2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
gunaydın kızlar
bugun ısyerındeyım
bakalım hedıyem gelıcek mı :)
yada arkadasa sorucam geldıde sakladımı henuz teşrif etmedi kendisi..
neyse
dun ruyamda kadınlar klubunu gordum
yanı hepınızı
bır okulda konferans varmıs kk mart annelerının bızde gıdıyoruz tabı
herkesı camda beklıyoruzz aa 2013 geldı aa kissem aa ebah aaa kıvırcık vs
bakıyoruz aaa sekercık dıoruz bız mıhs le beraber kosuyoruz
sekercıgın pembe battaniyede bebegı var
kucagıma alıorum ama dıorum ay nıe aldım bunu zaten basım donuo
elin bebeğini sağ salim teslim edim..
mihsle kosuyoruz biz hamileyiz hala
bir kaçının cocugu olmus
yer yoksınıf tıklım tıklım
sonra ebahın kızını gordum
oda 2 yasında alla alla dıorum bu mart annesı dıılmıydı bız daha doguramadan 2 yasında olmus
ya bı bakıyorum ayagında kızın topuklu ayakkabılar..
ama ebah sekercıkmıs yanı ben sekercıgı yuzunu gordumya heralde ondan
ebah dıorum ama yuzu sekercık
aydıorum bu kucuk bebege topuklumuı gıydırırlır
babası ıstıo dıo..
bırde resım cekılmısler eskı turk fılmlerı gıbı
bır teklı koltukda kendı oturmuskucaanda cocuk
koltugun kenarında esı.
ay dıorum bunlkarne cabuk dogurdu.kıssem fılan bız bakıoruz ole
sempozyumun konusuda sıgaranın zararları
hayır olsun ınsallah kızlar
bıryerın acık kaldı dersenız dogrudur gece ates bastı uyuyamadım hıc
herkese mutlu bırgun olsun

hııı bu arada guya bana ozpolat hedıye yollamıs ruyamda
aybakıorum poembe tulum
ya dıorum o kadar soledım oglum olcak dıe
bana nıe pembe tulum yolladı bu kız..
kız oglumun pipisinide gordum kız fılan demesınler sonra
hayır olsun tum gece sızle ugrastım ulennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

yok oglum sana demedı ozpolat teyzen karıstırdı duyamda ondan pembe yolladı

günaydın kızlar
bugün 10:30 da randevum var hem cinsiyetini öğrencem hemde diş çektirebilir diye rapor alıcam rabbim ne olursun aliyim raporu yoksa ağrı ve şişlik dayanılmaz olmaya başlıyo

şekercikk geçen sefer çikolata ye demiştin sabah işe gelirken bi poşet çikolata aldım 10 da başlicam yemeye inşallah görebiliriz cinsiyetini dua edin benim için

günaydın anneler ve bebekleri
rüyan seni sıkmış herhalde çilekçik....bende saçma sapan şeyler görüyorum heryer susam oluyor üstüne birde su döküyorum biride gelmiş kuru susam olsa çabuk toplanır ıslanmış susamı temizlemek zor diye sürekli arkamdan dolaşıyor....sabah gözümü açana kadar susamla uğraştım kalktım vardır bunun bir sebebi diye kendimi simit aldım
canım bu aralar sıkkın ama kızımı mutlu etmeye çalışıyorum hem çikolatayla hemde minik fil ve bekçi ördek hikayesiyle....ona bişey olmasın ben herşeyi çekerim....

Çilekkk günaydın bebişimm

Bu rüyayı biri anlatsa bil bakalım kim görmüş dese burda hiç düşünmem çilak derimm
Sabah sabah gülümsettin beni.. Ama hayıra yoralım rüyanda bile bisimlesin bu kadar hamile bebek doğum ALLAH hayırlara çıkarsın inşallah..
İş başı yaptın hadi gözün aydın diyim eminim çok mutlusundur hihihihi
Hele şükür döndün aramıza sana tatil yaramıyor zatennnn..

Hediyende umarım gelirrrrrr

Çilakkkkkkk sen gece pembelere takılmışsın baya bir, acaba oğluşun işaret veriyor olmasın sana şimdiden bana kız bul diyee

Ebahh canım günaydın neden sıkkın senin canın bakayımmmmm hııı:26:

Kadınızz inşallah bebişin cinsiyetini gösterir ve diş belandan kurtulursun canım RABBİM şifa versinn

Günaydın canım Senin izin bittiya onun stresinide yaşamış olabilirsin :18: Yada hakket açık kalmış Hepimiz saçma sapan rüyalar görüyoruz ama hayatında hiç görmediğin birini rüyanda görmek o da enteresan değilmi. Hayır olsun diyelim canım. Keşkem benim bebeğimin cinsiyetinide görseydin be ya

İyi haberlerini bekliyoruz tatlım

Dişin içinde geçmiş olsun biran evvel kurtul ondan....

türk filmindeki fotoğraa
vay beeee baya uzun bir rüyaymış anlaşılan ama rüyan her teldenmiş yani topuklu ayakkabılarrrr,eski türk filmindeki fotoğraflarrrr allam yaaaa çok güldüm.

yihuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
bu arada hedıyem gelmişşşş beni bekliyormuşşş
filiz teyzesi yollamış bizeee
içinede not yazmıs
harıkaa mınıs bır takım
aksam evden yuklıcem hedıye topıgıne ama burdan once duyurım dedım
ruyamın tersı mavı bır takım
filizcim cok tatlı cok tesekkur ederım kesene bereket

hooo hoooo hadi gözün aydınn sağlıkla giysin oğluşunnnn... güle güle kullanın

Herkeslere Günaydınlarr...

Sweet85 oğlun hayılrı uğurlu olsun canım ...

Çilek özledim seni ya walla işe başlamana bn kendı adıma sevındım arkadasım yoksa senı goremıcektık buralarda ruyan benıde sabah sabah neselendırdı canım benım bız daha dogurmadıgımıza gore tersıne cıkıcak bız bunlardan once dogurcaz

ebah canım sen nasılsın ıyı dıılım yazmıssın sankı karsıtırmadıysam hayrola canım onmelı bırsey yok dımı??

kıvırcıkta gırebılse keske onuda cok ozledık artık tertemız sonuclarının mujdesını bıran once verse bıze ..

bu arada bn hedıyemı salı gunu gonderdım arkadasıma ulasmadımı acaba daha cıt yok hala meraklardayım
:44::44:

İyi haberlerini bekliyoruz tatlım

Dişin içinde geçmiş olsun biran evvel kurtul ondan....

saol tatlım inşallah

evet teyzeleri bebeğimin karnını doyurdum geçen gittiğimde açtım biraz çikolata yemiştim eşim açlığa pek dayanamaz eşim demiştiki bizleri aç bırakmaya gelmez aç bırakırsan göstermez şimdi hiç bi bahanesi yok 10 da çikolata yemeyede başlicaz inşallah öğrenirim kıyafet almaya gidiyorum hiç bişey alamıyorum doğru düzgün

keyfim yok birkaç gündür
keyifsizliğimin sebebi evliyim desem...geçerli bir sebep mi acaba??
canım sıkkın üzülüyorum üzüldükçe içimdeki o kıpırtıları hissediyorum daha çok üzülüyorum....onun suçu ne diye.....kahroluyorum....

günaydım canım valla benle birlikde 3 - 4 kişinin hediyesi gelmedi bugün yarın ulaşır herkesin eline merak etmeyin benimki dün özpolata ulaşmış mesela hem ulaşsa muhakkak söler zaten canım

aaa üzülme canım insan evli olduğu için neden üzülürki eşinle sorunların mı var varsada merak etme herşey yoluna girer sen çok hassassın o yüzden daha fazla kırılırsın

ben daha 2 gün önce gece yatarken eşimin eski kız arkadaşları yüzünden ağladım nie ilk benle tanışmadın die öle sebebsiz seylere üzülüp ağlıyoruz

ayy kızlar babamız gelio hastaneye gidicez offf çok heycanlıyım yaaaa :18:

ya oğlumun seksapalitesine seksapellik katacak müthiş iç gıcıklayıcı zıbın takımı ile
kızlarınızın gözü gönlü açılcak
malkoçoğlum benim götünde beziyle üstünde zıbını elinde eldivenleri ile çok canlar yakacaksın anııaaaam daaalın kızlaaarrr

gel len kerata sımarma

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…