keyfim yok birkaç gündür
keyifsizliğimin sebebi evliyim desem...geçerli bir sebep mi acaba??
canım sıkkın üzülüyorum üzüldükçe içimdeki o kıpırtıları hissediyorum daha çok üzülüyorum....onun suçu ne diye.....kahroluyorum....
keyfim yok birkaç gündür
keyifsizliğimin sebebi evliyim desem...geçerli bir sebep mi acaba??
canım sıkkın üzülüyorum üzüldükçe içimdeki o kıpırtıları hissediyorum daha çok üzülüyorum....onun suçu ne diye.....kahroluyorum....
ya oğlumun seksapalitesine seksapellik katacak müthiş iç gıcıklayıcı zıbın takımı ile
kızlarınızın gözü gönlü açılcak
malkoçoğlum benim götünde beziyle üstünde zıbını elinde eldivenleri ile çok canlar yakacaksın anııaaaam daaalın kızlaaarrr
gel len kerata sımarma
Ebahcım ; evlilik bazen vazgeçilmeyecek kadar bağlayıcı huzur verici, bazende kaçıp kurtulmak isteyecek kadar canyakıcı olabilir.. Bu zamana göre, kişilere göre, yaşantıya göre değişiklik gösteriyor.. Senin şuanda bunları iki kat daha fazla hissetme gibi bir durumun var, hepimizin öyle.. Normalde takılmadığımız şeylere takılıyoruz, sinirlenip geçeceğimiz şeyleri belkide günlerce içimizde büyütüyoruz.. Ama biliyorum senin durumun başından beri karışıktı biras.. Eşin senin olmasını istediğin gibide değil onu biliyorum.. Hayal kırıklıklarıda yaşıyosun.. Ama işte sende yazmışsın karnındaki tek gerçek olan şey.. Haklısın üzülmekte sıkılmakta, ama kızını hissettiğin anda tutunucak dalın o olsun ve sen onun için gülümsemeye devam et.. Zaten dünyaya geldiklerinde bütün kötülüklere şahit oluyorlar biz istemesekte, ama bazen diyorum ki karnımızda huzurlu olsunlar. Aynı şeyi bende kendime diyorum he sakın sana söylüoyurm zannetme.. Sana canını sıkma diyemicem, istemesende sıkıyorsun ama indirebildiğin kadar aza indir. Kendin için bebişin için dua et, eşindei umarım bişeylerin farkına varır da seni mutsuz etmekten vazgeçer..
yihuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
bu arada hedıyem gelmişşşş beni bekliyormuşşş
filiz teyzesi yollamış bizeee
içinede not yazmıs
harıkaa mınıs bır takım
aksam evden yuklıcem hedıye topıgıne ama burdan once duyurım dedım
ruyamın tersı mavı bır takım
filizcim cok tatlı cok tesekkur ederım kesene bereket
teşekkür ederim kızlar ama dediğiniz gibi sorunum biraz farklı,eşim garip yapıda biri....bugüne kadar ben onu anlayamadım...tek üzüldüğüm tek gerçek ne ekersen onu biçmiyormuşsun onu anladım....sabahın erken saatinde kalk işe gel milletle uğraş akşam karanlıkta eve gir bu arada hastamısın yorgunmusun kimin umrunda.ama eski eş çıkıp ben artık yoruldum çalışmıcam bize daha çok para gönder hep yeni doğan çocuğunamı diyecek kadar densiz benim kocamda buna susacak kadar ö...z.....ardından birgün sonra eve rahatsızlanarak gittiğimde ki arabayı tek gözle kullandım migrenim tuttu eve gittim hastayım dediğimde suratı değişti herzamanki gibi ben yanlışmıyım aayyhhh diye iç geçirmek karşıdaki insana acıma göstergesimidir yoksa bunalma sesimidir.bunu sorduğumda kıyamet koptu nasıl böyle dermişim başımın ağrısınamı yanayım yorgunluğumamı açlığımamı??o halde kaltım yemek hazırlarken bir baktım yatıyor bana çok üzülüyorsan gel yardım et dedim yine kıyamet koptu,o akşam tek bir dilim ekmek yedim ilaç içtim ve yattım....ne yanıma geldi ne halimi sordu...3 gündür böyleyiz...tek üzüldüğüm ben onun çocuğu için sabahlara kadar başında beklerken bir insan doğmamış bebeğini nasıl merak etmez....onu taşıyan anneye nasıl böyle davranır....3 gündür kendimde değilim...evden erkenden çıkıp işe geliyorum evden kaçıyorum....kötü birşey yapmamak için kendimi zor tutuyorum....keşke tek sorun hormonlarım olsa ota moka sarsam ama işte öyle değil....
canım benim beğenmene çok sevindim... iyi günlerde kullansın bebişkon. ;Her giydiğinde beni ve oğluşumu anın şekerim. Ay çok sevindim beğenmene oleyyyyyyyyyyyyy...
teşekkür ederim kızlar ama dediğiniz gibi sorunum biraz farklı,eşim garip yapıda biri....bugüne kadar ben onu anlayamadım...tek üzüldüğüm tek gerçek ne ekersen onu biçmiyormuşsun onu anladım....sabahın erken saatinde kalk işe gel milletle uğraş akşam karanlıkta eve gir bu arada hastamısın yorgunmusun kimin umrunda.ama eski eş çıkıp ben artık yoruldum çalışmıcam bize daha çok para gönder hep yeni doğan çocuğunamı diyecek kadar densiz benim kocamda buna susacak kadar ö...z.....ardından birgün sonra eve rahatsızlanarak gittiğimde ki arabayı tek gözle kullandım migrenim tuttu eve gittim hastayım dediğimde suratı değişti herzamanki gibi ben yanlışmıyım aayyhhh diye iç geçirmek karşıdaki insana acıma göstergesimidir yoksa bunalma sesimidir.bunu sorduğumda kıyamet koptu nasıl böyle dermişim başımın ağrısınamı yanayım yorgunluğumamı açlığımamı??o halde kaltım yemek hazırlarken bir baktım yatıyor bana çok üzülüyorsan gel yardım et dedim yine kıyamet koptu,o akşam tek bir dilim ekmek yedim ilaç içtim ve yattım....ne yanıma geldi ne halimi sordu...3 gündür böyleyiz...tek üzüldüğüm ben onun çocuğu için sabahlara kadar başında beklerken bir insan doğmamış bebeğini nasıl merak etmez....onu taşıyan anneye nasıl böyle davranır....3 gündür kendimde değilim...evden erkenden çıkıp işe geliyorum evden kaçıyorum....kötü birşey yapmamak için kendimi zor tutuyorum....keşke tek sorun hormonlarım olsa ota moka sarsam ama işte öyle değil....
SONUNA HATTA DİBİNE KADAR HAK-LI-SIN
durumun cok farklı amna sen bunları goze alıp evlendın
o kadının o cocugun hayatınızda olucagını bıle bıle.
ayrıca sen onun cocuguna annelık yaptın o daha dogmamıs sabının rızkına göz dıkmıs
neden?CUNKU SEN INSANSIN.o ise ...neyse..
senınkı arada kalmkatan bunalmıs
ona naz yapıosun sorun cıkarmaya calısıosun sanıyo..
sessız kal..
kızına dön
işle oyalan
ama sonra?evde huzurolmayınca off cok ıyı anlıyorum
sonrasınız bıraz düşünim dur
doğru söylüyorsun çilekçim birçok şeyi göze aldım evlendim...ama bu kadarı fazla....acaba eşim ne kadarına kadar dayanabilirdi??doğmamış bebeğin rızkına göz dikiyor o kadın ve benim kocam susuyor,susmakla kalmıyor birde bana benim yaptıklarıma sarıyor...benim ne derdime çalışmak 9 ay evde otururdum eski eşi gibi,ablası gibi dert yok tasa yok,otur evde istediğin saatte kalk,iş yap dinlen stressiz...hiçmi bunları görmüyor...birde bana ne yapıyorsun ki diyor,işten gelip akşam 10 kadar mutfaktan çıkamıyorum neden beyimizin birgün sonrasına yemeği hazır olsun diye,daha 8 haftalık hamileyken oğlu hasta oldu sabaha kadar otel odasında başında bekledim eşime sen yat ben bakarım dedim,birgün sonra hemşire sen yeni hamilesin bırak babası ilgilensin dediğini bugün unutup doğmamış evladını nasıl hiçe sayar....kafayı yemek üzereyim...çekip gidesim var...hamileliğimi maf etti...daha bunun lohusalığı var bu hareketleri yüzünden ya sütüm kesilirse...ben onu affedermiyim??eski karısı bebeğimin nafakasına göz dikti babası sütü kesip rızkını göz diksin....çekip gitmemk için zor duruyorum....adil olmak bu kadar mı zor
birkaç gündür gözlerim doluydu şimdi iyi koyverdim....
citrusçum hediyen öyle bir zamanda geldiki tamamen koptum....herşey çok ama çok güzel...o şalvar pantalon,üzerine mini hırkası ve kızımın miniğimin ilk tokaları....allah iyi günlerinde yüzü gülerken giymeyi nasip etsin....allah senin bebeğinede sağlıklı güzel ömürler versin....bu hediye benim için çok özel...tam kendimi yalnız hissederken geldi ve çook uzaklardan Ankara'dan geldi hediyemiz içinde umutlar,güzel dileklerle.....
ya citrus nasılda ağlattın beni
birkaç gündür gözlerim doluydu şimdi iyi koyverdim....
citrusçum hediyen öyle bir zamanda geldiki tamamen koptum....herşey çok ama çok güzel...o şalvar pantalon,üzerine mini hırkası ve kızımın miniğimin ilk tokaları....allah iyi günlerinde yüzü gülerken giymeyi nasip etsin....allah senin bebeğinede sağlıklı güzel ömürler versin....bu hediye benim için çok özel...tam kendimi yalnız hissederken geldi ve çook uzaklardan Ankara'dan geldi hediyemiz içinde umutlar,güzel dileklerle.....
ya citrus nasılda ağlattın beni
Bak ALLAH öyle bi anda küçücük şeyle nasıl mutlu edebiliyor seni.. Şükürler olsun ki bencede tam zamanında gelmişşş hediyen güle güle kullanın kızınlaa ebahcımm
Sen haklısın güselim korkuların var kaygıların var, artık kendin için değil kızın için tasalnıyosun aslında onun geleceği için çokda haklısın.. Ama kaçma gitme,, onun yerine anlamıcakta desen al karşına aynen bunları konuş söyle dök içini.. Ona korkularını anlat.. Konuşmak istemiyosan kızına yazdığın gibi hislerini onada yaz ver eline... Her yolu dene, son çare gitmek bunu biliyosun.. RABBİM yol göstersin sana, dardan çıkarsın senii. Sen merhametlisin RABBİMDE merhamet etsin sana inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?