kusura bakmayın kızlar aynı iletiyi tekrar gönderdim yanlışlıkla. araya ögle tatili girince karıştı iletiler :))) hediyelerini alanlar!! güle güle giysin bebeleriniz :)
SAT' a göre 16+2 transfer (benim tüp bebek) ve ultrasona göre 16+6 yız. Yani yarın 18.haftaya giriyoruz
Geçtiğimiz senelerde plates yapıyordum. Bende geçen hafta tekrar başladımBende sessizlikte bir deneyeyim berki bebişim selam annem der
platesi evde mi yapıyorsun yoksa spor merkezinde mi aslında bende gitmek istiyordum ama kararsızım
kimse kızmasın burdanda görünsünlerEki Görüntüle 534837 Eki Görüntüle 534838 Eki Görüntüle 534839 [/QUO
hediyeniz çok güzelmişgüle güle kullanın canım
kızlarrr bugün hediyesi ulaşan yok galiba eline dün o kadar kargolara veren oldu ama bu kargolarda ne yavaş yaaaaaaaa
bu hediyelerden bizim de almamız için ne yapmak gerekiyo bahar, yeni katıldığım için bilmiyorum pek.
ben de dün 18.haftama girdim, girmemle onun atışlarını hisstmem bir oldu sanki. sessizlikte sabahları daha çok hissediliyor..
bi ben kaldım heralde hediyesini alamayan
ben de henüz almadım kiiii
acaba kim alcak bu beni çok meraklandırıyo açıkcası
aynen ben de kimden geleceğini merak ediyorum..
benim hediye gönderdiğim yer memleketim çıktı..ona çooook şaşırdım bu kadar tesadüf olur..
Neyse ben daha fazla belli etmeyeyim..bugün yarın elinde olacak nasılsa.
aynen ben de kimden geleceğini merak ediyorum..
benim hediye gönderdiğim yer memleketim çıktı..ona çooook şaşırdım bu kadar tesadüf olur..
Neyse ben daha fazla belli etmeyeyim..bugün yarın elinde olacak nasılsa.
kızlar kopi vermek yasak öhöö öhööö
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?