2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Ebahcım ; evlilik bazen vazgeçilmeyecek kadar bağlayıcı huzur verici, bazende kaçıp kurtulmak isteyecek kadar canyakıcı olabilir.. Bu zamana göre, kişilere göre, yaşantıya göre değişiklik gösteriyor.. Senin şuanda bunları iki kat daha fazla hissetme gibi bir durumun var, hepimizin öyle.. Normalde takılmadığımız şeylere takılıyoruz, sinirlenip geçeceğimiz şeyleri belkide günlerce içimizde büyütüyoruz.. Ama biliyorum senin durumun başından beri karışıktı biras.. Eşin senin olmasını istediğin gibide değil onu biliyorum.. Hayal kırıklıklarıda yaşıyosun.. Ama işte sende yazmışsın karnındaki tek gerçek olan şey.. Haklısın üzülmekte sıkılmakta, ama kızını hissettiğin anda tutunucak dalın o olsun ve sen onun için gülümsemeye devam et.. Zaten dünyaya geldiklerinde bütün kötülüklere şahit oluyorlar biz istemesekte, ama bazen diyorum ki karnımızda huzurlu olsunlar. Aynı şeyi bende kendime diyorum he sakın sana söylüoyurm zannetme.. Sana canını sıkma diyemicem, istemesende sıkıyorsun ama indirebildiğin kadar aza indir. Kendin için bebişin için dua et, eşindei umarım bişeylerin farkına varır da seni mutsuz etmekten vazgeçer..

canım benım anlatmak ıstermısın bılemıorum ...ama ınan kı suan bu duygusallıgımız ve hormonlarımız yuzunden kızgınlıgımızı ve sınırımızı on kat daha fazla hıssedıyoruz... kendını uzmemeye calıs eger bazı anlasmazlıklar varsa bunlar dunyaya gelen o mucızenle bırlıkte kaybolup gıdıcek ınsallah ...

O zaman prensesimi hemennn korumaya alıyorum, bak göslerini bile kapadı bakkkk

ebah sekercike katılıyorum
kimse mükemmel diil yaşantısında
burda gülüyoruz söylüyoruz ama
insan kendini hamileyken yetersiz daha az dişi hatta sıfır dişi,
aguduk buguduk şirine hissederken bir yandan etrafına bakıp bunalıma girmişken
anlayıs bekliyor eşinden.
bende 2 gun küs kaldım eşime dün barısıurır gıbı olduk
ya su durumda benı ne kırıosun ıste zaten durumum vahim
kendime olan güvenim az ve herseye kırılıp aglıyorum kafamda kuruyorum
hep sacma ruyalar
uykusunda hmmss hmmsss dıe arkasına donuo ben ne dedı o isimmi söledi die sabahlıorum manyaklık hat safhasıondayım ama bellıetmıorum..ıdare etcez ole bole
bırde ıcımdekı cocuk sankı durmak yorulmak bılmez bırcanlıda sureklı kıprassın ıstıorum
bugun kıprasmadı pek mesela suan bunalımdayım
noldu bısemı oldu dıe
valla zor ısımız vesselam anca bosa konusup gülüom napim dalgaya vurdum
tek ıstegım bebegımı saglıkla tastamam kucagıma almak
hem kendım hep siz hepimiz için
gerisi boş..

selam kizlar.nasilsiniz.kivircik ve bebisine gecmis olsun.her sey yolunda olucak insallah bundan sonra.ebah sende kendini uzme lutfen,bebisini dusun

teşekkür ederim kızlar ama dediğiniz gibi sorunum biraz farklı,eşim garip yapıda biri....bugüne kadar ben onu anlayamadım...tek üzüldüğüm tek gerçek ne ekersen onu biçmiyormuşsun onu anladım....sabahın erken saatinde kalk işe gel milletle uğraş akşam karanlıkta eve gir bu arada hastamısın yorgunmusun kimin umrunda.ama eski eş çıkıp ben artık yoruldum çalışmıcam bize daha çok para gönder hep yeni doğan çocuğunamı diyecek kadar densiz benim kocamda buna susacak kadar ö...z.....ardından birgün sonra eve rahatsızlanarak gittiğimde ki arabayı tek gözle kullandım migrenim tuttu eve gittim hastayım dediğimde suratı değişti herzamanki gibi ben yanlışmıyım aayyhhh diye iç geçirmek karşıdaki insana acıma göstergesimidir yoksa bunalma sesimidir.bunu sorduğumda kıyamet koptu nasıl böyle dermişim başımın ağrısınamı yanayım yorgunluğumamı açlığımamı??o halde kaltım yemek hazırlarken bir baktım yatıyor bana çok üzülüyorsan gel yardım et dedim yine kıyamet koptu,o akşam tek bir dilim ekmek yedim ilaç içtim ve yattım....ne yanıma geldi ne halimi sordu...3 gündür böyleyiz...tek üzüldüğüm ben onun çocuğu için sabahlara kadar başında beklerken bir insan doğmamış bebeğini nasıl merak etmez....onu taşıyan anneye nasıl böyle davranır....3 gündür kendimde değilim...evden erkenden çıkıp işe geliyorum evden kaçıyorum....kötü birşey yapmamak için kendimi zor tutuyorum....keşke tek sorun hormonlarım olsa ota moka sarsam ama işte öyle değil....

canım benim beğenmene çok sevindim... iyi günlerde kullansın bebişkon. ;Her giydiğinde beni ve oğluşumu anın şekerim. Ay çok sevindim beğenmene oleyyyyyyyyyyyyy...

SONUNA HATTA DİBİNE KADAR HAK-LI-SIN
durumun cok farklı amna sen bunları goze alıp evlendın
o kadının o cocugun hayatınızda olucagını bıle bıle.
ayrıca sen onun cocuguna annelık yaptın o daha dogmamıs sabının rızkına göz dıkmıs
neden?CUNKU SEN INSANSIN.o ise ...neyse..
senınkı arada kalmkatan bunalmıs
ona naz yapıosun sorun cıkarmaya calısıosun sanıyo..
sessız kal..
kızına dön
işle oyalan
ama sonra?evde huzurolmayınca off cok ıyı anlıyorum
sonrasınız bıraz düşünim dur

canım benim beğenmene çok sevindim... iyi günlerde kullansın bebişkon. ;Her giydiğinde beni ve oğluşumu anın şekerim. Ay çok sevindim beğenmene oleyyyyyyyyyyyyy...

canım begenmek ne kelıme bayıldım mınıcık bısı aksam resım paylasıcam heıdye topıugınde hep anıcaz sızı teyzesııııııııııııııııı

Son düzenleme:
ahh canlarım,sizlerde de durumlar aynı galiba,ben de eşimden muzdaribim...4.günümüz,konuşmuyoruz.ve bebek nasıl,sen nasılsın demeyeli 4.gün.bebeğimi hissetmiyorum,onun kaygısını yaşarken halimi hatrımı,endişemi soran biri yok karşımda.

Senin sıkıntılarının farklı olduğunu biliyordum, söylemiştim bunu ama ebah üzülmekte haklısın çaresizsin buda acı veriyor.. Ama sana üzülmeye devam et diyemeyiz.. Sabır dilemekten sana moral vermekten başka seçeneğimiz yok.. Eşin gerçekten düşüncesizlik ve en önemlisi vefasızlık ediyor ama bence gerçekten bilerek yapmıyor, ne bileyim bunalıyor mu oda diğer taraftan acaba. Diceksin ki bana nie sarıyor böyle davranıyor.. sana galiba diğerinden daha çok nazı geçiyor.. Sen nasılsa çekersin gibi düşünüyor sanırım tabi net bilmiyorum yorum getiriyorum sadece.. Ama senin şuan huzura ihtiyacın var o yüzden sıkılmamaya çalış diyorum ve biliyorum ki zorr:18:

Eski esine cok sınırlendım cokkkanlayıssız hödükkk!!!...canım benım ne dıım sımdı ben söyle bu halımle gec gelıorum onu sunu bunu yapıorum gıkım cıkmıo bıraz anlayıs bıraz özen gostersen nolur de ama farkında tabı hepsının aslında ya bu erkekler neden bu kadar duygusuzlar bn anlayamıyorum artık...ne olursa olsun uzmemeye calıs kendını ınsan hayat arkadasından destek gormedıgı zmn kendını nasıl yalnız hıssedıodur kımbıılır... bılıorum soylemesı kolay uygulaması zor ama suan herseyden onemlı olan sensın senın saglıgın senın duyguların cunku bır can tasıosun... ewınden kacma canım benım dınlen yat uzan vakıt buldukta lutfen stres ustune bırde bedensel yorgunluk yasama...

Gunaydın guzel annısler,,, en guzel gunlerınız olsun su andan ıtıbaren. Her annenın tum sıkıntısı derd tasası gecsın ınsallah. Uzulmeyın dıyemıyorum cunku ılla uzuluyo ınsan. Ama en azından ıcımızde dunyaya gelmeyı bekleyen yavrularımız ıcın en azından zorlayalım kendımızı. Dusunmemeye uzulmemeye calısalım. Herkesın bır derdı sorunu sıkıntısı var. Esler bazen cok sacma hareket edebılıyolar. Gecen bende bır sınırlendım ben mıyım hamıle sen mısın yoksa annen mı yeter artık dedım. Bu ara bıraz durgunuz

hayatı zorlaştırıyorlar....dediğiniz gibi hamile ben miyim,yoksa benim etrafımdaki herkes mi?
alınganlık değil,hormonlar da pek sayılmaz....Yani varolan bir ortam var ortada.Yaratanlar belli.Hamileliğimi yaşatmıyorlar,sağolsunlar.

birkaç gündür gözlerim doluydu şimdi iyi koyverdim....
citrusçum hediyen öyle bir zamanda geldiki tamamen koptum....herşey çok ama çok güzel...o şalvar pantalon,üzerine mini hırkası ve kızımın miniğimin ilk tokaları....allah iyi günlerinde yüzü gülerken giymeyi nasip etsin....allah senin bebeğinede sağlıklı güzel ömürler versin....bu hediye benim için çok özel...tam kendimi yalnız hissederken geldi ve çook uzaklardan Ankara'dan geldi hediyemiz içinde umutlar,güzel dileklerle.....
ya citrus nasılda ağlattın beni

Bak ALLAH öyle bi anda küçücük şeyle nasıl mutlu edebiliyor seni.. Şükürler olsun ki bencede tam zamanında gelmişşş hediyen güle güle kullanın kızınlaa ebahcımm

Sen haklısın güselim korkuların var kaygıların var, artık kendin için değil kızın için tasalnıyosun aslında onun geleceği için çokda haklısın.. Ama kaçma gitme,, onun yerine anlamıcakta desen al karşına aynen bunları konuş söyle dök içini.. Ona korkularını anlat.. Konuşmak istemiyosan kızına yazdığın gibi hislerini onada yaz ver eline... Her yolu dene, son çare gitmek bunu biliyosun.. RABBİM yol göstersin sana, dardan çıkarsın senii. Sen merhametlisin RABBİMDE merhamet etsin sana inşallah

[SUP][/SUP]
Ebahcım yaşadıklarına ve eşinin densizliğine inan çok üzüldüm. Aynı boyutda olmasada hepimizin evinde zaman zaman böyle şeyler olabiliyor. Allah kocana akıl fikir sanda sabır versin diyebilirim şimdilik. Ama herşey yoluna girecek Allahın izniyşe canım.

Bak gördünmü bebeğinin hediyesi bile seni bu kadar mutlu etti. Kim bilir kendi gelince ne kadar mutlu ve umutlu bir anne olacaksın.

neyseki odada tekim ama gözlerim 3 gündür şiş ve kırmızı....eşim haricinde herkes görüyor üzülüyor ve bende herkese çok uyudum yada az uyudum ondandır diyorum..neler söyledim neler anlattım şekercim illaki karşılığını vereceği bir sözü var,mektup yazdım,mail gönderdim,msj yazdım,karşısına geçip beni dinle dedim hepsi bugüne kadar nafile....benimde bir sınırım bir dayanma gücüm var,tek olsam yine sallamazdım ama her gözyaşımda içimde o tekmeyi hissediyorum ya o an ölüyorum senin suçun yok diyorum bebeğime....

YA SUSUN BEAAAAAAAAAAAAAA
cok duyguluyum..

gözlerim duygulandı dıe bişe diimde gülün ben suan yaşlı gözlerle aynı zamanda gülüom off kafayı yedim hadi dağıtın konuyu
gözlerim duygulandııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…