Valla güselim, o zamanda konuşmuştuk ya senle kanunda var ama sgk bazı şeylere yokuşa sürüyordu.. Sen bence devlet hastanesi ara konuş bakalım ne dicekler.. Aksini söylerlerse dersin sende yeni sgk kanuna göre ben analık sigortası gereğince gebelikle ilgili herşeyden ücretsiz yararlanma hakkına sahibim.. İsterseniz araştırın de.. Sıkıntı olmayabilirde olabilirde.. Bizim insanlarımıza belli olmuyor biliyosun.. Senin böyle bir hakkın var bunu söyleyebilirim sadece..
Simdi ozel hastanelerde yari para mi alacaklar. Yani medicana 450 lira aliyor ayrintili ultrason icin o zaman yarisini mi vericem ben? Bunu kabul edecelerini sanmiyorum. Kabul etseler bile bastan savma bakacaklarina eminim. Kontrol randevumda para vermedigim icin doktor sadece testleri yorumladi bebegimi bize gostermedi bile
merhaba annişkolar bende baya girmiyorum ebah ne yapıyor şifa giriyormu porselen nasıl bilenler varr mı?
öncelikle kıvırcık dün aminiyosentez oldu canım ve malesef ki 3 hafta bekleyecek sonucu.. Due edelim onun için olurmu..
öbür konuya gelince öyle bişey yok sen tamamen yanlışi anlamışsınO arkadaşla çok önceden konuşmuştuk biz, onun durumu farklı kendinin de eşininde sigortası yok. Yeni çıkan sgk kanunundan faydalanıyor o.. Bildiğim kadarıyla senin öyle bir durumun yok Oyüzden yazdım ona onu...
slm kizlar nasilsiniz? sonunda ogrendik cinsiyeti. oglum olucak nasipse
Adaşım olmanın yanında ortak noktamız olması ne güzel. Antalyadayım, 25 yaşındayım. benim gibi plates yapıyosun demek. nasıl rahatlıyorsun dimi, relax oluyorum valla. :)
Hediye olayı süpermiş, bir dahakine mutlaka katılırım.
SWEETIM
canim arkadasim.masallah oglusuna.hosgeliyor dunyamiza.diger topikde gordum yazini.
Adaşım olmanın yanında ortak noktamız olması ne güzel. Antalyadayım, 25 yaşındayım. benim gibi plates yapıyosun demek. nasıl rahatlıyorsun dimi, relax oluyorum valla. :)
Hediye olayı süpermiş, bir dahakine mutlaka katılırım.
Nazlıma ne oldu daha çıkış tarihin belli olmadımı
yok canim daha belli deyil.ne zaman duzelirsem iste.ama doktor umutlu konustu.insallah yakinda cikarim,17 haftaya girdik sukur.gecsin artik ALLAHIM ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?