2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

Simdi ozel hastanelerde yari para mi alacaklar. Yani medicana 450 lira aliyor ayrintili ultrason icin o zaman yarisini mi vericem ben? Bunu kabul edecelerini sanmiyorum. Kabul etseler bile bastan savma bakacaklarina eminim. Kontrol randevumda para vermedigim icin doktor sadece testleri yorumladi bebegimi bize gostermedi bile

Öncelikle kıvırcık dün aminiyosentez oldu canım ve malesef ki 3 hafta bekleyecek sonucu.. Due edelim onun için olurmu..
Öbür konuya gelince öyle bişey yok sen tamamen yanlışi anlamışsın o arkadaşla çok önceden konuşmuştuk biz, onun durumu farklı kendinin de eşininde sigortası yok. yeni çıkan sgk kanunundan faydalanıyor o.. Bildiğim kadarıyla senin öyle bir durumun yok Oyüzden yazdım ona onu...

Kızlar iyi olmanıza sevindim Maşallah diyorum size.. Mirros hep söylüyorum öğretmenlerin işi zor gerçekten heranlamda RABBİM yardımcı olsun... Geceyim ben o zaman bebişini üzme artık kendinide üzme olurmuuuu canımmm

merhaba annişkolar bende baya girmiyorum ebah ne yapıyor şifa giriyormu porselen nasıl bilenler varr mı?

CANIM MALESEF BENDE ÇOOK NADİR GİRİYORUM..CANIM SENİNKİNİN CİNSİYETİNİ MERAK EDİYORUM BENDEE ??ŞÜKÜRLER OLSUN OĞLUŞUMLA İYİYİİZZ YAVRUMUN DETAYLI ULTRASONU VARDI 2 GÜN ÖNCE HERŞEY YOLUNDA MAŞALLAH KUZUMA..80TL.ALDILAR.PARA ÖNEMLİ DEĞİLDE ULTRASON ESKİ TİPTİ O CANIMI SIKTI..BİŞİY GÖRÜNMÜYODU NEYSE Kİ YAVRUMUN RENKLİ ULTRASONDA YÜZÜNÜ GÖRDÜM TEYZELERİİ YARSI BEN,YARISI EŞİM KIYAMAM ONA YAAA DOYAMADIM BAKMAYA KUZUCUĞUMA..AKLIMDAN CIKMIYOR YAVRUM İNŞALAHH SAĞ SAĞLİ KUCAĞIMIZA ALIRIZ EVLATLARIMIZI..AKLIMA GELDİKÇE AĞLAYASIM GELİYORR :4 : 5 GÜN GERİDEN GELİYOR YAVRUM 10 GÜNLÜK MESAFE 5 E DÜŞMÜŞİNŞALLAH ONUDA KAPATICAZZ BİRDE BİRSÜRÜ ALIŞVERİŞ YAPTIM ŞUANDA BEBEĞİMİN TÜM GİYİM İHTİYAÇLARI HAZIR..BEŞİKTE ANNEANESİNDEN ALINDI(MOBİLYA TİPİ ALDIM) BİRTEK BEBİŞİN BİBERON ,TEMİZLİK İHTİYAÇLARI FİLAN KALDI ONLARDA YAVAŞ YAVAŞ TAMAMLICAZ..BENİMDE İHTİYAÇLARIM TAMAMM TOKAMA KADARR HAZIRIMMYAVRUM GÜNÜNDE GELSİN İNŞALLAH..BİRDE BEBİŞİM YARAMAZ OLCAK HERHALDE HER GECE ANEYİ UYANDIRYORR HEPİNİZİ ÖPÜYORUM TEKRAR BEBİŞ FOTOLARI KONMUŞ KIYAMAMMM ONLARA HEPSİ COK TATLII...KENDİNİZE İYİ BAKINN

aaa noldu kıvırcığaa inşallahh sonucları temiz cıksınnn allahım yardımcısı olsunnn canımmm kıvırcık çoook geçmiş olsunn allahım yardımcınız olsunnn inşallahh

slm kizlar nasilsiniz? sonunda ogrendik cinsiyeti. oglum olucak nasipse

Kıvırcık, basına gelenlerden yeni haberim oldu işe gitmediğimden takip edemedim:26:cok merak edıyorum seni moralini yüksek tut nolursun canım arkadasım allah kızını sana sagsalim kavusturcak inşallah

porselencim iyi olmana sevindim canım oğluşunda yaramazlığa başlamış anlaşılan teyzesi benimde oğluşum geliyor bende daha hiç bir şey hazır değil bir liste yapayım artık ne gerekli ona göre alayım öpüruyoruz seni kendine iyi bak

tebrik ederim hayırlısıyla kucağına alman dileğiyle... artık isim seçimi yarı yarıya kolaylaştı demektir ben belli olduğunda ona sevinmiştim en çok belki sizin isim hazırdır ama benim aklıma hiç isim gelmiyo bişey seçemiyorum sanırım ondan

SWEETIM
canim arkadasim.masallah oglusuna.hosgeliyor dunyamiza.diger topikde gordum yazini.

Canım selam antalyadamısın ooo süpper bi buluşmada bizmi ayarlasak?

Gözünaydın arkadaşım

SWEETIM
canim arkadasim.masallah oglusuna.hosgeliyor dunyamiza.diger topikde gordum yazini.

Nazlıma ne oldu daha çıkış tarihin belli olmadımı

ananesi kızıma kitap almış birazdan onu okurum kızıma sesli...kuzucuğum başka türlü yumuşak sesimi duyamıyor ya babaya kızıyorum,ya trafikte küfür kıyamet gidiyor yada işyerinde söylenip duruyorum....minik kızıma yumuşak yumuşak AKILLI FİL kitabını okuyayım da annesini duysun

ananesi kızıma kitap almış birazdan onu okurum kızıma sesli...kuzucuğum başka türlü yumuşak sesimi duyamıyor ya babaya kızıyorum,ya trafikte küfür kıyamet gidiyor yada işyerinde söylenip duruyorum....minik kızıma yumuşak yumuşak AKILLI FİL kitabını okuyayım da annesini duysun

Çok memnun olduk bebişimle beraber Hafta sonları yapıyorum canım. Şimdilik ısınma egzersizlerini yapıyorum. Topum kenarda bekliyor şimcik. Ama gerçekten rahatlatıyor. Sen baya gençmişsim canım. Ben 33 yaşındayım.

Allah evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

cok saolun kizlar guzel dilekleriniz icin. ins hepimiz sag saglim aliriz onlari kucaklarimiza. Marta az kaliyorrr

Nazlıma ne oldu daha çıkış tarihin belli olmadımı

yok canim daha belli deyil.ne zaman duzelirsem iste.ama doktor umutlu konustu.insallah yakinda cikarim,17 haftaya girdik sukur.gecsin artik ALLAHIM ne olur

sweetim oğluşun olacakmış,Rabbi'm sağlıklı,sıhhatli hayırlı kılsın inşallah rahmindeki minik kalbini.

Günaydın size ve minik bebişlerinizeeee Güsel, mutlu, huzurlu bir gün diliyorum kızlarr

sweet hadi gözün aydın güselim.. RABBİM oğluna sağlıkla kavuşmayı nasip etsin..
Nazlıma inşallah bir an önce evine aile rahatlığa kavuşursun, az kaldı sık dişini...

Porselen bebek iyi olmana sevindim güselim, umarım herşey istediğin gibi oluyr.. Maşallahın var herşeyi tamamlamışsınn yafff

Kızlar kıvırcığın 3 lü testi riskli çıkmış ve aminiyosenztez istemiş dr.. Biliyosunuz kıvırcık şuanda TC de, burda bir doktorla daha görüşüp detaylı usg yaptırdı ancak bi sorun görmüş burdaki dr da aminiyosentez yapalım demiş .. Ve aminiyosenztez oldu.. Hepinizin dualarını bekliyor.. İnşallah ben inanıyorum sıkıntısı mühim bişey değil sağlıklı bir bebişi var onun.. Hepimizn bebeklerini korusun RABBİM, SAĞLIĞINI ESİRGEMESİN.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…