kızlarr tetanoz aşısını benim doktorumda sadece doğum için değil doğum sonrası korunmak içinde yaptırmanı öneririm bir sakıncası yok dedi..
Kadınız bu aralar dr gittin gittin yoksa 6 aydan sonra dişçilerde yasak olucak bize malesef:18:
Bende ayrıntılı usg mi 6 kasıma aldım.inşallah hayırlı sonuçlar alırıs hepimizi mutlu oluruz
Kıslar usg zararlı değilmiş, ses dalgalarından oluşuyormuş sadece.. Bilginiz olsunn
evet ya bende facede göz atıyorum ama pek yazmıyorum. burası daha çok hoşuma gidiyor. daha samimi geliyor.
yok yok ben ilk kızımda doğumdan evvelde doğumdan sonrada yaptırdım sadece son 1 tanesini yaptırmayı unutmuşum. 2013'e kadar koruyormuş aşı beni o yüzden yaptırmadı. 2013te yaparız dedi.
evet çok güzel şeyler var. bende beğendim.
bu arada kızlar nabersiniz? akşam kız olduğunu öğrenir öğrenmez hemen internetten isimlere baktık hoşuma gidenler bahar,pelin, ırmak,ışıl,çiçek,ipek,güneş,başak,nisa hoşuma gitti eşim ırmak güzel diyor bende en çok ipek ismini beğendimmmm ince sesli ünlü harflerin telafuzu daha hoşuma gidiyor nedense.
günaydın kızlar bugününüz tüm günlerinizden daha güzel ve daha mutlu geçmesi dileğiyle...
sağlık ocağına gittim kasım 5 de gel tetenoz aşısı yapalım dedi sizce yaptırmalımıyım şartmı aşı yaa bi zararı olursa yavruma
slm arkadaşlar hepiniz iyisiniz maşaallah :)
ayrıntılı konuşuluyo hakkımızda hayırlısı inş bebişlerimizi sağ salim sıhhatli eli yüzü düzgün afiyetli bi şekilde kucağımıza alırız...
şekercik sana sormam gereken bi soru var
daha önce sormuştum saol bilgin dahilinde cvpladın ...
şimdi ben analık hakkından yararlanıyorum özelde muayene oluyorum ve sigortalı gibi paranın yarısını ödüyorum onda bi problem yok sen beni aydınlatmasaydın hastanede bilgim olmadığı için savunmaya geçemezdim ...
ayrıntılı ultrason bazı devlet hastanelerinde yapılıyo ben bu analık hakkı üzerinden parasız yaptırabiliyomuyum yoksa para ödemek zorundamıyım ona göre randevu almam lazım ...
Canım merhaba; yardımcı olabildiysem de ne mutlu bana..
Ozamanda dediğim gibi sen içinde hamilelik ve bebekle ilgili herşeyini hastanede yaptırabiliyorsun.. Tıpkı diğer testlerin gibi..
şimdiye kadar özelde hiç test yaptırmadım 2li testi dr istemedi benden bu aralar 3lü test zamanı ama dr yine bişey demedi galiba detaylı ultrason isticek ben şimdiden araştırayım dedim benim hastane tuzlu olduğu için yarı fiyatı bile pahalı olacağından emin değilim devletten randevu alabiliyorum değilmi rahat rahat arayabilirmiyim...
canım evet 3- 6 ay arası diş çekimi, dolgu, kanal yaptırabiliyormuyşuz. Ben doktoruma sormuştum kendisi söyledi.. Ondan sonra yaptıramassın dedi bu arada git demişti
Canım evet 3- 6 ay arası diş çekimi, dolgu, kanal yaptırabiliyormuyşuz. Ben doktoruma sormuştum kendisi söyledi.. Ondan sonra yaptıramassın dedi bu arada git demişti
arkadaşlar ve beeeen ve bebeğim hediyemizi aldık inanılmaz güzelmiş uzun zamandan sonra aldığım ilk hediye ve oğlumun ilk hediyesi çok mutlu oldum arkadaşım nasıl güzel şeyler seçmişsin çok cici şeyler ya alınca sen bunun üzerine mi yatıcan ya bunumu giyicen dedim hele örgü patikler harika insanın kendi çocuğunu düşünüpte aldığı birşeyin bizde olması ayrı güzel onu senin çocuğun un gerçek hediyesi inan hepsi ama o özellikle saklanacak mektubun çok güzel bir tarih atıp saklayayım dedim öyle incesinki ajandanın o sayfasına yazmışsın diğer çocuğumu bile düşünmüşsün sen gerçek bir anne olmuşsun zaten Allah seni hiçbir zaman evladınla sınamasın melekler hep yanında olsun kızını ve sizi korusun hep mutlu olun sana çok teşekkür ederiz oğlum adına ve ben sevgilerimizle veeeeee arkadaşlar bu ince düşünceli annemiiiz bahar616 hediyelerinin resimlerini çektim az sonra yayında
arkadaşlar ve beeeen ve bebeğim hediyemizi aldık inanılmaz güzelmiş uzun zamandan sonra aldığım ilk hediye ve oğlumun ilk hediyesi çok mutlu oldum arkadaşım nasıl güzel şeyler seçmişsin çok cici şeyler ya alınca sen bunun üzerine mi yatıcan ya bunumu giyicen dedim hele örgü patikler harika insanın kendi çocuğunu düşünüpte aldığı birşeyin bizde olması ayrı güzel onu senin çocuğun un gerçek hediyesi inan hepsi ama o özellikle saklanacak mektubun çok güzel bir tarih atıp saklayayım dedim öyle incesinki ajandanın o sayfasına yazmışsın diğer çocuğumu bile düşünmüşsün sen gerçek bir anne olmuşsun zaten Allah seni hiçbir zaman evladınla sınamasın melekler hep yanında olsun kızını ve sizi korusun hep mutlu olun sana çok teşekkür ederiz oğlum adına ve ben sevgilerimizle veeeeee arkadaşlar bu ince düşünceli annemiiiz bahar616 hediyelerinin resimlerini çektim az sonra yayında
bir yandan yazıyorum bir yandan ağlıyorum...niye ağlıyorsam artıkben yazıyorum benim duygularım işte....ama tarih tarih ne oldu hepsini yazdım....ilk gün 30/06/2012 ilk karşılaşma v.s....diye gitti....her ultrason girişim farklı bir heyecan olduğu için her birini tek tek yazdım....
günaydın kızlar bugününüz tüm günlerinizden daha güzel ve daha mutlu geçmesi dileğiyle...
sağlık ocağına gittim kasım 5 de gel tetenoz aşısı yapalım dedi sizce yaptırmalımıyım şartmı aşı yaa bi zararı olursa yavruma
günaydın.. bana ilk tetenoz aşısını sağlık ocağı 9 ekimde yani 16.haftamda yaptı, dolayısıyla 2. aşı 9 kasımda. ama dr. bu ilk tarihi erken buldu, hatta neden haber vermedin falan dedi, bu aşı ilk olarak 18 haftada yapılıyormuş sanırım..
Bende bir iki gündür bir hareketlilik var ama. Bebişim mi bağırsak hareketleri mi bilemedim :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?