Giyim Ürünleri | Gebe ve Hamile Giyim Ürünleri
ooo bu fiyatlar ne yavvbi pantolon 100 tl hırkalar 95 -100 küsür çok pahalı yaa tabi güzel modeller var o ayrı da
Ay olmazmıyım şekerim ordada varım. Ama buranın tadını vermiyor face. En azından benim için öyle. Yıllardır kullanırım ama maksimum 15 dakika faceye dayanıyorum sonra sıkılıyorum. Seni daha fazla merakta bırakmayayım. Adım Şule Can Sofuoğlu
hihiihi hemen sana baktım :) laleler çoook güzel ama sen daha güzelmişsin :)
bir yandan yazıyorum bir yandan ağlıyorum...niye ağlıyorsam artıkben yazıyorum benim duygularım işte....ama tarih tarih ne oldu hepsini yazdım....ilk gün 30/06/2012 ilk karşılaşma v.s....diye gitti....her ultrason girişim farklı bir heyecan olduğu için her birini tek tek yazdım....
günaydın kızlar bugününüz tüm günlerinizden daha güzel ve daha mutlu geçmesi dileğiyle...
sağlık ocağına gittim kasım 5 de gel tetenoz aşısı yapalım dedi sizce yaptırmalımıyım şartmı aşı yaa bi zararı olursa yavruma
günaydın.. bana ilk tetenoz aşısını sağlık ocağı 9 ekimde yani 16.haftamda yaptı, dolayısıyla 2. aşı 9 kasımda. ama dr. bu ilk tarihi erken buldu, hatta neden haber vermedin falan dedi, bu aşı ilk olarak 18 haftada yapılıyormuş sanırım..
Bende bir iki gündür bir hareketlilik var ama. Bebişim mi bağırsak hareketleri mi bilemedim :26:
Kızlarr tetanoz aşısını benim doktorumda sadece doğum için değil doğum sonrası korunmak içinde yaptırmanı öneririm bir sakıncası yok dedi..
Kadınız bu aralar dr gittin gittin yoksa 6 aydan sonra dişçilerde yasak olucak bize malesef:18:
Bende ayrıntılı usg mi 6 kasıma aldım.İnşallah hayırlı sonuçlar alırıs hepimizi mutlu oluruz
Kıslar usg zararlı değilmiş, ses dalgalarından oluşuyormuş sadece.. Bilginiz olsunn
eşimde : " bu karı bana bi oğlan veremedi ,oğlan babası olamadık "der
Ayyy çok utandım. Sağol Frezyam o senin güzelliğin. Bu saatede seni görmek ne güzel
günaydın canım ayrınıtlıya ne kadar dediler ? özele mi gitmiştin?
evet ya bende facede göz atıyorum ama pek yazmıyorum. burası daha çok hoşuma gidiyor. daha samimi geliyor.Ay olmazmıyım şekerim ordada varım. Ama buranın tadını vermiyor face. En azından benim için öyle. Yıllardır kullanırım ama maksimum 15 dakika faceye dayanıyorum sonra sıkılıyorum. Seni daha fazla merakta bırakmayayım. Adım Şule Can Sofuoğlu
yok yok ben ilk kızımda doğumdan evvelde doğumdan sonrada yaptırdım sadece son 1 tanesini yaptırmayı unutmuşum. 2013'e kadar koruyormuş aşı beni o yüzden yaptırmadı. 2013te yaparız dedi.günaydın kızlar bugününüz tüm günlerinizden daha güzel ve daha mutlu geçmesi dileğiyle...
sağlık ocağına gittim kasım 5 de gel tetenoz aşısı yapalım dedi sizce yaptırmalımıyım şartmı aşı yaa bi zararı olursa yavruma
Bayram ürünlerine bak tatlım. Diğerleri pahalı haklısın. Ben 89 TL' ye ekose gömlek vardı çok şirin 39 TL' ye aldım.
mrb ben yeni katıldım aranıza kızlar.aklıma takılan bişey var.ikili test yaptırdım.herşey iyi.bu hafta üçlü yada dörtlü yapılması gerekiyor sanırım.17.haftadayım.ama dr gerek olmadığını söyledi.ikili test yeter dedi.içim rahat değil.sizce ne yapmalıyım???
Canım benim dr tavsiye ettiği, fetal tanı merkezi var orası 250-300 araso bişey istiyor..
Ben bir özel hastanede sordum arkadaşım çalışıyor ordada, 130 tl Dediler.. Her yerde değişiyor fiyat, başka bi hastane 160 , başkası 200 dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?