2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
kusura bakmayın kızlar aynı iletiyi tekrar gönderdim yanlışlıkla. araya ögle tatili girince karıştı iletiler :))) hediyelerini alanlar!! güle güle giysin bebeleriniz :)

kusura bakmayın kızlar aynı iletiyi tekrar gönderdim yanlışlıkla. araya ögle tatili girince karıştı iletiler :))) hediyelerini alanlar!! güle güle giysin bebeleriniz :)

Bende diyorum bunu birkaç sayfa önce okumuştum sanki Kendimden şüphelendim

Son düzenleme:

ben de dün 18.haftama girdim, girmemle onun atışlarını hisstmem bir oldu sanki. sessizlikte sabahları daha çok hissediliyor..

platesi evde mi yapıyorsun yoksa spor merkezinde mi aslında bende gitmek istiyordum ama kararsızım

evde yapıyorum, ebru şallının hamilelik pilatesi dvd si işime yarıyor. spor merkezine gitmene gerek yok bence, birçok hamilelik dvd si var onlara bak, bir de topunu alırsın, sessiz ve bol oksijenli bi ortamda yapabilirsin.

bu hediyelerden bizim de almamız için ne yapmak gerekiyo bahar, yeni katıldığım için bilmiyorum pek.

canım biz aramızda çekiliş yaptık yılbaşı çekilişi gibi birşey birbirimize hediye alıp gönderiyoruz bu sefer ki çekiliş bitti artık bir dahakine istersen sende katılırsın twety arkadaşımız saolsun onun sayesinde gerçekleştirdik bu çekilişi

ben de dün 18.haftama girdim, girmemle onun atışlarını hisstmem bir oldu sanki. sessizlikte sabahları daha çok hissediliyor..

Ya Şule ne kadar ortak noktamız var hangi şehirde yaşıyorsun, kaç yaşındasın vallahi çok merak ettim. :)) Senle yazışırken kendi kendime yazıyorum sanıyorum

Sudecim bende Ebru Şallı' nın Cd' si ile yapıyorum. Hamile kalmadan önce de normal cd lerinden yapıyordum. Kendini zorlamadan yapabilirsin. Toptop yumurta bir arakadaşımız vardı onunda geçmişde bu konuda önerileri var istersen göz atabilirsin.Ama baya geçmişte :)))

Şule hediye için twety arkadaşımız bir çekiliş yaptı. Ona göre kura ile birbirimize hediye aldık. Gerçi benimki daha gelmedi. Eli kulağında sanırım. Önümüzdeki aylarda yeniden yapacak. Ona katılırsın.

Son düzenleme:
Selam annişler benım ıznım yarın bıtıyor adres ısyerıydı oraya gelmıstır hefıyem belkı ben yarın paylaşıcam hedıyemıııı

hadi ciddimisin öhöö öhhööö

çok heycanlıyım saatler geçmiyor resmen yarın tekrar gidicem dr cinsiyeti için 10:30 da randevum var 10 da başlicam çikolata yemeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…