2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
merhaba arkadaşlar nasılsınız??cumartesi günkü buluşma nasıl geçti..bu arada hediyeler verilmiş ne güzel..inşallah bir dahakine bende katılmak isterim..ben 2 gün sonra 20 haftalık olcam.bir kaç gündür karnımda tekme gibi birşeyler hissediyorum ama ne oldugunu anlayamıyorum..acaba gazmı diyorum..:)))hisseden arkadaşlar nasıl birşey oldugunu söyleyebilirmi???bu arada tetanoz için benide aradılar.ama ben yaptırmamaya karar verdim..çevremde çok sorduum çoğu yaptırmıyoruz dediler..doktoruma sordum şart değil ama yaptırmak istersen zararı yok dedi...zamanı gelen arkadaşlar siz ne yaptınız??öpüyorum hepinizi rabbbim meleklerinizi ve sizi korusun..

karnındaki tekmeler bebeğinden geldiğine emin olabilirsin. ben de 18 haftalığım birkaçgübdür kıpırtılarını hissediyorum. hafiften vuruşlar oluyo, rahatsız edici değil, çok güzel duygu ayrıca. ilk tetenoz aşısını bana 16 hafta biter bitmez yaptılar. erken yaptılar, doktor kızdı bu duruma tabi o ayrı.

Adaşım olmanın yanında ortak noktamız olması ne güzel. Antalyadayım, 25 yaşındayım. benim gibi plates yapıyosun demek. nasıl rahatlıyorsun dimi, relax oluyorum valla. :)
Hediye olayı süpermiş, bir dahakine mutlaka katılırım.

bir dahaki çekilişe katılırım elbet. çok güzel bişey böyle hediyeler falan, iyi düşünmüş arkadaşınız.

Ben baya hissediyorum tekmelerini. Ilk zamanlar huylaniyordum simdi alistim. Baya tekme atiyor.

bende hamilelikten evvel ebru şallının karın savar platesini yapıyordum önceden fıtnes step yaptığımdan ağır gelmediydi ilk aşamada ama şimdi yapmıyorum hamileler için cd almam lazım aslında evin işini bitiremiyorumki onu yapayım kızda okuldan geliyor iyicene meşkul oldum.

O kadar duygulandım ki anlatamam KADINIZZ senin için bu yazı; herşeyden önce gönderdiğin notun beni çok etkiledi ve şu an ağlıyorum mutluluktan İYİKİ VARSIN dostum ,arkadaşım... samimiyetin güzel dileklerin için sana çok teşekkür ediyorum rabbim herşeyi gönlüne göre versin inşaallah,hediyen için de çok çok çok teşekkür ederim oğluşumun ilk salopeti ilk çorabı ve ilk badisi sen den ve ben bunu giydirdikçe oğluşuma hep seni hatırlıcam ve şundan eminim ki babası da görünce duygulanıcak... bizim için zahmetlere girdin canım tekrar dan çok teşekkür ediyorum sana ...Veee kızlar iyiki varsınız bunu bir kez daha anlamış oldum kısa zamanda edinmiş olduğum dostluklar asla paha biçilemez sizleri çok seviyorum...

kadınız notunu hep saklıcam canım arkadaşım hissettiklerimi nasıl anlatsam bilemedim o an elime o çorabı alışım teşekkür ederim bitanem...

canım güle güle kullanın hediye almak çok güzel bir duygu aynı zamanda göndermek te öyle
http://www.kadinlarkulubu.com/mart-...art-anneleri-hediye-cekilisi-basliyorr-7.html

burada paylaşabilirsin

Kadınızz merak etme doktorun verir o raporu. Sen son aylarda yaptırma bu dönem iyidir emin ol İnşallah şifa bulursun,
Hediyelerini alan arkadaşlar hayırlı olsun bahar çok cici şeyler almışınnn
Benim hediyemi aldığım arkadaş, bugün verdim kargoya kusura bakmasın azıcık beklicek

Kızlar usg tarihimi değiştirdim 1 kasımda nasip olursa giriyorum...

nabersiniz kızlar iyi misiniz. biz iyiyiz çok şükür kızımla. dün az kaldı merdivenden düşüyorduk koşarak aşağı inen öğrenciler sayesinde ama son anda yırttık. tabi ben can havliyle dönüp çocuğa hışımla baktım özür diledi ama yaşadığım korku herşeye bedeldi. okul müdürü kılığıma taktı çünkü converse ile işe gidiyorum:))) sağolsum idare bile ediyo bazen:))) onun dışında bende rutinlikten bol bi şey yok. bi de karnım iyiden belli olmaya başladı. her gün büyüyo diye söylemler duyuyorum. göbeğim ve ben çok mutluyuz:)))) bi şey değil ayrılık zor olacak:)))) geçmişi okuyamadım umarım hepiniz iyisinizdir. cancağızlarım ben kaçıyorum yemek ısıtıp masayı hazırlamam lazım. öpüyorum hepinisi kocaman kocaman

merhaba arkadaşlar,
belki hatırlarsınız bebeğin suyu azalmıştı. Benim yüksek tansiyonum nedeniyle yeterince beslenemiyor olabileceği gibi bebeğin böbreklerinde ya da idrar yollarında sorun olabileceği söylenmişti. Bol su içmem söylenmişti. Fazlaca evham yaptım, kendi doktor randevumu beklemeden bir başka doktora daha gittim. O suyunda sorun olmadığını miktarının normal olduğunu söyledi. Böylece şimdilik evhamlarımı savdım. 31'inde detaylı ultrasonum var, insallah onda da böyle sonuçlar alırım.

Paylaşmak istedim :)

seni cok iyi anliyorum. Ben de ya zil calmadan 1 dk once cikmaya ya da zil caldiktan 2 dk sonra cikmaya calisiyorum. Yoksa cocuklar ogretmen filan dinlemiyorlar carpiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…