hemen bakıyorum
merhaba arkadaşlar nasılsınız??cumartesi günkü buluşma nasıl geçti..bu arada hediyeler verilmiş ne güzel..inşallah bir dahakine bende katılmak isterim..ben 2 gün sonra 20 haftalık olcam.bir kaç gündür karnımda tekme gibi birşeyler hissediyorum ama ne oldugunu anlayamıyorum..acaba gazmı diyorum..:)))hisseden arkadaşlar nasıl birşey oldugunu söyleyebilirmi???bu arada tetanoz için benide aradılar.ama ben yaptırmamaya karar verdim..çevremde çok sorduum çoğu yaptırmıyoruz dediler..doktoruma sordum şart değil ama yaptırmak istersen zararı yok dedi...zamanı gelen arkadaşlar siz ne yaptınız??öpüyorum hepinizi rabbbim meleklerinizi ve sizi korusun..
Ya Şule ne kadar ortak noktamız var hangi şehirde yaşıyorsun, kaç yaşındasın vallahi çok merak ettim. :)) Senle yazışırken kendi kendime yazıyorum sanıyorum
Sudecim bende Ebru Şallı' nın Cd' si ile yapıyorum. Hamile kalmadan önce de normal cd lerinden yapıyordum. Kendini zorlamadan yapabilirsin. Toptop yumurta bir arakadaşımız vardı onunda geçmişde bu konuda önerileri var istersen göz atabilirsin.Ama baya geçmişte :)))
Şule hediye için twety arkadaşımız bir çekiliş yaptı. Ona göre kura ile birbirimize hediye aldık. Gerçi benimki daha gelmedi. Eli kulağında sanırım. Önümüzdeki aylarda yeniden yapacak. Ona katılırsın.
canım biz aramızda çekiliş yaptık yılbaşı çekilişi gibi birşey birbirimize hediye alıp gönderiyoruz bu sefer ki çekiliş bitti artık bir dahakine istersen sende katılırsın twety arkadaşımız saolsun onun sayesinde gerçekleştirdik bu çekilişi
merhaba arkadaşlar nasılsınız??cumartesi günkü buluşma nasıl geçti..bu arada hediyeler verilmiş ne güzel..inşallah bir dahakine bende katılmak isterim..ben 2 gün sonra 20 haftalık olcam.bir kaç gündür karnımda tekme gibi birşeyler hissediyorum ama ne oldugunu anlayamıyorum..acaba gazmı diyorum..:)))hisseden arkadaşlar nasıl birşey oldugunu söyleyebilirmi???bu arada tetanoz için benide aradılar.ama ben yaptırmamaya karar verdim..çevremde çok sorduum çoğu yaptırmıyoruz dediler..doktoruma sordum şart değil ama yaptırmak istersen zararı yok dedi...zamanı gelen arkadaşlar siz ne yaptınız??öpüyorum hepinizi rabbbim meleklerinizi ve sizi korusun..
seninkide netleşti darısı pınarla bana :13:
hadi ciddimisin öhöö öhhööö
Aaaa yoksam
Yok be canım kopya değil benim içime doğdu.1692 numaralı sayfada da yazmıştım zati.
Ya Şule ne kadar ortak noktamız var hangi şehirde yaşıyorsun, kaç yaşındasın vallahi çok merak ettim. :)) Senle yazışırken kendi kendime yazıyorum sanıyorum
Sudecim bende Ebru Şallı' nın Cd' si ile yapıyorum. Hamile kalmadan önce de normal cd lerinden yapıyordum. Kendini zorlamadan yapabilirsin. Toptop yumurta bir arakadaşımız vardı onunda geçmişde bu konuda önerileri var istersen göz atabilirsin.Ama baya geçmişte :)))
Şule hediye için twety arkadaşımız bir çekiliş yaptı. Ona göre kura ile birbirimize hediye aldık. Gerçi benimki daha gelmedi. Eli kulağında sanırım. Önümüzdeki aylarda yeniden yapacak. Ona katılırsın.
O kadar duygulandım ki anlatamam KADINIZZ senin için bu yazı; herşeyden önce gönderdiğin notun beni çok etkiledi ve şu an ağlıyorum mutluluktan İYİKİ VARSIN dostum ,arkadaşım... samimiyetin güzel dileklerin için sana çok teşekkür ediyorum rabbim herşeyi gönlüne göre versin inşaallah,hediyen için de çok çok çok teşekkür ederim oğluşumun ilk salopeti ilk çorabı ve ilk badisi sen den ve ben bunu giydirdikçe oğluşuma hep seni hatırlıcam ve şundan eminim ki babası da görünce duygulanıcak... bizim için zahmetlere girdin canım tekrar dan çok teşekkür ediyorum sana ...Veee kızlar iyiki varsınız bunu bir kez daha anlamış oldum kısa zamanda edinmiş olduğum dostluklar asla paha biçilemez sizleri çok seviyorum...
kadınız notunu hep saklıcam canım arkadaşım hissettiklerimi nasıl anlatsam bilemedim o an elime o çorabı alışımteşekkür ederim bitanem...
sekercikkk yazım silinmiş mi facede bakarmısın..
nabersiniz kızlar iyi misiniz. biz iyiyiz çok şükür kızımla. dün az kaldı merdivenden düşüyorduk koşarak aşağı inen öğrenciler sayesinde ama son anda yırttık. tabi ben can havliyle dönüp çocuğa hışımla baktım özür diledi ama yaşadığım korku herşeye bedeldi. okul müdürü kılığıma taktı çünkü converse ile işe gidiyorum:))) sağolsum idare bile ediyo bazen:))) onun dışında bende rutinlikten bol bi şey yok. bi de karnım iyiden belli olmaya başladı. her gün büyüyo diye söylemler duyuyorum. göbeğim ve ben çok mutluyuz:)))) bi şey değil ayrılık zor olacak:)))) geçmişi okuyamadım umarım hepiniz iyisinizdir. cancağızlarım ben kaçıyorum yemek ısıtıp masayı hazırlamam lazım. öpüyorum hepinisi kocaman kocaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?